Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > WTF? iz dat? 1.3?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

WTF? iz dat? 1.3?

Tu mozecie sie wyladowac po grze na 1.3 i opisac wasze podroze w czasie LOL

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 18-03-2002 07:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrOs
GrOsik T3

Post Autoupdate !!!

Po przeczytaniu kolejny raz co daje nam patch 1.3 (oprocz bugow) , zastanowila mnie jedna rzecz, a mianowicie tajemniczy autoupdate. Raczej nie mamy co sie spodziewac patcha 1.3+ lub 1.3.1, gdyz jezeli maja sie pojawic jakies porawki to wolf w wersji 1.3 powinien je sciagnac automatycznie. Dlatego odinstalowanie patcha 1.3 czy tez instalacja RTCW od nowa nie rozwiaze chyba problemow z bugami w podstawowej wersji patcha 1.3. Mysle ze Panowie z ID szybko wypuszcza nowa latke, ktora sciagnie nam wlasnie auto-updater z patchu 1.3.

Moge sie oczywiscie mylic, ale "baldzenie jest rzecza ludzka".

Pozdrawiam

IRCnet #wolfpl

Old Post 18-03-2002 13:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrOs Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrOs Znajdź więcej post'ów przez  GrOs Dodaj GrOs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrOs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

V56

nie pomyslalem o tym ale kij ich wie....

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 18-03-2002 13:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kalaf10r
Mastahh Warzyffko

Czy będzie to samo, co, z Q3 ?? Dzwoń 0-700........ Co jakiś czas nowy patch i co nowy będzie gorszy od poprzedniego tak jak 1.3 (Który jest totalną porażką) to ludzie wyklną ID Software i położą na nich przysłowiową "laskę"Ogulnie 1.3 to shit

Old Post 18-03-2002 15:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kalaf10r Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kalaf10r Znajdź więcej post'ów przez  Kalaf10r Dodaj Kalaf10r do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kalaf10r prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FF_ZOh1w2
[VAL]po dupie przeciwnika

Hehehe a ja pierwszy wyczułem że tak może być, już bardzo dawno temu napisałem o moich obawach , jak ktoś chce to można poczytać http://board.fpp.pl/showthread.php?threadid=2172

Old Post 18-03-2002 16:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cheester
=PL= Victory

Arrow cool

Sprawdzam czy mi to idzie

http://rtcw.multiplayer.pl

Old Post 18-03-2002 18:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cheester Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cheester Znajdź więcej post'ów przez  cheester Dodaj cheester do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

Angry Niech się schowają z takim paczem !

Ehhhhh ... mi po spaczowaniu Wolfa cdkey zaczał odmawiać posłuszeństwa ... Invalid CDKEY ... Invalid CDKEY ... jedyny ratunek - RtCW Uninstall & Reinstall ( wywalenie tego szytu też było problematyczne )

Old Post 18-03-2002 18:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ins@ne
I'm not mad i'm insane...

Thumbs up

Ja mam na hardzielu i wolfa 1.1 i 1.3 ... chyba jedyne sensowne rozwiazanie w chwili obecnej ...niestety

ps. GrOs: "baldzenie jest rzecza ludzka" - czy bald'zenie to z angielska lysienie? Jesli tak to ok

Old Post 19-03-2002 10:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ins@ne Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ins@ne Znajdź więcej post'ów przez  ins@ne Dodaj ins@ne do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ins@ne prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

jak zainstalowac wolfa 1.3 i 1.1 da sie dwa ??? bo kurde tez mnie ten burdel wkurza TAQ ma 1.3 Byry 1.1 na sako juz od pewnego czasu wogole nie moge wejsc nie wiedziec czemu - ciagle mam awaiting gamestate i czekac moge w nieskonczonosc!

Old Post 19-03-2002 10:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ins@ne
I'm not mad i'm insane...

jak to jak? instalujesz wolfa+p1.1 kopiujesz do innego katalogu, a na tamten drugi zakladasz 1.3 i dziala

Old Post 19-03-2002 10:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ins@ne Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ins@ne Znajdź więcej post'ów przez  ins@ne Dodaj ins@ne do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ins@ne prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Allan
Southerner

Jedyne co dobre w tym patchu 1.3 to mapka ICE. na szczescie rozniez da sie w nia grac na 1.1 Sciagnac ja mozna na rtcw.pl

Old Post 19-03-2002 14:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Allan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Allan Znajdź więcej post'ów przez  Allan Dodaj Allan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Allan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kalaf10r
Mastahh Warzyffko

no tak fakt mapka jest fajna tak bylo z Q3 3 wersje na HDD wszystkie napakowane mapami,modami,innymi bzdurami bo różne servery staly na różnych PR i jeden byl dobry na drogim nie chodzilo cos itp. czy tak bedzie z wolfem ?? tego dowiecei sie w nastepnym odcinku po 1.4 albo 1.3v2

Old Post 19-03-2002 15:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kalaf10r Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kalaf10r Znajdź więcej post'ów przez  Kalaf10r Dodaj Kalaf10r do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kalaf10r prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

quote:
Napisane oryginalnie przez Kalaf10r
no tak fakt mapka jest fajna tak bylo z Q3 3 wersje na HDD wszystkie napakowane mapami,modami,innymi bzdurami bo różne servery staly na różnych PR i jeden byl dobry na drogim nie chodzilo cos itp. czy tak bedzie z wolfem ?? tego dowiecei sie w nastepnym odcinku po 1.4 albo 1.3v2

a walsnie mam pytanko moglby mnie ktos oswiecic co musze zainstalowac na "golego" qwaka 3 zeby pograc gdzie na PL servie i jakie jest IP takiego TAQ do Q3 a ni byrki - bo kiedys gralem pare razy ale na roznych zagranicznych a teraz nie chce pisac na boardzie Q3 bo zaraz taki Zaitsev z tamtego boarda mnie zje.bie wiec moze tutaj ktos mi poda link do tego patcha ktorego sie teraz uzywa i jakies ze 2-3 IP z dobrym pingiem! Bo od czasu do czasu mam ochote pograc solo!

Old Post 19-03-2002 21:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kalaf10r
Mastahh Warzyffko

no wiec jest to PR1.31 i zrobie tu reklame www.q3arena.gry.wp.pl moim zdaniem najzayebistrzej stronki o tematyce Q3 a co do TAQ do q3 to jest od tego gejspaj czy tez al sejing eje

Old Post 20-03-2002 19:12
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:29.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions