Yo @ll !!!
Hmm dawno dawno temu gralem w QW, poniznej sporo czasu i do teraz w Q3A, ostatnio czesciej w CS'a, jednkaze dalej poszukuje czegos co mogla byc nastepca ww. fppsow.
Red Faction nie spelnil moich oczekiwan, wlasciwe to padl od razu na poczatku kiedy zorientowalem sie ze alt'u nie moza w zaden sposob wykorzystac, a ja niestety nie chce zminiac swoich przyzwyczajen i odstawilem na polke :p =]
Teraz mam troche pytan co do T2?
1.Jakie sa ogolne wymagania do pobiegania/polatania/pojezdzenia tam wiem ze oczywiscie im wyzej tym lepiej, mniej wiecej mam taki komp: PIII 700, 512 RAM'u, GF2MX400 64MB, jak to sie odnosi to w miare nie skaczacej gry czyli jednym slowem plynnosc 
2.Czy istnieja jakies servery w PL, na ktorych ludzie graja w T2 i wiem trudne czy sporo ludzi tam gra czy trzeba szukac serverow zagranicznych
3.Lubie CTF'a i jezeli gra bedzie fajna i np.: uda mi sie przekonac moze ) ludzi z naszego klanu zeby wylaczyc serv Q3A, bo CS'a na razie nie chce ruszac to byc moze istnialaby mozliwosc uruchomienia serva T2 - jakie sa wymagania stawiane servowi i czy T2 moze dzialac na linuchu, gdzie znalezc configi itp na pewno zajrze na oficjalna strone tribes2, ale zanim tam sobie poczytam chcialbym poznac rowniez wasze osobiste opinie =]
To chyba tyla 
Pozdro @ll
-bmf-Sith
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|