Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Reloading - niepotrzebne flodowanie ???
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Swiety
Veteran (Ogre)

Reloading - niepotrzebne flodowanie ???

Sporo osób ostatnio używa skryptu który wyświetla komunikat
reloading.

Uważam ze to jest zaśmiecanie niepotrzebnym komunikatem.
Może się przydać tylko kiedy gra zgrany klan ale w FFA gdzie grają przypadkowi ludzie taki komunikat praktycznie nic nie wnosi
do kumunikacji pomiędzy zespołem.
A gdyby każdy tego używał w zespole w którym gra kilkanaście ludzi to cały czas bylibyśmy zasypywani informacji reloading
,reloading,reloading. W tej powodzi reloading ginęły by dużo ważniejsze komunikaty niż reloading.

Jesli ktoś właśnie robi reloading a nic mu nie grozi i nie ma to żadnego znaczenia dla sytuacji na polu walki to po cholere informować kogoś reloading reloading reloading

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 08-06-2002 16:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Swiety Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Swiety Znajdź więcej post'ów przez  Swiety Dodaj Swiety do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Swiety prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ProspeR
Warrior (Scrag)

Zgadzam sie. Ale nie chce mi sie zmieniac cfg (wiem ze to zaden argument). Gorsi sa jedna ludzie pokroju Pytona (no offence stary), ktorza cala gre wrzeszcza Taking Fire i Dynamite Planted- to dopiero doprowadza do bialej goraczki.

Old Post 08-06-2002 17:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
spanzik
fear the newbie

uzywalem - fakt , wywalilem - fakt . a to dlatego ze samo reloading zaczelo mnie denerwowac a po drugie nie wiem czy ktos zauwazyl ze ten skrypt czasem opoznia reload :O gdyz dodane sa dwie komendy wait;wait sam mialem wiele razy sytuacje gdy po napisie reload mialem 2 kule w magazynku przyszlo z zachodu kazdy chcial miec kazdy sie pobawil zdazylo juz przejsc ale za to teraz kazdy musi miec coz przeczekac wystarczy , a tak btw na serverze estonskim strasznie sie mnie czepiali za te reload reload reload doszlo juz to STFU a ja nie wiedzialem o co chlopakom chodzi

Old Post 08-06-2002 23:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spanzik Znajdź więcej post'ów przez  spanzik Dodaj spanzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spanzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bel
sYnth/C4

tak to jest jak biedny afrykanski chlopiec grajcy pilka z pecherza swini mysli ze pojedzie na MS... tak jest z polska mentalnoscia, jesli wogole przyjac ze czesc "reloadowcow" wziela ten genialny pomysl po obejrzeniu demek z iN|eSports, to znakomita wiekszosc malpuje innych po seansach FFA... ciekaw jestem czy ktos z nich uzmyslawia sobie do czego to wlasciwie sluzy... na meczu klanowym w teamie 6 os zgoda, moze chlopaki sie gubia na mapie ale jak dlugo sie zastanawialem tak nie jestem w stanie wymyslec do czege to ma byc na FFA.
ech zalosny spam...
widze walke na serverach jakims dziwnym szpanem sayowym, ech kiedys WC/fUzz dala czasem jakis bind teraz jest moda ze kazdy szanujacy sie wolfplayer musi miec reloady niedlugo jump/crouch/moveup lol
o wlasnie niejaki pyton to jest dopiero wkurwiajacy koles (offence)
raz spotkalem sie z takim wytlumaczeniem omg: "autorzy dali wiec w koncu do czegos te komunikaty sa co nie?" (fake planted/defused)

Old Post 09-06-2002 00:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bel Znajdź więcej post'ów przez  bel Dodaj bel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
>|fake|<LongBow
Guest

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez belhifet
(fake planted/defused)

????????????????

Old Post 09-06-2002 03:15
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pysiu
Warrior (Scrag)

Re: Reloading - niepotrzebne flodowanie ???

quote:
Napisane oryginalnie przez Swiety

A gdyby każdy tego używał w zespole w którym gra kilkanaście ludzi to cały czas bylibyśmy zasypywani informacji reloading
,reloading,reloading. W tej powodzi reloading ginęły by dużo ważniejsze komunikaty niż reloading.

To nie jest "bylibysmy" to juz sie dzieje MA SA KRA

Know your limits

Old Post 09-06-2002 08:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pysiu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pysiu Znajdź więcej post'ów przez  Pysiu Dodaj Pysiu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pysiu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sphere
Zjem cie

od zawsze powtarzam, że to tylko flood ... no bo qfa po co mi info, że ktoś reloaduje ...
a co do pytona i jego "good game" albo dynamite planted to ja to poprostu kwituje smiechem ... nie ma co walczyć

Old Post 09-06-2002 11:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sphere Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sphere Znajdź więcej post'ów przez  Sphere Dodaj Sphere do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sphere prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Swiety
Veteran (Ogre)

Dokladnie to chodzi o to

quote:
Napisane oryginalnie przez Sphere
od zawsze powtarzam, że to tylko flood ... no bo qfa po co mi info, że ktoś reloaduje ...
a co do pytona i jego "good game" albo dynamite planted to ja to poprostu kwituje smiechem ... nie ma co walczyć

W FFA tez mnie malo interesuje ze ktos reloaduje
Ale przy sparringach/szczególnie przy małej ilości gracyz np 6/6 to
czasami się przydaje. Kiedys team jest zgrany i każdy wspiera ogniem swojego kolege z teamu to reloading informuje cie ze kumpel którego wspierasz wlasnie przeladowuje bron i przez 2 sekundy jest praktycznie bezbronny.

W FFA i przy dużej ilości graczy uważam to za flood

Old Post 09-06-2002 11:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Swiety Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Swiety Znajdź więcej post'ów przez  Swiety Dodaj Swiety do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Swiety prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

ja tam nigdy tego nie używałem i nie mam zamiaru używać a tak wogle nonstopowe włanczanie tego zaczyna byc nudne

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Old Post 09-06-2002 12:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

zauwazcie, ze nawet w FFA to sie przydaje. jak gra kilka osob z jednego "zgranego" teamu to graja zazwyczaj ze soba i "reloading" jest im przydatny
reloading przydaje sie tez do tego, ze wiesz w ktorym miejscu jest przeciwnik. jesli widzisz, ze ktos reloaduje to znaczy, ze strzela i mozesz szybciej zareagowac

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 09-06-2002 14:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

To jest tak obsrane ze az sie nie da wytrzymac na jakiego grzyba mi to potrzebne co mnie to obchodzi rozumiem bindy typu jestem lt z mp40 czy tam medyk albo uwaga nalot to tak ale na co mi ten relojding wlsanie nie dawno to weszlo i co 2 gracz to ma ehh flood i nic wiecej

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 09-06-2002 15:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Amfisia
mala viedzma

Red face niepotrzebny flood

"reloading" nie dosc ze zupelnie zbedne i niepotrzebne to jeszcze zasmieca chata a juz nie wspomne o tym ze jest niezwykle denerwujace. Ja rozumiem ze niektorzy bardzo lubia takie kolorowe cacka ale bez przesady. Wystarczy kilku takich na serwerze, kazdy w innym kolorze a juz chat wyglada jak bozonarodzeniowa choinka Moim skromnym zdaniem to nic nie wnosi do gry, no chyba ze ktos pasjonuje sie czytaniem po kilkadziesiat razy tego samego wyrazu tylko ze w rozmaitych kolorach

Old Post 09-06-2002 17:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Amfisia Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Amfisia Znajdź więcej post'ów przez  Amfisia Dodaj Amfisia do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Amfisia prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

O yeah zgadzam sie z przedmowczynia - flood reloadingowy sux

Old Post 09-06-2002 18:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ProspeR
Warrior (Scrag)

Juz nie mam tego w cfg
Moi ludzie tez nie beda mieli
Happy?

Old Post 09-06-2002 18:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Tak tak tak!

pros - kochamy Cie

Old Post 09-06-2002 19:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

quote:
Napisane oryginalnie przez ProspeR

Moi ludzie tez nie beda mieli

moi tez nie

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 09-06-2002 19:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pysiu
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
Tak tak tak!

pros - kochamy Cie

Teeeeeeee, mow za siebie Moja laska tez czasami tego board`a czyta nie chce zeby sobie cos pomyslala

Know your limits

Old Post 10-06-2002 07:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pysiu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pysiu Znajdź więcej post'ów przez  Pysiu Dodaj Pysiu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pysiu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez Pysiu
Moja laska tez czasami tego board`a czyta

Uuuuu... Pysia laska sprawdza go czy jest grzeczny, wierny iw ogole nawet na boardzie hihi

Old Post 10-06-2002 11:52
<>BEATA
Training (Enforcer)

Talking

Zasadnosc tego komunikatu juz zostala oceniona przez prawie wszystkich i jest jasne ze to "kiszka". Szczytem natomiast lamerstwa i pozerstwa (a moze nieswiadomosci) jest fakt ,ze co niektorzy "starzy wyjadacze" buahahahaha umieszczaja ten komunikat na "ogolnym" a nie "team-seju". Wiec od razu wiadomo po co robia.

" So, so you think you can tell Heaven from Hell, blue skies from pain. Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell.." Wish You Were Here -PINK FLOYD-

[email protected]

Old Post 10-06-2002 15:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil <>BEATA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do <>BEATA Znajdź więcej post'ów przez  <>BEATA Dodaj <>BEATA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać <>BEATA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pysiu
Warrior (Scrag)

Saari sama jestes kobieta wiec powinnas wiedziec jak to z Wami jest A czasami CIEEEEZKO bywa

Know your limits

Old Post 10-06-2002 17:38
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:19.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions