Ile warta jest wygrana ?
Od miesiąca gram w UT, prawie miesiąc na tym forum jestem i powiedzieć muszę że dobrze się bawię :)
Jasne, czasem jakaś pyskóweczka, terroryści sie za panterki poszarpią o to ... no w sumie nie bardzo wiadomo o co, jak to w życiu.
Ale jest temat, którego nikt nie porusza (chyba że ja nie natrafiłem na takiego topica?).Chodzi mi o uczciwą grę.
Oczywiście, ja newbie jestem i nie mam zamiaru porównywać umiejętności swoich i ludzi którzy grają w to od roku, ale czasem, jakby to rzec, budzą się we mnie brzydkie podejrzenia ...
Chodzi o wszystkie te sytuacje kiedy gostek mnie z drugiego końca planszy jednym strzałem z M4 w HEADA załatwia, chodzi mi o gości którzy generalnie tylko HEADY strzelają (magicy czy co?), o skrypty, aimboty i całą resztę tego gó****
A wy jakie macie na ten temat zdanie? Gramy czysto, i mamy z tego fun, czy piszemy skrypta na granaty atomowe? Rzucasz jeden i po grze, punkt dla reds albo blue.I mamy "fun" bo jesteśmy "najlepsi" ?
Ouups, mówi się o tym na www.urbanterror.pl
są nawet demka z "grzesznikiem", ale zero zżynki z mojej strony, mój post był najpierw (jeśli ma to dla kogoś znaczenie).
Edytowane przez panNA dnia 24-03-2002 o godz. 13:25
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|