Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > 4000
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

4000

Tak, Panie, Panowie. Stuknelo nam tyle postow. Wyglada na to, ze wczoraj lub dzisiaj (ten post jest 4017 bodaj).

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 05-08-2003 19:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
$corcerer
Mad WildCat driver

Old Post 05-08-2003 19:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $corcerer Znajdź więcej post'ów przez  $corcerer Dodaj $corcerer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $corcerer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Talking

Warto by było ustalić szczęśliwego 4000-postowca i dać mu w nagrode po małej-niebieskiej-podstawce-pod-kawe w nagrode od każdego

Old Post 05-08-2003 19:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hamil_Hamster Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hamil_Hamster Znajdź więcej post'ów przez  Hamil_Hamster Dodaj Hamil_Hamster do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hamil_Hamster prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RaT
Skilled (Knight)

hej

POTRZEBUJE WASZEJ POMOCY!

otoz bardzo bardzo dawno temu gralem w tribes2 (moze ktos mnie pamieta). No i przestalem grac Tribesa bo jakos nie widzialem przyszlosci itp ble ble ble.... ale o to mi nie chodzi

oka teraz juz naprawde pisze

tak wiec jak pisalem kiedys gralem w tribsa wiec mialem zalozne konto i problem tkwi w tym ze nie pamietam jaki byl login do tego konto i prosil bym kogokolwiek o to by sprawdzil jaki mam login :/ Wiem ze RaT w nim byl na bank

z gory dziekuje

btw. to jzu taki extra gratis jak komus by sie chcialo na to odpowiedziec bo te pytanie mnie strasznie meczy....

Dlaczego tribes2 nie wypalil w polsce ... ?

oka pozdro
RaTaj

Old Post 07-08-2003 18:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RaT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RaT Znajdź więcej post'ów przez  RaT Dodaj RaT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RaT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

RAT ---> Przy rejestracji trzeba było podać adres e mail, jak nie zmieniłes e maila i nie zapomniałes do niego hasła i logu to co za problem

Old Post 07-08-2003 22:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hamil_Hamster Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hamil_Hamster Znajdź więcej post'ów przez  Hamil_Hamster Dodaj Hamil_Hamster do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hamil_Hamster prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|StEELhEArT
Czarny Ofiec

quote:
Napisane oryginalnie przez RaT

Dlaczego tribes2 nie wypalil w polsce ... ?

oka pozdro
RaTaj

a dlaczego wypalil UT ? Q3A ?
bo mozna grac na piracie... niema sie co oszukiwac ale porazajaca wiekszosc polskich graczy to... piraci.
garstka graczy q3a ma oryginal, a jeszcze mniej, z racji tego ze wogole niema zadnych zabezpieczen, UT.
czesc kupila odrazu oryginal ale napewno wiekszosc z tych ktorzy maja go teraz zaczynala na piracie (jak ja w UT )
natomiast w T2 trzeba bylo odrazu kupic oryginal za 99 zeta.
napewno tez czesc osob ktora kupila oryginal na samym poczatku zrazila sie skala trudnosci gry...
po wejsciu na zagraniczne serwery weterani z T1 robili sieczke z tych ktorzy dotarli tak daleko

a ja te gre kocham

(bardzo bredze ?)

Edytowane przez sYs|StEELhEArT dnia 07-08-2003 o godz. 22:58

Old Post 07-08-2003 22:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|StEELhEArT Znajdź więcej post'ów przez  sYs|StEELhEArT Dodaj sYs|StEELhEArT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|StEELhEArT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Gandalf2000
Training (Enforcer)

Smile

Nie bredzisz dobrze znam to uczucie bo gram z przerwami

Old Post 08-08-2003 02:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Gandalf2000 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Gandalf2000 Znajdź więcej post'ów przez  Gandalf2000 Dodaj Gandalf2000 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Gandalf2000 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RaT
Skilled (Knight)

Hamil_Hamster : Hmmm problem tkwi w tym ze mialem emaila [email protected] --- oczywiscie go juz nie ma bo stal sie komercyjnym serwerem kont email...

Wiec prosze was bardzo o podanie mojego logina (blagam) bo hasla to mam uniwersalne i napewno jakies bedze pasowac :/

no coz a jak nie bedzie pasowac to co ja biedny zrobie?!?!?!?!?!
aaaaaaa....

sYs|StEELhEArT : No w sumie tak, ale czy to oznacza ze tylko 12 graczy (liczbe biore z sondy na tribes2.fpp.pl) stac bylo na wywalenie tych 99zlotych na ta gre? (btw. ja chyba wieciej za nia dalem :/ bo kupowalem zaraz po premierze w polsce...)

A tak pozatym to moze teraz sa takie przeskoki w skillu na poczatku jak gralem to nie wiem moze bylo przesuniecie 2tygodniowe w premierze tej gry w rozncyh krajach, wiec jak nawet ja (grajac po raz pierwszy) moglem ubic przeciwnika ...

aha a tak pozatym to sama instalacja jest dziadowska! Boze on zasysa z 5000 latek czyli z 10 .... (naszczescie mozna zassac jedna wielka tylko sciagala one mi sie 1.5h bo wazy ~80 megsa :/ )

btw mam pomysl rozdajmy 1000 darmowych wersji Tribes2 to chyba powiekszy sie scena co ? (joke --- slaby nie, wiem bywa...)

sorry ze nie na temat wogole moje posty...

pozdro
RaT

fuck czytam wlasnie swojego posta i moge stwierdzic ze jest beznadziejny jak ktos go zrozumie to bedzie bardzo dobrze :/ ale to dlatego ze 5 minut temu wstalem :/ wybaczcie .....

Old Post 08-08-2003 09:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RaT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RaT Znajdź więcej post'ów przez  RaT Dodaj RaT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RaT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Rat --> Jeśli masz taki sam login jak nick to zaraz sprawdze, moze coś znajde.
Tylko daj podpowiedź KIEDY się zarejestrowałeś.

Inna kwestia - ja kupiłem zaraz po premierze w polsce i pierwsze wydanie wąłsnie kosztowało 99 zł więc jak dałes więcej..

Miałem taki sam problem jak ty ale nie mogłem się dłużej męczć i kupiłem T2 za 49 zł, byłem miło zaskoczony jak się okazało ze w pudęłku DVD są 2 (dwie) płytki, jedna z patchami i map packiem.

Dzięki temu gracz moze sobie oszczedzidź spro nerwów (czyt. ściągania patchy )

A co do rozdania 1000 kopi...przybyło by graczy na miesąc- dwa a później znowu została by tylko grópka wybrańców (czyli osób którym się to spodobało)

Jak dobrze pamietam to klan RTCW ( Poison) kupił hurtowo dla siebie T2, no i co? Kilkanaście martwych nicków...

Old Post 08-08-2003 10:15
RaT
Skilled (Knight)

quote:
Tylko daj podpowiedź KIEDY się zarejestrowałeś.

nie wiem :/, nie pamietam bo to bylo bardzo dawno temu :/ (za gorami za lasami ... )

quote:
Inna kwestia - ja kupiłem zaraz po premierze w polsce i pierwsze wydanie wąłsnie kosztowało 99 zł więc jak dałes więcej..

no widzisz, wiec ja tez dalem 99 zlotych, zdawalo mi sie (wiesz jeszcze rosne )

quote:

Miałem taki sam problem jak ty ale nie mogłem się dłużej męczć i kupiłem T2 za 49 zł, byłem miło zaskoczony jak się okazało ze w pudęłku DVD są 2 (dwie) płytki, jedna z patchami i map packiem.

mi sie nie podoba takie rozwiazanie :/

quote:

A co do rozdania 1000 kopi...przybyło by graczy na miesąc- dwa a później znowu została by tylko grópka wybrańców (czyli osób którym się to spodobało)

Mozliwe :/ zawsze mozna sprobowac ;D (kto wylozy kase?!)

quote:

Jak dobrze pamietam to klan RTCW ( Poison) kupił hurtowo dla siebie T2, no i co? Kilkanaście martwych nicków...

Ta tez to pamietam, w ta gre ludzie graja tylko na krotki okres (co niektorzy oczywiscie), np jak zaczynalem grac to bylo z 5-7 osob (zalozyly one nawet pierwszy polski klan), z jakis powodow przestalem grac w tribsa (chyba starcraft powrocil do lask ^^), powracam po 3miesiecznej przerwie a tu nikt z tego grona juz nie gra (tak samo jak zgasl serwer gry-online) .... Przykre ale tak jest ta gierka za szybko sie przejada itp... A pozatym jak ja mam np. formata i znow mam instalowac tribsa to naprawde ale mi sie nie chce!, z instalacja tej gry jest strasznie wiele zabawy ...

pozdrowienia
RaT

Old Post 08-08-2003 11:07
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Twój nick w trybach to RaT-PL
Zarejestrowany 2 czerwca 2001r.
Jeśli masz login jak nick to prosze bardzo.
Samego loginu się wyciągnąć nie da..

Old Post 08-08-2003 11:22
sYs|StEELhEArT
Czarny Ofiec

eeee tam wiele zabawy ?
u mnie sie instaluje 10 minut...

co do latek po 80 MB .... ciesz sie ze niegrasz w CS tam to dopiero latki mieli
a do tribes potrzebna jest !!!! 1 !!!! latka 90 MB

pozatym trzeba zmienic skroty zeby nie uzywaly Sierrowego patchera

Tribes2.exe -online -login <login> <haslo>
i wchodzisz momentalnie do gry

Old Post 08-08-2003 11:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|StEELhEArT Znajdź więcej post'ów przez  sYs|StEELhEArT Dodaj sYs|StEELhEArT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|StEELhEArT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|StEELhEArT
Czarny Ofiec

quote:
Napisane oryginalnie przez RaT
czy to oznacza ze tylko 12 graczy (liczbe biore z sondy na tribes2.fpp.pl)

tym bym sie nie sugerowal.
'Polskie Forum' w T2 zawiera chyba wiekszosc polskich graczy...
troche tego jest (??100??)

natomiast to czy graja dalej to inna sparawa czesc gra np. ja

a czesc z tej czesci nie zamierza przestac grac np. ja

Old Post 08-08-2003 11:45
RaT
Skilled (Knight)

jestem zalamany! kur*** ide sie pociac ....

Ehhh RaT-PL to pewnie tylko ksywka warriora (or smth), bo jak biore tam klikam taki pikus password by nick or emial i wpisuje RaT-PL to wyskakuje mi komunikat ze ten teges nie ma takiego usera ... A jak wpisuje Rat to wyskakuje ze wysyla haslo na email (ktory wielkim nie fartem juz nie istnieje)....

nosz kur*** mac ... ehhh mam dwa wyjscia by pograc sobie w tryby ...
Albo kupuje nowa kopie gry albooo ... Wykupuje platne konto email w www.e.pl ... szkoda tylko ze nie maja w ofercji juz subdomeny @polska.e.pl (kur*** po raz trzeci)... hmmm moze by dalo sie wyblagac admina o zrobienie polska.e.pl ... :/ nnosz ja cie ....

yyyyy zaraz sie rozplacze z nerwow :/.....

----------------------------------------------------

hmm a pozatym gralem duzo w kanta ... ale to tak troszke dawniej, tak jak byl w obiegu 1.3 (bylem wtedy zajebisty , ale tak naserio bylem dobry D -- yyy ta samokrytyka ^^ ) wszystkich miotlem nawet jesusa ...
Ale jakos puzniej przestalem grac w csa (bo nasz klan zaczeli wyzywac od czit-userow) i zaczelem grac w tryby i teraz wrocielm na 1.5 i sadze ze zjeb*** gre ( moze dlatego ze kazdy mnie zbaija ^^)... Teraz deglem nic nie idzie zrobic ma wiekszy rozuc niz armata ... szkoda bo tak fajnie mi sie nim gralo ...

hmm moze ktos kiedys widzial [ACME]RaCiOrEk (zawsze pierwszy bylem na mapach hehe )

dobra troszke sie dowartosciowalem i minela mi zlosc zwiazana z utrata konta w trybach ... grr ide wyslac email do admina z e.pl :/

pozdro
RaT -- losser :/

Old Post 08-08-2003 11:59
sYs|StEELhEArT
Czarny Ofiec

mozesz jeszcze sprobowac zamailowac do supportu sierry zeby ci zmienili email w bazie danych, jesli im podasz swoj cd-key to powinni na to pojsc.
komus z naszej scenki juz chyba taki numer przeszedl.

Old Post 08-08-2003 12:07
RaT
Skilled (Knight)

ehh, jakby jakis mily, kochajacy, uprzejmy, wspanialy, wyrozumialy itp... itd... czlowieczek pomogl by mi zredagowac takiego maila bym byl naprawde szczesliwy (nie znam angielskiego ucze sie go dopiero 1rok....)

prosze o pomoc... !!!
RaT

Old Post 08-08-2003 12:16
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Stell---> Z tego co mi wiadomo gość zadzwonił do play-it'u i tam mu podali nowy cd-key, jak miałem taki problem i zamailowałem do chamów to nie uzyskałem odpoweidzi do dźiś

Rat --> Skoro login Rat jest prawidłowy (i pisze ci że wysyła na maila) i jak napisąłes że masz uniwersalne hasło do wszytkeigo to W CZYM PROBLEM?????????????

Old Post 08-08-2003 12:17
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Dzwoń do play-it dadzą ci nowy cd kij

Old Post 08-08-2003 12:18
RaT
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Hamil_Hamster
Rat --> Skoro login Rat jest prawidłowy (i pisze ci że wysyła na maila) i jak napisąłes że masz uniwersalne hasło do wszytkeigo to W CZYM PROBLEM?????????????

W tym ze bylem zbyt gloopi i walnelem jakies czarymary zamiast uniwersalnego hasla ....

ehh a pozatym to chyba raczej nie wypadalo by dzwonic do playit skoro u nich nie zamawialem tej gry ... :p to by bylo troszke bezczelne czy nie ?

Old Post 08-08-2003 12:26
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Exclamation

Zaczynasz sie robić irytujący :|

Pisze ci byś zadzwonił do play-it nie po to by sobie popisać a dlatego ze to jest wydawca tej gry...

Old Post 08-08-2003 12:29
sYs|StEELhEArT
Czarny Ofiec

jest gracz o ksywce 'Rat' moze to jednak nie jest twoj login

Old Post 08-08-2003 12:49
RaT
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|StEELhEArT
jest gracz o ksywce 'Rat' moze to jednak nie jest twoj login
Ty no naprawde rat nie byl moim loginem ;D
hehe... wkoncu sobie przypomnialem login ... a haslo jednak mialem uniwersalne ^^

ehhh dzieki wam za pomoc ;D wysle wam spina w zeby jak was spotkam w nagrode DDDD

Old Post 08-08-2003 12:59
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Cieszymy sie ze sie cieszysz ))
Jak będziesz dzisiaj grać to może ci skopie...eeee....potrenuje z tobą

Old Post 08-08-2003 13:05
RaT
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Hamil_Hamster
Cieszymy sie ze sie cieszysz ))
Jak będziesz dzisiaj grać to może ci skopie...eeee....potrenuje z tobą

jasne

btw. jakich skryptow teraz sie uzywa na jakich serwerach teraz graja polacy i czy klan poison t2 nadal istnieje (bo jestem jego czloenkiem..) iii wyslij ktos mi emaila w t2 bo czuje sie taki samotny :|

aha i jakby ktos mogl podac mi jakis fajny zestawik na scouta ... obrone i atak ...

no i mam pytanie czy juz teraz jest taki skill ze norma bedzie dostawac spinemw powietrzu?

pozdro
ucieszony szczur...

ps. wyslijcie mi maial w t2

Old Post 08-08-2003 13:12
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Co do skryptów.
Dla ułatwienia możesz sobie zainstalować skrypt pj all in one.
Najważniejsze to ściągnąć z tamtąd Budy Menager aby wiediedź gdzie twoi "budy" grają, a pozatym dodaj sobie całe polskie forum do budy list.
link:
http://www.planettribes.com/pj

Kupa skryptów jest pod adresem

http://depot.gamerzcore.com/

Musisz zaisntalować map packi dynamixa i euro pack (poszukaj w googlach

I to chyba wszo...

Old Post 08-08-2003 13:19
sYs|StEELhEArT
Czarny Ofiec

skrypciorki :
http://www.t2scripts.co.uk/

btw. skrypty PJ'a sux (chyba ze ktos lubi tracic fpsy )

a do tego mappacki:
euro2_
Theladder
x2

pierwsze dwa znajdziesz na http://tribes2.theladder.org

inne fajne mapki ale juz zadziej grane (i chyba niektore mappacki tez )tu:
http://www.t2maps.com

podstawowy loadout fraglesa:
chain,spin, nadelauncher,grenades,mine
dla mieczakow flare grenades zamiast zwyklych

Old Post 08-08-2003 15:37
RaT
Skilled (Knight)

thx,

wlasnie zagralem sobie z 8 minut, fuck ale masakra :/ juz dawno nie gralem i jakos ciezko odnalezc mi sie w tym swiecie :/

wszedzie shreki lataja i prubuja ciebie rozjechac?
grrr :/ cos czuje ze ciezko bedzie mi sie przyzwyczajic znow do gry eh no coz ide teraz podsiagac i poustawiac wszycho

nara

pozdro
RAT

Old Post 08-08-2003 16:04
FlyMASter
Skilled (Knight)

Rozjeżdżają!!??... a to @#$^!
Na mnie możesz liczyć, ja nie rozjeżdżam....

p.s.
bo nie umie :/

Old Post 08-08-2003 16:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FlyMASter Znajdź więcej post'ów przez  FlyMASter Dodaj FlyMASter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FlyMASter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Łatwiej jest kogoś "przelecieć"
Te grubsze (jugg)nie każdemu się chce a jak już to z rozpędu (340 kmh najmniej), ale te zgrabniejsze (scout) dają sie przelecieć nawet dosyć powoli.

Czasami jak lecą na ciebie to ciężko się powstrzymać by nie spróbować ich przelecieć

Old Post 08-08-2003 16:57
FlyMASter
Skilled (Knight)

wiem, wiem, ale "przelatywanie" jest niebezpieczne, a ja dbam o moj samolocik, i nie lubie go z błachych powodów wyklepywać.

A na poważnie, to musi być niski, stabilny ping
I trzeba szybko latac, gdyż tuż przed gościem nie nabierzesz predkości. Teraz mi sie zdarza cześciej taka szybka walka, gdy jest dobra obrona plot, poogladalem dema pilotow, i wszyscy oni stosuja szybka walke, a nie takie podchody jak ja.

Old Post 08-08-2003 17:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FlyMASter Znajdź więcej post'ów przez  FlyMASter Dodaj FlyMASter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FlyMASter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:22.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions