Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > MAX LIVES-kontrowersje
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
AWEK
Training (Enforcer)

MAX LIVES-kontrowersje

hehehe moj pierwszy raz)) W kazdym badz razie moim zdaniem limit respawnow na gre to swietna sprawa.W tym miejscu dopiero zaczyna sie prawdziwa zabawa,kto nie wspolpracuje w teamie ginie i tyle.A od medykow naprawde zalezy zwyciestwo.Na minus mozna zapisac tylko pieniaczy,ktorzy ciagle sie wydzieraja o medyka,ale moze po prostu trzeba voty robic na takich.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 08-11-2001 23:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AWEK Znajdź więcej post'ów przez  AWEK Dodaj AWEK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AWEK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BadIdea
Profi

100% racji! Ludzie zaczynaja myslec.

Medycy dostaja ammo bez proszenia.

Debile z miotaczami boja sie samospalenia i patrza w co wala.

Zaczyna sie bieganie grupami - no bo jak bez medyka???

Awek my gralismy z FF - OFF, obawiam sie tylko tych.. nalotow przy FF - ON.

Taka gra ozywia cialo i umysl ))

Old Post 09-11-2001 00:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BadIdea Znajdź więcej post'ów przez  BadIdea Dodaj BadIdea do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BadIdea prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Starsky
Training (Enforcer)

no bylo niezle ... aczkolwiek inaczej

Old Post 09-11-2001 00:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Starsky Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Starsky Znajdź więcej post'ów przez  Starsky Dodaj Starsky do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

Heh ... no wiec koniec grania typu 34 fragz w 8 minut ... A to bylo moim ulubionym zajeciem ... Teraz to trzeba ganiac za medykiem i spamowac chat - Medic ! Medic ! ... Wiem, ze to ma byc gra teamowa ale jakby nie patrzec moze sie zmienic w gre kamperska ...

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Old Post 09-11-2001 00:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sud
sudden death

Spoko. To jest naprawde fajna rzecz ale jak sie ma zgrany zespol i kazdy wie co robic.
Inaczej to nie ma zabawy jak w teamie jest jeden medyk i kazdy sie boi zostac inzynierem.

sud

Old Post 09-11-2001 06:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sud Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sud Znajdź więcej post'ów przez  sud Dodaj sud do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sud prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sud
sudden death

W sumie tak dobrze sie zastanawiajac to faktycznie rozgrywka w takim trybie powinna byc duzo ciekawsza. Szczegolnie z mala liczba zyc. Nikt wtedy nie gra na punkty tylko faktycznie sie stara, a akcje pewnie wygladaja tak jak w tym filmiku jak wychodzisz z gry... 2 aliantow skrada sie Murder Hall a za murem dwoch szkopow i nagle wychodza na siebie i strzelanina. Chociaz pewnie przez ten limit duzo ludzi grajacych niemcami zacznie kampowac w warroom juz na stale. Jeszcze jeden minus to lagi. Teraz naprawde beda przeszkadzac i ktos bez szybkiego lacza ma utrudnione zadanie.

sud

Old Post 09-11-2001 07:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sud Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sud Znajdź więcej post'ów przez  sud Dodaj sud do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sud prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Zoltan
Heh ... no wiec koniec grania typu 34 fragz w 8 minut ... A to bylo moim ulubionym zajeciem ... Teraz to trzeba ganiac za medykiem i spamowac chat - Medic ! Medic ! ... Wiem, ze to ma byc gra teamowa ale jakby nie patrzec moze sie zmienic w gre kamperska ...

Na tym polega wlasnie wojna....

Old Post 09-11-2001 08:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

Unhappy

quote:
Na tym polega wlasnie wojna....

Wojna z pingiem ?

www.bkrieg.prv.pl

Old Post 09-11-2001 09:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Talking

willkommen afcio
moje piec groszy - podpisuje sie pod awekiem recami i nogamy
zoltie ja znam twoje zdanie na ten temat i ze nawyki z q3 ciagle daja o sobie znac ale wlasnie moze max lives to remedium na te twoje instynkty? z czasem moze docenisz rozgrywke jaka zalozyli tworcy gry, tzn. team pelna geba moim skromnym to troche ograniczanie tez jest bo sa wlasnie ludzie ktorzy chca sobie posiekac i takich tez trzeba w druzynie - wiec tutaj minus takiego rozwiazania... ;(
pozdry dla zalogi i miejcie cierpliwosc dla starego fritza, on nie miec teraz kompa w domciu i bardzo cierpiec z tegoz powodu i nie byc jeszcze na froncie jakis czas... mam nadzieje ze nie tak dlugi ze wyjdzie full ver. =)

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 09-11-2001 12:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

Thumbs down

Czekalem Fritz na twego posta . Tresc jego byla mi znana juz o wiele wczesniej vide nasza rozmowa na ircu . No coz fajnie sie gralo, teraz bedzie sie mniej fajnie grac. Spektakularne akcje na plazy bedzie mozna schowac do szuflady

www.bkrieg.prv.pl

Old Post 09-11-2001 14:07
GrOs
GrOsik T3

Talking Re: MAX LIVES-kontrowersje

Moim zdaniem wszystkie kwasy wokol max lives , powstaja z trunosci przestawienia sie na nowy tryb gry. Pozornie niewielkie zmiany wprowadzone w mptest2, okazaly sie pewnym utrudnieniem dla graczy z wyrobionymi nawykami w grze. Niestety jezeli takie sa wymogi gry trzeba bedzie sie dostosowac.

IRCnet #wolfpl

Edytowane przez GrOs dnia 09-11-2001 o godz. 17:42

Old Post 09-11-2001 15:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrOs Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrOs Znajdź więcej post'ów przez  GrOs Dodaj GrOs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrOs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Re: Re: MAX LIVES-kontrowersje

Hej - to sa testy....

Wiecie chyba co id robilo z testem q3 a potem z PR, do plenje wersji wolfa jeeszcze dluga droga....

Old Post 09-11-2001 15:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Arrow

true
zazwyczaj bywa ze od point release czy testow dluuga droga do wersji finalnej, wiec proponuje zaczac narzekac po premierze
a powaznie, gdzies wyczytalem ze ma wyjsc jeszcze przed final ver. demo single wolfa, nie wiem jak wy ale ja sie ciesze

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 09-11-2001 15:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

Chyba od testów do full'a, a od full'a do PR długa droga. Tak czy siak, ID powinno wporwadzić takie coś jak team leader. Wkurza mnie jak cały team spokojnie kampuje w War Room, ja daję apteczki, zbieram ammo i masakruje aliantów, a jakiś debil się wyrwie z okopów: "Medic! Medic! Medic! Medic!...", a jak do niego dojde, to gostek zdycha...

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 10-11-2001 12:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Nightman
Guest

Re: MAX LIVES-kontrowersje

He, he

To chyba ja wzbudzilem te kontrowersje ustawiajac na prosbe BadIdea MaxLives. Moim zdaniem opcja jest niezla, ale moze powodowac tez negatywne skutki w postaci przejscia do defensywy obydwu teamow. No i sa ludzie, ktorym to sie zdecydowanie nie podoba. Wiec postanowilem, ze bede co jakis czas na pare rundek wlaczac na moim #rtcwpl.

Old Post 10-11-2001 23:46
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

Ja ostatnio grając szkopem medykiem przeszłem na ofensywe, przeskauje mór, biegne do wody, a wtedy to jak zobacze jakiegoś kampera na plaży z mauserem/panzerfausem... nożem go, nożem .

Old Post 10-11-2001 23:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AWEK
Training (Enforcer)

Wiec postanowilem, ze bede co jakis czas na pare rundek wlaczac na moim #rtcwpl. Nightman-tylko powiedz na #wolfpl kiedy... bo nie ma praktycznie serwerow z ustawionym takim trybem gry,a cwiczyc warto

Old Post 11-11-2001 07:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AWEK Znajdź więcej post'ów przez  AWEK Dodaj AWEK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AWEK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Nightman
He, he
No i sa ludzie, ktorym to sie zdecydowanie nie podoba. Wiec postanowilem, ze bede co jakis czas na pare rundek wlaczac na moim #rtcwpl.

Czyzby to ze wzgledu na moje wypowiedzi zmieniles zdanie Nightman ?? ... ale to mi sie podoba "co jakis czas" a nie na stale - o to tylko walczylem . Pozdrawiam.

www.bkrieg.prv.pl

Old Post 12-11-2001 13:28
Przecinek
Trejning ( Enforser)

Talking przecinek

Yo ! Maxlives to wogole mus , zawsze sie patrze czy jest na serverze jak nie - to sorry , moj ulubiony ? Tak , tak DaExperts T1
Mozna by dlugo wymieniac zalety ale najwazniejsze to
:Koniec z podupconymi atakami typu suicide to warroomu by dotknac doków za wszelka cene
:W tescie 2 jest duzo ludzi ktorzy odruchowo naciskaja spacje chociaz biegam w wyciagnieta strzykawka by ludzie z daleka mnie rozpoznawali -> taka gra ukroca takie zachowanie
:Satysfakcja z rozwalenia goscia na max_lives = 1 yest ogromna
:Nightman - nic sie nie zmienia bo alianci musza atakowac by wygrac a Axis i tak kampuja w WR
obijanie sie oplaca - Yeeees ! ))
i.t.p , i.t.d - jak jest limit to przynajmniej wiem ze koles z Murder Hole nie zmieni nagle zdania i nie nacisnie spacji , ze gra sie w grupie ....

Old Post 14-11-2001 15:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Powiem tak jako gracz CSa mam 1 zycie na runde i czekam az all padna jak zgine. Dzieki temu gra jest trudna i uczy grac o wiele lepiej, bo nie traktujesz HP jak szmaty bo zaraz respawn.
Jak dla mnie moze byc 1 zycie ehhe
Tyle ze... cos takie zwieksza wspolczynnik kampy o jakies 500% wiec ciezko ocenic czy to dobry pomysl. Moze cos ala 5 zyc max.
I`m MEDIC

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 14-11-2001 15:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

jedno życie za mało, misja jest za długa...

Old Post 14-11-2001 15:47
R[e]dek
Skilled (Knight)

Talking

ja gralem dzisiaj na max lives i tak samo tylko chelm z cyferka :>>>> moze dlatego ze jestem medykiem ale za to ofensywnym medykiem heheh

Old Post 14-11-2001 15:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil R[e]dek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do R[e]dek Znajdź więcej post'ów przez  R[e]dek Dodaj R[e]dek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać R[e]dek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

MAX LIVES daje aliantom nową szanse na wygranie, wybicie niemców z panzerfausów .

Old Post 14-11-2001 16:01
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez JeloneK
MAX LIVES daje aliantom nową szanse na wygranie, wybicie niemców z panzerfausów .

Albo byc wybitym zanim dojdzie sie do muru ...

www.bkrieg.prv.pl

Old Post 14-11-2001 17:33
DarkXenocide
Prezes Poison

Mi sie zdaje ze przydalby sie 5sek freez cos ala to jak niektorych grach jest, zeby wszyscy zaskoczyli etc. Zsynchronizowali. Mi sie przytrafia lag tylko na poczatku runy takie 3-2 sek wtyki czy cos, budze sie martwy bo jak zaczne w forward b to dostaje panzera na cze jak zaczne bez laga to zawsze zwiewam przed 1 salwa niewyzytych panzermanow

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 15-11-2001 09:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

Unhappy

ja tez zawsze mam takie kilkusekundowe przyciecie pod tytulem connections problem' jestem ciekaw czy wiecej osob ma takie problemy, bo moze to nie wina lacz w naszym pieknym zinternetyzowanym kraju tylko jakis bug w mptest2 ?

Old Post 15-11-2001 09:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

Raczej bug , bo widze lak ludzie wwalaja sie w owslony przeciwczolgowe , sam zreszta tez tak robie bo naciskam foward chociaz jest przyciecie i "budze" sie na scianie .

Old Post 15-11-2001 10:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

Re: MAX LIVES-kontrowersje

quote:
Napisane oryginalnie przez AWEK
hehehe moj pierwszy raz)) W kazdym badz razie moim zdaniem limit respawnow na gre to swietna sprawa.W tym miejscu dopiero zaczyna sie prawdziwa zabawa,kto nie wspolpracuje w teamie ginie i tyle.A od medykow naprawde zalezy zwyciestwo.Na minus mozna zapisac tylko pieniaczy,ktorzy ciagle sie wydzieraja o medyka,ale moze po prostu trzeba voty robic na takich.

W ten sposób RTCW staję się bardziej grą taktyczną akcji i o to chodzi. Jeśli zawodnicy w danej drużynie słabo współpracują to nie wygrają. No i z MAX LIVES=1 gra staje się bardziej realna.

Old Post 15-11-2001 12:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Venotom
W ten sposób RTCW staję się bardziej grą taktyczną akcji i o to chodzi. Jeśli zawodnicy w danej drużynie słabo współpracują to nie wygrają. No i z MAX LIVES=1 gra staje się bardziej realna.

Czyli jak w realu - boisz sie, ze dostaniesz kulke w leb wiec chowasz sie i czekasz az wrog wychyli glowe i popelni blad ... W jezyku gier fpp oznacza to KAMP ... OK, moze taka gra jest porzadana w np. Rainbow6 i tym podobnych tytulach ale w wolfie MaxLives=1 ?? Czy tak ma wygladac granie w wolfa ?? Woooolna gra "taktyczno"-kamperska czy moze bardziej dynamiczniejsza z duza dawka akcji (taktyka tu tez jest mile widziana) . Imho w sumie MaxLives=5 juz jest rozsadniejsza liczba.

www.bkrieg.prv.pl

Old Post 15-11-2001 13:29
nea*1337
Ciota komputerowa

Agree Zoltan

Old Post 15-11-2001 14:17
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:03.    Strony (4): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions