Re: a propo treningu
quote: Napisane oryginalnie przez GuriaS
ja nie wiem, czy wczotajszy trening miał być na snajperze, bo teraz widze że jednak na coolnecie ale... duk3 mi na snajperze mówił że teraz (czyli wczoraj) jest trening r3.... było... ekhm... 2 osoby do tego, duk3 potem poszedł a ja sam zostałem... jak tak dalej będzie to nie widze sensu istnienia r3 bo on jets tylko po to żeby było więcej klanów w Polsce...
a tak jeszcze coś nie do tematu nie chcieli byście być w jakimś zagranicznym klanie? przecież bardzo dużo gra na Coolnecie i mają dobre pingi, i grają co najmniej 2 klanówki tygodniowo, a u nas jest 1 klanówka miesięcznie... ja chchiałbym pograć w klanie z "niemcami" , może bym sie lepiej zgrał? oczywiście nie mówie o odejściu z r3 tylko jeste ciekawy czy by było fajnie  
GuriaS
jeszcze pare takich wypowiedzi i chyba pozegnam Cie z naszego klanu. Wczorajszy trening miał byc zwykla rozgrzewka, chcielismy sobie pograc poprostu razem, nie robilismy z tego jakiegos oficjalnego spotkania klanowego. Nie gralismy jednak bo na snajprze ja mialem straszne lagi, rwalo mi poprostu, wiec wyszedlem, a z coolnetu zostalem wyrzucony przez TKK. Ty z czegos takiego robisz niewiadomo co, i bradzo nie podoba mi sie to bo niedosc, ze psujesz atmosfere w klanie to jeszcze rozpuszczasz jakies niepoprawne plotki ktore moga prowadzic do zlych sytuacji wewnatrzklanowych. Mamy teraz bardzo silny team, przez pare miesiecy go budowalismy, borykajac sie nawet z problemami po porazce z dT. O co ci chodzi? Nikt cie w klanie nie trzyma stary. Jak naprawde uwazasz ze jest tak zle to zegnam. Nie zamierzam patrzec jak cos zepsuje sie w klanie z powodu Twoich narzekan.
mail - [email protected]
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|