Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Czy w dobrych klanach każdy gracz ma stałe miejsce?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

Czy w dobrych klanach każdy gracz ma stałe miejsce?

1. Tzn. czy są gracze od ataku, wsparcia (M249), snajperzy itp?
2. I jeszcze jedno:jaką skuteczność ma M249 w CS? Czy warty jest aż tylu kredytów?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-04-2002 18:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

eeee na pierwszy żut oka to myślałem że to jest temat o tym czy mogą cie w każdej chwili wywalić z klanu

Old Post 29-04-2002 18:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Hammer
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Spogladajac na temat myslalem, ze napiszesz jakiegos ambitnego posta, ale srodze sie zawiodlem A przechodzac do meritum:

1. CS to nie DoD - nie ma podzialow na snajperow, atakujacych czy obroncow... Mozesz kupic sobie dowolna bron i nia grac. Co innego, gdy grasz mecz klanowy i masz jakis cel np. pokryc brame na Aztecu stojac kilka metrow od niej. Wtedy jasne jest, ze nie kupisz sobie snajperki, a SMG czy tez jakiegos Rifle'a (M4A1 czy AUG'a).

2. Wedlug mnie zdecydowanie tak ! W tej wersji Para nie ma juz takiego rozrzutu przy strzelaniu i 3-4 strzaly w korpus = smierc przeciwnika. Po za tym ciagle pozostaje potezny magazynek (100 naboi).

Old Post 29-04-2002 18:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Hammer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Hammer Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Hammer Dodaj [FPP]Hammer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Hammer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

Do czego w CS używa się M249?

Old Post 29-04-2002 18:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Hammer
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

M249 czyli Para - uzywana przewaznie przez graczy do "zabawy" albo do akcji samobojczych, czyli grasz jako terro na duscie i wbiegasz w srodek na biegnacych ct Trzymasz "fire" i zbierasz krwawe zniwo swojego ataku ...

Old Post 29-04-2002 18:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Hammer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Hammer Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Hammer Dodaj [FPP]Hammer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Hammer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

Jest jeszcza jakaś możliwość poza samobójczym atakiem i zabawą? I o co chodzi z tą zabawą?

Old Post 29-04-2002 18:23
[FPP]Hammer
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Rozbrajasz mnie (nie doslownie!) Zabawa - stan emocjonalny, kiedy robisz cos co sprawia ci przyjemnosc. Tak samo jest jak grasz Para - czyli nie traktujesz gry "serio" tylko biegasz sobie na spokojnie i strzelasz do wszystkiego co sie rusza. Wiesz dobrze, ze z tej broni masz nikle szanse ubic cokolwiek na dluzszy dystans (rozrzut itp), wiec nadaje sie tylko do walki w bliskim kontakcie.

Old Post 29-04-2002 18:26
Venotom
twardy_chomik

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Hammer
z tej broni masz nikle szanse ubic cokolwiek na dluzszy dystans (rozrzut itp), wiec nadaje sie tylko do walki w bliskim kontakcie.

Nawet jak wyślesz naraz 100 pocisków? I czy często M249 jest używane do usuwania drzwi i ścian?

Old Post 29-04-2002 18:28
[FPP]Hammer
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Venotom

Nawet jak wyślesz naraz 100 pocisków? I czy często M249 jest używane do usuwania drzwi i ścian?

Tak sie glupio spytam - Ty grales kiedys w Counter-Strike'a ? Jak chcesz "usuwac drzwi i sciany" ? Pozwol, ze Ci wytlumacze - Czegos takiego robic w tej grze nie mozna. Chcesz sie pobawic w bomby, usuwanie itp to zagraj sobie w sapera ...

Old Post 29-04-2002 18:33
Venotom
twardy_chomik

quote:
Jak chcesz "usuwac drzwi i sciany" ? Czegos takiego robic w tej grze nie mozna

"Przebija z łatwością ściany i drzwi" http://www.counter-strike.pl/bronie/bronie.php

Old Post 29-04-2002 18:36
[FPP]Hammer
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Czyli, ze dla Ciebie czasowniki usuwac i przebijac sa synonimami ? Gratuluje ...

Old Post 29-04-2002 18:40
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Red face Hammer nie filozofuj :P

quote:
M249 czyli Para - uzywana przewaznie przez graczy do "zabawy" albo do akcji samobojczych, czyli grasz jako terro na duscie i wbiegasz w srodek na biegnacych ct Trzymasz "fire" i zbierasz krwawe zniwo swojego ataku ...

Hammer nie wyglupiaj sie Co on probuje powiedziec to : Kamikaze ! | krotko i zwiezle

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 29-04-2002 18:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
connan.kt
Training (Enforcer)

para nie sluzy tylko do zabawy
na niektorych mapach jesli "wyczujemy" gdzie stoi przeciwnik owiele latwiej zdjonc go przez sciane paray niz z ak/m4a1 pozatym przydaje sie w tlumianiu rushy gdzie duuuuzy magazynek czyni cuda - wrog ginie od kilku strzalow i biegnie blisko siebie strzelanie z pary na oslep podobnie jak z awm moze miec efekt psychologiczny np. wrog odruchowo kucnie albo sie schowa (ew morze popuscic ) a i jeszcze jedno lepsza para niz beretty

(jak kogos zbulwersowalem ta wypowiedzia to celowo )

Old Post 29-04-2002 18:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil connan.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do connan.kt Znajdź więcej post'ów przez  connan.kt Dodaj connan.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać connan.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Hammer
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Efekt osiagniety Masz racje, ale Para nie jest tak bardzo wykorzystywana w tej grze ... A szkoda, bo w dobrych rekach jest na prawde zabojcza bronia. Szczegolnie teraz, gdy zmniejszyli znacznie rozrzut.

Old Post 29-04-2002 19:04
AlieneK
KOSZ

Para = boski wiatr
nie urzywam zabardzo....jest silna ale wolna i rozrzutna i droga i wogle.....czasem jak znajde to wezme dla zabawy...ale większą mam radość gdy zabijam z TMP poprostu wstyd jest zginąć z TMP i wiem jak sie czuje ktoś kogo właśnie zabiłem...

Old Post 29-04-2002 22:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Hammer
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

AlieneK: wszystko zalezy od punktu siedzenia I w jednym i drugim przypadku zginac z danej broni to jest wstyd i hanba ) Ale powiedzmy sobie szczerze, ze teraz wyrownali poziom wszystkich broni - ostatnio w przeciagu kilku minut z Uzi zrobilem kilkanascie headow Da sie grac !

Old Post 30-04-2002 08:12
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
poprostu wstyd jest zginąć z TMP i wiem jak sie czuje ktoś kogo właśnie zabiłem...

Eeee przesadzasz . A jak przeciwnik mial malo zycia? Ja moglbym tez zabic Neo z glocka jakby mial 1 hp ... chociaz moze przesadzilem .

Old Post 30-04-2002 13:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mistrzu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mistrzu Znajdź więcej post'ów przez  Mistrzu Dodaj Mistrzu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mistrzu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Hammer
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Nie wiem jak Wy, ale ta wersja jest stworzona do szybkich atakow ! Tak panowie ... Otoz kazda bron szybkostrzelna - P90, para, Uzi lub Tmp (te dwa w skrajnych przypadkach nadmiaru fuksa) sa smiertelnymi narzedziami, gdy sie komus doslownie "wjedzie" w cialko. Mimo, ze gra pseudo zwolnila to akcje zrobili sie o niebo ciekawsze

Old Post 30-04-2002 14:23
Eustachy
forgotten

quote:
Para = boski wiatr
nie urzywam zabardzo....jest silna ale wolna i rozrzutna i droga i wogle.....czasem jak znajde to wezme dla zabawy...ale większą mam radość gdy zabijam z TMP poprostu wstyd jest zginąć z TMP i wiem jak sie czuje ktoś kogo właśnie zabiłem...

gówno prawda że sie tak dosadnie wyraże... TMP ma lepszą celność i siłe ognia od takiego na przyklad mp5.... a czy czujesz sie upokorzony ginąc z mp5? ...bo ja nie. Sam bardzo lubie TMP... własciwie jedyna jego wada to mały magazynek i to ze amunicja nie nalezy do najtańszych...

Old Post 30-04-2002 15:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KosiMazaki
Combat (Death Knight)

quote:
większą mam radość gdy zabijam z TMP poprostu wstyd jest zginąć z TMP i wiem jak sie czuje ktoś kogo właśnie zabiłem...

a z glocka to juz wogula siarrrrrra a tak na powaznie to zaden wstyd zginoc z tych broni ale fakt faktem celnosc znacznie skoczyla w CS 1.4 bo teraz to z kalacha bez bolu mozna hedy zakladac a w 1.3 troszke trudnosci to sprawialo

AK roXrz...

Old Post 30-04-2002 15:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KosiMazaki Znajdź więcej post'ów przez  KosiMazaki Dodaj KosiMazaki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KosiMazaki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Hammer
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy

gówno prawda że sie tak dosadnie wyraże... TMP ma lepszą celność i siłe ognia od takiego na przyklad mp5.... a czy czujesz sie upokorzony ginąc z mp5? ...bo ja nie. Sam bardzo lubie TMP... własciwie jedyna jego wada to mały magazynek i to ze amunicja nie nalezy do najtańszych...

Oj przesadziles - nie zgodze sie z tym, ze TMP jest lepsze od MP5, poniewaz w wersji 1.4 ta druga bron nalezy do najlepszych. Jest tania, celna, idealna do headow... A TMP ? Tylko dla zabawy ... Chyba, ze lubisz, siedziec w zacienionych miejscach (np. pod wagonami na trainie i czekac na swoje ofiary )

Old Post 30-04-2002 16:51
Eustachy
forgotten

quote:

Oj przesadziles - nie zgodze sie z tym, ze TMP jest lepsze od MP5, poniewaz w wersji 1.4 ta druga bron nalezy do najlepszych. Jest tania, celna, idealna do headow... A TMP ? Tylko dla zabawy ... Chyba, ze lubisz, siedziec w zacienionych miejscach (np. pod wagonami na trainie i czekac na swoje ofiary )

chyba mnie zle zrozumiałeś... nie powiedziałem nic podobnego jakoby mp5 miało byc lepsze od TMP... Powiedziałem tylko ze ma lepsza celnośc i siłe ognia co w niektorych przypadkach moze z niej czynic bron bardziej przydatna niz mp5... ale biorąc pod uwage jej wady ktoroych tez nie jest pozbawiona (tak jak wspominałem mały magazynek i cena ekspoatacji) w ogulnym rozrachunku wypada gorzej od mp5... co do tego nie mam watpliwosci dlatego jeszcze raz podkreslam ze nic takiego nie powiedzialem... Pisząc to chciałem sie przeciwstawic słowom Alienka który stwierdził ze TMP jest broną "do zabawy" Po prostu sie z tym nie zgadzam... według mnie ta bron jest bardzo niedoceniana przez graczy... nierozumiem dlaczego.. jest w miara tania, mocna i celna... czego więcej potrzeba.. ale dobra niewazne... takie jest moje zdanie... eneff bo sie troche za bardzo rozpisałem...

Old Post 30-04-2002 17:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Partyzant
Partyzancik

quote:
Napisane oryginalnie przez KosiMazaki

a z glocka to juz wogula siarrrrrra a tak na powaznie to zaden wstyd zginoc z tych broni ale fakt faktem celnosc znacznie skoczyla w CS 1.4 bo teraz to z kalacha bez bolu mozna hedy zakladac a w 1.3 troszke trudnosci to sprawialo

AK roXrz...

moim zdaniem w CS 1.3 bylo troche ciezej zalozyc lebszota ( ) z AK. ten dynamiczny celownik robi swoje (przeszkadza). mp5 jest duzo lepsze (mocniejsze) niz w cs .13 ale i tak go nie kupuje (chyba zen ie mama keszu)

MoJa DoMoWa PaGiNa

Old Post 30-04-2002 18:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Partyzant Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Partyzant Znajdź więcej post'ów przez  Partyzant Dodaj Partyzant do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Partyzant prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Hammer
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Eustachy: to wszystko zalezy od tego jaki styl preferuje dany gracz Ale musisz przyznac, ze na dalsze odleglosci to TMP mozesz sobie co najwyzej w odbyt wlozyc - taka prawda. Nie zgodze sie natomiast z twierdzeniem, ze moc TMP przekracza moc MP5 - dlaczego tak sadzisz ?

Old Post 30-04-2002 22:29
Eustachy
forgotten

dobra Hammer nie bede sie z toba spierał bo wiedze ze i tak nie dojdziemy do porozumienia Ja uważam zupelnie odwrotnie... wedlug mnie TMP jest wlasnie skuteczne na dalsze dystanse, natomiast na bliskie (tak jak to ladnie powiedziales) mozna se je w odbyt wlozyc... a co do mocy... hmmm... sam nie wiem na jakiej podstawie tak mowie... po prostu mam takie wrazenie... TMP mimo mniejszej szybkostrzelnosci kladzie przeciwnika szybciej niz mp5... to moze swiadczyc o wiekszej mocy...

...tak czy inaczej m4 rulez!

Old Post 01-05-2002 13:26
DeStRuCt0r
Guest

Czytajac posty Venotoma mam wrazenie, ze On nie wiem co to CS a na tym forum pisze jakies bzdury po pzreczytaniu poradnikow z cs.pl Ale moze sie myle??????

Old Post 01-05-2002 14:02
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Krrett
Skilled (Knight)

Boze co za bzdury ? TMP silniejsze od MP5 , mp5 szybciej strzela od tmp ?? no nie rozbrasjasz mnie . LOL .

i na koniec

the end

Old Post 05-05-2002 00:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Krrett Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Krrett Znajdź więcej post'ów przez  Krrett Dodaj Krrett do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Krrett prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
eRbol
"Jedyny JEDI w Polsce!"

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy
dobra Hammer nie bede sie z toba spierał bo wiedze ze i tak nie dojdziemy do porozumienia Ja uważam zupelnie odwrotnie... wedlug mnie TMP jest wlasnie skuteczne na dalsze dystanse, natomiast na bliskie (tak jak to ladnie powiedziales) mozna se je w odbyt wlozyc... a co do mocy... hmmm... sam nie wiem na jakiej podstawie tak mowie... po prostu mam takie wrazenie... TMP mimo mniejszej szybkostrzelnosci kladzie przeciwnika szybciej niz mp5... to moze swiadczyc o wiekszej mocy...

...tak czy inaczej m4 rulez!

Nie pomylilo ci sie H&K UMP45 (moc i celnosc wieksza od mp5, magazynek na 25, i naboje .45 ACP, ktore sa drosze od 9mm)
z Steyr Tactical Machine Pistol (moc mniejsza-bo z tlumikiem, mniej celny, na te same naboje) ????????????????

UMP nie TMP

przynajmniej mi sie tak wydaje

Old Post 05-05-2002 10:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eRbol Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eRbol Znajdź więcej post'ów przez  eRbol Dodaj eRbol do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eRbol prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mevlana
Skilled (Knight)

te topicki sa coraz glupsze , ale powiem wam cos innego gralismy kiedys z klanem ktorego gracze uzywali takich broni jak dual,para,p90 ,uzi i zeby bylo smieszniej na dust zremisowalismy z nimi 3:3

Old Post 05-05-2002 18:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mevlana Znajdź więcej post'ów przez  Mevlana Dodaj Mevlana do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mevlana prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

quote:
Napisane oryginalnie przez eRbol

Nie pomylilo ci sie H&K UMP45 (moc i celnosc wieksza od mp5, magazynek na 25, i naboje .45 ACP, ktore sa drosze od 9mm)
z Steyr Tactical Machine Pistol (moc mniejsza-bo z tlumikiem, mniej celny, na te same naboje) ????????????????

UMP nie TMP

przynajmniej mi sie tak wydaje

ehhh ale ze mnie lolek przez duze "L" ... chyba musze wiecej sypac bo jak spie po 4 godziny to potem pisze takie glupoty... faktycznie mi sie pojebalo UMP z TMP.... dlatego cofam te wszystkie bzdury ktore tu wypociłem... to "coś" zwane TMP strzelajace niczym wiatrowka ziarnkami grochu faktycznie mozna sobie w odbyt wsadzic... zwracam honor Hammer...

Old Post 05-05-2002 20:02
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:37.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions