Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > DOOM III > Dlaczego tak malo info o D3 ??
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DamnDog
/-:

Unhappy Dlaczego tak malo info o D3 ??

dlaczego nic (prawie) id nie mowi o d3 ??
tylko jeden nedzny filmik na spole z nvidia !
a o q3 to wszystko bylo wiadomo !
no i q3test byl, a o d3 nic nie wiadomo
tylko sie chwala ze na Gforcu 30 klatek wyciaga, i co z tego jak se q3 odpale na 1600x1200 to mam nawet mniej =)
mogliby na 1/2 roku przed jakas bete puscic !
o q4 to jusz nie wspomne...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 25-04-2002 18:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DamnDog Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DamnDog Znajdź więcej post'ów przez  DamnDog Dodaj DamnDog do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DamnDog prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Re: Dlaczego tak malo info o D3 ??

Informacje ktore sa na doom3.fpp to co da sie z sieci wicisnac..

Infomacji jest malo - bo id tak skapo daje...

A o filmiku nvidi to zapomnij... To juz przeszlosc...

Old Post 27-04-2002 15:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DamnDog
/-:

Re: Re: Dlaczego tak malo info o D3 ??

no walsnie oto mi chodzilo, dalczego tylko tyle ?!?
chcialbym zobaczyc czy moj sprzet wyciagnie chociarz 25 klatek
albo nic nie robia, albo tak ciezko pracuja, ze nie maja czasu na wypuszczanie jakichkolwiek nowinek czy filmikow ^..^
ktoz to wie ?
(byle tylko nie pracowali nad nim tak dlugo jak robia to autorzy duka4ever =)

Old Post 04-05-2002 11:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DamnDog Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DamnDog Znajdź więcej post'ów przez  DamnDog Dodaj DamnDog do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DamnDog prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Re: Re: Re: Dlaczego tak malo info o D3 ??

quote:
Napisane oryginalnie przez DamnDog
no walsnie oto mi chodzilo, dalczego tylko tyle ?!?

Bo tyle daje id - nie pytaj mnie tylko Carmaca...

IMO - po prostu jest trudno zrobic cos to bedzie bilo Q3 na glowe (koeljny raz numer z super grafika nie przejdzie)...

Zapraszam na doom3.fpp - juz nie dlugo na targach e3 beda konkrety....

Old Post 04-05-2002 11:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Arrow

A ja zapraszam na www.doomcenter.com i do dzialu "Timeline"
Tam jest wszystko (sic!) co sie pojawilo oficjalnie i nie oficjalnie na temat Dooma III po pierwszym publicznym obwieszczeniu przez (padnij) ID (powstan) prac nad ta gra.
Masa przydatnych informacji.

A co do tendencji ID w nie informowaniu nas na temat postepu nad gra - coz... wiadomo - irytujace. Ale z drugiej strony zupelnie inaczej sie podchodzi do produktu kiedy ilosc informacji na jego temat jest znikoma. Nieswiadomosc jest blogoslawienstwem w tym przypadku

Test bedzie wydany na krotko przed premiera. To juz potwierdzone.

Hmmm... Zastanawiajace, kiedy po raz pierwszy uslyszalem ze na GF3 DoomIII bedzie wyciagal tylko 30 klatek bylem przerazony (sam majac TNT2), teraz kiedy mam Radeona 8500 patrze juz spokojniejszym okiem w przyszlosc. Przyszlosc byc moze niedaleka bo ja stawiam ze Doom III wyjdzie pod koniec 2002. Wigilia. Ulubiona data ID na wydawanie gier.

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 06-05-2002 22:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [BK]FritzKrieg
Nieswiadomosc jest blogoslawienstwem w tym przypadku

Zebys wiedzial

Old Post 06-05-2002 23:00
DamnDog
/-:

quote:
[...]Ulubiona data ID na wydawanie gier.

ta, ale powinni wydac troszke wczesniej zeby zdazyc pod choinke wepchnac
ale potem to wszyscy beda tak reagowac:

Old Post 07-05-2002 10:07
DoomMaster
Guest

Exclamation Top Secret

Pewnie faceci z id Software starają się wszystko ukryć przed konkurencją! Szykuje się taka dobra gra i muszą pilnować żeby nikt nie wykradł pomysłu... Chcą też przetrzymać graczy w napięciu, żeby potem szczęki im opadły (jak już ktoś napisał) mniej więcej tak:

Old Post 11-05-2002 11:58
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Zawsze gry id byly robione dlugo i na poczatku nic o nich nie mowiono, dopiero kilka miesiecy przed premiera byl wielki zasyp informacji.

Old Post 16-05-2002 06:27
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Klarkash-ton
Zawsze gry id byly robione dlugo i na poczatku nic o nich nie mowiono, dopiero kilka miesiecy przed premiera byl wielki zasyp informacji.

Old Post 16-05-2002 07:57
chimera
Elite (Fiend)

Mam nadzieje, ze zgodnie z tradycja ID wypusci najpierw wersje demo jak w przypadku q1/q3/wolf (q2 nie wiem - przeskoczylem ta gierke )

Old Post 16-05-2002 12:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
Mam nadzieje, ze zgodnie z tradycja ID wypusci najpierw wersje demo jak w przypadku q1/q3/wolf (q2 nie wiem - przeskoczylem ta gierke )

co Ty chcesz od q2? uwazam, ze single w q2 jest niesamowity , do teraz (przynajmniej dla mnie) zadna gierka nie przebila sp w q2, dlatego tez czekam z niecierpliwoscia na q4 bo ma byc kontynuacja dwojki.

Old Post 16-05-2002 16:03
chimera
Elite (Fiend)

Z gier FPP na single'a: Duke Nukem 3D, Sourge of Armagon, Dissolution of Eternity (2 dodatki do q1), Blood1, Return to Castle Wolfenstein, Mechwarrior4 ( o ile podchodzi pod gry FPP).
Quake 2 bylo dosc cienkie do single'a podobnie jak Quake 1 Slyszalem, ze sa jakies duze dodaki do q2 - moze one sa dobre - nie wiem nie gralem w nie.

Old Post 16-05-2002 16:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Czemu q1, q2 cienkie w singla? Moim zdaniem sa zajebiste nawet teraz. co jakis czas sobie przechodze te gierki.
chcialbym tez zauwazyc ze w swoimi czasei q2 byla przez pc gamera uznana za najlepsza gre wszechczasow malo?

Old Post 16-05-2002 18:34
chimera
Elite (Fiend)

Sorki teraz mi sie przypomnialo - te wszystkie tytuly, ktore wymienilem sa niczym. Najlepsza gra fpp do single'a to System Shock 2.

Old Post 16-05-2002 20:03
YourMother
Combat (Death Knight)

Cool system shock 2 ???

system shock 1 to było cos najlepsze intro swego czasu : jakis hacker w futurystycznym mieście i kolesie z gunnami z celownikami na podczerwień a potem ten klimat po przebudzeniu to było TO ehehe . to był najepszy fpp singel, do dziś nie zrobiono lepszego z większą wczówką. jak grauem w to zawsze z kumplem bo sam się cykałem

Old Post 17-05-2002 12:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil YourMother Kliknij tutaj by wysłać e-maila do YourMother Znajdź więcej post'ów przez  YourMother Dodaj YourMother do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

A próbowałeś grać w System Shock 2 na coop'a ? Ja z kumplem prawie skończyliśmy (ostatni boss - zero energii i zero ammo ) - nie ma nic lepszego niż przechodzenie tej gry w pare osób !

Old Post 19-05-2002 00:52
Andrzej
Dżedaj Master

Talking

Na E3 pokaza demo! Moze bedzie w eDonkeyu jak Unreal 2 E3 test

Old Post 19-05-2002 19:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Andrzej Znajdź więcej post'ów przez  Andrzej Dodaj Andrzej do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
samon
Muminek

slyszaliscie cos o
call of cthulhu: dark corners on the earth ?

Old Post 20-05-2002 10:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil samon Kliknij tutaj by wysłać e-maila do samon Znajdź więcej post'ów przez  samon Dodaj samon do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać samon prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez Andrzej
Na E3 pokaza demo! Moze bedzie w eDonkeyu jak Unreal 2 E3 test

Hm... w eDonkeyu jest Unreal 2 ?
Kurna.. musieli boot'a wylaczyc, bez tego mi eOsiolek nie kapie

Old Post 20-05-2002 19:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Arrow

quote:
Napisane oryginalnie przez samon
slyszaliscie cos o
call of cthulhu: dark corners on the earth ?

Tia, a co cie konkretnie interesuje? Giere wydaje firma Fishtank czy jakos tak. Bedzie to FPP z elementami przygodowki (zagadki, rozmowy z NPCami), RPGa (rozwijanie sie postaci) i generalnie ma byc utrzymana w klimatach ktore maja sprawic ze bedziesz srac po nachach ze strachu

Po drugie, giera ma byc na podstawie swiata stworzonego przez Philipsa Howarda Lovecrafta (pisarz grozy, zyjacy na przelomie 19 i 20 wieku). Jak ktos nie czytal jego ksiazek to polecam. Mistrzowski klimat. "Zew Cthulhu", "Szepczacy w ciemnosciach" i "W gorach szalenstwa" to pozycje obowiazkowe. Dlugo by mowic, wiec powiem krotko - jestem wielkim fanem Lovecrafta

Kilka gierek juz wyszlo na podstawie jego prozy, glownie przygodowki, kawalek juz czasu temu. Shadow of the Comet, Prisoner of ice, prawie wszystkie czesci Alone in the dark, Necronomicon i kilka innych.

Na ta giere czekam ze zniecierpliwieniem. Mam nadzieje ze nie spieprza... Ale zaraz, zaraz, troche od tematu odeszlismy Na DOOMa III tez czekam!

Juz 22 targi E3 - wszystko (mam nadzieje) sie okaze - data wydania (ja stawiam na koniec tego roku), nowe screenshoty, moze filmiki... Ha! Poczekamy - zobaczymy.

Pozdrowki

Old Post 21-05-2002 00:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:

Juz 22 targi E3 - wszystko (mam nadzieje) sie okaze - data wydania (ja stawiam na koniec tego roku), nowe screenshoty, moze filmiki... Ha! Poczekamy - zobaczymy.

Polecam zajzec na doom3.fpp

Old Post 21-05-2002 08:06
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Arrow

Zajebioza Szczegolnie mi sie podobala wypowiedz Marty Stratton z id Software:

"...the game looks so amazing that one obstacle we face is making sure people know that what they see is NOT pre-rendered. Everything we are showing is running in real-time in the game engine -- there aren't any special tricks or CG cut-scenes -- this is how the game looks. You won't believe it until you see it -- and even then you still may not believe it."

Eheheh... Oczywiscie brzmi to jak typowa gadka sprzedajacego produkt ale w przypadku D3 - nie sadze zeby to sie nie pokrywalo z prawda

Jedyne co mnie wkurzylo to data... 2003? Co to ma byc? Styczen czy grudzien 2003? Ja wiem ze "cos" musieli podac ale daty z taka tolerancja odchylu mnie wkurzaja Szczegolnie ze liczylem na gwiazdke 2002 ;/

Old Post 21-05-2002 12:36
Luq
Training (Enforcer)

Exclamation

Czyli mamy kolejnego dukenukem4ever ;D

Old Post 06-06-2002 09:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Luq Znajdź więcej post'ów przez  Luq Dodaj Luq do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Zadnego DN4E - tu chodzi o stworzenie legendy jeszcze przed wydaniem gry - dokladnie to samo co bylo z Diablo II - gra urosla do rangi kultowej gry jeszcze zanim wyszla. To czysto ekonomiczne podejscie - kilkukrotnie zwieksza sie wowczas sprzedaz gry. Poza tym wedlog mnie D3 wyjdzie w grudniu tego roku - po pierwsze Doom1 tez wyszedl w grudnu (11 dokladnie) po drugie wtedy sa swieta, prezenty, zwiekszony popyt na tego tupu zabawki

Old Post 06-06-2002 15:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Zadnego DN4E - tu chodzi o stworzenie legendy jeszcze przed wydaniem gry - dokladnie to samo co bylo z Diablo II - gra urosla do rangi kultowej gry jeszcze zanim wyszla. To czysto ekonomiczne podejscie - kilkukrotnie zwieksza sie wowczas sprzedaz gry. Poza tym wedlog mnie D3 wyjdzie w grudniu tego roku - po pierwsze Doom1 tez wyszedl w grudnu (11 dokladnie) po drugie wtedy sa swieta, prezenty, zwiekszony popyt na tego tupu zabawki

Bez przesady Mimo ze tez sie ludzilem ze bedzie to gwiazdka tego roku to gdyby ziscily sie twoje podejrzenia to bylby to chyba pierwszy przypadek w historii gier gdzie tworcy wydaja gre wczesniej niz zapowiedzieli

A co do kultowosci gier to mam nadzieje ze Doom III nie bedzie mial nic wspolnego z ta 'kultowoscia' jaka prezentowal soba Diablo II.

Old Post 06-06-2002 16:02
Luq
Training (Enforcer)

Diablo 2 wielka porazka.

Old Post 06-06-2002 21:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Luq Znajdź więcej post'ów przez  Luq Dodaj Luq do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Luq
Diablo 2 wielka porazka.

Nie chodzilo mi o efekt po wydaniu gry - tylko o ten przed jej wydaniem

Old Post 06-06-2002 22:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:16.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions