Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > co do jaggeda
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

co do jaggeda

Jest taka sprawa. Dotyczy ona czlonka klanu r3 jagged'a. Nie chcial bym tu nikogo krzywdzic, le zrobcie cos tzn poradzcie mu co ma zrobic by tak nie skakal. Wiem ze to nie jego wina, ale nam nie sprawai przyjemnosci gdy on nas ciagle rozwala a sam skacze i widac go co 2s. Dzis doszlo do malej sprzeczki bo ludzie sie wnerwili na niego bo nie dalo sioe normalnie pograc z nim. jeszcze raz prosze o jakies propozycje pomocy dla niego bo tak byc nie moze ....

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 17-12-2001 20:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

Re: co do jaggeda

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
Jest taka sprawa. Dotyczy ona czlonka klanu r3 jagged'a. Nie chcial bym tu nikogo krzywdzic, le zrobcie cos tzn poradzcie mu co ma zrobic by tak nie skakal. Wiem ze to nie jego wina, ale nam nie sprawai przyjemnosci gdy on nas ciagle rozwala a sam skacze i widac go co 2s. Dzis doszlo do malej sprzeczki bo ludzie sie wnerwili na niego bo nie dalo sioe normalnie pograc z nim. jeszcze raz prosze o jakies propozycje pomocy dla niego bo tak byc nie moze ....

hmmm a wiec sprawa wyglada nastepujaco, nie tylko jagged skacze, ale rowniez AV-M.G-R, Leon... do tej grupki moge zaliczyc takze v3-Greateye'a u mnie ta 4 skacze naprawde nie sympatycznie.... nie bede nikogo pouczal, ale dlaczego zarzuty kierujecie wlasnie w jego strone (jaggeda) ?

Old Post 17-12-2001 21:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

blood masz racje co do tego że to nie jego wina ale... no właśnie ale... po pierwsze (nie wiem kto, ktoś kto grał teraz na coolnecie) zrobiliście jedno wielkie chamstwo dla jaggeda... ponoć kickowaliście go za to że skakał (co jest moim zdaniem nie do zaakceptowania) i przez to nie mógł grać tylko był jako spectacor, dopiero jak wszedłem to jakoś to wynegocjowałęm (albo wymusiem) że mógł grać bo tak to by sie nie doczekał ...
po drugie mash racje że to nie jego wina ale QLNET jak i inne servery są dla wszystkich a nie tylko dla tych co mają dobry ping... eh

Old Post 17-12-2001 21:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
blood masz racje co do tego że to nie jego wina ale... no właśnie ale... po pierwsze (nie wiem kto, ktoś kto grał teraz na coolnecie) zrobiliście jedno wielkie chamstwo dla jaggeda... ponoć kickowaliście go za to że skakał (co jest moim zdaniem nie do zaakceptowania) i przez to nie mógł grać tylko był jako spectacor, dopiero jak wszedłem to jakoś to wynegocjowałęm (albo wymusiem) że mógł grać bo tak to by sie nie doczekał ...
po drugie mash racje że to nie jego wina ale QLNET jak i inne servery są dla wszystkich a nie tylko dla tych co mają dobry ping... eh

gurias dokladnie, zdadzam sie z toba w 100%, gdybym stosowal podobne praktyki z reszta graczy, to 'skaczaca 4' byla by kopana, co jest dla mnie bezsensowne, kilka razy, zwracalem greateye'owi uwage, ale nigdy go nie kopalem.. i mysle ze nie bede tego robil, bo jest to chamskie.
8lo0d wiem jak sie gra z 'zabkami' ale jak sam powiedziales to nie ich wina i nie mozemy bawic sie w adminow.

Old Post 17-12-2001 21:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Boshe

Ja wiem ja go nie kickowalem i nie zabranialem mu grac. Callvote dal ktos inny ... nawet nie zaglosowalem a co do grania ja mu mowilem tylko ze gra z nim jest do dupy bo tak jest ale nie zabranialem mu grania ...

Old Post 18-12-2001 13:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Stary, co sie rzucasz? Na coolnecie ciagle graja ludziki z pingami 250 ktorzy skacza o wiele bardziej, na przyklad PiotrPL ktory zawsze dzieki swoim skokom jest na 1 miejscu. NIe ma zadnej rady dla jaggeda, to jest Polska i tu sie pije.... znaczy sie to jest Polska i tutaj rzadzi TPsa ktorej wyroki... lacza sa poprostu beznadziejne. Nic nie poradzisz kochasiu, a kickowanie to wiecie gdzie mozecie sobie wsadzic. Jak zobacze ze bedziecie kickowac tych skaczacych to sami bedziecie kickowani, nawet bez callvote. Chamstwo i tyle. Popieram zupelnie wypowiedz GuriaSa

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 18-12-2001 14:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
Stary, co sie rzucasz? Na coolnecie ciagle graja ludziki z pingami 250 ktorzy skacza o wiele bardziej, na przyklad PiotrPL ktory zawsze dzieki swoim skokom jest na 1 miejscu. NIe ma zadnej rady dla jaggeda, to jest Polska i tu sie pije.... znaczy sie to jest Polska i tutaj rzadzi TPsa ktorej wyroki... lacza sa poprostu beznadziejne. Nic nie poradzisz kochasiu, a kickowanie to wiecie gdzie mozecie sobie wsadzic. Jak zobacze ze bedziecie kickowac tych skaczacych to sami bedziecie kickowani, nawet bez callvote. Chamstwo i tyle. Popieram zupelnie wypowiedz GuriaSa

oo wlasnie dobrze ze mi sxl przypomniales, tak to prawda PiotrPL skacze jak zajac co daje mu czesto pierwshe miejsce masz racje..

Old Post 18-12-2001 16:01
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

SPOKÓJ

Hmmmm.Ja też mam lagi takie jak jagged, M.G, PiotrPl, Leon, ale ci wszyscy gracze są z jednej miejscowości, nawet ja.
To niejest wina naszych łączy , tylko zasranego Białostockiego TPSA.Teraz modernizują stacje.(ciekaw kiedy to skączą)
To ma się z czasem skończyć.Niemartwcie się, to z czasem zniknie i będzie wszystko O.K.
Popieram GuriaS'ka wypowiedź ze znanych powodów

GrEaTEyE

Old Post 18-12-2001 16:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
jagged
dr JAGODA

Thumbs up pierwszy wpis

Hejka chlopaki dzieki za poparcie a tak apropo to wlasnie pierwszy raz tu jestem

Edytowane przez jagged dnia 21-12-2001 o godz. 00:14

Old Post 18-12-2001 19:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil jagged Kliknij tutaj by wysłać e-maila do jagged Znajdź więcej post'ów przez  jagged Dodaj jagged do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać jagged prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GruChA
ho ho headshot

Talking hyhy

jagged nie jestes sam, bo ja tu tez dopiero z 2 dni czy cus

Old Post 18-12-2001 21:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruChA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruChA Znajdź więcej post'ów przez  GruChA Dodaj GruChA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruChA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

No to panowie, poszperac w tematach i rozwijac forum UT

I starajcie nie wpasc MajeSowi w oko pod zlym katem [piszcie na temat, nie dzielcie wypowiedzi na pare czesci itp] bo i tak przezywa pewnie nerwice przez ten walony NASK. Podziwiam MajeSka, jak bym sie juz zalamal. Swoja droga, mam w klasnie goscia, ktory moze bez problemu, bez zaplaty, tak porpostu wlamac sie na stronke nasku. I to tak ze na 100% nikt go nie zczai. Podesle go tam chetnie na server nasku [ten z www tylko] jak juz ut.pl bedzie mialo domene

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 18-12-2001 21:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Talking jeeee

wielkie THX za poparcie!
btw. jush sie nie moge doczekać ut.pl a tu mi do tego sie internet wali i w każdeej chwili moge zostać wywalony s\z serva ut i nie bede grał przez długo
eh

Old Post 19-12-2001 21:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
veneoth
Guest

Talking hehe

znalazlem fajne info o Leżajsku (ave keke)

W lesie pod Leżajskiem wypływa z Rudnego Stawku rzeczka Jagoda, która przepływając przez miasto wpada do Sanu.

a jak juz tu jestem, to jagged ma juz malego pinga i dalej was rozwala i co bloodku nie sprawdzila sie twa teza

Old Post 14-01-2002 08:48
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez veneoth
znalazlem fajne info o Leżajsku (ave keke)

W lesie pod Leżajskiem wypływa z Rudnego Stawku rzeczka Jagoda, która przepływając przez miasto wpada do Sanu.

a jak juz tu jestem, to jagged ma juz malego pinga i dalej was rozwala i co bloodku nie sprawdzila sie twa teza

Jagged ma ostatnio ping 15! LOL! ps. czepiali sie go ludzie bo dobrze fragowal, a troche skakal, wszyscy wiec jak to ludzie zwalili wszystko na lagi... bleugh.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 14-01-2002 12:52
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl

Jagged ma ostatnio ping 15! LOL! ps. czepiali sie go ludzie bo dobrze fragowal, a troche skakal, wszyscy wiec jak to ludzie zwalili wszystko na lagi... bleugh.

Wlasnie jakos ostatnio nie idzie mu za dobrze, mimo tak wspanialego pingu.

Old Post 14-01-2002 14:13
Ottar
szit hapenz

E tam

Potrzebny jest czas zeby przestawic sie z laga 666-999 na ping 9-14. Z reszta ja do gry Jaggeda nie mam kompletnie zadnych zastrzezen, oprocz tego ze teraz juz nie jest niesmiertelny

Old Post 14-01-2002 15:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ottar Znajdź więcej post'ów przez  Ottar Dodaj Ottar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ottar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Tia, o dobrej formie jagodki swiadczy min screen z topic r3- nice shooting. No, teraz ja screem i blood czekamy na takie samo obnizenie pinga... A spox byloby gdyby sie tak stalo... No ale jak powiedzieli kiedys pewnie bardzo madrzy panowie: gdyby, gdyby to nie bylo nia niby, gdyby...

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 14-01-2002 17:07
M3R1!N
Training (Enforcer)

Lightbulb skakanie

co do tego skakania to ja proponuje rate ustawic na 10000 i bedzie loozik (u tych skaczacych)
pozdroofka

Old Post 23-01-2002 21:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M3R1!N Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M3R1!N Znajdź więcej post'ów przez  M3R1!N Dodaj M3R1!N do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M3R1!N prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

Re: skakanie

quote:
Napisane oryginalnie przez M3R1!N
co do tego skakania to ja proponuje rate ustawic na 10000 i bedzie loozik (u tych skaczacych)
pozdroofka

hmm teraz juz chyba nikt nie skaczde, dawno nie widzialem skaczoncych kolesi.

btw GE nie przesadziles z sygnaturka ??
wam tez wyswietla to bycze zdjecie ?
z jakim zespolem HH'wym ?

Old Post 23-01-2002 23:14
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: skakanie

quote:
Napisane oryginalnie przez deen

hmm teraz juz chyba nikt nie skaczde, dawno nie widzialem skaczoncych kolesi.

btw GE nie przesadziles z sygnaturka ??
wam tez wyswietla to bycze zdjecie ?
z jakim zespolem HH'wym ?

Taaa wlasnie jakos ostatnio zauwazylem ze jak ludzie maja ping 300 - 400 to jakos nie skacza ... A tak wogole MajeS to propoonuje zamknać ten topic ... stare dzieje.
Deen mi tez wyswitla to "bycze" zdjecie i proponuje gr8eye'owi je usunac lub jakos pomniejszyc bo zeby dosc do jakiegos posta to musze sie natrudzic jezdząc skrollem

Old Post 24-01-2002 08:25
veneoth
Guest

Talking Re: Re: Re: skakanie

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

Taaa wlasnie jakos ostatnio zauwazylem ze jak ludzie maja ping 300 - 400 to jakos nie skacza ... A tak wogole MajeS to propoonuje zamknać ten topic ... stare dzieje.
Deen mi tez wyswitla to "bycze" zdjecie i proponuje gr8eye'owi je usunac lub jakos pomniejszyc bo zeby dosc do jakiegos posta to musze sie natrudzic jezdząc skrollem

hehe a czemu chcesz zamykac ten topic ?
mnie tam sie podoba
a co jak bede chcial kiedys publicznie nawrzucac jagged'owi, to co mam nowy topic zakaldac ;-) hehe (joke)

Old Post 24-01-2002 16:21
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
roberf
Skilled (Knight)

Jagged to stary podrywac i co on wie o zabijaniu. O tyle co mam do TOmka.

p.s.
I nie zlam serca Julicie :p

Old Post 08-02-2002 22:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil roberf Kliknij tutaj by wysłać e-maila do roberf Znajdź więcej post'ów przez  roberf Dodaj roberf do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać roberf prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:11.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions