Re: MIÓD
quote: Napisane oryginalnie przez veneoth
EXTRA COOL NA CALEGO MAXA 
na stronce jest (lub bedzie min. pliki od sciagniecia) to co byc powinno, wszystko oprawione ladna grafika, przejrzyste i czytlne, ze tak powiem "interface" intuicyjny ;-), no i do tego ten BROWSER (nie mam gamespy wiec domyslcie sie jak to doceniam )
no a teraz krytyki (jestem z tego znany, spytajcie moich kumpli )
MOIM ZDANIEM: (podreslam to jest tylko moje zdanie i nie bierzcie se go zbytnio do serca)
1. jest tam dzial KOLUMNY ... hmm nie wiem na pewno, ale on chyba spelnia takie same zadanie co board, a skoro na stronie jest link do boarda (i to wyszczegolniony) to jaki jest sens istnienia tego dzialu, no mi troche czasu schodzi na przeczytaniu postow na forum, a teraz sa jeszcze "kolumny" .... i znowu troche real life ucieknie 
2. podzial strony na (aż) 3 kolumny, czy jest to potrzebne ? skoro z prawej strony sa te same rzeczy co z lewej, ja poprostu nie zwracam uwagi na prawa strone, ale ludzie co maja monitory 15" i rozdzielczosc 800x600 to moga sie pogubic bo prawa ramka zajmuje tyle co srodkowa
no dobra to tyle slow krytyki, jak widzicie to nieduzo (zebyscie znali moje mozliwosci ) a znacznie mniej niz pochwal
CHCIELISCIE GLEBSZE PRZEMYSLENIA TO MACIE 
PS. mam nadzieje ze nie odbierzecie tego posta, w stylu "a on potrafi tylko krytykowac, niech lepiej sam cos zrobi" bo nie takie mialem intencje 
PS2. gratulacje calej ekipie ut.pl
Hmmm moim zdaniem prawy pasek sie jak najbradziej nadaje bo jest tam skrot najwazniejszych rzeczy co ulatwia nawigacje. A co do kolumn? Hmmm tam sie daje cos jak wlasne przemyslenia, refleksje i tym podobne. To raczej nie jest to co board, nie kazdy moze tam cos pisac, tylko osoby ktore dostana redaktorstwo wlasnie kolumn. A na boardzie jest inaczej, bo niedosc ze tylko czesc graczy jest zarejestrowana to patrzy sie na niego troche mniej powaznie.
Kolumny maja moim zdaniem raczej wprowadzac dyskusje. Ale to moje zdanie.
mail - [email protected]
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|