Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Granie na serwerach w urbana.........
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Dannyx
Training (Enforcer)

Unhappy Granie na serwerach w urbana.........

MAM PYTANKO:
szlag mnie trafia poniewż nei moge zagrać w Ut w necie. gram tylko na localu. nie wiem co jest. mam wersje 2.6 i point relase 1,32 i All-seeing eye i nic jak daje jakis serwer i jush zaczyna sie ladowac niebieski ekran z rysunkiem w srodku i napis awaiting chalenge i odliczanie. po jakis chwili wyskakuje w srodku ekranu na obrazku napis bialy (nie wiem jaki dokładnie bo sie caly nie miesci nigdy) cos ....patch must be installed andenabled in order to join this server.... Cos takiego. i to obijetne na jiki serwer bym nei wchodził!!!!!!!!!! CZY KTOS MI POWIE CO MAM ROBIĆ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-01-2003 16:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dannyx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dannyx Znajdź więcej post'ów przez  Dannyx Dodaj Dannyx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dannyx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ucho-oko-itd
Combat (Death Knight)

Re: Granie na serwerach w urbana.........

quote:
Napisane oryginalnie przez Dannyx
MAM PYTANKO:
szlag mnie trafia poniewż nei moge zagrać w Ut w necie. gram tylko na localu. nie wiem co jest. mam wersje 2.6 i point relase 1,32 i All-seeing eye i nic jak daje jakis serwer i jush zaczyna sie ladowac niebieski ekran z rysunkiem w srodku i napis awaiting chalenge i odliczanie. po jakis chwili wyskakuje w srodku ekranu na obrazku napis bialy (nie wiem jaki dokładnie bo sie caly nie miesci nigdy) cos ....patch must be installed andenabled in order to join this server.... Cos takiego. i to obijetne na jiki serwer bym nei wchodził!!!!!!!!!! CZY KTOS MI POWIE CO MAM ROBIĆ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

a wlaczyles pb??jak nie to odpal q3 i w multiplayer po prawej stronie masz i musisz active jak tak to niewiem M.G mial cos takiego ale niewiem jak sobie poradzil, mozesz tez miec tego zlego pirata ktory nie dziala po sieci ale niewiem

Old Post 03-01-2003 17:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ucho-oko-itd Znajdź więcej post'ów przez  ucho-oko-itd Dodaj ucho-oko-itd do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ucho-oko-itd prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

1. edytuj quake3.cfg wordem
2. wpisz seta cl_punkbuster "1"
3. wpisz seta sv_punkbuster "1"

wszystko bedzie dzialac

Old Post 03-01-2003 17:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

:)

obydwie powyzsze odpowiedzi sa dobre
ale mozesz jescze w konsoli wpisac : "pb_cl_enable" i jazda

Old Post 04-01-2003 00:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dannyx
Training (Enforcer)

dzieki, sprobuje

Old Post 04-01-2003 10:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dannyx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dannyx Znajdź więcej post'ów przez  Dannyx Dodaj Dannyx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dannyx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rombi
Jah is rEaL!!!

A nie zapomnij na końcu zrobić update'a pb...

Właśnie słucham:

Old Post 04-01-2003 10:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rombi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rombi Znajdź więcej post'ów przez  Rombi Dodaj Rombi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rombi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dannyx
Training (Enforcer)

jak , skad wziasc update?????????

Old Post 04-01-2003 11:10
Rombi
Jah is rEaL!!!

quote:
Napisane oryginalnie przez Dannyx
jak , skad wziasc update?????????

Można sciagnąc plik który sam robi update - http://www.evenbalance.com/downloads/pbweb.exe (plik należy ściągnąc do katalogu "PB"), albo ściagnąc i pozamieniać pliki ze strony www.evenbalance.com (z dzialu Downloads) do katalogu ".../Quake III Arena/pb" (chyba że masz inną ścieżkę, ale musi być katalog pb). Wtedy powinno być wszytko OK

Właśnie słucham:

Old Post 04-01-2003 11:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rombi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rombi Znajdź więcej post'ów przez  Rombi Dodaj Rombi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rombi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dannyx
Training (Enforcer)

dzieki sprawdze to i napisze czy dzial. DZIEKOWA ZA RADY TO ALL...

Old Post 04-01-2003 12:00
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

;o

Rombi nierob zamieszania ;o PB sie aktualizuje AUTOMATYCZNIE , dopiero jesli by ci sie robili jakies problemy etc. to sie baw tym programem ;o

Old Post 04-01-2003 16:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hey_Dude_!
Skilled (Knight)

Ja bym uwazal na programiki w stylu "sam ulepsza pb". Kiedys na ut.pl pojawil sie taki programik tzreba go bulo odpalic i niby on sam od tej pory mial updatowac. A mi sie takie jajo zrobilo, ze jak go zainstalowalem to nie moglem wejsc przez Eye na zaden server bo wyskakiwalo mi ze musze miec Pb wlaczone (a mialem). Dopiero jak od nowa zainstalowalem 1.32 to moglem pograc wiec wedlug mnie juz lepiej samemu updatowac pb ze stronki

Old Post 04-01-2003 17:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hey_Dude_! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hey_Dude_! Znajdź więcej post'ów przez  Hey_Dude_! Dodaj Hey_Dude_! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hey_Dude_! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dannyx
Training (Enforcer)

dzieki za wszystkie rady. skorzystałem z nich i są efekty....URBAN MI CHULA PO NECIE...........

THANKS ALL!!! WELL DONE!!!

Old Post 04-01-2003 18:45
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:34.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions