Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > q4
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Bielen2k
Goneo eXtreme

Question q4

czy są juz jakies zapowiedzi q4?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 30-09-2002 21:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Bielen2k Znajdź więcej post'ów przez  Bielen2k Dodaj Bielen2k do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Bielen2k prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

no.... zapowiadają, że będzie

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 30-09-2002 21:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Na razie sie doomem bawia ... potem moze cos o q4 uslyszymy

Old Post 30-09-2002 21:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
Na razie sie doomem bawia ... potem moze cos o q4 uslyszymy

id tylko kontroluje robote nad q4 calosc robi kto inny

edit: poprawka kosmetyczna

Edytowane przez oxygen dnia 01-10-2002 o godz. 22:50

Old Post 01-10-2002 09:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

hmmm ... mowis? mam nadzieje ze bedzie fayne ... takie jak q1 ...a potem q2...a potem CPMA

Old Post 01-10-2002 10:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
id tylko kontroluje robote nad q3 calosc robi kto inny

Raven

Old Post 01-10-2002 15:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
emi
lame

Hi yo wlasnie nabilem posta.

smutne jest zycie z opem sweepera \o/

Edytowane przez SweepeR dnia 01-10-2002 o godz. 18:44

Old Post 01-10-2002 17:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil emi Znajdź więcej post'ów przez  emi Dodaj emi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać emi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

>>>>>czy są juz jakies zapowiedzi q4?

a co? znudzil sie Q3... sadze ze na nowego kompa zdazysz uzbierac

Old Post 01-10-2002 20:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez Q
a co? znudzil sie Q3... sadze ze na nowego kompa zdazysz uzbierac

Oj nie wiem... pewnie znowu walna takie ustawienia ze wszyscy beda kwiczec

GeForce 6 i procek 6Ghz

Old Post 02-10-2002 11:45
gazi
podróżnik

teraz nadchodzi epoka ut2003 i dooma3, na q4 jeszcze sobie poczekasz bedziesz mial czas nauczyc sie grac :>

Old Post 02-10-2002 12:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaGranda
Masta of Dizasta

hmm ut2003 jakos nie trawie, jak widze te bronie kolorowe, poruszanie jakies takie powolne, odglosy dziwne. ja to chyba jestem chory na q3, jakos inne gry mnie nudza. jestem bardzo ciekaw czy jak wyjdzie taki d3, q4, to czy latwo bedzie mi je zaakceptowac / prezstawic sie?

Old Post 02-10-2002 12:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaGranda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaGranda Znajdź więcej post'ów przez  LaGranda Dodaj LaGranda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaGranda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Ja dzis widzialam jakies demko UT2003 i mi sie wogole nie podobalo ...

Old Post 02-10-2002 18:13
S4i1or
Thorin Oakenshield

Ja tam w ogóle nie trawię serii Unreal... Nie wiem, za wolne dla mnie (może to wpływ CPMA? ) A Q4 ma być podobo bardziej "promodowe"...

Old Post 02-10-2002 19:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

quote:
Napisane oryginalnie przez LaGranda
hmm ut2003 jakos nie trawie, jak widze te bronie kolorowe, poruszanie jakies takie powolne, odglosy dziwne. ja to chyba jestem chory na q3, jakos inne gry mnie nudza. jestem bardzo ciekaw czy jak wyjdzie taki d3, q4, to czy latwo bedzie mi je zaakceptowac / prezstawic sie?

nocos w tej chorobie jest... mi tez zadko ktory fps sie podoba tak zeby pogarć dluzej niz godzine a potem uninstall

Old Post 02-10-2002 19:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

Mi UT2003 trochę się spodobało. Drażnią mnie rakietnice. Te czakanie na ich przeładowanie. Nie umiem jeszcze combosów robić. Ale za to całkiem fajnie grało mi się przez modem, co w q jest praktycznie nieralne.

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 03-10-2002 09:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

lol wlasnie sobie przypomnialem ze mam 2 dni do sciagniecia ut2003 full zanim zniknie z ftpa :> 3a bedzie kompa na nocke zostawic bo chetnie bym zobaczyl jak sie w to gra

Old Post 03-10-2002 16:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

ta ja poczekam na pelna i kupe za 15zl.. tyle co na prad wydam podczas sciagania

Old Post 03-10-2002 20:42
oxygen
new challenger

no nie wiem jakbys sciagal z modemu to bys na prad wydal chyba 150 zetow a ja to sciagne w 1 nocke = 4.50zl za prad (ale to sie nie liczy bo tak czy siak przed kompem siedze i gram a to sie w tle sciaga) + 3cd = 3zl czyli wychodzi 7.50zl mam gre o polowe taniej

Old Post 03-10-2002 21:27
killertowa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
lol wlasnie sobie przypomnialem ze mam 2 dni do sciagniecia ut2003 full zanim zniknie z ftpa :> 3a bedzie kompa na nocke zostawic bo chetnie bym zobaczyl jak sie w to gra

Jak możesz to nie zapomnij w tym pośpiechu przesłać mi namiarów na tego ftp.

Old Post 04-10-2002 08:32
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa
Jak możesz to nie zapomnij w tym pośpiechu przesłać mi namiarów na tego ftp.

ok wysylam na pm

Old Post 04-10-2002 10:42
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:00.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions