Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Praca dorywcza / sezonowa
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Praca dorywcza / sezonowa

Mam takie pytanko. Macie jakies pomysly - jak w 2-3 tyg zarobic sobie ze 150-200zl? (moze wiecej ) Szukam czegos ciekawego i zaznaczam, ze nie zamierzam sie nikomu sprzedawac

W sumie znalazlem 2 fajne oferty

1) Praca w SPHINX'ie (siec restauracji w wielkopolsce - oferta dotyczy miejscowosci letniskowych). W sumie fajno - placa 1000-1200 zl za miesiac, zapewniaja nocleg przez 3 miesiace w letniskowej miejscowosci i 1 posilek dziennie. Wszystko cacy, ale kase (cala) dostaje sie dopiero po 3 miesiacach pracy (czerwiec, lipiec, sierpien). W dodatku trzeba rypac od 10-22 codziennie (- kilka dni wolnego itp). W sumie nie jest to takie zle, ale nie zamierzam marnowac sobie wakacji - szczegolnie po maturze.

2) Kumpel od kilku miesiecy ma fajna fuche. Pracuje jako ciec w przedszkolu. Siedzi co druga noc (od 21-6) w przedszkolu i nic nie robi (nie spi przedewszystkim). Zarabia 30zl za nocke (po odliczeniu podatku itp. W sumie ciekawa praca. Co prawda nie mozna wyjechac nigdzie dalej, ale jednodniowe wypady sie zdazaja.

Blech, ma ktos jakis pomysl itp itd? Jutro ide szukac ofert (zeby sie zaklepac) przy "zbieractwie" .

Chce zarobic troche forsy. Pozniej za ta kase wyjade kilka dni i wroce jak przypomne sobie jak sie nazywam i gdzie mieszkam

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-05-2003 22:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

Re: Praca dorywcza / sezonowa

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
- jak w 2-3 tyg zarobic sobie ze 150-200zl?

www.allegro.pl

Old Post 14-05-2003 22:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

referendum unijne.. siedzisz dwa dni po 10 godzin i kouo 200zl wpada ci do lapy. chyba nawet 240 ale nie jestem pewien

Old Post 14-05-2003 23:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

dokladnie tak jak Glan mowi... tylko zeby wybrali... chyba 200zl to bylo.

Old Post 14-05-2003 23:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

Super/hiper market praca - nocne ustawianie towaru.
Zarobek - około 40-50 zł na łape za noc.

Old Post 14-05-2003 23:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

na parkingu strzezonym na nocki jako 'pilnowacz' fajne to i przyjemne, dobrze placa (pewno az ze 3 pln na godzine) a i zawsze mozna przezyc jakas ciekawa przygode rodem jak z filmu taksowkarz: ju tokin tu mi ?

a jak nie to na bezczelnego - podchodzisz do malolata - i wsykakuj z kasy (co za ochydny joke )

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 14-05-2003 23:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

Co do referendum to trzeba miec znajomosci (najlepiej przez harcerstwo) bo juz sa tak oblegane miejscowki, ze szok.

Tym kumplem od przedszkola jest brat Oniona? On tam wciaz siedzi?

Popytaj, pokombinuj, sporo jest takich robot. Nie wiem jak jest w Inku ale w Wawie Uniwerek ma wydzial pracy dla studentow i regularnie co tydzien sa na sms'a oferty w stylu "pomoc przy rozladunku tira od zaraz, platne 10 zeta za godzine, ok. 5 h roboty.

Old Post 15-05-2003 00:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]2*loop
Co do referendum to trzeba miec znajomosci (najlepiej przez harcerstwo) bo juz sa tak oblegane miejscowki, ze szok.

Tym kumplem od przedszkola jest brat Oniona? On tam wciaz siedzi?

Ta Brat Oniona na zmiane z Cebula

Co do referendum to wlasnie te cholerne znajomosci. Teoretycznie wybieraja "losowo" ze zlozonych podan, ale u mnie co roku jest zawsze ten sam sklad (w komisjach wyborczych )

LoveBeer u mnie parkingi strzezone to jakies rodzinne interesy cale rodziny pilnuja na zmiane

Deadpool - fajne musze popytac Szkoda tylko ze w barach nie maja "nocek"

Old Post 15-05-2003 08:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

Przyjedź do mnie. Codziennie będziesz odkurzał mi chatę. Raz w tygodniu umyjesz łazienki.
Raz w miesiącu umyjesz podłogi.
Codziennie wyprasujesz mi koszulę do pracy oraz odstawisz i odbierzesz z przedszkola dziecko.
Resztę czasu możesz popykać na kompie.
Na 18 przygotujesz dla nas obiad - ma być smaczny bo inaczej obetnę z pensji.
Cena 500zł/mies

Pasi?

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 15-05-2003 09:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa

Na 18 przygotujesz dla nas obiad - ma być smaczny bo inaczej obetnę z pensji.
Cena 500zł/mies

;D
Do ostaniego posiłku dosypać trochę arszeniku.

Old Post 15-05-2003 09:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
referendum unijne.. siedzisz dwa dni po 10 godzin i kouo 200zl wpada ci do lapy. chyba nawet 240 ale nie jestem pewien

Owszem mozna fajnie zarobic ale wychodzi duzo wiecej niz te 10 godz. Wiem siedzialem przy wyborach samorzadowych jako obsluga informatyczna obwodowej komisji wyborczej (wpisywalem wybieranych, wyniki wyborow i takie tam do kompa)
W dzien wyborow przesiedzialem od 20:00 do 14:00 dnia nastepnego :/ a trzeba jeszcze doliczyc wczesniejsze dni wprowadzania wszystkich danych.
Ale sie oplacilo

Teraz referendum trwa 2 dni wiec moze splynac 2x240

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 15-05-2003 09:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

quote:
Napisane oryginalnie przez Hakan
Owszem mozna fajnie zarobic ale wychodzi duzo wiecej niz te 10 godz. Wiem siedzialem przy wyborach samorzadowych jako obsluga informatyczna obwodowej komisji wyborczej :D (wpisywalem wybieranych, wyniki wyborow i takie tam do kompa)
W dzien wyborow przesiedzialem od 20:00 do 14:00 dnia nastepnego :/ a trzeba jeszcze doliczyc wczesniejsze dni wprowadzania wszystkich danych.
Ale sie oplacilo :D

Teraz referendum trwa 2 dni wiec moze splynac 2x240 :D

Też tą robote miałem i była b. prosta.

Sobota - przyjechałem się przywitać ze wszystkimi, zrobiliśmy po piwku, pogadaliśmy.

Niedziela - przyjeżdżam około 15 (chyba, już dobrze nie pamiętam) zobaczyć, co tam u nich słychać. I do domu. Następnie około 20, rozkładam kompa itp. I siedze na necie do 23. Wklepuje wyniki, sprawdzam, wysyłam, udało się i do domu około 00:00.

Prosta robota, trochę siana i piwa wypitego :)

A te roboty w urzędach to tylko po znajomościach. Jak było z Rachmistrzowaniem? Też bez znajomości się nie ujechało.

Shoo - proponuje Ci, ale to wiosną przyszłego roku, do komisji wojskowej. Niezłe sianko, przyjemna robota.

Old Post 15-05-2003 10:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Ja może w wakacje po znajomości dostane coś w serwisie komputerowym Oczywiscie chodzi o sprzątanie Ale przynajmniej do tego będe miał praktyke i dopracuje swoją wiedze na temat kompow Ale to jeszcze nic pewnego

Czytalem gdzies, ze prace najlepiej załątwiać sobie przez znajomych bo oni się obracają w innym środowisku niż rodzina itp. (we Wproscie czy Polityce był kiedys taki artykół)

Old Post 15-05-2003 10:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

kumpel jest po raz drugi przewodniczacym komisji tam w referendach skladajacej sie z samych dziadkow itp.. mowi ze smiesznie majac 18 lat mowic do 30 letnie babki przynies mi to i przynies mi tamto
ale siedzi od 6 rano do polnocy a potem jeszcze zawiesc wyniki itp...

Old Post 15-05-2003 11:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa
Cena 500zł/mies

Ooo ... ja sie pisze Nie dosc ze niezla kaska wpadnie to jeszcze za darmo mozna klepac killera codziennie wieczorem

Old Post 15-05-2003 12:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Re: Praca dorywcza / sezonowa

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Wszystko cacy, ale kase (cala) dostaje sie dopiero po 3 miesiacach pracy (czerwiec, lipiec, sierpien).

ryzykowna sprawa :/

Old Post 15-05-2003 13:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
Ooo ... ja sie pisze Nie dosc ze niezla kaska wpadnie to jeszcze za darmo mozna klepac killera codziennie wieczorem

:-)
S/M ?

Old Post 15-05-2003 14:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

w kwaka zboczku w kwaka

Old Post 15-05-2003 15:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
w kwaka zboczku w kwaka

A ja o czym ja myślałem ? ;>

Old Post 15-05-2003 19:11
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

i kto tutaj jest s/m

Old Post 15-05-2003 19:28
bizonek
def

quote:
i kto tutaj jest s/m
]
Każdy. ;>

Old Post 15-05-2003 19:41
AlieneK
KOSZ

Chcecie zarobić w ch*j kasy?
Nauczcie się obsługiwać i wypełniać i w ogole zeby działało program KS-SWD, dajecie ogłoszenie w pisemkach medycznych i już macie pełno klientów
Program jest do (_|_).... w miare skomplikowany, a w szczegolności dla zwyklych smiertelnikow, ktorzy chcą wziąć udział w przetargu NFZ....mnie juz qrfica bierze jak mam matce to pomagac wypełniac
[edit]
oo matka mi mowi ze mnie moze zatrudni jak sie tego naucze 200PLN miesięcznie nie chodzi piechotą (a moze więcej)

Edytowane przez AlieneK dnia 16-05-2003 o godz. 10:16

Old Post 16-05-2003 10:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
oo matka mi mowi ze mnie moze zatrudni jak sie tego naucze 200PLN miesięcznie nie chodzi piechotą (a moze więcej)

Lepsze to niz byc wyksztalconym bezrobotnym

Old Post 16-05-2003 10:32
killertowa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
Chcecie zarobić w ch*j kasy?
Nauczcie się obsługiwać i wypełniać i w ogole zeby działało program KS-SWD, dajecie ogłoszenie w pisemkach medycznych i już macie pełno klientów
Program jest do (_|_).... w miare skomplikowany, a w szczegolności dla zwyklych smiertelnikow, ktorzy chcą wziąć udział w przetargu NFZ.

Serio? A co to za programik? Można go gdzieś zobaczyć/zassać?

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 16-05-2003 10:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Hmm..no nie wiem czy powiedziec...bedziecie mi konkurencje robic

http://www.nfz-warszawa.pl/index/konkurs/ksswd
tylko też trzeba miec troche pojęcie w tych sprawach medycznych

[edit]
moja matka raczej napewno chce zebym jej to wypełnił czyli bedzie kaska

Edytowane przez AlieneK dnia 16-05-2003 o godz. 13:40

Old Post 16-05-2003 11:12
bizonek
def

KSSWD jest chore. ;-)
Ja może będe miał jakaś miłą posadke na wakacjach. Ale to dopiero po examach się okarze.

Old Post 16-05-2003 16:29
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

bedziesz mial ciepla posadke w wojsq

Old Post 16-05-2003 18:21
[FPP]sarmac
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

Re: Re: Praca dorywcza / sezonowa

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor
www.allegro.pl

A dokladniej? Co kupowac/sprzedawac zeby sie oplacalo?

Old Post 22-05-2003 23:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]sarmac Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]sarmac Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]sarmac Dodaj [FPP]sarmac do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]sarmac prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

eBook`i są b. popularne. Na tym można kase bić.
Taksamo na linkach do xxx stron, oraz na przepisach na schudnięcie.

Niewielka kasa to jest. Ale 2-3 bańki miesięcznie można z tego wycisnąć. za samo odbieranie i wysyłanie maili.

Old Post 23-05-2003 00:44
bizonek
def

quote:
bedziesz mial ciepla posadke w wojsq

I ja mam z takim hamem pić.

Old Post 23-05-2003 02:13
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:11.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions