Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Impreza
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
quietc
UT VIRGIN

Impreza

wiem ze istnieje juz taki temat ale tam pewnie nikt nie zaglada:>
prosze napiszcie tu gdzuie bylibyscie w stanie dojechac na imprezke
krakow,wawa etc.
i czy chcecie imprezke:>

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-01-2002 12:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil quietc Kliknij tutaj by wysłać e-maila do quietc Znajdź więcej post'ów przez  quietc Dodaj quietc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać quietc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

a ja myslaem ze do takich topic'ow jest tu specjalne forum przeznaczone...

Old Post 19-01-2002 13:45
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrD
Warrior (Scrag)

Na Śląsku

Old Post 19-01-2002 14:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

W warszawie

Old Post 19-01-2002 15:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Fryma
Combat (Death Knight)

leeeee nie wiem czy wogule jakis fan ut we wrocku mieszka :/

Old Post 20-01-2002 06:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Fryma Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Fryma Znajdź więcej post'ów przez  Fryma Dodaj Fryma do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Fryma prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Quiet nie umiesz sie dostosowac w ogole... Prosic, rece zalamywac, a ty dalej swoje...

Ja moge dojechac do Krakowa, Warszawa odpada bo musialbym nocowac a to wypada z gry...

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 20-01-2002 09:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
quietc
UT VIRGIN

no dobra chlopcy - nie umiem (tak to jest z geniuszami:> )
wiec zrobcie wyjatek:> i nie zamykajcie topica:>

Old Post 20-01-2002 10:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil quietc Kliknij tutaj by wysłać e-maila do quietc Znajdź więcej post'ów przez  quietc Dodaj quietc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać quietc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
veneoth
Guest

białystok
przynajmniej z 10 osob by nie musialo nigdzie jechac
a tak na serio to mi obojetne

Old Post 20-01-2002 17:24
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*Av*M.G
Training (Enforcer)

Talking

Ja proponuje zrobic imprezke W Wasilkowie!!!!!
Co nie Wasilkowianie i Bialystoczyznianie:O
Ps:Chyba dobrze napisalem Bialy*************???

Old Post 24-01-2002 23:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *Av*M.G Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *Av*M.G Znajdź więcej post'ów przez  *Av*M.G Dodaj *Av*M.G do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *Av*M.G prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
veneoth
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez *Av*M.G
Co nie Wasilkowianie i Bialystoczyznianie:O
Ps:Chyba dobrze napisalem Bialy*************???

niestety
powinno byc "Białostoczanie"

Old Post 25-01-2002 08:56
-v3-Yarecki
Old DeatH

Wro...

we wro żyje jescze kilka osób: Kiler, KG, Pyza, Yarecki...a pewnie jescze by sie znalazło ;-)))

Old Post 25-01-2002 12:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-Yarecki Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-Yarecki Znajdź więcej post'ów przez  -v3-Yarecki Dodaj -v3-Yarecki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-Yarecki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

Re: Wro...

quote:
Napisane oryginalnie przez -v3-Yarecki
we wro żyje jescze kilka osób: Kiler, KG, Pyza, Yarecki...a pewnie jescze by sie znalazło ;-)))

krakow, katowice

Old Post 25-01-2002 13:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Fryma
Combat (Death Knight)

Re: Wro...

quote:
Napisane oryginalnie przez -v3-Yarecki

chodzi ci o wroclaw jak tak to luzik :> ja jestem z wrocka i hetnie bym sie z wami spotkal i poszedlbym na browca (bez alkoholowego ofkorz)

a i jeszcze jedno moze mieszkamy blisko siebie ? ja ku wolis scislosci mieszkam na srodmiesciu. konkrety? kolo browaru piastowskiego (kolo placu kromera :> )

Old Post 25-01-2002 20:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Fryma Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Fryma Znajdź więcej post'ów przez  Fryma Dodaj Fryma do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Fryma prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
quietc
UT VIRGIN

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
Quiet nie umiesz sie dostosowac w ogole... Prosic, rece zalamywac, a ty dalej swoje...

Ja moge dojechac do Krakowa, Warszawa odpada bo musialbym nocowac a to wypada z gry...

sxlq a gdzie mieszkasz?:>

Old Post 25-01-2002 22:23
GuriaS
Breathe

proponuje zrobic w kraq... jak widze bylby tu sxl, deen, zaapewne blood, screem, ja, duk3, neo i jush by bylo cos... mozna by wynajac kafeje na noc [ ja z djukiem szukamy ludu ] i pograc w ut

proponuje [jak nie chcecie na noc] to zrobic jezcze w feire, bo potem nauka, i inne badziewia [angielski i inne]... chetnie zobaczylbym mojego cl'a [yO sxlq ] i drugiego ckl'a [yO deenq ]... btw. mozna by potrenowac na lanie w kafeji

Edytowane przez GuriaS dnia 25-01-2002 o godz. 23:19

Old Post 25-01-2002 22:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
quietc
UT VIRGIN

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
proponuje zrobic w kraq... jak widze bylby tu sxl, deen, zaapewne blood, screem, ja, duk3, neo i jush by bylo cos... mozna by wynajac kafeje na noc [ ja z djukiem szukamy ludu ] i pograc w ut

proponuje [jak nie chcecie na noc] to zrobic jezcze w feire, bo potem nauka, i inne badziewia [angielski i inne]... chetnie zobaczylbym mojego cl'a [yO sxlq ] i drugiego ckl'a [yO deenq ]... btw. mozna by potrenowac na lanie w kafeji

i ja jestem w krakowie
lepiej kafeje na noc:>>

Old Post 26-01-2002 11:07
deen
Man of the Moon

quote:
Napisane oryginalnie przez quietc

i ja jestem w krakowie
lepiej kafeje na noc:>>

zlbizamy sie do coraz wieskszej liczby chetnych, to moze zamiast cafe wynajmiemy hale sprtowa i zagramy w siatke

Old Post 26-01-2002 12:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
quietc
UT VIRGIN

quote:
Napisane oryginalnie przez deen

zlbizamy sie do coraz wieskszej liczby chetnych, to moze zamiast cafe wynajmiemy hale sprtowa i zagramy w siatke

oka ja bede serwowal z hk69:>>>>

Old Post 26-01-2002 15:26
Chaos
Grand Master of Disaster

First Person Perspective Impreza

Nie wiem, czy moge sie wypowiedziec, bo malo kto mnie zna przynajmniej z UT i raczej glupio mi cos na temat imprezy mowic, zale, ze Quietc cosik mi juz na ten temat wspomnial wiec powiem tylko tyle, ze najlepiej jest ustawic lokacje pod osoby ktore nie moga wyjechac za daleko. Takie jak sxl bo w sumie glupio by bylo gdyby ich zabraklo.

P.S. quietc zalatw bramke z wykrywaczem metali. nie wiem czy warto wpuszczac uzbrojonych graczy

I tak dni człowiecze są jak liść, co spada, i jak trawa, co usycha. Ty też odejdziesz w zapomnienie, jak ten kwiat, co upadł na murawę, jak wino, które rozlane wsiąka w ziemię...

Old Post 28-01-2002 00:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chaos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chaos Znajdź więcej post'ów przez  Chaos Dodaj Chaos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chaos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

Moim zdaniem jak juz mamy uzadzac takie spotkanie to lepiej isc do jakiegos pubu, pogadac, napic sie czy cos , a nie grac cala noc w ut w kafejce, przeciez na necie gramy codziennie razem ( moze nie wszyscy jednoczesnie , ale wiekszosc... )
Pozdrawiam

Old Post 28-01-2002 07:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
quietc
UT VIRGIN

sniezek ma racje:>>>
ja sie dostosuje a w k-owie moge jakis pubik zalatwic:>
tylko co z mlodszymi graczami?:>

Old Post 28-01-2002 07:41
deen
Man of the Moon

quote:
Napisane oryginalnie przez quietc
sniezek ma racje:>>>
ja sie dostosuje a w k-owie moge jakis pubik zalatwic:>
tylko co z mlodszymi graczami?:>

kupimy im wate cukrowa

Old Post 28-01-2002 08:01
roberf
Skilled (Knight)

Exclamation

Narazie spotykajmy sie w wlasnym gronie. Czyli niech jedna kompetentna osoba z jakiegos miasta wezmie wszystkich za wsiasz i zorganizuje spotkanie. Ja jestem pionierem w tej dziedzinie. W bialymstoku mam juz 2 spootkania za soba a 16.02 organizuje nocke dla wszystkich ktorzy sa chetni i sie stawia. Wiecej szczegolow na bordzie o Spotkaniach

Edytowane przez roberf dnia 09-02-2002 o godz. 13:41

Old Post 08-02-2002 22:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil roberf Kliknij tutaj by wysłać e-maila do roberf Znajdź więcej post'ów przez  roberf Dodaj roberf do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać roberf prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
roberf
Skilled (Knight)

Exclamation

ps.

Jak sie z wami zyzryje to zorganizuje sie cos wiekszego dla wszystkich z Polski. Ale wiem jeden maly problem srednia wieku 16 lat (strzelam) i mama nie pozwoli P

Old Post 08-02-2002 23:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil roberf Kliknij tutaj by wysłać e-maila do roberf Znajdź więcej post'ów przez  roberf Dodaj roberf do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać roberf prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
quietc
UT VIRGIN

quote:
Napisane oryginalnie przez roberf
ps.

Jak sie z wami zyzryje to zorganizuje sie cos wiekszego dla wszystkich z Polski. Ale wiem jeden maly problem srednia wieku 16 lat (strzelam) i mama nie pozwoli P

mi mama pozwoli (chyba:> )...:>

Old Post 09-02-2002 08:57
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Cool ??????

Ej no to kiedy w końcu będzie te spotkanie ile wolnych komputerów będzie???bo mi może rodzice pozwolą, a jak coś to przyjda z opticalem.Są jeszcze miejsca wolne???

GrEaTEyE

Old Post 09-02-2002 13:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
roberf
Skilled (Knight)

Exclamation

To prosze napisac mi to na meila [email protected]
Narazie jest 6 osob ktore ida na 100% a ja mysle ze uda mi sie tam upchac 10. Jak chcesz to bierz swego kompa.

Old Post 09-02-2002 14:25
veneoth
Guest

quote:
To prosze napisac mi to na meila [email protected]
Narazie jest 6 osob ktore ida na 100% a ja mysle ze uda mi sie tam upchac 10. Jak chcesz to bierz swego kompa.

panowie zboczyliscie z tematu
to jest topic o "The Imprezie" (ogolnokrajowej) a wy chyba mowicie o spotkaniu w bialym ...

PS. JA JUZ JESTEM PO SESJI (średnia 4.875 slownie: cztery i osiemsetsiedemdziesiat piec tysiecznych !! WOW jeszcze nie moge umierzyc )

Old Post 09-02-2002 17:53
roberf
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez veneoth

panowie zboczyliscie z tematu
to jest topic o "The Imprezie" (ogolnokrajowej) a wy chyba mowicie o spotkaniu w bialym ...

PS. JA JUZ JESTEM PO SESJI (średnia 4.875 slownie: cztery i osiemsetsiedemdziesiat piec tysiecznych !! WOW jeszcze nie moge umierzyc )

Zboczyles gosciu z tematu po kiego sie kujonie chwalisz ze masz 4,85. Z domu nie wychodzi tylko sie uczyl a wiem bo mieszkam niedaleko. Piornik jakich malo

Old Post 10-02-2002 11:20
deen
Man of the Moon

quote:

Zboczyles gosciu z tematu po kiego sie kujonie chwalisz ze masz 4,85. Z domu nie wychodzi tylko sie uczyl a wiem bo mieszkam niedaleko. Piornik jakich malo

hyhy a co studiujesz ?

Old Post 13-02-2002 23:26
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:09.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions