Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > serwer RTCW
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (6): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
byry
Training (Enforcer)

Cool serwer RTCW

Postawilem serwer pelnej wersji RTCW.
nazywa sie ByRy Full Server
adres: 212.244.147.194
statystyki: http://www.bracka.pl/~byry
serwer dziala pod linuksem
nie wymaga poprawnego cdkeya, ale przez to ze dziala bez tego cdkeya jest troche problemow z polaczeniem, sprawdzcie sami jak dziala

Jezeli ktos ma sugestie co do dzialania serwera prosze o email.

Jezeli ktos zna inne serwery RTCW w polsce, nie wymagajace cdkeya prosze o informacje o namiarach.
Serwery nielegalne sa blokowane po jakims czasie i nie widac ich
w liscie serwerow, prawdopodobnie nie widac ich takze w programie eye

Pozdrawiam
byry

Acha, nie moge sie z moim serwerem czesto polaczyc
wisi bardzo dlugo na pobieraniu informacji z serwera, czasami to trwa 5 minut, czasami wogole sie nie konczy.
Lacze mam szybkie, komputer tez

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 02-12-2001 01:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil byry Kliknij tutaj by wysłać e-maila do byry Znajdź więcej post'ów przez  byry Dodaj byry do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać byry prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

Znacie jesteszcze jakieś szybkie serwy?

Old Post 02-12-2001 20:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

wpadne tam zaraz i lookne

Old Post 02-12-2001 20:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

chyba jednak nie wejde
zaliczylem zwieche kompa, gdy probowalem wparowac

Old Post 02-12-2001 20:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

Hmm tak offtopic : Nie wiem kto wpadl na ten pomysl zmiany Avatarow ludzi z http://rtcw.fpp.pl/ . Nie wiem jak inni ale ja zwykle identyfikuje ludzi po wlasnie po Avatarach bo tak jest znacznie szybciej . A teraz to trzeba czytac xywy by wiedziec czy to DarkXenocide czy moze ZimZum

Old Post 02-12-2001 21:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

tamten avatar mi sie znudzil
narazie mysle sobie nad jakims innym kozackim

Old Post 02-12-2001 21:11
[SO]R4DOS
Training (Enforcer)

Wink

w sumie to taki sobie ten swerwer, ale należałoby go bardziej rozpromować i ping też nie za duży

[SO]R4DOS

(IRC #so)

Old Post 03-12-2001 10:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SO]R4DOS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SO]R4DOS Znajdź więcej post'ów przez  [SO]R4DOS Dodaj [SO]R4DOS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SO]R4DOS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez rados
w sumie to taki sobie ten swerwer, ale należałoby go bardziej rozpromować i ping też nie za duży

Taki sobie server ... Rados chyba nie wiesz co piszesz bo pingi ja i reszta BK mamy na tym serverze wysmienite. W sumie to na razie od dluzszego czasu dzialaja tylko dwa servery full wolfa Toudi i ByRy i nie ma co krecic nosem. Pozdry ByRY

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Old Post 03-12-2001 13:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Ja wstalem pewnego pieknego dnia i sie obudzilem bez mojego avatara i zabrali nawet podpis [POISON] pod nim a dali link to rtcw.fpp.pl... Odgornie, nie mam pojecia kto to zrobil. Pewnie jakis Wielki Brat bo o nic mnie nie pytano.

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 03-12-2001 23:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

Byry : dorzuc jeszcze mp_generator i bedzie okix

Old Post 04-12-2001 14:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
byry
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez Przecinek
Byry : dorzuc jeszcze mp_generator i bedzie okix

Dorzucilem mp_generator.
Jest na serwerze i jest takze do sciagniecia:
http://www.bracka.pl/~byry/mp_generator.pk3

Pozdrawiam.

Serwer ByRY przekroczyl 20000 kill-sów (niestety +2000 teamkill-sów)

Old Post 04-12-2001 15:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil byry Kliknij tutaj by wysłać e-maila do byry Znajdź więcej post'ów przez  byry Dodaj byry do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać byry prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

No ladnie sie gra, gralem juz pare razy i chodzi spoxz
Jest ten plus ze wiara troche inna, mniej bydla z testu bo wiekszosc juz kuma, i nie musze prosic lugerem LT o ammo zazwyczaj

Po grze na byry.pl wlazlem na CDA tak o 3-4, nie pamietam Jezz znow (#)%()#$ 4-5 LT bylo... az tylu... i co "gowno" hehz 0 ammo, z nozem konczylem w kaluzy krwi swojej Ja nie wiem, taki glupim or zlosliwy baranom to chyba trzeba kicki dawac or co? Bo te jelopy nie moga nie kumac, ze musza ammo dac, specjalnie to robia , Kill all LT sUx0rZ, zostawic normalnych

PS: Warmup jest za dlugi 12 czy 15 sek byl wczoraj zasnac idzie Ja bym go wylaczyl poprostu.

Old Post 05-12-2001 11:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Thumbs up

Byry, podziekowania za wyrozumialosc i za udostepnianie nam zajebistego servera.
Poprosilem o sv_pure off i jest, poprosilem o zlikwidowanie warmup - tez jest. Pingi sa mistrzowskie. Fajna sprawa z tymi statsami. Tak jak powiedzial xeno - duzo mniej trzody sie pojawia (oby tak dalej). Ogolnie wszystko ma sie ku lepszemu. Jak ktos ma jakies specjalne zyczenia co do ustawien to mozna by tutaj to przedyskutowaca Byry pewnie przeczyta i przeanalizuje zagadnienie wspolnie z nami. Ja mialbym banalna prosbe o zmiane nazwy servera na jakas hardkorowa np. Slaughter-house.
Pozdrowienia

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 05-12-2001 15:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

Prawda ... Prawda Ja poprosilem o mp_generator i tez sie pojawil , wielkie dzieki . Nic tylko grac i grac .

Old Post 05-12-2001 15:23
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide
...Po grze na byry.pl wlazlem na CDA tak o 3-4, nie pamietam ...

Muhehe spoczko Xeno - widze, ze ci tez sie udziela hardkorowe nocne granie . BK l4muj3 niekiedy (codziennie) do 5:00 rano . Pozdry

www.bkrieg.prv.pl

Old Post 05-12-2001 15:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Przecinek
Prawda ... Prawda Ja poprosilem o mp_generator i tez sie pojawil , wielkie dzieki . Nic tylko grac i grac .

No i jestem ciekaw czy mp_generator przejdzie voting na serverze . Nie raz trudno o cos tak oczywistego jak swap teams a co dopiero o taka mapke ...

www.bkrieg.prv.pl

Old Post 05-12-2001 15:46
kag
fenix

cos widze ze bedziemy wysylac wszytkich nowych adminow serwerow do ByRy na przeszkolenie potrzeba nam wiecej takich serwerow, naprawde mozna byc w niezlym szkou [w pozytywnym znaczenui] - ja wczoraj wieczorem na assault po stronie Allies bralem udzial w takim teamplay jak nigdy, kazdy robil swoja robote, tak trzymac i nie puszczac

Old Post 05-12-2001 15:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [BK]FritzKrieg
...Ja mialbym banalna prosbe o zmiane nazwy servera na jakas hardkorowa np. Slaughter-house.
Pozdrowienia

A ja proponuje zmienic nazwe serverka z ByRy na RyBy ... jokin ofkoz . Pozdry

www.bkrieg.prv.pl

Old Post 05-12-2001 16:02
DarkXenocide
Prezes Poison

Talking

Tak tak mamy gdzie grac dzieki temu
Zapisane bedzie to admonowi

Staty sa? ugh nie lubiem to w duzym stopniu lami gre i teamplaya, bo wiara na staty grac zaczyna solo. Moze tu bedzie inaczej w koncu sa profesje, i beda lepiej swoje obowiazki wypelniac dla statow

Co do nocnego grania to kiedys tylko tak gralem non top. Rano jednak bylem martwy W CSka potrafilem do 12 rano , wstac o 16 i znow :>

Old Post 05-12-2001 16:11
sud
sudden death

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide

Staty sa? ugh nie lubiem to w duzym stopniu lami gre i teamplaya, bo wiara na staty grac zaczyna solo. Moze tu bedzie inaczej w koncu sa profesje, i beda lepiej swoje obowiazki wypelniac dla statow

Wlasnie patrzylem na te statsy i sie lekko zdziwilem. Bo ostatnio gram wlasciwie ciagle albo medykiem albo engineerem i w zabijanie sie nie bawie (mam prawie tyle samo kills co deaths), a jestem na calkiem niezlej pozycji. Czyli teamplay sie oplaca nawet w statsach... super!

Old Post 05-12-2001 17:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sud Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sud Znajdź więcej post'ów przez  sud Dodaj sud do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sud prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sphere
Zjem cie

WOW tak czytam te statsy i widze że 2/3 moich zabójst było granatami
174 razy zabiłem kogoś granatami
KOHAM GRANATY

Old Post 05-12-2001 20:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sphere Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sphere Znajdź więcej post'ów przez  Sphere Dodaj Sphere do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sphere prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]RoL
QLman

Mnie osobiście nie podoba sie rozwiązanie że jakiś ENG który zamiast strzelać [i ginąć za mnie ] lata sobie za całą drużyną i podkłada bomby za co ma większy score niż taki ja który masowo nasyłam "Kumpli z lotnictwa " na szkopów... To nie jest fer, bo on ma za to dużo więcej punktów niż ja za zabawe w św. Mikołaja i roznoshenie paczushek po ludziach którzy nie umieją ekonomicznie zurzywać amunicji... [] Naturalnie szanuje ENG'ów ale więkshość ludzi którzy wybierają tą profesje robi to jedynie z powodu chęc bycia na 1 miejscu w tabeli Naturalnie nie chce obrazić rzadnego miłośnika inżynierii, [LOL] lecz uważam że NERV'usy ich troche rozpieścili ...

No dobra to był taki OFFTOPIC, a teraz coś na temat - Server jest QL, bo moge zaoshczędzić 169 zeta

Old Post 05-12-2001 20:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]RoL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]RoL Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]RoL Dodaj [SPECNAZ]RoL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]RoL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]RoL
... To nie jest fer, bo on ma za to dużo więcej punktów niż ja za zabawe w św. Mikołaja i roznoshenie paczushek po ludziach którzy nie umieją ekonomicznie zurzywać amunicji... [] Naturalnie szanuje ENG'ów ale więkshość ludzi którzy wybierają tą profesje robi to jedynie z powodu chęc bycia na 1 miejscu w tabeli Naturalnie nie chce obrazić rzadnego miłośnika inżynierii, [LOL] lecz uważam że NERV'usy ich troche rozpieścili ...

Szczerze jesli chodzi o stats ?? To mnie tylko interesuje Kills i Deaths oraz roznica miedzy nimi ... Score LT nigdy nie osiagnie takiego jak ENG ... z drugiej strony ENG nie osiagnie takiego Killa jak LT ... paradoksy ?? Nieeee wcale, tylko kod od statow jest imho lekko powalony i nie uwzglednia profesji. Tabela powinna byc podzielona na LT/M/E/S i po sprawie . A w sumie to olac te staty bo wszystko i tak zalezy w jakim teamie grasz (statysci czy nie) i oczywiscie od pingu. Pozdry

www.bkrieg.prv.pl

Old Post 05-12-2001 21:23
[SPECNAZ]RoL
QLman

quote:
Napisane oryginalnie przez Zoltan

Szczerze jesli chodzi o stats ?? To mnie tylko interesuje Kills i Deaths oraz roznica miedzy nimi ... Score LT nigdy nie osiagnie takiego jak ENG ... z drugiej strony ENG nie osiagnie takiego Killa jak LT ... paradoksy ?? Nieeee wcale, tylko kod od statow jest imho lekko powalony i nie uwzglednia profesji. Tabela powinna byc podzielona na LT/M/E/S i po sprawie . A w sumie to olac te staty bo wszystko i tak zalezy w jakim teamie grasz (statysci czy nie) i oczywiscie od pingu. Pozdry

Moim skromnym zdaniem [pff... skromnym... pff... ] score powonno sie dostawać tylko i wyłącznie za kills'y... Choć z drugiej strony ludzie by szerokim łukiem omijali ENG'a... No chyba że jest sie samobujcą ... Albo inaczej... Nadal by sie score za bomby dostawało ale znacznie mniejszy... To by byłó chyba najsprawiedliwshe rozwiązanie...

Ale bym miał beke gdyby w CS 1.4 dodali fragi za podkładanie bomby or ratowanie zakładnikuff

Mam nadzieje że fkrutce NERV'usy zrozumią swój błąd

Old Post 05-12-2001 21:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]RoL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]RoL Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]RoL Dodaj [SPECNAZ]RoL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]RoL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sud
sudden death

quote:

Moim skromnym zdaniem [pff... skromnym... pff... ] score powonno sie dostawać tylko i wyłącznie za kills'y... Choć z drugiej strony ludzie by szerokim łukiem omijali ENG'a... No chyba że jest sie samobujcą

Nie wiem stary, ale ja tam lubie byc engineerem nie dla punktow, ale po to, zeby moc w ladnym stylu poprowadzic druzyne do zwyciestwa . Super jest czasem zrobic taka solowke, ze w 2 minuty konczysz rozgrywke wysadzajac wroga, kiedy reszta jeszcze nie wie co jest grane .

Old Post 05-12-2001 21:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sud Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sud Znajdź więcej post'ów przez  sud Dodaj sud do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sud prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Exclamation

Staty nie dzialaja poprawnie!

Nie jestem pierwszy

Old Post 06-12-2001 10:12
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

quote:

Moim skromnym zdaniem [pff... skromnym... pff... ] score powonno sie dostawać tylko i wyłącznie za kills'y... Choć z drugiej strony ludzie by szerokim łukiem omijali ENG'a... No chyba że jest sie samobujcą ... Albo inaczej... Nadal by sie score za bomby dostawało ale znacznie mniejszy... To by byłó chyba najsprawiedliwshe rozwiązanie...

Ale bym miał beke gdyby w CS 1.4 dodali fragi za podkładanie bomby or ratowanie zakładnikuff

Mam nadzieje że fkrutce NERV'usy zrozumią swój błąd

Eeee??? Nie skleilem. Przecierz to punkty za objectivy, wypelnianie zadan i wspoldzialanie w grupie tworza to czym jest RTCW. Fragi sa tu srodkiem do celu.
To ciagle narzekanie CS'owcow na tym forum mija sie z celem. Po co krytykowac jak mozna wrocic do kochanego CS'a i przestac sie katowac smiesznym wolfem.
Mam nadzieje ze fkrutce CS'owcy zrozumia swoj blad
Pozdry

Old Post 06-12-2001 13:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]RoL
QLman

quote:
Napisane oryginalnie przez [BK]FritzKrieg

Eeee??? Nie skleilem. Przecierz to punkty za objectivy, wypelnianie zadan i wspoldzialanie w grupie tworza to czym jest RTCW. Fragi sa tu srodkiem do celu.
To ciagle narzekanie CS'owcow na tym forum mija sie z celem. Po co krytykowac jak mozna wrocic do kochanego CS'a i przestac sie katowac smiesznym wolfem.
Mam nadzieje ze fkrutce CS'owcy zrozumia swoj blad
Pozdry

Ładne mi pkt. całej drużyny... pkt. gdyby to były kunkty całej drużyny każdy by mógł wykonać objectiw. [mowa o obj. typu wysadzenie czegoś] A tu zonk ! pkt. dostaje TYLKO i wyłącznie ENG! I to są twoim zdaniem pkt. całej drużyny ? Mnie sie nie wydaje... Bo gdy taki SOL lata z Venomem po całej mapie i robi przejście aseqrowany przez air strike'i oraz leczony dzięki medykowi, taki ENG Nie wychylając mu sie na cm zza plecuff lata za nim i czeka tylko jak kolo dojdzje do miejsca gdzie uw pan ENG łaskawie postawi bombe. I to jest twoim zdanie sprawiedliwe że taki ENG jest na 1 miejscu w rankingu ? Zawsze pierwshe miejsca po wykonaniu misji zajmują ENg'owie... No chyba że jest jakiś niesamowity wymiatacz na mapie...
A co do tego CS'owca... Co z tego że nim jestem ? to jakiś grzech ? Lubie CS'a i "śmieshnego wolfa" - Jak to rześ ują... W CS'ie na 1-wshych miejscach są gracze którzy utrzymują sie tam tylko z fragów. Po tym można poznać który gracz ma jakieś pojęcie o tej grze. natomiast w RTCW 1-she miejsca są "zarezerwowane" dla ENG'a co nie odzwierciedla tak naprawde umiejętności gracza... No chyba że to jakaś mastah killah gra ENG'iem...

Old Post 06-12-2001 16:48
Przecinek
Trejning ( Enforser)

Dlatego najlepiej by bylo zlikiwidowac punkty -> wszystkie problemy by sie rozwiazaly i zaczela by sie gra w teamie . Naprawde te Kwakowe nawyki powinny odejsc do przeszlosci a jak kto gra to mozna sie latwo rozeznac i bez punktow ( na ktore zreszta i tak nie zwracam uwagi )

Old Post 06-12-2001 20:20
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

quote:

Ładne mi pkt. całej drużyny... pkt. gdyby to były kunkty całej drużyny każdy by mógł wykonać objectiw. [mowa o obj. typu wysadzenie czegoś] A tu zonk ! pkt. dostaje TYLKO i wyłącznie ENG! I to są twoim zdaniem pkt. całej drużyny ? Mnie sie nie wydaje... Bo gdy taki SOL lata z Venomem po całej mapie i robi przejście aseqrowany przez air strike'i oraz leczony dzięki medykowi, taki ENG Nie wychylając mu sie na cm zza plecuff lata za nim i czeka tylko jak kolo dojdzje do miejsca gdzie uw pan ENG łaskawie postawi bombe. I to jest twoim zdanie sprawiedliwe że taki ENG jest na 1 miejscu w rankingu ? Zawsze pierwshe miejsca po wykonaniu misji zajmują ENg'owie... No chyba że jest jakiś niesamowity wymiatacz na mapie...
A co do tego CS'owca... Co z tego że nim jestem ? to jakiś grzech ? Lubie CS'a i "śmieshnego wolfa" - Jak to rześ ują... W CS'ie na 1-wshych miejscach są gracze którzy utrzymują sie tam tylko z fragów. Po tym można poznać który gracz ma jakieś pojęcie o tej grze. natomiast w RTCW 1-she miejsca są "zarezerwowane" dla ENG'a co nie odzwierciedla tak naprawde umiejętności gracza... No chyba że to jakaś mastah killah gra ENG'iem...

Inzynier dostaje punkty za skuteczne dotarcie do celu i wysadzenie go. Sam nie dotrze - to oczywiste ze musi miec obstawe bo zywy nie osiagnie celu a punkty dostaje nie za to ze wysadza objekt tylko za sprytne osiagniecie tego objektu (sproboj grajac na depot allies dotrzec jako inzynier, nawet z obstawa, do celu). Nie rozumiem rozterki.
Przecierz to smieszne, ty caly czas nawijasz o tych punktach jakby one byly najwazniejsze w calej zabawie jednoczesnie postulujac za ich zniesieniem. Co z tego ze inzynier dostaje wiecej punktow? Czujesz sie wtedy gorszy?
A co tego CS'owca to chodzilo mi o to ze obeszlo by sie bez biadolenia i porownywania. Te gry sa inne i proponuje sie do tego przyzwyczaic. Tez pod wzgledem fragow, ktore, jak juz powiedzialem, w RTCW nie sa priorytetem.
Pozdry

Old Post 07-12-2001 02:07
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:20.    Strony (6): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions