Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Mecz z VMC - deja vu
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
JohnnyR
Skilled (Knight)

Mecz z VMC - deja vu

Wczoraj rozegrany został kolejny mecz a właściwie powtórka ligowego meczu PL hunters - VMC. Pierwszy został przerwany pownieważ w składzie VMC grał zawodnik Commar (ostatnio dość sławny) ale to nie będzie post o nim. Otóż sprawa jest/była badana przez sędziów ligi ale jakoś nic mi nie wiadomo o postępach dotyczących tego "sledztwa". Dla mnie sprawa jest oczywista. Jak jest możliwe żeby grał zawodnik nie będący w klanie w meczu ligowym bez wiedzy tegoż klanu ??? Skąd mógł znać hasło na ten mecz skoro ja je poznałem na 15 minut przed rozpoczęciem ??? I od kogo je poznał ??? Poza tym on grał od początku co wyraźnie zaznaczył sędzi prowadzący mecz mający dostęp do konsoli. Poza tym VMC stawiło się w liczniejszj grupie niż przewidziane było i część zawodników opuściło mecz (zgodnie zresztą z regulaminem ligi) ale Commar został (przeoczenie ???). Poza tym sprawa najważniejsza : wczoraj miałem przyjemność rozmawiać z Panem Commarem na gadugadu i on potwierdził moje przypuszczenia. Czy ktoś w to uwierzy po tym co do tej pory dokonał ? Ja mu wierze dlatego że zastanawiałem się nad zaistniałą sytuacją i wnioski zawsze wychodzą takie same. Ale miało być o deja vu i będzie. Otóż sprawa dotyczy wczorajszego meczu. Niestety nie byłem tego naocznym światkiem ale otrzymałem informacje z pewnego źródła iż zaistniała po raz kolejny dziwna sytuacja. Otóż VMC po raz kolejny wystawiło do gry zawodnika który nie mógł grać w lidze (nie był zgłoszony do rozgrywek ligi). Panowie sytuacja jest conajmniej dziwna. Zastanawiam się czego się jeszcze można spodziewać po dalszych rozgrywkach tym bardziej że finish coraz bliżej i stawki rosną. Miało być bez cheatowania i fairplay ale widze że to tylko puste słowa które nie mają żadnego znaczenia przynajmniej w stosunku do niektórych. Jeśli ta sprawa skończy się bez odzwięku i ze stosownymi karami przewidzianymi przez regulamin to ja osobiście zaczne uważać że ta liga to jedna wielka kpina.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-03-2002 10:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JohnnyR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do JohnnyR Znajdź więcej post'ów przez  JohnnyR Dodaj JohnnyR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać JohnnyR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DaBi
Combat (Death Knight)

Question

hmmmmm... a jakiż to niezgłoszony osobnik grał u nas ostatnio.
Bo jeśli chodzi o 3!na to chyba został dopisany wraz z rozpoczeciem meczu.

Old Post 22-03-2002 10:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DaBi Znajdź więcej post'ów przez  DaBi Dodaj DaBi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DaBi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
.:SSMAN:.
Hunter

quote:
Napisane oryginalnie przez DaBi!VMC!
hmmmmm... a jakiż to niezgłoszony osobnik grał u nas ostatnio.
Bo jeśli chodzi o 3!na to chyba został dopisany wraz z rozpoczeciem meczu.

wejdz na strone ligi i zobacz squad klanu VMC =] nie ma go tam

Inna sprawa dlaczego Engle dostal kare za "zle" zachowanie, a pan Acid!VMC! ktory bluzgal chyba na kazdego, od Hunterow przez sedziego do PRL, nawet nie dostal upomnienia???

Old Post 22-03-2002 13:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil .:SSMAN:. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do .:SSMAN:. Znajdź więcej post'ów przez  .:SSMAN:. Dodaj .:SSMAN:. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać .:SSMAN:. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
JohnnyR
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez .:SSMAN:.

Inna sprawa dlaczego Engle dostal kare za "zle" zachowanie, a pan Acid!VMC! ktory bluzgal chyba na kazdego, od Hunterow przez sedziego do PRL, nawet nie dostal upomnienia???

Tak już podczas pierwszego meczu zdażyły się "komplementy" pod adresem PL hunter ale cóż. A sprawa Eagle nurtuje mnie do dzisiaj dlaczego nie mógł zagrać w meczu powtórkowym z TC skoro jego kara brzmi: "Eagle PL Hunters: Publiczna obraza klanu TC na głównym chacie. Złamanie pkt.4, par.3 regulaminu PRL (4.3). Kara: Zawieszenie na czas trwania II kolejki ligowej. " Jest to stwierdzenie nie pozostawiające żadnych wątpliwości i niemożliwość jego gry w powtórce kolejki I jest nie tylko dziwna ale i bezpodstawna. Nie chce tutaj nikogo krytykować ale takie sprawy należy dogrywać i wyjaśniać żeby nie było nieporozumień.

Old Post 22-03-2002 14:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JohnnyR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do JohnnyR Znajdź więcej post'ów przez  JohnnyR Dodaj JohnnyR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać JohnnyR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Allan
Southerner

quote:
Napisane oryginalnie przez .:SSMAN:.

wejdz na strone ligi i zobacz squad klanu VMC =] nie ma go tam

Jest jest tylko ktos sie pomylil przy zapisywaniu. Zamist 3!n jest Ein czy jakos tam Ale chodzi o niego ...

Old Post 22-03-2002 18:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Allan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Allan Znajdź więcej post'ów przez  Allan Dodaj Allan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Allan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
.:SSMAN:.
Hunter

quote:
Napisane oryginalnie przez Allan!VMC!

Jest jest tylko ktos sie pomylil przy zapisywaniu. Zamist 3!n jest Ein czy jakos tam Ale chodzi o niego ...

Moj blad a raczej PRL ale nikt nie jest doskonaly...

Old Post 22-03-2002 19:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil .:SSMAN:. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do .:SSMAN:. Znajdź więcej post'ów przez  .:SSMAN:. Dodaj .:SSMAN:. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać .:SSMAN:. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Hunters 8:0 VMC by w/o w zwiazku z udowodnieniem udzialu commara w 1 szym meczu, to proste. Czytajcie inne topiki.

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 24-03-2002 03:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
JohnnyR
Skilled (Knight)

Thumbs up JohnnyR

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide
Hunters 8:0 VMC by w/o w zwiazku z udowodnieniem udzialu commara w 1 szym meczu, to proste. Czytajcie inne topiki.

Cieszę sięże sprawa sięwyjaśniła ale ja ten post umieściłęm jeszcze przed wyjaśnieniami

Old Post 24-03-2002 19:39
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:03.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions