JA powiem tak, nie myslalem nad tym dluzej niz 30sek, wiec moje zdanie nie jest glebooookie 
Mysle ze jest OK czas ligi naturalnie odstrzelil najgorzej zoorganizowane klany.... Ludzi gra sporo w RTCW, jest to taki okres spokoju,,, teraz powoli zaczna sie tworzyc nowe klany silne, z innych graczy ktorzy maja gut skill, a nie dostana sie do C4 POISON BK FUZZ etc etc bo tam praktycznie nie ma miejsc... ile mozna przyjac? jest kres, my jestesmy przepelnienie poprostu, ciezko ustalic zeby kazdy mial szanse grac (mowie o POISON).
Ci inni musza gdzies pojsc i pojda. Cala rzecz polega na tym ze nowym klanow BRAK CIERPLIWOSCI... jak chcecie w 3-4 tygodnie nadrobic miesiace pracy tych best klanow? tak sie nie da.... z czasem wszyscy sie zgrywaja, maja takty swoje, znaja + i - etc, tego nie mozna jakos przyspieszyc,,,,, stan nie powinno sie rozwiazywac nowych klanow ktore dostaly pare razy od veteranow hehe bo cudow nie ma..... musza dostac w dupsko na wstepie i tym wlasnie zdobywac doswiadczenie aby przegonil uczen mistrza.
Ja mysle ze all okej bedzie.
Na PL scenie duzo sie dzieje, bardzo duzo. Jednak mysle ze powoli idziemy w gut kierunku sila rzeczy poznajemy sie coraz lepiej i mimo ze ktos jest PALANTEM to z dnia na dzien moze sie okazac ze nie az takimi bo idzie pogadac za miech jest dosc ok,,,,,, kwestia kontaktu etc.
Liga przycmila mniejsze klany i napewno wyciagnie z kazdego klanu kazda jego slabosc..... tyle ze te mniejsze maja ich wiecej i szybciej pekaja.. szkoda. Ja np, naprawde nie wiem kto wygra PRL? Nie wiem, nie sadze ze by serio byl 1 czarny kon,,, kazdy wyciagnie all asy na koniec i wyjdzie ile blefu bylo ile tajnych rezerw i przygotowan.... 
|