$hizo w sumie to tez moj pierwszy raz jak sie spotykam z ta sama ksywa... a co do grania to moze nie jestem najlepszy, ale do tego stopnia znam sie na ceesie (tu sie chwale) ze mam kilka mapek na koncie i podobno jak kumple mowia calkiem odjazdowych ... glownie same realnie istniejace miejsca, teraz z kumplem przygotowywujemy sie do zrobienia mapy Elektrocieplowni Zeran w Warszawie... na razie mamy na papierze projekt, w tym tygodniu mamy zdjac tekstury aparacikiem i sadze ze w miesiac sie wyrobimy z pierwsza beta...
nie wiem jeszcze czy zdecydujemy sie na Elektrocieplownie czy rozpadajaca sie fabryke domow kolo Tarchomina... Fabryka jest bardziej dostepna... chociaz kumple wbili sie na najwyzszy komin zerania i grafiti tam walneli... z dolu niestety widac tylko zolta plame bo za male zrobili... no ale czas pokaze zrobimy tak czy siak obie tylko ktora najpierw to zobaczymy... teraz jeszcze jestem na ukonczeniu mapy osiedlowego boiska, wstepne testy wykazaly duza grywalnasc wiec chyba zdecyduje sie wpuscic ja do internetu ( te wczesniejsze to byla wprawka)... to tyle o mnie... i tak zszedlem z tematu ale tak jest jak w pracy nic nie ma do roboty i czlowiek sie nudzi... a z kim tu pogadac o ceesie? z dyrektorem projektu? he he
|