Jeszcze mi, kotq, shrike'a nigdy nie zabrales. Niewielu zabralo, chocby dlatego, ze przylazac na VS z reguly rozgladam sie wokolo.
Dalej, kotq - teleportacja jest niczym z punktu widzenia swiata T2 uzasadnionym lamerstwem, ktore zostalo wprowadzone w pare miesiecy po premierze nie dlatego, ze cos w T2 to usprawiedliwialo, tylko dlatego, ze sporo lamek, ktore nie potrafilo wsiadac do shrike'a, po chwili ogladalo, jak ktos inny odlatywal ich maszynka. Uwazam, ze wprowadzenie tej opcji bylo totalna glupota, gdyz pozbawilo gre wlasnie takich fajnych elementow, jak mozliwosc podwedzenia przez uciekajacego cappera shrike'a na VS.
Teleportacja, kochany, nigdzie nie wystepuje w swiecie T2. W niektorych mapach tworzonych przez graczy sa teleporty, jakim respektem takie mapy ciesza sie wsrod graczy, sam wiesz. NIC nie usprawiedliwia teleportowania do pojazdow - i jest to efekty, ktory jedyne, co robi, to przypomina wszystkim wokol, ze to tylko gra. Ja respektuje prawa swiata gry, nawet wowczas, gdy jakas lamka moze sie potem smiac z "lamerskich" ustawien.
Czas na przezbrojenie? Jaki, kotq? Na Blue Moon jestem w stanie zamowic shrike'a, doleciec do IS, przezbroic sie i wsiasc w niego, zanim VS bedzie w stanie generowac nastepny pojazd. To jest skill. Co Ty prezentujesz, gdy lecisz na Blue Moon do IS-a?
Dodam jeszcze, ze moj 7-letni syn gra na moich ustawieniach i nawet on nie ma specjalnych problemow ze wskakiwaniem do pojazdow.
Pozdrawiam kazdego gracza uzywajacego tweakow (tak, wiem, wielu pozdrawiam )
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|