Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Lamerstwo nas zalewa!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Xkill
Płatny Zabójca

Angry Lamerstwo nas zalewa!

Ja by nie patrzyl na to, co sie na boardzie dzieje to krew mnie zalewa . Caly czas stykami sie z atakami lamerstwa ze wszystkich stron. Podszywanie sie pod innych to widze normalna rzecz. A potem porzadny gracz dostaje po dupie za jakiegos czitera-lamera. Chociaz czesto okazuje sie, ze lamerzy nie potrafia nawet xyvy zmienic. Powinni zrobic cos, zeby sie mozna bylodo CS'a logowac z haslem. Albo powinna powstac baza graczy. Jakby ktorys sie zalogowal lamer, to by go wykopalo na zbity ryj. Moze jestem troche , ale to prawda (jakby ktorys nie wiedzial ). Powinnismy utworzyc jakis front anty-lamerski, lub cos w tym stylu.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-07-2001 17:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xkill Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xkill Znajdź więcej post'ów przez  Xkill Dodaj Xkill do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xkill prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzeznik
Siła wyższa

Post Re: Lamerstwo nas zalewa!

Pomysł z tym logowaniem jest niezły, niestety raczej nie do zrealizowania...

Dla mnie lamerem jest osoba, która nie umie grać/nie posiada wiedzy nt. gry, ale uwarza że jest mistrzem, a wszycy inni to lamerzy. Można tłumaczyć różne zachowania tym, że gra się pierwszy raz i nie umie się niektórych rzeczy. Z drugiej strony wydaje mi się że można nazwać lamerem osobę, która gra pierwszy raz w CS i nie ma pojęcia o zasadach gry. Powszechnie są przecież dostępne poradniki dla początkujących na polskich serwisach o CS'ie i przed wejściem na serwer można sobie to i owo przeczytać. Jakby tego było mało, można też załorzyć serwer na LAN'ie, poznać dogłebnie każdą mapę (aby potem nie błądzić jako VIP) i różne rzeczy na sucho przećwiczyć (uwalnianie zakładników itp.).

Old Post 24-07-2001 19:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xkill
Płatny Zabójca

Podzielam twoje zdanie.

Z tym logowaniem, to tak walnalem, ale sie troche wkurzylem, jak czytam w kolko: "podszyli sie pode mnie i dostalem bana (czarna liste, wykopali z klanu *- nie potrzebne skreslic).

Old Post 24-07-2001 21:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xkill Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xkill Znajdź więcej post'ów przez  Xkill Dodaj Xkill do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xkill prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GabaL
Guest

Przeciez wy jestescie pojeba****
( hehe sam wstawilem gwiazdki zaloga fpp nie bedzie sie musiala meczyc )

Korwa czytam juz 6 post.... a w kazdym z nich ludzie poruszacie sprawy ktore znam juz w 100 procentach z innych boardow...... no ile mozna ? ..... poczytajcei najpierw inne boardy a pozniej zakladajcie takie *******y ........

pozdrofka

Old Post 25-07-2001 07:01
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
$hizO
Veteran (Ogre)

Red face

Oj Gabal jak znasz podobne tematy to nie czytaj nikt Ci nie karze. Xkill sie zdenrwowal i ma racje, moze ty byc sie nie zdenerwowal?:zygiopieram Xkill'a jestem za logowaniem z haslem dla dobrych i durzo grajacych graczy...

GG: 1201520

Old Post 25-07-2001 08:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $hizO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do $hizO Znajdź więcej post'ów przez  $hizO Dodaj $hizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $hizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xkill
Płatny Zabójca

Powinno byc tak, jak w tych platnych reklamach na maila co pprzychodza. Tam nie moze byc dwoch identyczntych osob, bo by sobie kradli kase. A tu mamy zamiast kasy reputacje i tez chyba nie chcemy jej utracic. A co do tematu to zebralem te 4(chyba) tematy w jednym, aby podsumowac sytuacje, ktora sie powtarza (niestety )

Old Post 25-07-2001 11:30
Red
Master (Spawn)

a ja oczywiscie niesmiertelnie sie podpisze :

Lamerow pod sciane i kula w leb .. albo inaczej na kleczki i w potylice .. ladnie sie zsuwaja od razu do plytkiego dolu ktory najpierw sami wykopali wlasnymi grabiami

Old Post 25-07-2001 13:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Red Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Red Znajdź więcej post'ów przez  Red Dodaj Red do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Red prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xkill
Płatny Zabójca

Hehe

Widze, ze ktos z poczuciem humoru !

Old Post 25-07-2001 16:45
Red
Master (Spawn)

Re: Hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez Xkill
Widze, ze ktos z poczuciem humoru !

jestem smiertelnie powazny ... proponuje stworzyc organizacje .. cos na ksztalt czrnych panter .. bedziemy jezdzic rozklekotanym busem i strzelac do lamerow

Old Post 25-07-2001 18:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Red Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Red Znajdź więcej post'ów przez  Red Dodaj Red do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Red prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]Lis3n
-=[SUN] POWER !!=-

Re: Re: Lamerstwo nas zalewa!

quote:
Napisane oryginalnie przez Rzeznik

Z drugiej strony wydaje mi się że można nazwać lamerem osobę, która gra pierwszy raz w CS i nie ma pojęcia o zasadach gry. Powszechnie są przecież dostępne poradniki dla początkujących na polskich serwisach o CS'ie i przed wejściem na serwer można sobie to i owo przeczytać. Jakby tego było mało, można też załorzyć serwer na LAN'ie, poznać dogłebnie każdą mapę (aby potem nie błądzić jako VIP) i różne rzeczy na sucho przećwiczyć (uwalnianie zakładników itp.).

ciekawe czy ty bys sie nie czul jakos dziwnie jak wchodzisz pierwszy raz do gry i od razy nazywaja cie lamerem za to ze nie znasz mapy albo cos w tym stylu ???

mam jedno pytanie
czy ty czytales poradnik do CSa ????

nie ma to jak panienki z Bulowic

mail me : [email protected]
give me a sign GG : 1454393

Old Post 25-07-2001 19:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]Lis3n Dodaj [SUN]Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzeznik
Siła wyższa

Odp: Lamerstwo nas zalewa!

quote:
Napisane oryginalnie przez [SUN]Lis3n

ciekawe czy ty bys sie nie czul jakos dziwnie jak wchodzisz pierwszy raz do gry i od razy nazywaja cie lamerem za to ze nie znasz mapy albo cos w tym stylu ???

mam jedno pytanie
czy ty czytales poradnik do CSa ????

Tak, i to nie jeden. Każdy kiedyś był początkujący. Nigdy w życiu nie wszedłem na serwer nie mając o grze pojęcia i np. nie strzelałem przy respawnie do swoich myśląc, że robię dobrze (bo i tacy się zdarzają). Poradniki na serwisach o CS są dostatecznie dobrze napisane, aby móc się z nich nauczyć grać.

Old Post 25-07-2001 20:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]N3o
Life sux0rz!

Unhappy

ehh.. skoro mowa juz o lamerach i innych tego typu gadach
to zauwazylem, ze wiekszosc dobrych graczy przestraszyla sie nadchodzacej masy lamerstwa i skonczyla z CSem , lub ci znani, dobzi gracze przeszli na jakis dodatek do HL'a, lub na inna gre. Zreszta ja tez jak na serverze widze jakichs lamerow, daltonistow nie rozrozniajacych skinuff [ ] wymiotowac mi sie chce... dlatego czasami wole popykac w DoD'a. Skoro mowa juz o tym DoDzie to jak jestem na jednym z polskich servuff to widze ze [P12]Dami, [P12]rr, [P12]Red 5, [P12]Obi wan, (null)SubZero, punx(DUNE) i paru innych znanych graczy tez graja. Slysze czesto ze np. +FIREk czesto gra w Tribes 2. No dobra, postanawiam grac w CS'a, wchodze na server to piec razy pod rzad mnie moj zabija. W ten dzien [ i nie tylko ] same lamki graly, nikt znany.... CS zbliza sie do oopadq....

Old Post 25-07-2001 22:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]N3o Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]N3o Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]N3o Dodaj [SPECNAZ]N3o do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]N3o prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]RoL
QLman

Ile tego CSa można tłuc.
Ludzie szukają jakiejś alternatywy
owiele przyjemniej rezczłonkować jakiegoś szwaba (te granaty
w DoD mmmmmm) niż poraz 9999 przybić jakiegoś terrorycha
do ściany serią z m4, no nie ?

Old Post 25-07-2001 22:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]RoL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]RoL Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]RoL Dodaj [SPECNAZ]RoL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]RoL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xkill
Płatny Zabójca

Sluchajcie.

Nie da sie tak sobie grac. Trzeba ustalic sobie druzyne z kumplami i w tedy nie bedzie podobnych incydentow jak to Rzeznik napisal. A teraz odpowiadam Red'owi: Jak widzisz zmienilem sobie status pod xyva. Naljepiej kupmy sobie czarnego poloneza w wersji karawan i cztery kalachy z magazynkami najlepiej bebnowymi kazdy wezmie po dwa i bedzie wesolo

Old Post 25-07-2001 23:45
Red
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]N3o
ehh.. skoro mowa juz o lamerach i innych tego typu gadach
to zauwazylem, ze wiekszosc dobrych graczy przestraszyla sie nadchodzacej masy lamerstwa i skonczyla z CSem , lub ci znani, dobzi gracze przeszli na jakis dodatek do HL'a, lub na inna gre. Zreszta ja tez jak na serverze widze jakichs lamerow, daltonistow nie rozrozniajacych skinuff [ ] wymiotowac mi sie chce... dlatego czasami wole popykac w DoD'a. Skoro mowa juz o tym DoDzie to jak jestem na jednym z polskich servuff to widze ze [P12]Dami, [P12]rr, [P12]Red 5, [P12]Obi wan, (null)SubZero, punx(DUNE) i paru innych znanych graczy tez graja. Slysze czesto ze np. +FIREk czesto gra w Tribes 2. No dobra, postanawiam grac w CS'a, wchodze na server to piec razy pod rzad mnie moj zabija. W ten dzien [ i nie tylko ] same lamki graly, nikt znany.... CS zbliza sie do oopadq....

w 100% popieram wypowiedz tego pana ... niestety ale CS schodzi na psy dzieki temu ścierwu co gra na serwach .. w wiekszosci to imbecyle , cziterzy i inne łajno (ostatnio gralem na serwie gdzie gosciu permanentnie strzelal do swoich uwazajac to za dobra zabawe) .. Po tym jak wrocilem sobie z piwaczkow .. qmpel podrzucil mi czity do CS .. wlazlem na nasz serwer LAN-owy z tym gufnem i sie zalamalem ... przeciez to juz nie jest gra nawet wtedy !!!!! Postanowilem ograniczyc bardzo gre w CS i naprawde pykam bardzo rzadko a miejsce strzelania zajal na razie Fallout Tactics

Old Post 26-07-2001 12:06
Dark_old
...!...

Logowanie? nierealne? to sierra... Graliscie w swat3 po necie? albo w tribes2? Tam przed dolaczeniem zakladasz sobie account'a... Wpisujesz xywe... haslo na clantag'a (!)... i sie wbijasz na net... Mogli by to wprowadzic do hl'a... Ale taki patch by WARZYL

Old Post 26-07-2001 14:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dark_old Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dark_old Znajdź więcej post'ów przez  Dark_old Dodaj Dark_old do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dark_old prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xkill
Płatny Zabójca

Thumbs up

Sluchaj. Jak wszyscy nad tym pomyslimy, to by wszystko chodzilo. A moze by tak najpierw zapytanie z serwera i wtedy by tylko admini sciagali patcha.

Old Post 26-07-2001 14:30
Red
Master (Spawn)

sorry ale czy to z tym logowaniem nie jest zbyt nierealne .. Dark chyba mowil o SWAT3 i Tribes a my tu pitolimy o CS .. z tego co wiem takiego pacza nie ma a po za tym moze takie poprawki beda w 1.3 kto wie ?

Old Post 26-07-2001 16:26
Xkill
Płatny Zabójca

Thumbs up

Nie trac nadziei Red. W koncu kiedys to sie skonczy.

Old Post 26-07-2001 16:46
Rzeznik
Siła wyższa

quote:
W koncu kiedys to sie skonczy.

No może, ale nie za szybko. Teraz prawe mówiąc trudno spotkać lamera na serwerze Quake 1... (nie wiem, czy się śmiać czy płakać...)

Old Post 26-07-2001 18:15
Xkill
Płatny Zabójca

Moze to tekst nie na te forum, ale ostatnio pogrywam sobie w q2 i jakos nie spotkalem sie z atakami cziterow-lamerow i innych. Poza tym, ze raz koles dziwnym sposobem mial laserek, ktor dzialal jak grapplin hook i zawsze mi uciekal.

Old Post 26-07-2001 22:07
ShizO
[ov>ada]ShiZos

Dalej o cziterach

Z punktu psychologicznego:
W jakichkolwiek grach oszukują goście którzy potrzebują się dowartościować ( proste ). W naturze naturalnym sposobem dowartościowania jest przelecenie panienki.
Wniosek:
Goście którzy czitują nie pieprzą...

Old Post 26-07-2001 22:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ShizO Znajdź więcej post'ów przez  ShizO Dodaj ShizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ShizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
$hizO
Veteran (Ogre)

Talking Hiehiehie

Niezła teroria ShizO... Moze tez byc mozliwosc ze poprostu nie umnieja dobrze grac bez cheatow... i dalatego sie do nich odwoluja...

Old Post 27-07-2001 07:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $hizO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do $hizO Znajdź więcej post'ów przez  $hizO Dodaj $hizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $hizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Red
Master (Spawn)

Re: Dalej o cziterach

quote:
Napisane oryginalnie przez ShizO
Z punktu psychologicznego:
W jakichkolwiek grach oszukują goście którzy potrzebują się dowartościować ( proste ). W naturze naturalnym sposobem dowartościowania jest przelecenie panienki.
Wniosek:
Goście którzy czitują nie pieprzą...

podpisuje sie wszystkimi konczynami !!!!!!

Old Post 27-07-2001 12:52
[SPECNAZ]N3o
Life sux0rz!

Re: Hiehiehie

quote:
Napisane oryginalnie przez $hizO
Moze tez byc mozliwosc ze poprostu nie umnieja dobrze grac bez cheatow... i dalatego sie do nich odwoluja...

Racja, kolesie zaczeli grac z cheatami, pozniej okazalo sie ze bez nich nie przezyja pieciu seqnd w polu, dlatego daley uzywaja cheatuff....
Lameriada nie do opisania.
btw. hm... ktory z Was to byl Smuga? remember me?

Old Post 27-07-2001 14:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]N3o Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]N3o Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]N3o Dodaj [SPECNAZ]N3o do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]N3o prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xkill
Płatny Zabójca

Powiem, ci tyle, ze ja nie gram w cs, tylko w q2 i jakos tam cheatow nie uzywaja. A szkoda, ze to by sie tak nie moglo odwrocic. Ale moze to dla tego, ze wszyscy pluja na q2 i uwazaja, ze nie powinno sie w to grac (fani q1 i q3a). Im popularniejsza gra, tym wiecej lamow ci(p)terow tam maci. A smuga to chyba schizo z $ w xyvie

Old Post 28-07-2001 00:55
DisposableHero
Am I evil? Yes, I am

quote:
...ja nie gram w cs, tylko w q2...

no to chyba ci sie boardy pomylily, kolego :>

Old Post 28-07-2001 07:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DisposableHero Znajdź więcej post'ów przez  DisposableHero Dodaj DisposableHero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DisposableHero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xkill
Płatny Zabójca

Mowimi o lamerstwie (jakbys nie wiedzial) w CS. Ja gram w Q2 bo tam tago nie ma

Old Post 28-07-2001 14:16
Red
Master (Spawn)

quote:
Mowimi o lamerstwie (jakbys nie wiedzial) w CS. Ja gram w Q2 bo tam tago nie ma

teraz moze nie bo zostala sie elita ... ale kiedys lamerstwo bylo i w quejku

Old Post 28-07-2001 15:56
$hizO
Veteran (Ogre)

Talking lol

Ta SMU*G@ to byla moja byla xsywa a co

Old Post 28-07-2001 17:25
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:29.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions