Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > New UT.pl
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (6): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

New UT.pl

Pragne poinformowac ze prace nad nowym ut.pl ida pelna para

takze planowana data premiery to wciaz wakacje 2003 (tak jak obiecalem) i watpie zeby sie ona zmienila...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-05-2003 22:26
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

i git ....

Old Post 03-05-2003 23:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Talking jeeeeee!!!!!!!

oby para nie poszla w gwizdek li tylko

Old Post 04-05-2003 00:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaxiM
r3surrected

Talking Heheh

Nieee no zle nie bedzie, a jesli tak to znow znajdzie sie ktos kto pomeczy MajeSa

Old Post 04-05-2003 02:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaxiM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaxiM Znajdź więcej post'ów przez  MaxiM Dodaj MaxiM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaxiM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Talking Re: Heheh

quote:
Napisane oryginalnie przez MaxiM
ktos kto pomeczy MajeSa

to ja proponuje tak:
- aby nie zapomnial, meczyc go juz od teraz,.
- aby sie nie wnerwil ze go meczymy, robic to nie czesciej niz raz w tygodniu
- aby nie wkurzyl sie na kogos konkretnie - co tydzien inna osoba sie go o to pyta

proponuje tutaj wlasnie prowadzic zapisy - "przypominacze" wystap!

Old Post 04-05-2003 04:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

Chcialbym Majesowi przypomniez ze

" planowana data premiery to wciaz wakacje 2003 (tak jak obiecalem)"

:>

Old Post 04-05-2003 10:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
B0rG
g.6, panie biorą w usta!

Dorastałem w przeświadczeniu, że techno jest czymś, czego nie daje sie wyobrazić. Na tym właśnie polega najlepsza strona tej muzyki. Jeśli słyszysz coś, czego nigdy nie spodziewałeś się usłyszeć, to właśnie to jest techno. Jeśli zaś dochodzą do Twoich uszu dźwięki, które nie odbiegają od tego co słyszałeś wcześniej, wtedy nie jest to techno (c) Jeff Mills

olaboga, czy dzefmils potrafi do wszystkiego wymyslec teorie? mam wrazenie, ze to jakis hohlik drukarski sie wkradl i pozamienial diskopolo na tehno

Old Post 05-05-2003 14:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil B0rG Kliknij tutaj by wysłać e-maila do B0rG Znajdź więcej post'ów przez  B0rG Dodaj B0rG do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać B0rG prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

no lol z tego goscia...

kazdy slucha czego chce taknie?

Old Post 05-05-2003 22:41
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
p4teex
Training (Enforcer)

tit :D

długo nie pisalem zagrałem sie w dS eee. no MajeS perfecto bravissimo makarone DDDD ino zrób to na 1000 %

Old Post 05-05-2003 22:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil p4teex Kliknij tutaj by wysłać e-maila do p4teex Znajdź więcej post'ów przez  p4teex Dodaj p4teex do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać p4teex prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Totem6
Master (Spawn)

daj screeny woego ut.pl lub zdradź kolory

Old Post 07-05-2003 20:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Totem6 Znajdź więcej post'ów przez  Totem6 Dodaj Totem6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Totem6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

jasno bedzie

Old Post 07-05-2003 20:17
Totem6
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
jasno bedzie
\

to super bo nie lubie co chwile rozjaśniać ekranu

Old Post 08-05-2003 12:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Totem6 Znajdź więcej post'ów przez  Totem6 Dodaj Totem6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Totem6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaxiM
r3surrected

Wink

Byle nie ZA jasno

Old Post 08-05-2003 12:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaxiM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaxiM Znajdź więcej post'ów przez  MaxiM Dodaj MaxiM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaxiM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
forever
r3surrection.net

quote:
Napisane oryginalnie przez DARK_ANGEL
Chcialbym Majesowi przypomniez ze

" planowana data premiery to wciaz wakacje 2003 (tak jak obiecalem)"

:>

To teraz ja bo od ostatniego "remindera" minelo troche

Old Post 13-05-2003 14:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil forever Znajdź więcej post'ów przez  forever Dodaj forever do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać forever prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaxiM
r3surrected

Talking

Sprawa wygląda następująco:
Na nowym urt.pl będzie trzech adminów, których tożsamość narazie niech zostanie tajemnicą. Newsy będzie mógł dodawać każdy zarejestrowany (chyba) użytkownik serwisu, jednak zanim news zostanie wyświetlony będzie musiał zostać zatwierdzony przez naczelnego nadzorce MajeSa W karzdym razie prace nad serwisem trwają i mają siędobrze więc możecie już darować sobie nabijanie postów
Pyskacze, buraki i inne gady będą skutecznie tempieni sprawdzoną metodą anihilacji zwaną BANem, nowe urt.pl tylko dla ludzi na poziomie

Old Post 13-05-2003 22:59
cZAx
really bad mother fucker

hmm, moze sie najpierw zastanowic czy warto nowe ut.pl? czemu? przeczytajcie sami :o

http://forums.urbanterror.net/defau...p;topicID=16903

Old Post 13-05-2003 23:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
p4teex
Training (Enforcer)

wrrrrrrrr

cZaX byś łądnie to przetłumaczył z czym do ludzi z angieslkim a co ja robot nie umie

Old Post 13-05-2003 23:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil p4teex Kliknij tutaj by wysłać e-maila do p4teex Znajdź więcej post'ów przez  p4teex Dodaj p4teex do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać p4teex prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaxiM
r3surrected

Exclamation

No cZAx przeczytalem i nie wiem co ma piernik do wiatraka, mozesz mi wyjasnic co maja zmiany w modzie wspolnego z nowym serwisem urt.pl?

Dla p4teexa i innych:

Niektore z planowanych zmian w 2.7 to usuniecie flashy, usuniecie instant arm z granatow, zmienione gogle, dodany bomb mode, poprawiony spas, poprawione znikanie zwlok, dodany Negev, usprawniona minimapa i zmienione celowniki.

Edytowane przez MaxiM dnia 13-05-2003 o godz. 23:51

Old Post 13-05-2003 23:40
LuZnY
luznym po pysku :o

quote:

Pyskacze, buraki i inne gady będą skutecznie tempieni sprawdzoną metodą anihilacji zwaną BANem, nowe urt.pl tylko dla ludzi na poziomie

proponuje zbierac ip co wiekszych kmiotkow juz teraz i na dzien dobry na nowym urt.pl ich "skasowac" :>

quote:
Napisane oryginalnie przez cZAx
hmm, moze sie najpierw zastanowic czy warto nowe ut.pl? czemu? przeczytajcie sami :o

http://forums.urbanterror.net/defau...p;topicID=16903

jesli tylko to co wymienil maxim (nie moglem przeczytac - nie mam "wyjscia na sfiat" ) to przecie to wszystko juz widziales ;> wiec otsochozi?;q

\/

Old Post 14-05-2003 00:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

wczoraj sie dowiedzialem ze instant i fleshe znikna na bank. pozatym netcode juz **** jest nie do wytrzymania!!!!!!!!!!!!!!!

Old Post 14-05-2003 11:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaxiM
r3surrected

Arrow

No ale miales mi powiedziec co to ma wspolnego z procesem powstawania nowego serwisu urt.pl...

Co do granatow nastapilo male nieporozumienie, to tryb Arm On Release zostal usuniety, Instant arm pozostal, caly trik polega na tym ze zaplon jest 2x dluzszy, wiec nadal mozna tak wymierzyc granatem zeby wybuchl komus na twarzy. Flashe zostaly zastapione innym tajemniczym "urzadzeniem" jednak teraz ofiara bedzie miala szanse by sie bronic w przeciwnienstwie do ofiary oslepionej flashem, to bylo lamerskie jak powiedzial TwentySeven. AK bedzie podrasowane.

Edytowane przez MaxiM dnia 14-05-2003 o godz. 13:49

Old Post 14-05-2003 13:14
cZAx
really bad mother fucker

kiedy gra traci na grywalnosci ludzie przestaja w nia grac, proste chyba? w 3.0 juz ujrzymy cs'a na enginie q3...

Edytowane przez cZAx dnia 14-05-2003 o godz. 13:44

Old Post 14-05-2003 13:34
MaxiM
r3surrected

Hehe, no dobra, nie wdaje sie juz z toba w dyskusje, bo twoje posty to zwykly flame.

Old Post 14-05-2003 13:51
[FPP]MajeS
Guest

btw luzny odezwij sie do mnie na [email protected] jesli mozesz - mam sprawe...

Old Post 14-05-2003 14:55
Makrel
Combat (Death Knight)

quote:
No ale miales mi powiedziec co to ma wspolnego z procesem powstawania nowego serwisu urt.pl...

Co do granatow nastapilo male nieporozumienie, to tryb Arm On Release zostal usuniety, Instant arm pozostal, caly trik polega na tym ze zaplon jest 2x dluzszy, wiec nadal mozna tak wymierzyc granatem zeby wybuchl komus na twarzy. Flashe zostaly zastapione innym tajemniczym "urzadzeniem" jednak teraz ofiara bedzie miala szanse by sie bronic w przeciwnienstwie do ofiary oslepionej flashem, to bylo lamerskie jak powiedzial TwentySeven. AK bedzie podrasowane.

Hmm AK powinni zostawic takie jak jest teraz bo ta bron na serio wymiata jaksie umei zneij celowac a jak ją polepszato bedize to samo co ze spasem w 2.6 :/ ufuf dobze ze zostaje ten tryb granatów , aleco to to nowe ma zastąpic fleshe ? i dojdzi ejakas giwerka nowa czy mi sie wydaje? i czy fps zmaleje ?

Old Post 14-05-2003 17:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Makrel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Makrel Znajdź więcej post'ów przez  Makrel Dodaj Makrel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Makrel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kmb007
kmb007™ POWER

kmb007™

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
btw luzny odezwij sie do mnie na [email protected] jesli mozesz - mam sprawe...

UUU Luzny ma chody na samej gorze . Bo wiesz Luzny ja Cie zawsze lubiem .....

Tak jak prosiliscie <®(((><™

Old Post 14-05-2003 22:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kmb007 Znajdź więcej post'ów przez  kmb007 Dodaj kmb007 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kmb007 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

Mi sie te zmiany nie podobaja (tzn brak fleszy) , ale ciezko mi teraz nad tym debatowac wiec wyraze swoja opinie jak wyjdzie 2.7 ;p

Old Post 15-05-2003 11:30
PAPUGa
Elite (Fiend)

Exclamation przypominacz

chciałem przekazać, że ja dziś już MajeSkowi przypomniałem o nowym ut.pl - więc tak tylko, żeby go nie drzaźnić

Old Post 15-05-2003 15:42
kmb007
kmb007™ POWER

Talking kmb007™

A ja chcialem powiedziec ze gg nie dziala, Luzny ma mnie w pupie, a nowe ut.pl to ma byc na wakacje

Old Post 18-05-2003 12:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kmb007 Znajdź więcej post'ów przez  kmb007 Dodaj kmb007 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kmb007 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kmb007
kmb007™ POWER

Red face kmb007™

WIdze ze ruch w temacie nieprzecietny :|

Old Post 19-05-2003 09:16
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:32.    Strony (6): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions