Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Mouse Sensitivity (jak kto ma?)
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
ShizO
[ov>ada]ShiZos

Mouse Sensitivity (jak kto ma?)

Elo chcialem sie podzielic i uslyszec jak maja inni.
Mam mysze optyczna microsyftu(intelli optical mouse) i moja ulubiona czulosc myszy to 3. Widzialem gosci ktorzy graja na 11(jak oni wtedy trafiaja heady to ja nie wiem) a taki jeden mistrz gra na 2 chyba i jest niesamowity.

Jeden taki stosuje bindy i jak kupuje to od razu ma czulosc odpowiednia do broni(shotgun 9, snipera 2 itp itd)

Wyzuccie z siebie te dane, pisze prace magisterska z psychologi pt. "Kanter a czulosc myszy" i potrzebuje troche danych

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 08-11-2001 11:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ShizO Znajdź więcej post'ów przez  ShizO Dodaj ShizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ShizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TRAPPER
TRAPPER

Talking Ja hmmm

Ja mam sensa zaleznego od myszki ale na swojej mam 2-3 do 3.5
A jak maja inni a czy ktos uzwya m_filter ??

Old Post 08-11-2001 12:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TRAPPER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TRAPPER Znajdź więcej post'ów przez  TRAPPER Dodaj TRAPPER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TRAPPER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lOOkAs
s3jtan

ja mam sensitivity "11.700000"
jakos tak sobie ustawilem w opcjach w kanterze i fajnie jest

"They will never see what I have seen. They cannot know, who I have been. The things I have done, they torture me. But I need them, for they are me!!!"

Old Post 08-11-2001 12:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lOOkAs Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lOOkAs Znajdź więcej post'ów przez  lOOkAs Dodaj lOOkAs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lOOkAs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lis3n
Who Cares ??

ja mam f_filter 1
myszka
wingman- logitech
sensitivity 2.1

mail me [email protected]
pozdr00vka undercover lisen

Old Post 08-11-2001 13:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  Lis3n Dodaj Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

Sensivity zalezy od ROZDZIELCZOSCI w jakiej grasz (im wyzsza tym mniejsze sensivity), od ustawien w WINdowsie i od sterow mychy.

Ja mam :
mycha =A4 TECH www-25 (3 button, 2 scrolls - scrollow i tak nie uzywam)
sens = kolo 6 (kiedys gralem na 15 i tez bylo dobrze. Tera jednak na coraz nizsze wartosci spadam.
m_filter = ON . Bez tego to bezsensu sie gra wedlug mnie bo mycha "jakby" haczy

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Old Post 08-11-2001 16:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
HiPHoPeRMeTo
Guest

Ja mam 5.1 i nic pozatym zadnych filtri

Old Post 08-11-2001 18:52
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

Ja gram na jakim mam ochote, a ostatnio eksperymentuje wlasnie z sensami. Na sens 2 gra sie fajnie nawet, tylko do obrotow nie moge sie pzryzwyczajic. Kiedys gralem na 15 i bylo good. Do kazdego sensa mozna sie pzryzwyczajic moim zdaniem, wystarczy tylko troche na nim pograc

Old Post 08-11-2001 20:25
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Ja ostatnio zmniejszylem sobie na sensitivity "12.200000" i jest oka. Do wszystkich broni uzywam tej samej sens. Choc ten pomysl z sens do kazdej broni osobno jest dobry gralem tak w Q1 i do shafta zawsze inna sens mialem etc.

Pozdrawiam

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 09-11-2001 03:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
=34=
I Shot the Sheriff

Ja gram na 7.0, Msz Logitec, zwykła z 3 przyciskami.

Old Post 09-11-2001 22:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =34= Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =34= Znajdź więcej post'ów przez  =34= Dodaj =34= do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =34= prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

First Person Perspective

Wiem jestem maniakem CS'a
Ja osobiscie ostatnio przestawiłem sie na mouse 25
Moja reakcja na kolescia, ktory laduje we mnie kolki od tylca jest niesamowice super szybka

Old Post 09-11-2001 23:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]f0rgotten Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]f0rgotten Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]f0rgotten Dodaj [FPP]f0rgotten do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]f0rgotten prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nights.kt
Combat (Death Knight)

Ja gram na 8 i m_filter 1. Mam starsznie malo miejsca i nawet przy 8 czesto zachaczam myszka o klawiature i albo nie trafiam albo bron mi sie wyrzuca

Old Post 10-11-2001 00:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nights.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nights.kt Znajdź więcej post'ów przez  nights.kt Dodaj nights.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nights.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

ja gram na 7 sadze ze to najleprzy sens bo i mozna przycelowac i jak trzeba to mozna sie szybko obrocic ale wsumie to wszystko zalezy od przyzwyczajenia kiedys np grlaem na sensie 15 i niebylo zle

Old Post 10-11-2001 19:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

sens 3 (do niedawna 2), mysz Logitech First/ Pilot + USB

I dobra rada .. NIGDY, ALE TO PRZENIGDY NIE KUPUJCIE A4techow

Old Post 10-11-2001 21:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Exclamation

quote:
I dobra rada .. NIGDY, ALE TO PRZENIGDY NIE KUPUJCIE A4techow

racja...

Old Post 11-11-2001 01:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]f0rgotten Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]f0rgotten Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]f0rgotten Dodaj [FPP]f0rgotten do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]f0rgotten prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XvX
.::[CZB]::.

Maiłem a4 techa i mi sie zj... eepsuł. Teraz mam MEdia Techa za 15 zł i zasówa 2 razy dłużej. Sorry ale muszę zwracać szukać kulki

.::<{[( *CZB* )]}>::.

Old Post 11-11-2001 02:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil XvX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do XvX Znajdź więcej post'ów przez  XvX Dodaj XvX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać XvX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-ViC-
Guest

Sens ?

Ja mam sensa 3 mi sie wydaje ze lapiej sie celuje

Old Post 11-11-2001 10:17
DeStRuCt0r
Guest

A ja mam problem mysz mi sie rozwalila i nie wiem co kupic, zeby sie nie rozwalilo za niedlugo. Doradzcie cosik

Old Post 11-11-2001 10:43
ShizO
[ov>ada]ShiZos

Ja doradcam mysz optyczna jakiegokolwiek prdoucenta... w niej zepsuc sie moga jedynie przyciski

Old Post 11-11-2001 12:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ShizO Znajdź więcej post'ów przez  ShizO Dodaj ShizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ShizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzeznik
Siła wyższa

Ja mam sensa 4.0 i jest git. Kiedyś grałem na 2.5, ale uważam że teraz jest lepiej (szybki obracanie). Zresztą dużo zależy od myszy i jej ustawień.

Destructor, polecam Boomslanga, sam bym chciał taką mieć. Zajrzyj na http://www.razerzone.com/ - naprawdę dobra mysz...

Old Post 11-11-2001 12:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
blinq.kt
Combat (Death Knight)

ja gram na 4 i jest ok

Old Post 11-11-2001 13:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil blinq.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do blinq.kt Znajdź więcej post'ów przez  blinq.kt Dodaj blinq.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać blinq.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
A ja mam problem mysz mi sie rozwalila i nie wiem co kupic, zeby sie nie rozwalilo za niedlugo. Doradzcie cosik

kup sobie joya

Old Post 11-11-2001 14:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DIoDA
Combat (Death Knight)

Ja mam a4tech radiowa 3 przyciski.... sens 4 lub 5, zalezy od humoru

Old Post 11-11-2001 15:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DIoDA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DIoDA Znajdź więcej post'ów przez  DIoDA Dodaj DIoDA do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Rzeznik
Ja mam sensa 4.0 i jest git. Kiedyś grałem na 2.5, ale uważam że teraz jest lepiej (szybki obracanie). Zresztą dużo zależy od myszy i jej ustawień.

Destructor, polecam Boomslanga, sam bym chciał taką mieć. Zajrzyj na http://www.razerzone.com/ - naprawdę dobra mysz...

To mysz moich marzen. Zakochalem sie w niej juz jakis czas temu, ale kasy nie ma
100$ kosztuje Boomslang 2000. Ah jak to milo pomarzyc sobie

Old Post 11-11-2001 20:18
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP] DIoDA

Ja moglbym miec radiowego mousemana - drugie moje mazrenie hie hie

Old Post 11-11-2001 20:19
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez ShizO
Ja doradcam mysz optyczna jakiegokolwiek prdoucenta... w niej zepsuc sie moga jedynie przyciski

Mam optyka logitecha. ale to syf do gier fpp bo sie gubi przy szykich ruchach. Na szczescie dosatlem go za friko, wiec nie zaluje kasy

Old Post 11-11-2001 20:25
pesel
Szef Kuchni Świata

Ja osobiscie mam sensa na 4 ale gralem nawet na 11 i zle nie bylo... im mniejsze sensitivity tym wieksza celnosc (tak mysle) ale im wieksze tym szybsza reakcja, jak kto woli...

Old Post 11-11-2001 21:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil pesel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do pesel Znajdź więcej post'ów przez  pesel Dodaj pesel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać pesel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP] DIoDA

dlugo masz ta myszke ?!

Old Post 11-11-2001 21:47
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r

To mysz moich marzen. Zakochalem sie w niej juz jakis czas temu, ale kasy nie ma
100$ kosztuje Boomslang 2000. Ah jak to milo pomarzyc sobie

Bawiliscie sie tym w praktyce? czy tylko na www czytaliscie chetnie bym cos wiecej uslyszal o tej myszcze, moze popchnie mojego sredniackiego skilla do przodu :0

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 12-11-2001 10:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

www.razerzone.com - wysr=tarczajaca ilosc argumentow, aby w tej myszy sie zakochac
A wogole pare ossob w Polsce to ma i chwala ta myche

Old Post 12-11-2001 12:03
HiPeK
Guest

Cool Sens..

Wiecie ja zaczynalem na sens 2.5 ,ale po pewnym czasie chcialem sprubowac na mniejszym sensie i dalem sobie 1.3 i okazalo sie ,ze celniej mi sie szczela i cekniej trafial head'y i zaczelo mi sie podobac i od teraz gram na tym sensie .Sprobujcie sami naprawde warto _ .A ostatnio nawet gram bez modelu i tez jakos lepiej sie gra !

Old Post 12-11-2001 13:59
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:04.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions