Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > poświęcenie
czy warto ryzykowac zycie dla innych?
You do not have permission to vote on this poll.
tak jak najbardziej!!!! 5 25.00%
tak ale zalezy dla kogo 10 50.00%
raczej nie warto sie narazac 2 10.00%
absolutnie nie warto sie narazac 3 15.00%
W sumie: 20 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

poświęcenie

co sadzicie o poswieceniu
czy warto jest ryzykowac zycie zeby ratowac obcych ludzi

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-10-2002 15:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

jak wszystkie nasze ( i ogolnie) decyzje są zalezne od wielu czynnikow
zależy włąsnie dla kogo mamy się poswięcić i w jakim celu. Czasem taki ratunek moze byc odruchem. A co do mnie to zależało by od sytuacji i od osoby .. jesli to mieliby byc obcy ludzie ktorych nie znam a bym wiedział, ze mam szasne to moze bym zaryzykowal

Old Post 21-10-2002 16:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
G.mbit
kawoHolik

Talking Re Re Kum Kum :P

Można i by się narazić ale to już należy uważać aby się samemu nie wpakować w kłopoty. Przed działaniem chłodna i szybka kalkulacja jak najbardziej wskazana.
Chociaż stanie bezczynne nie jest zbyt ciekawe.
Każde działanie przynosi ze sobą jakiś skutek i czasami nawet niepożądany.
Raczej jestem zwolennikiem działania z namysłem.

Old Post 21-10-2002 17:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Iris
Guest

Uwazam ze absolutnie nie mozna sie narazac - nasze zycie jest najwazniejsze i niemozna go w bezsensowny sposob stracic
jesli ktos kogo ratujesz wpadl w tak beznadziejna sytuacje ze moze zginac, no to juz tylko jego wina. Dlaczego ja mam ginac a on wtedy przezyje? Czy nie lepiej jest na odwrot?
Zreszta bedzie mial nauczke na przyszlosc. ()

Old Post 21-10-2002 19:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Iris Znajdź więcej post'ów przez  Iris Dodaj Iris do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Iris prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
szpak
Master (Spawn)

ja pomoglbym napewno...
panience...
ladnej :>

zbliżać się do rzeczywistości, jeśli mozna się tak wyrazić, ale nigdy nie przybliżymy się dostatecznie,
gdyż rzeczywistość to w nieskończoność następujące po sobie kroki, stopnie postrzegania, fałszywe dna,
i dlatego właśnie jest niewyczerpalna, nieosiągalna. Można wiedzieć coraz więcej i więcej o jednej rzeczy
ale nie można wiedzieć o niej wszystkiego - to beznadziejne. Tak więc żyjemy w otoczeniu przedmiotów
bardziej lub mniej przypominających duchy (...)"

Old Post 21-10-2002 19:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szpak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szpak Znajdź więcej post'ów przez  szpak Dodaj szpak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szpak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

trudno odpowiedzieć na to pytanie bo z jednej strony to każdy chce żyć i nie każdy by chciał żucić sie pod tory żeby wyciagnąć jakiegoś ćpuna i każdy myśli innaczej kiedy zdaży się wypadek i trzeba udzielić pierwszej pomocy tu już my nie decydujemy tylko tu decyduje pewien impuls chwila

Old Post 21-10-2002 19:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

zależy jak bardzo ja sie sam narażam.
w ankiecie nie zagłosowałem, bardzo ciężko o szczerą odpowiedź. nigdy nie byłem w takiej sytuaji więc nie wiem

Old Post 21-10-2002 20:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Ja uwazam, ze zycie jest wartoscia najwyzsza, i niezaleznie od tego co sie mysli, kazdy jest zobowiazany, aby ratowac swoje, cudze zycie. Osobiscie nie wiem jak bym sie zachowal w takiej sytucji, bo nigdy w takowej sie nie znalazlem, ale mam nadzieje, ze pomoglbym danej osobie. Pomagac to dawac cos od siebie dla zycia, dla innych, a nie tylko brac. Taka altruistyczna nutka.

Old Post 21-10-2002 20:07
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

zycie dla innych, hmm...
dla rodziny - tak,
dla kobiety - tak,
dla przyjaciol - tak,
dla innych - nie wiem ... (zalezy od sytuacji)

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 21-10-2002 20:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV

zależy jak bardzo ja sie sam narażam.

mozesz stracic zycie...
w ankiecie nie zagłosowałem, bardzo ciężko o szczerą odpowiedź. nigdy nie byłem w takiej sytuaji więc nie wiem

a ja bylem i to wielokrotnie. a topic zalozylem po ostatnim zajsciu ktore omal nie pozbawilo mnie zycia.

Old Post 21-10-2002 20:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

wtajemnicz

Old Post 21-10-2002 20:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
[...]
a ja bylem i to wielokrotnie. a topic zalozylem po ostatnim zajsciu ktore omal nie pozbawilo mnie zycia.

To brzmi strasznie !!

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 21-10-2002 20:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

infi jaki szpan jakis ty skromny

Old Post 21-10-2002 20:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

taaak zajebisty szpan!
czuje sie taki wazny!

:/

Old Post 21-10-2002 21:05
bizonek
def

Ech.......... ja sam nie wiem.... naprawde zależy dla kogo, zalezy od sytuacji, od impuslu, od tej iskierki która przeskakuje.....

Old Post 21-10-2002 21:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Nie wiem... nikt nie chce stracic zycia... ani osoba ratowana ani ratujaca.. dlatego wlasnie o tym czy pomozemy czy nie decyduje jeden moment, nie myslenie nad tym lecz impuls...

Old Post 21-10-2002 22:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
[...]
dlatego wlasnie o tym czy pomozemy czy nie decyduje jeden moment, nie myslenie nad tym lecz impuls...

to samo napisałem

Old Post 22-10-2002 10:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

quote:
taaak zajebisty szpan!
czuje sie taki wazny!

Moglbys odrazu powiedzec a tak zwracasz na siebie uwaga a moze i zle cie ocenilem statnio wszystkich od dresow wyzywam

Old Post 22-10-2002 14:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fajnygosc
Warrior (Scrag)

Ja uwazam ze warto sie narazac dla kogokolwiek, chociaz nei wiem czy bylbym w stanie to zrobić. Zawsze mozna odejsc stąd z dumą, gorzej gdy jesteś za kogoś odpowiedzialny na ziemi. Mozliwe ze zle, ze nie szanuję swojego życia, ale nie zależy mi tak bardzo, żeby dotrwać do etapu czytania bajek wnukom.

-edit-

Wyszlo zbyt poważnie to dodam troche smajlejów.
;D :D

Old Post 22-10-2002 14:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fajnygosc Znajdź więcej post'ów przez  fajnygosc Dodaj fajnygosc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fajnygosc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

quote:
taaak zajebisty szpan!
czuje sie taki wazny!

Co ci sie takiego zdarzylo? Jesli mozna wiedziec.

Old Post 22-10-2002 15:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fajnygosc
Warrior (Scrag)

Ściągnął kotka z drzewa

Old Post 22-10-2002 15:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fajnygosc Znajdź więcej post'ów przez  fajnygosc Dodaj fajnygosc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fajnygosc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez fajnygosc
Ściągnął kotka z drzewa

wyjdź.

Wracajac do tematu: tak naprawde to narazalbym zycie tylko dla osoby ktora kocham (np. dziewczyny), dla obcego raczej watpie...

Old Post 22-10-2002 16:24
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

Infi ma teraz odpowiedzialna i niebezpieczna prace wiec wszystko moglo sie zdarzyc. :>

Co do tematu to niebede sie rozpisawac tylko napisze,ze prawdopodobnie poswiecilbym sie tylko dla dziewczyny i dla najblizszej rodziny...

Old Post 22-10-2002 16:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

to nie praca
z reszta to nie jest istotne
interesuje mnie tylko wasze zdanie na temat pytania zadanego w ankiecie

Old Post 22-10-2002 18:11
S4i1or
Thorin Oakenshield

Poświęciłbym się dla rodziny i dla przyjaciół (to już się zdarzyło), z jeśli chodzi o inne osoby, nie wiem...

Old Post 24-10-2002 13:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
Poświęciłbym się dla rodziny i dla przyjaciół (to już się zdarzyło), z jeśli chodzi o inne osoby, nie wiem...

Własnie, wtedy już instykt działa. :-]

Old Post 24-10-2002 20:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:05.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions