Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > cybertruck w wawie LOOOOL
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
devourer
Combat (Death Knight)

Thumbs down cybertruck w wawie LOOOOL

Dzisaj razem z qpmlem postanowilismy wybrac sie do cyber-trucka, zeby tak w ogole zobaczyc jak wyglada to wszytko. Ci ktorzy nie byli... niech sie ciesza! Przed CB stala pokazna kolejka ludzi, kompow w srodku bylo ze 30 ale 3 byly dla MISZCZOW (krg-q3, xts-cs, mario-sb) i chyba z 5 dla obslugi. Weszlismy w kolejke, kiedy 1-si juz wchodzili. Z naszych wyliczen wychodzilo, iz mielismy czekac 1h aby wejsc. Wyszlo na to, ze czekalismy 2h+, dlaczego?? a to proste ciagle ktos sie wpychal naprzod, pare lamerow skonczywszy grac, zaraz ladowalo sie na poczatek kolejki, no i przeciez musialy byc kompy dla ekipy!! Wiadomo, przede mnie nikt sie nie wepchal ale przed garstke 10-latkow stojacych na przodzie ciagle ktos w ch*** robil. Jedynie muza z boku odgrywana troche zniweczyla bol czekania ale tylko troche. Aha zepomnialem, jakies "hostessy" rozdawaly ulotki WCG i badziewnego programu "tilt tv". Oczywiscie o zadnych telebimach nie bylo nawet mowy No ale w koncu dobilismy sie do ciezarowki. Hmm kompy. Monitory byly duze plaskie, klawa jakas zwykla myszki - jakas prostota, jeszcze by sie przelknelo gdyby byly podkładki (czyzby kasy nie starczylo?). Oprocz grania w q3 ffa z totalna lameria (u mnie na lekcjach informatyki w q3 byl wiekszy poziom) zagralem z krg, nie wiem jak zdobylem te ~3 fragi na tej tandetnej myszce. To tyle.

No coz gdyby ktos pilnowalby kolejki (chociaz moznaby bylo zrobic system numerkow: Ludzie by stali w kolejce po numerki i wg nich by zapraszano do srodka kolejne osoby) bylby chociaz jeden malutki telebim, podkladki pod mysz no i zeby MISZCZE grali w swoje gry, a nie xts w q3, a mario w cs to moze i cos by z tego bylo.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-09-2002 14:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil devourer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do devourer Znajdź więcej post'ów przez  devourer Dodaj devourer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać devourer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
devourer
Combat (Death Knight)

Oczywiscie gralo sie 30min.

Old Post 21-09-2002 16:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil devourer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do devourer Znajdź więcej post'ów przez  devourer Dodaj devourer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać devourer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Nie czytal mojej kolumny - przeciez o wszytskim tam napisalem... (oprocz podkladek - ale mi to umknelo)...

A ze w warszawie bydlo i nie umie sie w kolejke ustawic...

Old Post 22-09-2002 13:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

eee tam ja tefo shita olalem chociaz mialem 10 min drogi do niego

Old Post 22-09-2002 16:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

W Lodzi też młodzież poniżej 14 lat zownowała imprezę
Ale nie chce mi się pisać detalicznie...

Old Post 22-09-2002 16:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

E tam, marudzicie. To byly imprezki zeby zareklamowac eSport wsrod ludzi. Impreza masowa. A nie dla jakis hardkorowcow.

Kafejka, w ktorej se mogliscie za darmo pograc z Krogothem zajechala wam pod dom, grala muzyka, byla zabawa, a wy jeszcze marudzicie...

Old Post 22-09-2002 18:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
devourer
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
Nie czytal mojej kolumny - przeciez o wszytskim tam napisalem... (oprocz podkladek - ale mi to umknelo)...

No to co? Ty napisales relacje z Gdanska, a ja z wawy
o co ci chodzi

Old Post 22-09-2002 21:15
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez devourer

o co ci chodzi

Piszesz dokladnie o tym samy - tylko z drugiegu punktu widzenia...

Old Post 23-09-2002 14:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
krogoth
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
E tam, marudzicie. To byly imprezki zeby zareklamowac eSport wsrod ludzi. Impreza masowa. A nie dla jakis hardkorowcow.

Kafejka, w ktorej se mogliscie za darmo pograc z Krogothem zajechala wam pod dom, grala muzyka, byla zabawa, a wy jeszcze marudzicie...

Oto chodzi, oto chodzi

Z mojego punktu widzenia imprezka byla rewelacja. Dzieciaki graly za darmo, mialy mnostwo frajdy. eSport przez te 3 tygodnie zaistnial powaznie w mediach.

To, ze jednemu moze 10ciu gosciom nie pasowalo, bo oni sa "hardcorowi", to szczerze mowiac malo kogo obchodzi. Ilosc usmiechnietych malolatow, a takze duzo starszych "amatorow" na pewno satysfakcjonuje.

Good Job

Ps. Dev, lepiej bedzie jesli zaszyjesz glowe w domu i nie bedziesz wystawial do ludzi tej swojej pustej lepetyny, bo cybertruck zrobil "dla nas" przez te 3 tygodnie wiecej niz bylo zrobione do tej pory przez kilka poprzednich lat.

Old Post 23-09-2002 14:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil krogoth Kliknij tutaj by wysłać e-maila do krogoth Znajdź więcej post'ów przez  krogoth Dodaj krogoth do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać krogoth prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
krogoth
Skilled (Knight)

quote:

o co ci chodzi

Nie napisales nic oprocz "zrzedzenia z wawy". Do obiektywnej relacji temu czemus daleko, chociazby ze wzgledu na to, ze plusow bylo milion razy wiecej niz minusow, o czym zapewne przez przypadek zapomniales nadmienic.

Old Post 23-09-2002 14:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil krogoth Kliknij tutaj by wysłać e-maila do krogoth Znajdź więcej post'ów przez  krogoth Dodaj krogoth do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać krogoth prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
szpak
Master (Spawn)

to ten slawny krogoth?
:}

Old Post 23-09-2002 14:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szpak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szpak Znajdź więcej post'ów przez  szpak Dodaj szpak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szpak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
steef
aka Liroy

quote:
Napisane oryginalnie przez naenun
to ten slawny krogoth?
:}

Tak to on

Old Post 23-09-2002 15:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil steef Kliknij tutaj by wysłać e-maila do steef Znajdź więcej post'ów przez  steef Dodaj steef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać steef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

A teraz napiszę detalicznie bo mam chwilę.
Raczej nie jestem debilem, który nie potrafi dostrzec prawdziwych celów przedsięwzięcia pt. Cybertruck. Jest tak jak napisał Sweep -chodzi o rozpropagowanie zjawiska e-sportu.
Czy impreza spełniła swój cel, jak to wyglądało od środka, tajniki kuchni, anegdoty, jakieś wnioski - to rzeczy, o których chętnie bym poczytał w nowej kolumnie Krogotha ( go on, MW )
Wyglądało to całkiem nieźle biorąc pod uwagę hałas jaki zrobiono w Łodzi w okolicach CentraluB, ilości i skutecznośći (przynajmniej pod względem ilości rozdanych ulotek) hostess. Dodatkowe nagłośnienie w mediach, kolejki do pogrania swiadczą raczej o sukcesie. Nawet jeśli przez niewielkie "s" to jednak imprezę zapisać należy po stronie plusów i spodziewać się raczej korzyści dla środowisk graczy w naszym kraju. Paru rodziców przyprowadziło swoje pociechy i mogło przekonać się, że granie w te śmieszne gry komputerowe staje się sprawą coraz poważniejszą, przyciągającą coraz większych sponsorów, nagrody i coraz poważniejszych ludzi (gdyby pominąć oczywiście xts'a ). Impreza nie mogła też pozostać niezauważona przez tysiące przechodniów, i jak to reklama - kiedyś, gdzieś zadziała na zasadzie skojarzenia , podświadomości na naszą korzyść oby.
jak to z hardcorowymi graczami było? Z tego co czytam to różnie.
W Katowicach rzeczywiście pograło sobie parę osób "zaangażowanych".
W Łodzi - przynajmniej dopóki nie odpuściłem sobie i nie udałem się do c@fe - raczej nie ( a miałem oko na całą łódzką śmietankę q3 ). Warunki: chłód, kolejka dzieci, niemożność pogrania na równych prawach z najlepszymi (cfg) - zniechęciły najbardziej żądnych krogothowej krwi.
Niewątpliwie atrakcyjna impreza, ale nie dla zaawansowanych graczy. Zresztą, nawet niektóre małolaty zachowały dość rozsądku by nie wystawać w kolejce dla wątpliwej przyjemności dostania dwudziestominutowych batów.
Odniosłem wrażenie, że mimo reklamy, hostess, muzyki impreza była "zamknięta". Stał sobie wielki samochód, ale nie wiało od niego zabawą i rozrywką. Raczej tajemnicą i, z racji zmęczonych kolejkowiczów, zniechęcającym zmęczeniem, a nawet nudą.
Szczerze przyznam, że nie zajrzałem nawet do środka.
Nie wiem, jakieś otwarcie burty trucka, jakiś podgląd tego co dzieje się w środku, jakieś zachęty, może nagrody ożywiłyby to przedsięwzięcie. Może...
Co mogę jeszcze powiedzieć - fajnie, że było, szkoda, że tak jak było. Nie to, żebym chciał krytykować, deprecjonować pracę i środki jakie włożono, nie - napisałem na początku, że cel został prawdopodobnie osiągnięty. I oto chodzi.
Ale... chętnie też bym sobie zagrał

Po edycji:
to czysty przypadek, że zgadzam się w podstawowych tezach z tymi zawartymi w wypowiedzi MW - w czasie gdy pisłaem powyższe on zedytował swoją wypowiedź, która początkowo ograniczała się do pierwszego zdania
Ależ ja uśmieszków walę

Old Post 23-09-2002 15:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

CyberSport is king. Nawet swoja klase juz tego nauczylem

Old Post 23-09-2002 15:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Sukces to będzie jak nauczysz swoich rodziców i nauczycieli

Old Post 23-09-2002 15:15
SweepeR
sweter

Cholera. Kazal ci sie ktos odzywac?

Old Post 23-09-2002 15:16
e@gle
[ Laz0tH ]

Fajno macie u mnie w budzie są dobre kompy ale nie można w nic grać nawet gdy nic nie ma do roboty.

Old Post 23-09-2002 17:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil e@gle Kliknij tutaj by wysłać e-maila do e@gle Znajdź więcej post'ów przez  e@gle Dodaj e@gle do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać e@gle prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

w szkole sie nie gra tylko óczy...

Old Post 23-09-2002 19:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez Q
eee tam ja tefo shita olalem chociaz mialem 10 min drogi do niego

i das gut

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 23-09-2002 20:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

quote:
Napisane oryginalnie przez krogoth

Oto chodzi, oto chodzi

Z mojego punktu widzenia imprezka byla rewelacja. Dzieciaki graly za darmo, mialy mnostwo frajdy. eSport przez te 3 tygodnie zaistnial powaznie w mediach.

To, ze jednemu moze 10ciu gosciom nie pasowalo, bo oni sa "hardcorowi", to szczerze mowiac malo kogo obchodzi. Ilosc usmiechnietych malolatow, a takze duzo starszych "amatorow" na pewno satysfakcjonuje.

no i to jest piekne

Old Post 23-09-2002 20:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
devourer
Combat (Death Knight)

Napisalem jak bylo. To nie byla zadna propaganda. Usmiechniete dzieciaki??? Chyba nie mowisz o tych ktorzy stali w kolejce 2,5h bo jakies przyglupy wpychaly sie na poczatek skonczywszy grac. Fakt faktem ze to impreza byla dla raczej bardzo, bardzo poczatkujacych graczy i tylko dla nich. Bo np dla mnie jak i dla wielu innych jechanie 1h, pozniej czekanie 2h zeby zagrac 1/2h na kiepskiej myszce bez podkladek chyba sie nie oplaca, nie sadzisz? Oczywiscie w q3; nie tam w zadnego Csa czy BW

krg ty nie zinterpretowales dobrze mojego textu. Nie pisalem o tym jak teraz to PROGAMING bedzie popularny w Polsce przez CB i w ogole beda Cpl-e pgl-e teraz, tylko o tym jak wygladal taki wyjazd z pova typowego gracza. Bo dla ludzi, ktorzy wiedza co to sa bunnyhopy raczej nie oplacalo sie tam jechac...

Old Post 24-09-2002 19:29
Q
The Q is out there

quote:
1h, pozniej czekanie 2h zeby zagrac 1/2h na kiepskiej myszce bez podkladek chyba sie nie oplaca, nie sadzisz? Oczywiscie w q3; nie tam w zadnego Csa czy BW

eee chwila... tam wlasnego sprzeta nie mozna podlaczac czy poprostu jak kazdy pro player go nie mieliscie?

Old Post 24-09-2002 21:18
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Q

eee chwila... tam wlasnego sprzeta nie mozna podlaczac czy poprostu jak kazdy pro player go nie mieliscie?

pomysl, 30min na gre. kazdy przynosi wlasna myszke, sluchawki, klawiature, podkladke... 50% osob ma problemy. "e, nie dziala mi mysz", "cos ten komputer chyba zepsuty jest" itd. itp. nie mowie juz co by bylo gdyby kazdy chcial swoj cfg wgrywac... lacznie czas gry by pewnie wyniosl ok. 2 minut.

Old Post 24-09-2002 21:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

A ponoc to ja jestem pesymista...

Old Post 24-09-2002 23:21
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Wszystko ladnie, pieknie. Wytlumaczcie mi tylko (to a propos paru uwag, jakie padly w tym temacie) jak chcecie z grania zrobic sport? Na razie widze podejscie "ktos przyjdzie i ktos zrobi". Nikt nie przyjdzie i nikt nie zrobi. Samsung ma reklame, bawi sie w tworce i sponsora WCG, jego prawo, bardzo fajnie. Tyle ze u nas efekty dzialania Samsunga sa widoczne przez jakies 3-4 dni i to wylacznie w paru punktach w kraju. Co przez pozostale 360 dni w roku? Czekamy na kolejnego wielkiego, ktory "przyjdzie i zrobi"?

Sorry, tak sobie pisze, bo szlag mnie trafia jak czytam o tych wszystkich *******ach typu "esport jest ql, esport to przyszlosc, jezu ile tam forsy mozna wygrac", a jak przychodzi co do czego to sie raptem okazuje, ze chetnych do pracy (tia, pracy, glupiej, durnej, spolecznej pracy, ktora jest podstawa organizacji kazdego sportu) nie ma. I ma prawo nie byc, ludzie zawsze lubili przyjsc na gotowe i nie jest to nic nowego. Tylko dlaczego wszyscy tak maniakalnie klepia, jaki to ten esport cudowny? To albo lekkie rozdwojenie jazni albo oczekiwanie az ktos przyjdzie i laskawie zrobi esport sportem. Pierwsze to choroba, drugie to naiwnosc.

Old Post 25-09-2002 08:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
Wszystko ladnie, pieknie.

[ciach]

Ej - bez pesymizmu - kazdy kto siedzi pol roku w q3 - wie ze esport w naszym kraju to mzonki.... Pozostaja tylko nowicjusze zapatrzeni w Wendera...

Zas do samsunga - to reklame mial - a oto chodzilo...

Old Post 25-09-2002 09:33
sYs|yavor
Elite (Fiend)

>kazdy kto siedzi pol roku w q3 - wie ze esport w naszym kraju
>to mzonki....

To esport = Q3A? Acha. To sie nie dziwie, ze kazdy na tej scenie wie, ze to mzonki. Tzw. samospelniajace sie zyczenie...

Old Post 25-09-2002 20:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m

pomysl, 30min na gre. kazdy przynosi wlasna myszke, sluchawki, klawiature, podkladke... 50% osob ma problemy. "e, nie dziala mi mysz", "cos ten komputer chyba zepsuty jest" itd. itp. nie mowie juz co by bylo gdyby kazdy chcial swoj cfg wgrywac... lacznie czas gry by pewnie wyniosl ok. 2 minut.

na cglu miales 5 min na manewry-nie udalo sie twoj problem mozesz dac wolkowera- i problemu nie bylo; ale w soomi rozumiem tutaj gralo 30 osob na raz HORROR
ps optymisci zyja dluzej

Old Post 25-09-2002 20:43
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
>kazdy kto siedzi pol roku w q3 - wie ze esport w naszym kraju
>to mzonki....

To esport = Q3A? Acha. To sie nie dziwie, ze kazdy na tej scenie wie, ze to mzonki. Tzw. samospelniajace sie zyczenie...

A ten zwykle sie czepia....

Oprocz q3 to co nam zostalo - jednynie jeszcze Star i CS - bo w niczym inym nie jestesmy w miare dobrzy...

Old Post 25-09-2002 22:06
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas

Oprocz q3 to co nam zostalo - jednynie jeszcze Star i CS - bo w niczym inym nie jestesmy w miare dobrzy...

jakto nie? nasz [FPP]Raptor jest w scislej czolowce europejskiej w warcrafta 3, a w dodatku w teamach 2v2 wraz z kolega zajmuje 1 miejsce w europie i co?

Old Post 26-09-2002 00:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:45.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions