Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > r3 VS av
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
al1en
very sexy

Exclamation r3 VS av

Proponuje tutaj umowienie sie na klanowke miedzy av oraz r3. Wprawdzie ja sam raczej nie zagram z powodow tymczasowych, jednak nie chce zeby caly team cierpial przez al1enka Umowie sie jeszcze z deenem i ottarem ale proponuje wystawic nastepujacy sklad r3:

:: Ottar
:: Grucha
:: deen [jezeli mialby duze lagi to piotra5 albo gurias]
:: duk3

Chetnie wejde w czasie meczu na specta i bede trzmyal porzadek w zwiazku z rezerwistami itp. Wszystko proponuje omowic tutaj, graczy r3 oraz av prosze o dodanie tutaj swoich propozycji daty meczu.

--------------------------------
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 04-11-2001 10:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil al1en Kliknij tutaj by wysłać e-maila do al1en Znajdź więcej post'ów przez  al1en Dodaj al1en do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pwael
Combat (Death Knight)

Thumbs up Siur

Chetnie zagramy, tyle ze narazie cześć naszego składu jest zajeta, mi Gadu Gadu nie dziala i nie mam z nimi chwilowo kontaktu, co do pierwszego skladu to bedzie problem :> ja proponuje:

Luzny
Mystikal
Fatal
i chyba ja

a na rezerwie ci to beda to beda, chcialbym widziec tam Karwola Blooda, Snejka-(choc nie wiem co z nim) Rudego i TKK, wiem ze wszyscy sie nie wyrobia....
ale pierwszy sklad bylby mile widziany :>

Old Post 04-11-2001 13:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
F4+4L
F4+4Lny gość

Talking

CZesc,
CO do CW zawsze jestem chętny dajcie tylko sensowną date no wiecie nie zawsze mam czas. Mam nadzieje ze damy im popalic : ) (oby hehe). A co do sqladu Av proponuje wstawic koniecznie 8lo0da bo mni sie z nim dobrze gra.

Old Post 04-11-2001 15:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil F4+4L Kliknij tutaj by wysłać e-maila do F4+4L Znajdź więcej post'ów przez  F4+4L Dodaj F4+4L do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać F4+4L prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
al1en
very sexy

Talking

Hehe. To jest to. Wystawcie blooda i macie zwyciestwo jak w kieszeni, bardzo polecam

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Old Post 04-11-2001 16:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil al1en Kliknij tutaj by wysłać e-maila do al1en Znajdź więcej post'ów przez  al1en Dodaj al1en do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
F4+4L
F4+4Lny gość

Lightbulb

Jedna osoba to nie wszystko. Trza sie zgrac przedwszystkim bez tego ani rusz (poprostu dobrze sie zgrywam z 8lo0dem : ).
Oczewiscie sa tez gracze SOLO np. taka grucha sam w sobie jest mocny : ) , ale liczy sie TEAM WORK.

Old Post 04-11-2001 16:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil F4+4L Kliknij tutaj by wysłać e-maila do F4+4L Znajdź więcej post'ów przez  F4+4L Dodaj F4+4L do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać F4+4L prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
al1en
very sexy

Talking

LOL. fatal, ja zartowalem, to byla ironia, rozumiesz? Mowisz teamwork tymczasem blood w ogole nie umie grac w druzynie, dlatego z reszta wylecial z r3 zaraz po powstaniu. On potrafi zdobywac rzeczywiscie bardzo duzo killi, ma niezle umiejetnosci. Ale jak zagracie AV na r3, ktore z ottarem, dukiem i grucha opieraja sie wlasnie glownie o gre zespolowa[a nie bieganie SOLO po mapie] to taki blood bedzie biegal sam ze SPASem i ciagle ginal. Z reszta to moja opinia, robta co chceta. Ja tam sie tylko nabijam.

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Old Post 04-11-2001 16:28
LuZnY
luznym po pysku :o

quote:
Napisane oryginalnie przez al1en
LOL. fatal, ja zartowalem, to byla ironia, rozumiesz? Mowisz teamwork tymczasem blood w ogole nie umie grac w druzynie, dlatego z reszta wylecial z r3 zaraz po powstaniu. On potrafi zdobywac rzeczywiscie bardzo duzo killi, ma niezle umiejetnosci. Ale jak zagracie AV na r3, ktore z ottarem, dukiem i grucha opieraja sie wlasnie glownie o gre zespolowa[a nie bieganie SOLO po mapie] to taki blood bedzie biegal sam ze SPASem i ciagle ginal. Z reszta to moja opinia, robta co chceta. Ja tam sie tylko nabijam.

no co za wredny brat
a co do meczu to ja zawsze, ale po 20 bo taki mam plan ze z budy o 18 wracam (no i musze gegre zaliczyc z 2 lat dlatego troche odpuscilem trening )

\/

Old Post 04-11-2001 22:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

eh

co do squadow..
ja pie|rdole! czy wszystkie klanowki musza byc 4 na 4, albo mniej.
nie mzoecie dac 6 na 6 gdzie znajdzie sie tez miejsce dla snajera?!?! bo rozumiem ze 4 na 4 to tylko M4 i G36... chociaz snajp tez powinien byc...

tak pisze tego posta zeby zagrac w klaowie ;pppp

Old Post 05-11-2001 13:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rudy101 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rudy101 Znajdź więcej post'ów przez  rudy101 Dodaj rudy101 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rudy101 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

eh

co do squadow..
ja pie|rdole! czy wszystkie klanowki musza byc 4 na 4, albo mniej.
nie mzoecie dac 6 na 6 gdzie znajdzie sie tez miejsce dla snajera?!?! bo rozumiem ze 4 na 4 to tylko M4 i G36... chociaz snajp tez powinien byc...

tak pisze tego posta zeby zagrac w klanowie ;pppp

Old Post 05-11-2001 13:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rudy101 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rudy101 Znajdź więcej post'ów przez  rudy101 Dodaj rudy101 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rudy101 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
al1en
very sexy

Lightbulb

Moim zdaniem 5na5 to maximum. W takim ustawieniu tez mog abyc snajperzy. Poza tym zeby grac na 6na6 to najwyzej 1-2 mapki sie nadaja [w tym sands ktora ejst dla tempakow i cwokow bo prosta jak autostrady we francji].

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Old Post 05-11-2001 14:45
al1en
very sexy

Exclamation deen

deen mi potrzebny

jestes deenku? Odezwij sie tutaj jak to czytasz pls.

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Old Post 05-11-2001 14:47
rudy101
Combat (Death Knight)

RE: [w tym sands ktora ejst dla tempakow i cwokow bo prosta jak autostrady we francji].

hehe dobrze powiedziane al1en

Old Post 05-11-2001 17:36
al1en
very sexy

Question maps

zaproponujcie pls mapki, na ktorych moglibysmy rozegrac to spotkanie [r3 av]. ja proponuje napewno 2 mapki:

docks i uptown

Jakies inne?

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Old Post 06-11-2001 15:29
rudy101
Combat (Death Knight)

hehe
ja to chyba tu nie musze moich propozycji podawac, bo wszyscy wiedza :p
ale dobra
ja bym zaproponowal ut_streets i ut_streets

Old Post 06-11-2001 15:49
*Av*MystikaL
SAXO VTS 1.6 !!!!!!!!!!!!

Exclamation Jestem ponownie !!!!

SIemasz ludziska !!!!!!!!!
nareszcie udalo mi sie zreperowac necik i jak widzicie juz jestem !!!!

co do klanowki , to spoko , tylko musze tronke pocwiczyc , nie gralem tydzien ...

Old Post 06-11-2001 18:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *Av*MystikaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *Av*MystikaL Znajdź więcej post'ów przez  *Av*MystikaL Dodaj *Av*MystikaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *Av*MystikaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY

yo yo yo, no i problem z glowy Mystikal zagra za mnie bo ja to przez ta zaje.bana szkole na nic czasu nie mam (pozdro dla nauczycieli ), a w piatek ide na polmetek do brata i bedzie niezle no, a sobote to bede niezle jeszcze no i wtedy to byscie (r3) nie mieli szans

\/

Old Post 06-11-2001 20:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pwael
Combat (Death Knight)

Cool ekhmmm

No ja bym proponowal ofkozzzzz tak zeby bylo mnij wiecej po rowno... Docks i Streets, ej podajcie termin w miare konkretny, ja mam w sumie piatek wieczor wolny, w sobote ide na Mayday, wiec sobota odpada i niedziela do 17 tez :>
teraz slowo do moich - ci ktorzy sa w pierwszym skladzie napiszcie plz maila czy bedziecie mogli grac - Fatal Mystikal Blood, ofkoz mail do mnie, i przydalyby sie takze maile od reszty skladu (od tych co beda mogli grac) czyli Rudy Snake TKK Karwol być moze Widus, dobra ide na klop pozniej nad tym jeszcze pomysle, Luzny no to bedzie zabawa w sobote!

Old Post 06-11-2001 21:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY

Re: ekhmmm

quote:
Napisane oryginalnie przez Pwael
Luzny no to bedzie zabawa w sobote!

no powiedzmy ze przez weekend
pewnie ze bedzie w trzy dupy nawet ma by ponad 300 osob w ok. 200 panien (wiecie liceum - az mi sie micha sama cieszy )no i full rozweselaczy no i ogolnie taki wypas ze sie juz doczekac nie moge

\/

Old Post 06-11-2001 23:40
*Av*MystikaL

Thumbs up Av vs. r3

Spoko , ja moge grac , tyko napewno po godzinie 22 , a w piatek i sobote moge grac po godzinie 23 .

Normalni ludzie w piatki i soboty wieczor przeznaczaja na cos innego , a niena siedzenie przy kompie

Old Post 07-11-2001 08:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *Av*MystikaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *Av*MystikaL Znajdź więcej post'ów przez  *Av*MystikaL Dodaj *Av*MystikaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *Av*MystikaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*Av*MystikaL

Re: ekhmmm

quote:
Napisane oryginalnie przez Pwael
No ja bym proponowal ofkozzzzz tak zeby bylo mnij wiecej po rowno... Docks i Streets, ej podajcie termin w miare konkretny, ja mam w sumie piatek wieczor wolny, w sobote ide na Mayday, wiec sobota odpada i niedziela do 17 tez :>
teraz slowo do moich - ci ktorzy sa w pierwszym skladzie napiszcie plz maila czy bedziecie mogli grac - Fatal Mystikal Blood, ofkoz mail do mnie, i przydalyby sie takze maile od reszty skladu (od tych co beda mogli grac) czyli Rudy Snake TKK Karwol być moze Widus, dobra ide na klop pozniej nad tym jeszcze pomysle, Luzny no to bedzie zabawa w sobote!

AAAAAAAA ja tez pawle ide na MAYDAY , zanczy ide na 90 % , nie moge sie z kumplem zdzwonic czy bilety załatwił

Old Post 07-11-2001 08:10
Pwael
Combat (Death Knight)

Talking

hehe no to sie moze spotkamy! powiedz jak wygladasz napewno Cie znajde

Old Post 07-11-2001 09:14
TKK
Skilled (Knight)

Thumbs up

ja tesh moge grac tyle ze po 21

Old Post 07-11-2001 14:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TKK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TKK Znajdź więcej post'ów przez  TKK Dodaj TKK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TKK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
al1en
very sexy

Re: Av vs. r3

quote:
Napisane oryginalnie przez *Av*MystikaL
Normalni ludzie w piatki i soboty wieczor przeznaczaja na cos innego , a niena siedzenie przy kompie

Popieram Dlatego mnie nidgy nie ma w soboty i piatki Pozdroowka dla reszty braci od flszki

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Old Post 07-11-2001 20:40
LuZnY

Re: Av vs. r3

quote:
Napisane oryginalnie przez *Av*MystikaL

tylko nie zawsze jest moneta na i

\/

Old Post 07-11-2001 21:18
al1en
very sexy

Re: Re: Av vs. r3

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY

tylko nie zawsze jest moneta na i

Niestety Szczegolnie jak sie odwiedza puby. No ale trzeba probowac, w koncu kazdy musi miec jakis sens zycia

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Old Post 07-11-2001 21:19
LuZnY

Re: Re: Re: Av vs. r3

quote:
Napisane oryginalnie przez al1en

Niestety Szczegolnie jak sie odwiedza puby. No ale trzeba probowac, w koncu kazdy musi miec jakis sens zycia

qrcze ale blyskawiczna odpowiedz
co do sensu zycia to oprocz jeszcze by sie przydalo

\/

Old Post 07-11-2001 21:28
al1en
very sexy

Re: Re: Re: Re: Av vs. r3

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY

qrcze ale blyskawiczna odpowiedz
co do sensu zycia to oprocz jeszcze by sie przydalo

Tiaaa. Ale ja akurat mam i jestem pod tym wzgledem very happy manem, więc tylko by sie jeszcze przydał. Nie ma jak pogadac przy i potem nic nie pamieac

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Old Post 07-11-2001 21:30
deen
Man of the Moon

widze ze koledzy rozmawiaja o powaznych sprawach to jest wlansie polska scena UT, dlatego to niemcy postrzegaja nas jako pijakow, brudasow, chamow.

a gdzie glowny watek ??? co do klanowki w tym tygodniu moze zagram, pozrdowienia dla admina co chwile blokuje mi porty UT !
Hmm na tym konczy sie moja krotka wypowiedz bo jestem jeszcze w miare spokojny :|

Old Post 08-11-2001 18:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY

:))))))))))

elo elo! jestem. wlasnie sie obudzilem i bania mnie na.pierdala jak nigdy pozniej o ile bedzie zainteresowanie i bede wstanie to zdam relacje , a tymczasem ide sie czegos napic (byle duzo , a najlepiej ) bo mnie wpi.zdu suszy

\/

Old Post 10-11-2001 12:33
GuriaS
Breathe

Meczyk byłby FAJNY ale mam pytanko:
cze OTTAR jest jeszcze w r3?
Jak nie to DO DOOPY...:sad2:

Old Post 10-11-2001 21:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:42.    Strony (4): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions