Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Pochodzenie xywek
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Lesio
KOSZ

Pochodzenie xywek

Moze opowiedzcie o pochodzeniu waszych xywek. Jak powstaly od czego pochodza albo cos takiego.

Moja pochodzi od nazwiska (ktorego nie bede podawal ) a nie od imienia Leszek jak wiele osob mysli. Nie wymyslilem jej sam ale qmple tak do mnie zaczeli moowic i tak jakos przyleglo

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-02-2002 22:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

prozaiczne... :
w podstawowce gralo sie w quaka2 na informatyce i potrzebna byla xywka... wpisywalem rozne dziwne rzeczy i wlasciwie to ciesze sie, ze tramwaj zostalo, bo moglo tez zostac kapucyn czy cos rownie chorego

Old Post 22-02-2002 22:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

moja xzva wziela sie od mojej osobowosci
jako ze zawsze mam mnoostfo pomyslow i nie daje sie nigdy skrepowac obowiazujacym zasadom
potrafie brnac pod prad ogolnych prezekonan aby dowiesc swojej racji - jestem nieograniczony
przynajmniej tak o mnie mowia ludzie z ktorymi na codzien sie spotykam
nadano mi wiec taka xyve a ze troche dziwnie to brzmi po polsku wiec postanowilem ze bedzie Infinite gdzie juz o wiele latwiej o zdrobnienie np. infi jak sporo ludu sie do mnie zwraca albo infol
jest sporo modyfikacji
ale te 2 sa chyba najlepsze

Old Post 22-02-2002 22:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
{z}BobeK
Guest

na poczontek :

nie nie nie... moja xywa nie wziela sie z jakiegos wydarzenia zwionzanego z qpom/bobem/kiblem, ani nie bylo zwionzane z sraniem na odleglosc... poprostu zaczol mnie tak brat nazywac eee 10 latek temu i tak zostalo... przyzywyczailem sie...
dosphe ze nie mam xywy qpa/pozeracz_kalu/sraka/sedes itp. bo BobeK jeszcze (chyba) przejdzie...
p.s. ten topic to nie miejsce na nasmiewanie sie z mojej xywki...

Old Post 22-02-2002 23:03
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

nikt sie z ciebie nie smieje

Old Post 22-02-2002 23:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

DEiMOss wzielo sie od Deimos... najmniejszego ksiezyca Marsa. Wielu kojarzy moja xywe z Daimosem - no way! Dopiero miesiac temu widzialem pierwszy raz ta anime. Nawet fajna, ale DEiMOss pochodzi skadinad.
Zamysl byl taki, zeby xywa nie byla smieszna, a budzila respect... hmmm...
Jak ktos chce znac moja biografie czy obejrzec fotki, niech wpadnie na http://wiem.onet.pl/

[ w tle: Big Dumb Face ~ Fightin` Stance ]

Old Post 23-02-2002 00:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

A ma ksywka pochodzi z powiesci "W pustyni i w puszczy " bo smiesz nie mowie np. Ja lubic Countera

Old Post 23-02-2002 08:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]RoL
QLman

quote:
Napisane oryginalnie przez {z}BobeK

poprostu zaczol mnie tak brat nazywac eee 10 latek temu i tak zostalo... przyzywyczailem sie...

Jakby sie przyjeła moja xva wymyślona przez brata (miałem 5,6 lotków) to bym chyba łba se odstrzelił... Pindziul

Old Post 23-02-2002 09:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]RoL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]RoL Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]RoL Dodaj [SPECNAZ]RoL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]RoL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

hmmmm.... a skad sie mogla moja wziasc ???

ale serio to powstala z mysla o sieciowym graniu, jeszcze w diuka... jej wczesniejsze odmiany byly conajmniej dziwne, mi.in. LoveBeer'n'Nuts (a to z kolei od biernata, pod ktora to ksywka jestem znany w swoim miescie )

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 23-02-2002 09:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

To bylo w 6 klasie szkoly podstawowej, w przeddzien rozegral sie mecz pilki nozenej turcja - ktos (nie pamietam) i gosc o imieniu Hakan strzelil tam bramke , byl jednym z lepszych pilkarzy , nastepnego dnia w szkole na WFie rozegrano mecz klasowy gdzie ja strzelilem bramke i bylem jednym z lepszych no i przezwano mnie Hakan i tak juz zostalo. Teraz jestem na 3 roku i dalej znany powszechnie w srod znajomych jako Hakan, tak wiec xywka nie jest do gry tylko zyciowa

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 23-02-2002 09:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

A moją dali mi kiedyś rodzice.
Chciałbym skorzystać z okazji i ich pozdrowić

Old Post 23-02-2002 09:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

byl kiedys taki l33t mlodziezowy miesiecznik Gambler "miesiecznik elektronicznych szulerow" a ja w tym czasie zupelnie przypadkiem ojebalem kumpli w karty i tak sie przykleila do mnie ta ksywka (juz z 5lat sie trzyma)

Old Post 23-02-2002 10:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Serinde
Training (Enforcer)

U mnie banalnie - Tolkien
Jednak wczesniej [diablo1, q2] YellowFace, jako ze nie wiedzialam, jak jest zoltodziob po ichnemu..
brat mowi do mnie mloda.. malo kreatywne wiec nie skorzystalam
w szkole ochrzcili mnie mianem sernik'a .. ma radosc nie znala granic..

p.s. tramwaj - kapucyn lol lol

Old Post 23-02-2002 10:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Serinde Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Serinde Znajdź więcej post'ów przez  Serinde Dodaj Serinde do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Serinde prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Moja - KLARKASH-TON - wziela sie z ksiazek Lovecrafta. Wydawala mi sie oryginalna, wiec wziolem taka. Kiedys bylem Fenriz, ale Fenrizow bylo duzo wiec zmienilem. W sumie to i tak kazdy myli moja ksywke, a znajomi skracaja ja do ASH.

Old Post 23-02-2002 10:35
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

A moja??? Hmmm......Oczywiście z filmu...ale najpierw był ALIEN, ale stwierdziłem, ze to mało oryginalne i lepszy jest AlieneK....
o to bedzie jakieś n3 lata....Ale coraz częściej używam xywy Ununuqadium-114.....

Old Post 23-02-2002 10:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

ja zostałem ochszoczony przez kolegę z ulicy ksywą "Maslaw" w 3 klasie podstawowki... Lecz gdy zająłem sie robieniem Vlepek w 1gim. powrociłem do tego tylko w zmienionej formie, "v" zamiast "w". Kiedyś sie przewijały ksywki w stylu "ferdydurke" albo "max" od imienia....

Old Post 23-02-2002 10:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

Ja od zawsze uzywalem mojej xywy . Skqd sie wziela? Nie pamietam... Ale jestem pewien, ze jest to autoironia.

Old Post 23-02-2002 10:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mistrzu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mistrzu Znajdź więcej post'ów przez  Mistrzu Dodaj Mistrzu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mistrzu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
byl kiedys taki l33t mlodziezowy miesiecznik Gambler "miesiecznik elektronicznych szulerow"...

a jak bys dobrze poszukal to w paru numerach przewinelo sie wlasnie LoveBeer'n'Nuts

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 23-02-2002 10:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
astral
księciunio [ownz]

Moja pochodzi od zespołu Astral Projection, ale chyba będe musiał zmienić, bo Astralów jest jak mrówków. Wcześniej znany byłem jako calaphior, a w q2 grywałem również jako masta_campa.

Old Post 23-02-2002 11:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil astral Znajdź więcej post'ów przez  astral Dodaj astral do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

heh..i jeszce jedna zajebista xywa
"master of flamaster"...

Old Post 23-02-2002 11:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

wiec... moja xywke ludziom sie ciezko wymawia wiec w skrocie jestem Al!EN...

ale 1_Al!EN_0 - w 8smej klasie zdobylem modem i potrzebna byla xywa do icq... wiec... uwielbialem X Files i mialem 10 numer w dzienniku i zeby nie bylo tak nieoryginalnie zrobilem male L i wykrzyknik zamiast i... i jest gitara, w miedzyczasie bylo fobia, mafo [od nazwiska oba] i lewiatan... ale jeden alien zero jest the besciarskie... no nie?

BTW: fajnie ze 400 poscie przedstawilem sie wam dokladnie... to jeszcze 100 i polmetek

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 23-02-2002 12:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

u mnie na poczatku bylSzatan - od nazwiska
Pozniej pojawil Irreligious. Wziela sie od tytulu plyty Moonspell'a i tego, ze w tym czasie bylem mega zbuntowanym dzieciakiem Dalej skrocilem i zostalo Irri.

Stwierdzilem, ze trzeba cos zmienic. Z pomoca przyszedl ZimZum. Krotka i nietypowa. Niektorych rozmiesza, innym wpada w ucho
Swego czasu na imprezach przylgnal do mnie DeathoZum, bo probowalem "podrywac na defa" , czasem wychodzilo

Kiedys na #q2 przekomarzalem sie z koltem, wyzwalem go od pizdoleta(na zarty of coz), to stwierdzil, ze jestem DziamDziam. Spodobalo mi sie i wrzucilem taka sobie na GG. Teraz w znajomi, ludzie ze szkoly zamiennie mowia na mnie DziamDziam lub ZimZum

Old Post 23-02-2002 12:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

Jak zaczynałem chodzić na siłownię to bardzo się tym podniecałem -chodziłem z rękami "lekko" odchylonymi od tłowia (teraz już prawie nie muszę udawać ), więc jakiś paker znający widocznie komiksy Marvela powiedział: "Coś ty taki Venom?". Dodałem do tego cząstkę "tom" do imienia i powstał Venotom

Old Post 23-02-2002 13:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum
u mnie na poczatku bylSzatan - od nazwiska

mój qolega z klasy ma nazwisko Szatan....

Old Post 23-02-2002 13:19
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK

mój qolega z klasy ma nazwisko Szatan....

to straszne, oh!

Old Post 23-02-2002 13:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Moja ksywka powstala podczas wyglopow, ale o tym pozniej.
Na oczatku byl QbeU, co wzielo sie od mojego imienia. Z biegiem czasu zaczelo sie to morfowac w Qbly, a to z tego powodu, iz mowil tak na mnie kolega.Z biegiem czasu powstal YaQuB. Niestety rozne ksywki pochodzace od imienia zaczely sie robic monotonne, wiec zmienilem to na idler. Niestety nie pamietam juz pisowni. Byl sobie taki idler i stwierdzil ze jest to nudne i powstal lazy (rowniez nie pamietam pisowni), ale nie zagoscil na lugo, poniewaz w moim chorym umysle narodzil sie StarFuckeR. Nie ma co, przyjemna ksywka. Potem byl chyba Crasher, ale powrocilem do StarFuckeR'a. Az w koncu, pewnedo razu gdy ze Sweepem gralismy w Quake'a 3 i zaczelismy sie wyglupiac ksywkami powstalo duzo roznych dziwnych, czasami smiesznych. Az w koncu nazwalem sie giBBeR i sie spodobalo nam obu i tak zostalo. Takie blache sytuacje moga swiadczyc o tak wielu.

Old Post 23-02-2002 13:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum

to straszne, oh!

wodą święconą go!

Old Post 23-02-2002 13:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

Talking

U mnie bylo troszku skomplikowanie Bylo to jakis czas przed Mistrzostwami Europy 96 w Anglii... lecial w niemieckiej TV jakis tam mecz towarzyski Niemcy - costam i pamientam, ze wtedy do gustu mi przypadla gra Andreasa Mollera... zaczelem zbierac o nim informacje nosic jego koszulke itp. Tak sie trafilo, ze kumple z podworka tesh ogladali ten mecz i podczas przerwy leciala reklama jogurtu "moller" i jak zobaczyli mnie w jego koszulce to odrazu mowili na mnie jogurt Potem zaczelismy przekrencac xywy kazdego z nas... od jogurt powstalo wiele innych art. spozywczych az doszlo do kielbasa co wydawalo sie najsmieszniejsze... potem zaczelismy smiac sie z xywy komara, ze on jest naszym najlepszym "skrzydlowy" itp. mu bylo glupio i zmienil kielbasa na parowa... The End (???)

Old Post 23-02-2002 17:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]PaRoWa^^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]PaRoWa^^ Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]PaRoWa^^ Dodaj [FPP]PaRoWa^^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]PaRoWa^^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

za gorami za lasami gralem na zx sectrum z kolegami no dobra nie tylko na zx spectrum, w salonach tez, no i trzeba bylo jakos tam wpisac zeby znajomi mogli sie nabawiac nerwicy probujac powbic te rekordy zamieszalem danymi osobowymi i jest kag, a innych nickow mi nikt jakos nie wymyslal

zauwazylem tez ze nikt jakos nie ma tendencji do skracania mopjego nicka, co przeciez jest powszechne, szczegolnie na irc juz raczej mi nick mutuje np w kaggy czy kagus
.. no niechby tylko ktos sprobowal
mozna mnie tez czasem spotkac jako Namo - do wygrania migacze do widelca jak ktos powie skad to

i borg, albo c'borg i inne tego wariacje a to dlatego ze jestem cyborgiem 2 generacji

Old Post 23-02-2002 18:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ex00
Pan Prezes :S

Kiedys odpalilem sobie irca.... wpisalem xywe Ex00dus, ale urwalo mi koncowke dus i wszedlem na kanal jako Ex00... no coz i tak juz zostalo

Old Post 23-02-2002 19:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ex00 Znajdź więcej post'ów przez  Ex00 Dodaj Ex00 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ex00 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:17.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions