Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > SPHERE - poważny klan ! HAHA
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
azazel.kt
KAMIKAZE TEAM , FIGHTER

SPHERE - poważny klan ! HAHA

Witam !

hehehe ja to mam szczęście do adminów ! --- spoko to nie jest kolejny topic w stylu admina mnie zbanował...
No właściwie to zbanował , ale nie to jest ważne

Słuchajcie - sytuacja jest taka - wróciłem w nocy do domu i miałem ochotę zagrać w CS'a - wypadło na Cspl 2 -- jest mapa dust2 - gramy sobie (ja oczywiście lamie jak zwykle) -- a tu nagle restart - rozumiem - to druga runda. Na servie jest zibi i luq - chyba obaj mają admina - zibiemu źle poszło - restart --- dwie rundy - koleś ma 5:1 --- za mało - restart --- gracze się poważnie irytują, za chwilę rsetart- ktoś napisał -- czemu cały czas są resy ?--- ja odpisałem "bo admin lame" --- pierwsza uwaga od luq ale looz -- gra jakoś idzie - za chwilę zabili zibiego --- > restart , i tak jeszcze ze trzy razy -- chyba nwet luq się wqrzył, ale zibi nic - restart... Napisałem "no tak - gnoje i admin - fajna mieszanka"---------> BAN .. nie dziwne -wyzwałem admina --- ale tu nie chodzi o skargę.

Podobno Sphere to najlepszy klan w polsce - tak twierdzą niektórzy (ja się nie zgadzam)... Kurde-- ale jeśli ludzie z tego klanu zachowują się w taki sposób to chyba coś jest nie w porządku.

ZIBI - jeśli to czytasz to weź się człowieku zastanów co ty sobą reprezentujesz... Jako "najlepszy klan" powinniście jakoś reprezentować naszą skromną polską scenę, a nie odwalać takie akcje.

No co jak co, ale jeśli dochodzi do takich scen wśród ludzi z takiego klanu to u nas naprawdę źle się dzieje.
Gnoje miały ochotę na zabawę -- ok... - to niech grają pod jakimś tymczasowym nikiem i się bawią, ale żeby odchrzaniać taką maniane... na real nikach i na ogólnie szanowanym servie- weźcie się k...a w garść durne patałachy bo ludzi szlag jasny trafia patrząc na takie lamy.

Amen.

P.S. Bardzo was proszę o odpowiedzi - sytuacja nie jest tak banalna jakby się wydawało---poważny klan, poważny serw... nie wiem---> ale mi brak słów.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 25-01-2002 01:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil azazel.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do azazel.kt Znajdź więcej post'ów przez  azazel.kt Dodaj azazel.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać azazel.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Poison
Training (Enforcer)

Talking

zaraz sie rozplacze

Old Post 25-01-2002 07:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Poison Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Poison Znajdź więcej post'ów przez  Poison Dodaj Poison do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Poison prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SnipeR
Skilled (Knight)

to straszne!!!
najpierw przejma servery polskei potem zagraniczne a na koncu zawiesza gklowna matryce kto by sie chcial z takmi zadawacf ?!?;p

coprawda to rzeczywiscie niesbyt ciekawa sytuacja ale co zrobic jk admin lama to gra spaprana ;p

Nie wiesz zkad dostales head'a
nie martw sie przynajmniej masz pewnosc od kogo.

Niektorzy twierdza ze aby dobrze grac poczebna jest inteligencja. Krde tylko jak sie z niej strzela tego nie moge pojac ))

Old Post 25-01-2002 08:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SnipeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SnipeR Znajdź więcej post'ów przez  SnipeR Dodaj SnipeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SnipeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

moje zdanie

Hmm no ja skomentuje to tak , to kolejny raz jak zibi sie zachowal w niewlasciwy sposob , kolega ma jakies problemy z kultura , ale przynajmniej luq ( bo on raczej wystepuje z nim czesto w tych aferach ) nic tym razem nie zrobil (?) !

Duzo graczy ma wyrobiona o nich opinie , raczej slusznie z tego co mi wiadomo , ale nie mozna tu uogolniac , nie powinien caly klan za to odpowiadac , chociaz CL powinien wjkoncu wyciagnac jakas konsekwencje , bo poszczegolni gracze stanowia wizerunek klanu!

MSN [email protected]

Old Post 25-01-2002 08:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
!ZaiX!
Nv member

Re: moje zdanie

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Kitab
Hmm no ja skomentuje to tak , to kolejny raz jak zibi sie zachowal w niewlasciwy sposob , kolega ma jakies problemy z kultura , ale przynajmniej luq ( bo on raczej wystepuje z nim czesto w tych aferach ) nic tym razem nie zrobil (?) !

Duzo graczy ma wyrobiona o nich opinie , raczej slusznie z tego co mi wiadomo , ale nie mozna tu uogolniac , nie powinien caly klan za to odpowiadac , chociaz CL powinien wjkoncu wyciagnac jakas konsekwencje , bo poszczegolni gracze stanowia wizerunek klanu!

ehh...
to chyba jest problem bo Cl [S] Gld jest wlasnie zibi
ja tam nic osobistego nie mam a jak juz ktos pisal nie podoba sie nie graj a nie piszesz poematy

GG 1667903

Old Post 25-01-2002 08:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil !ZaiX! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do !ZaiX! Znajdź więcej post'ów przez  !ZaiX! Dodaj !ZaiX! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać !ZaiX! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Neck
Aaaa!

Re: Re: moje zdanie

quote:
Napisane oryginalnie przez !ZaiX!

ehh...
ja tam nic osobistego nie mam a jak juz ktos pisal nie podoba sie nie graj a nie piszesz poematy

Jesli zibi to CL to ladnie reprezentuje klan.To jest tak jak CL sie zle zachowuje to kazdy inny grac pomysli, ze kazdy grac z [S] Gld jest taki sam.brbr

Old Post 25-01-2002 09:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Neck Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Neck Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Neck Dodaj [SPECNAZ]Neck do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Neck prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:

ehh...

no wiadomo ze tam juz nie zagra...ale nie w tym rzecz! chodzi tu o to ze najlepszy POLSKI klan ktory ma reprezentowac POLSKA ARENE CS'a, zachowuje sie jak dzieci i prezentuje zenujacy poziom!

Old Post 25-01-2002 09:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

Re: Re: Re: moje zdanie

Co za lole ... pffff
Szkoda czasu aby o nich gadac. Azazel jeszcze mamy naszego Goralka , ale jak bedziesz znow tak lamil to i tam dostaniesz bana

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Old Post 25-01-2002 10:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SPEC^|RoBuS
[SPEC] Member

Re: SPHERE - poważny klan ! HAHA

quote:
Napisane oryginalnie przez azazel.kt
Witam !

hehehe ja to mam szczęście do adminów ! --- spoko to nie jest kolejny topic w stylu admina mnie zbanował...

Słuchajcie - sytuacja jest taka - wróciłem w nocy do domu i miałem ochotę zagrać w CS'a - wypadło na Cspl 2 -- jest mapa dust2 - gramy sobie (ja oczywiście lamie jak zwykle) -- a tu nagle restart - rozumiem - to druga runda. Na servie jest zibi i luq - chyba obaj mają admina - zibiemu źle poszło - restart --- dwie rundy - koleś ma 5:1 --- za mało - restart --- gracze się poważnie irytują, za chwilę rsetart- ktoś napisał -- czemu cały czas są resy ?--- ja odpisałem "bo admin lame" --- pierwsza uwaga od luq ale looz -- gra jakoś idzie - za chwilę zabili zibiego --- > restart , i tak jeszcze ze trzy razy -- chyba nwet luq się wqrzył, ale zibi nic - restart... Napisałem "no tak - gnoje i admin - fajna mieszanka"---------> BAN .. nie dziwne -wyzwałem admina --- ale tu nie chodzi o skargę.

Podobno Sphere to najlepszy klan w polsce - tak twierdzą niektórzy (ja się nie zgadzam)... Kurde-- ale jeśli ludzie z tego klanu zachowują się w taki sposób to chyba coś jest nie w porządku.

ZIBI - jeśli to czytasz to weź się człowieku zastanów co ty sobą reprezentujesz... Jako "najlepszy klan" powinniście jakoś reprezentować naszą skromną polską scenę, a nie odwalać takie akcje.

No co jak co, ale jeśli dochodzi do takich scen wśród ludzi z takiego klanu to u nas naprawdę źle się dzieje.
Gnoje miały ochotę na zabawę -- ok... - to niech grają pod jakimś tymczasowym nikiem i się bawią, ale żeby odchrzaniać taką maniane... na real nikach i na ogólnie szanowanym servie- weźcie się k...a w garść durne patałachy bo ludzi szlag jasny trafia patrząc na takie lamy.

Amen.

P.S. Bardzo was proszę o odpowiedzi - sytuacja nie jest tak banalna jakby się wydawało---poważny klan, poważny serw... nie wiem---> ale mi brak słów.

Nie denerwuj sie ja wiem tak jest w calej polsce nawet na dobrych serwach jakis gnoj ma admina i sie zaczyna zabawa wiec to jest jush noramalne w polskim csie i tak niestety bedzie .To co reprezentuje soba zibi swiadczy tylko i wylaczniem kim on naprawde jest czyli-lame nad lame

Old Post 25-01-2002 10:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SPEC^|RoBuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SPEC^|RoBuS Znajdź więcej post'ów przez  SPEC^|RoBuS Dodaj SPEC^|RoBuS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SPEC^|RoBuS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
The!
Nv| member

quote:

ehh...

nie widze tu problemu zmieniam sie serwer i sie nie denerwuje

Email: [email protected]

Old Post 25-01-2002 14:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil The! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do The! Znajdź więcej post'ów przez  The! Dodaj The! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać The! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

Re: Re: Re: moje zdanie

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX

no wiadomo ze tam juz nie zagra...ale nie w tym rzecz! chodzi tu o to ze najlepszy POLSKI klan ktory ma reprezentowac POLSKA ARENE CS'a, zachowuje sie jak dzieci i prezentuje zenujacy poziom!

eee... bo to są dzieci

Old Post 25-01-2002 15:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KosiMazaki
Combat (Death Knight)

Slusznie takich adminoff jest u nas mnogo

Old Post 25-01-2002 16:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KosiMazaki Znajdź więcej post'ów przez  KosiMazaki Dodaj KosiMazaki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KosiMazaki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

quote:
Napisane oryginalnie przez KosiMazaki
Slusznie takich adminoff jest u nas mnogo

...for example.... Chomik from [C4]....

Old Post 25-01-2002 17:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SPEC^|RoBuS
[SPEC] Member

prosba

Eustachy jak zrobiles ze podd nickiem masz tak:
Eustachy
"Chojrak" rulez!
ja mam jakies training einforces i nie wiem jak to zmienic

Old Post 25-01-2002 17:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SPEC^|RoBuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SPEC^|RoBuS Znajdź więcej post'ów przez  SPEC^|RoBuS Dodaj SPEC^|RoBuS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SPEC^|RoBuS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Crack
(mobb) member

Loozik azazel, olac
a kto powie jakim ja jestem adminem ?

Old Post 25-01-2002 20:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Crack Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Crack Znajdź więcej post'ów przez  Crack Dodaj Crack do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Crack prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Neck
Aaaa!

Re: prosba

quote:
Napisane oryginalnie przez SPEC^|RoBuS
Eustachy jak zrobiles ze podd nickiem masz tak:
Eustachy
"Chojrak" rulez!
ja mam jakies training einforces i nie wiem jak to zmienic

Masz 10 postow ok, wez w profil opcje i nad data urodzenia wpisz sobie co chcesz.

Old Post 25-01-2002 22:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Neck Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Neck Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Neck Dodaj [SPECNAZ]Neck do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Neck prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Re: SPHERE - poważny klan ! HAHA

quote:
Napisane oryginalnie przez azazel.kt
Witam !

Amen.

lol... takim gosciom to brac admina, banowac i olewac bo zazdawanie sie z taka łajzą nie ma sensu...
btw. to mój pierwszy post na 4um cs'a

Old Post 26-01-2002 00:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

Ja mialem podobna sytuacje na nullu , rozgryzlem o co im chodzilo z tymi restartami : oni trenuja - pistol rounds !! mimo wszystko to nie fair wobec graczy ktorzy chca pograc sobie spokojnie ... mysle ze powinni sie zastanowic nad swoim zachowaniem i wyciagnac jakies sensowne wnioski !!

Old Post 26-01-2002 10:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SPEC^|RoBuS
[SPEC] Member

Re: Re: prosba

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Neck

Masz 10 postow ok, wez w profil opcje i nad data urodzenia wpisz sobie co chcesz.

thx neck

Old Post 26-01-2002 12:50
=34=
I Shot the Sheriff

Exclamation ogólnie...

Szkoda że często admini rozdają co-adminy ludziom nieodpowiedzialnym i nie kontrolują póżniej co co-admini robią. Pewnie jak by się jeden z drugim pożegnał z adminowaniem na kilku serwerach to następnym razem dobrze się zastanowi zanim zrobi "taką akcję".

Co-admin chyba nie jest po to żeby pokazywać kto tu rządzi a serwer nie jest tylko po to żeby admini mogli sobie na nim robić co chcą. No chyba że na niektórych serwerach (nie wymienię...) tak jest.

Admini zwracajcie na to uwagę bo później waszymi serwerami bawią się oszołomy.

Old Post 26-01-2002 13:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =34= Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =34= Znajdź więcej post'ów przez  =34= Dodaj =34= do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =34= prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

Re: ogólnie...

quote:
Napisane oryginalnie przez =34=
Szkoda że często admini rozdają co-adminy ludziom nieodpowiedzialnym i nie kontrolują póżniej co co-admini robią. Pewnie jak by się jeden z drugim pożegnał z adminowaniem na kilku serwerach to następnym razem dobrze się zastanowi zanim zrobi "taką akcję".

Co-admin chyba nie jest po to żeby pokazywać kto tu rządzi a serwer nie jest tylko po to żeby admini mogli sobie na nim robić co chcą. No chyba że na niektórych serwerach (nie wymienię...) tak jest.

Admini zwracajcie na to uwagę bo później waszymi serwerami bawią się oszołomy.

Dobrze prawi rybe mu

Old Post 26-01-2002 14:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

bylem wtedy na nocce w iCK i bylem na tym serverze wtedy kiedy padaly bany i restarty nizly ubaw mailem karcily was chlopaki (zreszta skad wiecie kto tam byl kto bo kazdy byl pod inna ksywa)

Old Post 26-01-2002 14:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

quote:

ehh...

ZaiX ty pewnie nic nie masz od [S] ale ja słyszałęm jak koledzy z twojego klanu wyzywali kolesie z SpHeRe od cziterów to może ma być ciekawa sytuacja co prawda koleś miał wynik 45 na 6 śmierci ale sami wiecie jak Sphere wymiata a jak wy z nimi przegraliscie klanówke to nie znaczy że czitują bo coż za probem z wami wygrać prawde mówiąc ŻADEN !

Old Post 26-01-2002 17:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis
Ja mialem podobna sytuacje na nullu , rozgryzlem o co im chodzilo z tymi restartami : oni trenuja - pistol rounds !! mimo wszystko to nie fair wobec graczy ktorzy chca pograc sobie spokojnie ... mysle ze powinni sie zastanowic nad swoim zachowaniem i wyciagnac jakies sensowne wnioski !!

ech...coz na to poradzisz, zaraz po zakonczeniu SpHeRe^Invitional na BRO tez bylo takie PISTOL ROUND co chwile, jak sie ktos pytal, to mowili - wymogi treningowe. Pewnie dlatego ze rowno dostali od S^Gld. w tej rundzie i pocwiczyc musieli

Old Post 26-01-2002 18:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]zorro
tikitiki narkotyki

a ja bym nie byl taki pewny
pisaliscie do jolkk'a albo kogos innego i pytaliscie czy oni w ogole maja admina na tym serwerze?

Old Post 27-01-2002 16:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]zorro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]zorro Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]zorro Dodaj [FPP]zorro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]zorro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX

ech...coz na to poradzisz, zaraz po zakonczeniu SpHeRe^Invitional na BRO tez bylo takie PISTOL ROUND co chwile, jak sie ktos pytal, to mowili - wymogi treningowe. Pewnie dlatego ze rowno dostali od S^Gld. w tej rundzie i pocwiczyc musieli

Buhahahaha... Dwóch kolesi weszło sobie na "publiczny" serwer i ćwiczlyli PISTOL ROUND - dobre sobie. I jeszcze ktoś ich tłumaczy... Jakby byli tacy dobrzy to by z pistoletami latali normalnie w trakcie gry i ćwiczyli, wbrew pozorom zabijanie w ten sposób wcale nie jest to takie trudne.

Old Post 27-01-2002 18:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Beaker
[C4]MaStHa-=-GaNgStA

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy

...for example.... Chomik from [C4]....

male sprostowanie chomik nie ejst juz w C4 ( chyba )

Old Post 27-01-2002 23:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Beaker Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Beaker Znajdź więcej post'ów przez  Beaker Dodaj Beaker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Beaker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

quote:
Napisane oryginalnie przez Beaker

male sprostowanie chomik nie ejst juz w C4 ( chyba )

taaaak? Za co wylecial??? znowu zaczol bany rozdawac czy co???

Old Post 28-01-2002 11:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
azazel.kt
KAMIKAZE TEAM , FIGHTER

Thx za odzew - dużo tego ...

Później się skumałem, że chodziło o pistol round,bo grali potem jakąs klanówę, ale to nie zmienia faktu, że to lamerskie zachowanie. Trenowanie pistoletów jest ok. np. na treningu. A jak już ktoś tu zauważył można trenować na serwie pistolety nie dając co chwilę restartów. Taki trening chyba jest nawet lepszy - z pistoletem na karabiny

Podkreślam jescze raz - nie chodzi mi o zachowanie admina (choć fakt, że gnojki go mają) tylko o postawę klanu SPHERE (i to jeszcze gold - marnej jakości to gold coś mi się wydaje )

Amen.

P.S. skąd bierzecie takie fajowe buźki (np. te z karabinami) ?

Old Post 28-01-2002 14:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil azazel.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do azazel.kt Znajdź więcej post'ów przez  azazel.kt Dodaj azazel.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać azazel.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

http://board.fpp.pl/misc.php?s=&action=showsmilies - tu masz listę. Acha, i na tym boardzie wcale nie trzeba stawiać spacji przed, żeby uśmieszek ci wyszedł.

Old Post 28-01-2002 15:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:51.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions