Bleble
Mam dosyć takiego życia już. Może to kiedyś zrozumiesz stary ale dzięki za miłe słowa otuchy. A tak pozatym to powiedź mi co zyskujesz jak grasz tyle czasu. Na początku jest spoko ale później za szybko to się nudzi. Ja teraz siedze przed kompem o godzinie 1.23 i idę spać już. Gdybym miał qwaka na dysku którego nie mam już bym siedział na cpma gdzię 1/1. I na pewno by się to skończyło godziną 5 , 6 , lub 7. Wolę sobie pójść spać i wstać jutro o godzinie 10 czy 11. Człowiek się zupełnie inaczej czuje wtedy. Jeż sniadanie o normalnej porze, obiad o normalnej aż sranie mam nareszcie o odpowiedniej porze. Ale to jeszcze nic zaczynam rzucać palenie to już jest wogóle odjazd stary i wogóle ludzie słuchajcie. Nie mówię żebyście wszystko od razu rzucali ale zobaczcie jak to jest fajnie tak zrobić na jakiś czas. Kłade się do łóżka z marzeniami, nadzieją, nie wiem jak to nazwać ale po prostu dla mnie się skończył już czas. Bo położenie się do łóżka o 4 nad ranem czy nawet póżniej po 6 godzinach grania w qwaka i rąbania ciągle na ten sam temat nie jest najciekawszy uczuciem. Zamykasz oczy i widzisz co byś i gdzie byś uciekł przeciwnikowi. Ja już nie mogę patrzeć na qwaka i wogóle na gry. Tak postanowiłem i tak zrobię. Chociaż w głebi serca jakoś ten qwak zostanie w mojej ręce ale to już są spekulację na maxa. Kończe szkołe za rok, idę na studia ................. a reszty wam nie powiem bo po co i tak kiedyś dojdziecie do tego samego wniosku. Trochę mi głupio bi piszę na BOARDZIE o rzeczach które są trochę dziwne dla przeciętnego zjadacz chleba ale po prostu muszę gdzieś to napisać rzebyście ludzi pomyśleli nad sensem tej gry, na prawdę. To jest dla mnie w tym momencie strata czasu tak jak mi to ojciec mówił zawsze a ja się z niego śmiałem. Chyba jednak miał w pewnym sensie rację. Broń borze żeby ktoś przezemnie zrezygnował na tym BOARDZIE bo tego nie chcę. Tylko na prawdę chcę wam uświadomić że ta gra jest nie dość że bezsensu i jest zbyt nudna to jeszcze jest stratą czasu po której nic nie zyskamy tylko bolącą głowę i paczkę papierosów w naszych płucach, i po co to??? Nie lepiej wstać sobie spokojnie rano i wzdechnąć świeżym powietrzyem u Trolla w Chodzieży bez grania w qwaka!!!. Naprawdę trochę więcej realizmu panowie a dojdziecie do tego do czego ja doszedłem, np. do złamania płyty qwaka oryginalnego z czego jestem zajebiście dumny . Także pomyślcie nad tym ale nikogo nie namawaim do rzucenia qwaka, takie jest moje zdanie po prostu i chciałem się z wami o nim podzielić. Papa maniacy qwaka możę się kiedyś zobaczymy na 1/1 cpma ale wątpie jestem teraz zbyt dumny żeby rezygnować z postanowienia że nie gram .
|