Ja prawde mowiac nie pamietam wszystkiego dokladnie wiem ze kiedy pierwszy raz zobaczylem Q3 u kolegi stwierdzilem ze to totalny chaos, nie wiem co sie dzieje i ze wole QW (zreszta tak jest nadal ). Pozniej mialem nowy komputer jedna z pierwszych gier jaka na nim byla to oczywiscie Q3 (bo jak moglo by byc inaczej u goscia ktory ma w polu widzenia pasek ze zdrowiem, armorem, bronia jak to jest w grach fpp ) Pozniej pozyczylem od kumpla jakies Resety, gdzie w jednym z nich RooS pokazal swoje demko z botami na modzie (juz nie pamietam czy to bylo napewno ProMode ale byla szybka zmiana broni i kontrola lotu) i stalo sie Na poczatku usilne poszukiwania w kosoli Q3 komendy do zmiany szybkosci zmiany broni ) Pozniej jak to nie zadzialalo poszukiwania w internecie i... jest Challenge Pro Mode 1.0... wiecej od tego czasu juz mi nic wiecej nie potrzeba poza przeciwnikami za ktorych mialem kumpli ale ich udalo mi sie bez wiekszych problemow przeciagnac na strone CPM (bo w koncy to u mnie w domu robilo sie gralnie )
PS MArtin dzieki ale wystarczy jak powiesz o mnie "zawodowiec lokalny" 
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.
Roger Zelazny „Książe chaosu”
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|