quote: Napisane oryginalnie przez BiG TiT
Ehh ku.rwa panowie coś tu jest nie tak! McM żali się jak to go zle potraktowali itp. Przecież wyraznie napisał ze wyszedl sam bo glosowanie na kick'a jego osoby było 6-2 na yes. No to o co chodzi jakby?? Co sie przypier.dalasz do xXx??? Skoro 6 na 8 typów cię chciało skickowac to co się rzucasz na jednego?
Kolejna sprawa to wypowiedz GrEaTEyE'a. To że xXx uważa snajperów za lamy i camperów dyskwalifikuje go jako członka twojego kLANU? Pier.dol, pier.dol ja się zdrzemnę. A tak na marginesie to nie wiedziałem, że np. McM ma takie potworne ego i jak mu ktoś pojedzie to czuje się tak strasznie urażony...
Skończmy z jeba.niem i lepiej poćwiczmy w UT bo camperstwa tolerować nie można!
hm, jesteś chyba nowy, albo boisz się przedstawić.
- jako nowy - nie głosuj, co? tylko się przysłuchiwuj (cenzura to wyciachała, no?) raczej, co bardziej obeznani z tematem - mają do powiedzenia.
- jeśli się boisz ujawnić - to prawdopodobnie po to napisałeś powyższe, żeby jescze bardziej rozjątrzyć.
- czy i Ty uważasz snajperów (dobrych snajperów) za lamy i kamperów? 
Wszyscy doskonale wiedzą, że:
- ludzie głosują jak stado baranów (i ja nie jestem tu wyjątkiem) - więc wszelkie żale powinny iść raczej do call-votowca,
- niemiło jest grać, gdy jakieś lamy Cię wyzywają "bo im psujesz zabawę" - bo za dobrze grasz.
- nikt tez nie lubi czekać np.3 minut, aż kamperzy sie znajdą pod koniec mapy.
Myślę, również, że obraziłeś McMa, ale to już to on zadecyduje...
Edytowane przez PAPUGa dnia 15-07-2002 o godz. 11:38
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|