Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Uos Miesiaca
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
-v3-kiler
death warior

Talking Uos Miesiaca

Yarecki podsunol mi bardzo dobry pomysl a w zasadzie to jest jego wizja tylko ja ja realizuje poniewaz on ma malo czasu teraz i nie ma kiedy tego zrobic
Najpier byla wizja Uosia tygodnia , z których to Uosi tygodnia mial byc wybierany Uos miesiaca a potem roku. Ale doszedlem do wniosku iz tytul Uosia tygodnia bylby zbyt szczegolowy , dlatego postanowilem dawac tytul Uosia miesiaca a potem z 12 najlepszych Uosia roku
Tytul Uosia miesiaca nie ma sie kojarzyc z osoba , ktora jest jakos ograniczona , zle gra czy tym podobne tylko , która odwali jakas fajna rzecz , czy to na serwie czy na boardzie.
Przez pierwsze 15 dni miesiaca bedziemy zglaszac naszych kandydatow(czyli: Nick i osiogniecie danego osobnika najlepiej poparte linkiem do strony lub Screenem , ale slowne powiedzenie równiez wystarczy).Po 15 dniach bedzie umieszczana ankieta zlozona z kandydatow i na niej bedzie mozna glosowac .
Jeszcze nie zostalo ustalone co ta osoba bedzie otrzymywac za uzyskanie tego szczytnego tytulu ale ja mam propozycje ze zamiast Avatara bedzie zdjecie jakiegos Uosia ale musze ja skads wziac

Prosze o zglaszanie kandydatow do tego szczytnego Tutylu

*fajna rzecz - rzecz glupia , jak ja ktos widzi to placze ze smiechu , in. glupstwo

Edytowane przez -v3-kiler dnia 26-01-2002 o godz. 12:25

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 26-01-2002 12:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-kiler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-kiler Znajdź więcej post'ów przez  -v3-kiler Dodaj -v3-kiler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-kiler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

Re: Uos Miesiaca

quote:
Napisane oryginalnie przez -v3-kiler
Yarecki podsunol mi bardzo dobry pomysl a w zasadzie to jest jego wizja tylko ja ja realizuje poniewaz on ma malo czasu teraz i nie ma kiedy tego zrobic
Najpier byla wizja Uosia tygodnia , z których to Uosi tygodnia mial byc wybierany Uos miesiaca a potem roku. Ale doszedlem do wniosku iz tytul Uosia tygodnia bylby zbyt szczegolowy , dlatego postanowilem dawac tytul Uosia miesiaca a potem z 12 najlepszych Uosia roku
Tytul Uosia miesiaca nie ma sie kojarzyc z osoba , ktora jest jakos ograniczona , zle gra czy tym podobne tylko , która odwali jakas fajna rzecz , czy to na serwie czy na boardzie.
Przez pierwsze 15 dni miesiaca bedziemy zglaszac naszych kandydatow(czyli: Nick i osiogniecie danego osobnika najlepiej poparte linkiem do strony lub Screenem , ale slowne powiedzenie równiez wystarczy).Po 15 dniach bedzie umieszczana ankieta zlozona z kandydatow i na niej bedzie mozna glosowac .
Jeszcze nie zostalo ustalone co ta osoba bedzie otrzymywac za uzyskanie tego szczytnego tytulu ale ja mam propozycje ze zamiast Avatara bedzie zdjecie jakiegos Uosia ale musze ja skads wziac

Prosze o zglaszanie kandydatow do tego szczytnego Tutylu

dobry pomysl, tylko zeby ten szczytny tytul nie trafil sie mnie, chociaz z drugiej strony, jest to w sumie ciekawy tytul i nie ubliza nikomu Uos przy ksywie

Old Post 26-01-2002 12:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Wink Pierwszy

Pierwszego kandydata na Uosia miesiąca zgłaszam Optical'a
Świadectwem na to jest żew bardzo lubi grać na pingach 900.
Mówi że mu bardzo dobrze się gra, chociarz jesteśmy z tego samego łącza i ja widze że nieda się grać, to on upiera się przy tym że ma ping 50 i dobrze mu się gra
IMHO powinien zostać nawet Uosiem miecha.
I mam jeszcze jedną rzecz co słyszałem od Karwola że optical prosił o przyjęcie do klanu *Av*- gdyż niema na to najm,nejszych szans))

GrEaTEyE

Old Post 26-01-2002 12:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-Yarecki
Old DeatH

kiler, ty superkandydacie na Uosia roku!!!!

...w zasadzie prawie się zgadza to z moim pomysłem, poza takimi drobnymi szczegółami, jak to, że Uoś Miesiąca powinien wykazać sie sczególnum rodzajem inteligencji (myślący inaczej;-))), zbazylowaceniem wtórnym ("bystry bazyl"), Nadupierdliwością lub innymi "osiągami" co do których ogół jush nie wie, czy śmiać się czy płakać. Chodzi tu o ludzi ze swiatka UT na boardzie i w grze, na stronkach o UT itd...

A drugim Tylułem miała być "Postać UT Miesiąca", wyróżniana przez nas za osiągnięcia dla UT, osiągnięcia w grze i działanie na rzecz społeczności UT. Superkandydat na Uosia Miesiąca - Kiler, zrobił z tego Wash & Go ;-)))), czyli Kopniak i Nagroda w jednym ;-)))))

'-)

Y.

Old Post 26-01-2002 13:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-Yarecki Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-Yarecki Znajdź więcej post'ów przez  -v3-Yarecki Dodaj -v3-Yarecki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-Yarecki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

Heh , ja zglaszam kandydature Szybiego vel. Pape_Smerfa..... Chyba wszyscy wiedza dlaczego....zglosilem tego zarabistego goscia

Old Post 26-01-2002 13:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
quietc
UT VIRGIN

Talking UOS miesiaca

uos miesiaca powinien byc dla tych "innych"
a powinna byc tez nagroda dla gracza za najbardziej "funny/strange thing" w ut

Old Post 26-01-2002 15:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil quietc Kliknij tutaj by wysłać e-maila do quietc Znajdź więcej post'ów przez  quietc Dodaj quietc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać quietc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-R.K.Pyziaty
Skilled (Knight)

Smurf rulez!!!!

Zgadzam sie w 100% ze Sniezkiem, Papa Smerf spełnia wszyskie wymagania.
1. Jest nadupierdliwy,jako szybki spytal sie czy moze do v3, odpowiedzialem nie. Gosc sie nie poddal sie, jako Smerf zapytal drugi raz i choc mowilem nie pytal przez nastepna godzine nie dajac mi grac...
2. W grze jest jedna z najczesciej przeszkadzajacych mi i strzelajacych do mnie osob(oczywiscie gdy jest w mojej druzynie).
Ma jescze wiele innych "zalet", ktorych trudno nie zauwazyc.

Old Post 26-01-2002 15:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-R.K.Pyziaty Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-R.K.Pyziaty Znajdź więcej post'ów przez  -v3-R.K.Pyziaty Dodaj -v3-R.K.Pyziaty do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-R.K.Pyziaty prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Smurf rulez!!!!

quote:
Napisane oryginalnie przez -v3-R.K.Pyziaty
Zgadzam sie w 100% ze Sniezkiem, Papa Smerf spełnia wszyskie wymagania.
1. Jest nadupierdliwy,jako szybki spytal sie czy moze do v3, odpowiedzialem nie. Gosc sie nie poddal sie, jako Smerf zapytal drugi raz i choc mowilem nie pytal przez nastepna godzine nie dajac mi grac...
2. W grze jest jedna z najczesciej przeszkadzajacych mi i strzelajacych do mnie osob(oczywiscie gdy jest w mojej druzynie).
Ma jescze wiele innych "zalet", ktorych trudno nie zauwazyc.

Ta zgadzam się z Pyziatym i też oddaje głos na Papę_smerfa

papa_smerf ownz !!!

Old Post 26-01-2002 18:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Fryma
Combat (Death Knight)

Talking

ja zglaszam mystikala ktory lubi jesc kupe (zreszta ja terz nie gradze czekoladą )

Old Post 26-01-2002 18:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Fryma Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Fryma Znajdź więcej post'ów przez  Fryma Dodaj Fryma do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Fryma prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

quote:
Napisane oryginalnie przez Fryma
ja zglaszam mystikala ktory lubi jesc kupe (zreszta ja terz nie gradze czekoladą )

Zglaszam kandydature MajeSa na czlowieka miesiaca naszej sceny. Maju postawil na nogi ut.pl, pilnuje naszego forum oraz zalatwia server dla Urban Terror. Prosze ponizej o potwierdzenie tego przez innych.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 26-01-2002 19:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl

Zglaszam kandydature MajeSa na czlowieka miesiaca naszej sceny. Maju postawil na nogi ut.pl, pilnuje naszego forum oraz zalatwia server dla Urban Terror. Prosze ponizej o potwierdzenie tego przez innych.

Potwierdzam
Majes rox

Old Post 26-01-2002 20:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-kiler
death warior

Angry Grrrr....

Zle mnie zrozumieliscie , wiem , ze sie nieprecyzyjnie wyrazilem ale Yarecki mnie poprawil , ta ankieta jest o osobach ktore zrobily cos " nagatywnego" a nie pozytywnego jak Majes

Old Post 26-01-2002 21:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-kiler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-kiler Znajdź więcej post'ów przez  -v3-kiler Dodaj -v3-kiler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-kiler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

quote:

zglaszam fryme, bo jego zalosne teksty, sprawiaja ze trace chec na czytanie boarda, po jego poscie chce mi sie rzygac, a podpis ma rownie zabawny i chyba cierpi na gownofilie.
Nie jednokrotnie narazil sie na serwerach, mysle ze ta postac zasluguje na tytul, conajmniej Uosia tygodnia.
Jedyne co go usprawiedliwia to wiek.

to chyba na tyle, mam nadzieje ze nikogo nie urazilem i nikt nie ma do mnie zalu. chyba ze jest inaczej. Fryma stawiam ze bedziesz typowal mnie na Uosia tygodnia, i moja ocena w bardzo szybkim czasie spadnie z 3 na 2, czemu nie, jestem spokojny, staram sie nie czepiac, ale Fryma jest moim "idolem" od niepamietnych czasow .
Prosze bardzo.

Old Post 26-01-2002 22:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez deen

zglaszam fryme, bo jego zalosne teksty, sprawiaja ze trace chec na czytanie boarda, po jego poscie chce mi sie rzygac, a podpis ma rownie zabawny i chyba cierpi na gownofilie.
Nie jednokrotnie narazil sie na serwerach, mysle ze ta postac zasluguje na tytul, conajmniej Uosia tygodnia.
Jedyne co go usprawiedliwia to wiek.

to chyba na tyle, mam nadzieje ze nikogo nie urazilem i nikt nie ma do mnie zalu. chyba ze jest inaczej. Fryma stawiam ze bedziesz typowal mnie na Uosia tygodnia, i moja ocena w bardzo szybkim czasie spadnie z 3 na 2, czemu nie, jestem spokojny, staram sie nie czepiac, ale Fryma jest moim "idolem" od niepamietnych czasow .
Prosze bardzo.

own!

Old Post 26-01-2002 22:37
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GruChA
ho ho headshot

Post UOS

ta a ja nominuje (kure czuje sie jak w big brotherze) czlonka klanu r3, nic do niego nie mam ale to co pisze mnie dobija, a chodzi o WSZYSTKIE posty z RE: Kulturka na serverach, ten tajemniczy gosc to Piotra5

Old Post 26-01-2002 22:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruChA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruChA Znajdź więcej post'ów przez  GruChA Dodaj GruChA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruChA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Jak dla mnie nominowanie losiow to idiotyzm. Takie wybieranie debila miesiaca nic nie zmieni, nikogo nie zmobilizuje, jedynie ludzie sie zaczna klucic. Wybierac kogos kto sie zasluzyl lub gral dobrze to co innego, w tym przypadku jest to cos zupelnie moim zdaniem niepotrzebnego...

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 26-01-2002 23:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-Yarecki
Old DeatH

???????????? sxl

...jeśli założymy, że nasz światek składa się głównia z myślących inaczej, to niewątpliwie masz rację.
Oczekuję w swojej bezdennej naiwności, że sam fakt wystąpienia takiego topicu i ankiety, da do myślenie przynajmniej tym, którzy IQ maja większe od przeciętnego szympansa. Niestety, musimy się pogodzić z tym, że niektórzy z nas jeszcze nie zeszli z drzewa i nie wymagajmy od nich zachować poważniejszych niż przysługujące maupiszonom ;-P

Oczywiście nie muszę chyba nikogo przekonywać, że nie istnieją gorsze rodzaje upośledzenia niż brak poczucia humoru, ale w przypadku osobników o charakterystyce występującej powyżej, nie należy się temu dziwić. Co do pozostałych, zobaczymy, czy mają poczucie humoru i ....

...więc liczę na to, że ten topic będzie raczej na loozie, i nie doprowadzi do kolejnej eskalacji chamstwa i głupoty...

Y.

Old Post 27-01-2002 12:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-Yarecki Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-Yarecki Znajdź więcej post'ów przez  -v3-Yarecki Dodaj -v3-Yarecki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-Yarecki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: ???????????? sxl

quote:
Napisane oryginalnie przez -v3-Yarecki
w przypadku osobników o charakterystyce występującej powyżej, nie należy się temu dziwić. Co do pozostałych, zobaczymy, czy mają poczucie humoru i ....

Dziękuję Ci Yarecki za piękne określenia mojej osobowości. Nie odpowiem na Twoje zarzuty przedstawione w jakże pięknej przenośni, bo postanowiłem nie wytyczać nikomu publicznie. Jednak wiedz, że scenka jednak jest malutka, ostatnio 1/2 graczy to newbies któzy wielu rzeczy nie wiedzą i z tego się z nich ludzie śmieją. Ktoś nie wie że można się leczyć i biega całą mapkę z uszkodzownymi nogami - inni zamiast mu wytłumaczyć to szydzą z neigo i od razu robią konkursy. Ludzie to się robi poprostu chamskie, takimi działanami to możecie mieć rangę anty-działacza UT sceny.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 27-01-2002 12:17
Sniezek
Elite (Fiend)

sxl chyba ostatnio nie bywasz na serwerach, bo zawsze jak ktos nie uzywa bandazowania to niezaleznie czy jest z Polski czy z za granicy to ktos mu wylumaczy ( czasem towarzysza temu smiechy , ale nei widze w tym nic zlego , bo jesli ktos ma poczucie humoru to nie wezmie sobie tego do serca tylko raczej skorzysta ze wskazowki udzielonej mu przez ktoregos z graczy)
Poza tym , sxl nikt nie kaze ci nikogo nominowac , jezeli twoje poczucie humoru wyrasta powyzej tego topicu i nie bawia cie tego typu zabawy , to nie widze zadnych przeszkod zebys nie bral w nich udzialu....
Pozdrawiam

Old Post 27-01-2002 12:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M3R1!N
Training (Enforcer)

tia

nie wiem czy go znacie to czlowiek ze sceny cpma ale ja go nominuje to bo to prawdziwy uos a mianowicie chodzi mi o lenara alias lewar

Old Post 27-01-2002 14:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M3R1!N Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M3R1!N Znajdź więcej post'ów przez  M3R1!N Dodaj M3R1!N do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M3R1!N prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
sxl chyba ostatnio nie bywasz na serwerach, bo zawsze jak ktos nie uzywa bandazowania to niezaleznie czy jest z Polski czy z za granicy to ktos mu wylumaczy ( czasem towarzysza temu smiechy , ale nei widze w tym nic zlego , bo jesli ktos ma poczucie humoru to nie wezmie sobie tego do serca tylko raczej skorzysta ze wskazowki udzielonej mu przez ktoregos z graczy)
Poza tym , sxl nikt nie kaze ci nikogo nominowac , jezeli twoje poczucie humoru wyrasta powyzej tego topicu i nie bawia cie tego typu zabawy , to nie widze zadnych przeszkod zebys nie bral w nich udzialu....
Pozdrawiam

Heh Snieżq wreszcie ktoś myśli tak jak ja ... pewnie dostanie Ci się bardzo za to co napisałeś, ale raz się zyje i nie można ukrywać prawdy ... Bravaa dla snieżka za szczerość

Old Post 27-01-2002 16:38
-v3-R.K.Pyziaty
Skilled (Knight)

????????

SXL???? oco tu chodzi?? przyjąłem Twoje uwagi, ale podałem pewne argumenty za topikiem, be ADRSOWANIA DO CIEBIE żadnych uwag. Uwagi są do osób, mających problemy z odróżnieniem zabawy, od walki o byt (dla nich tesh wymyślono między innymi Nagrody Darwina).

Nie wiem do przynależności do której grupy się poczuwasz, ale z dotychczasowych kontaktów nie wnioskuję, ze do "nominowanych". Możemy mieć róne zdania na ten sam temat, ale nie musimy robić z tego topicu "Polskiego Sejmu", no nie???

PAX ;-)))

Y.

Old Post 27-01-2002 16:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-R.K.Pyziaty Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-R.K.Pyziaty Znajdź więcej post'ów przez  -v3-R.K.Pyziaty Dodaj -v3-R.K.Pyziaty do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-R.K.Pyziaty prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Chodzi mi tylko i jedynie o to ze nominujac osoby mozecie kogos odstrzaszyc od gry. Wiekszosc ludzi z ktorych macie taki ubaw to poczatkujacy, ktrzoy latwo moga zrezygnowac widzac swoja przyszlosc w galerii Uosiów.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 27-01-2002 18:12
Fryma
Combat (Death Knight)

Talking HEHEHE

ja tam siem na nikogo nie denerwuje tylko mam nadzieje ze wygram :> tymbardziej sie nie zniechecam do gry w ut.
ps. deen thx za nominacje :> (hehe mam nadzieje ze ci na zlosc zrobilem tym ze sie na ciebie nie wq******** i cie nie zwyzywalem :> )
ps2. nprawde takie durne posty daje? :>

Old Post 27-01-2002 18:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Fryma Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Fryma Znajdź więcej post'ów przez  Fryma Dodaj Fryma do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Fryma prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

Re: HEHEHE

quote:
ps2. nprawde takie durne posty daje? :>

ano... i sygnaturke tez masz srednio ladna... zasmiecasz board'a nia tylko...

Old Post 27-01-2002 19:34
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-R.K.Pyziaty
Skilled (Knight)

Pomylka

Ostatni moj post pisal Yarecki tylko zapomnial zmienic uzytkownika))))))

Old Post 28-01-2002 09:42
veneoth
Guest

Talking JA CHCE !

ja chce byc Uosiem
szkoda ze nie widzielscie jak na poczatku nie umialem drzwi otwierac, ktos mi mowi "klawisz USE" a ja wciskam USE (item) i nic
hehe ile bylo wtedy smiechu, sam gnilem co niemiara i naprawde jak ktos komentowal to to tylko wzbudzal moj smiech, a nie zlosc, bo jak ktos jest newbie to wie ze nim jest i jak popelnia jakas gafe to sam sie z tego smieje (przynajmniej w moim przypadku) ;-)

Old Post 28-01-2002 09:50
Sniezek
Elite (Fiend)

veneoth masz racje , sam pamietam jak sie smialem z tego ze mi sie dach konczyl albo nie umialem sie bandazowac to byly czasy

Old Post 28-01-2002 10:12
X-LASKA
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
veneoth masz racje , sam pamietam jak sie smialem z tego ze mi sie dach konczyl albo nie umialem sie bandazowac to byly czasy

Na poczatku jak zaczolem grac w UT to nie umialem schodzic po drabinkach i zawsze spadalem na glebe mialem wtedy -5 fragow i wszyscy mnie od lam wyzywali ze swoich rozwalamaaa i nie wiedzialem jak sie bandarzowac to pisalem na chacie medyk bo nie mialem ustawionego radia To byly fajne czasy kupa smiechu

Old Post 29-01-2002 12:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil X-LASKA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do X-LASKA Znajdź więcej post'ów przez  X-LASKA Dodaj X-LASKA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać X-LASKA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Snoopy
Training (Enforcer)

Talking :)

Gram w UT od tygodnia i mam do wszystkich wielką proźbeNie głosujcie na mnie))))))

Old Post 29-01-2002 20:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Snoopy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Snoopy Znajdź więcej post'ów przez  Snoopy Dodaj Snoopy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Snoopy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:34.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions