quote: Napisane oryginalnie przez Stahoo
ja nie uwazam quake3 ctf za udany chociazby ze wzgledu na brak grapple`a... dlatego wole `dwojke`...
no comments...
quote: Napisane oryginalnie przez bLADE
wiesz... q2ctf jest najlepszym ctf w jakiego gralem, nie umywa sie tu nawet UT. Mapy sa dobre, mozna na ich ustawiac niezle strefy smierci, mozna roztawic snajperow, i to jest w tedy sztuka zdobyc flage
tia...mapy sa dobre ale nic pozatymmm...mam qmpli ktorzy zajebiscie graja w q2ctf...widze jak sie po mapie poruszaja z grapplem ale to nie jest to...jakas dziwna ta gra...tak jakby sie gralo z cheatami i wpisalo w consoli fly...
quote: Napisane oryginalnie przez lair
Oni nie moga zrozumiec tego ze q3 toi taki kolorowy pokemon
aha...spoko ze q2 jest czarno-biale...
dlatego imo qw rox...
pozatym panowie z id i nvidii pracujac nad np. doome'm 3 nie maja na uwadze wycisniecia z kodu gry jego maxymalnych mozliwosci, tak aby przecietny gracz mogl zagrac w taka gre z przyzwoitym fps rate... oni robia gry po to zeby wciskach te nowe dziforsy, a po co to komu?
moze poto zeby nie siedziec caly czas w piaskownicy tylko sie rozwijac? przeciez trzeba isc z duchem techniki...a nie przez cale zycie grac w najlepsze gierki na pentium 200
Fakt, q3 powinien niedlugo zejsc ze sceny, w Ameryce kazdy kolejny turniej fpp odbywa sie z udzialem gier takich jak cs, a q3 schodzi na 2, 3 plan, jakie to smutne DDDDDD
tia...fajnie ze w q2 graja i on nie zszedl na 2,3 plan, ostatnio nie natknalem sie na zaden turniej q2 za granica...a scena q2 juz tam prawie wogole nie istnieje...
teraz dodam cos od siebie...
inho qw rox q3 cool q2 no coz...jest dobry...ale imho za malo dynamiczny i za wolny (chodzi mi o 1v1)
nie chcialem nikogo obrazac tym postem ani bron boze waszej ulubionej gierki...sam sie wychowalem na q2 gralem w nia przez rok...jajk wyszedl q3 to sie przezucilem...ale nie dlatego ze byl lepszy czy cos..tylko akurat w tym okresie wszyscy zaczeli grac w ctfa i servy 1v1 swiecily pustkami
gralem w q2 ponad rok w q3 gram od poczatku...w qw zaczalem grac jakies pol roku temu i wydaje mi sie najlepsze z calej serii...w q3 praktycznie juz wogole nie gram...q2 nawet z dysku skasowalem...i nie mowcie ze scena q2 dlugo wytrzyma bo to jest niemozliwe...za bardzo jest podzielona (tak samo jak q3)
na koniec jeszcze slowa mojego kumpla bolomana (reset ALGS miejsce #4 q2 1v1) : quake 2 juz dawno umarl...
peace and no offence of korz

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|