Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > Atmosfera na serwerach
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
kag
fenix

Thumbs up Atmosfera na serwerach

i wcale nie mam na mysli pomyslu zeby po przekroczeniu pewnej wysokosci zaczynal sie otwarty kosmos, a tam statki inwazyjne poszczegolnych szczepow, mysliwace przechwytujace i stacje orbitalne a do tego wszystkiego walka na planetach
do rzeczy:

czy ja tak trafiam czy po prostu na serwerach t2 jest naprawde fajna atmosfera, jedymym przeklenstwem jakie uslyszalem bylo shazbot, a jedynym narzekaniam na cudza gre byl kometarz w przypadku wejsciu na miny przy fladze ...... nic poza tym, voting o kick jest baaardzo rzadki... poprzednio poza rtcw gralem w cs - i tam to po prostu byl koszmar, a na t2 wszystko odbywa sie w naprawde rewelacyjnej atmosferze, az chcie sie robic salute, no i robie

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-12-2001 12:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Icea
Guest

Re: Atmosfera na serwerach

Atmosferka jest całkiem całkiem. Ale gra zespołowa...eee raczej jej nie ma. Tylko gdy zdobędziesz flagę, po za tym każdy idze na chama.

Old Post 23-12-2001 12:57
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

no to trzeba sie jakos lepiej zorganizowac, na forum jest nas 'kilka' osob

Old Post 23-12-2001 14:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Atmosfera jest taka, jaka powinna byc :-) Srodowisko T2 jest najbardziej "sportowym" srodowiskiem ze wszystkich znanych mi w grach internetowych. Smiem twierdzic, ze to prawdziwa 1337. Tu ludzie walcza honorowo, a jesli juz sie zdarzy vote o kicka, zwykle wiadomo za co i gosc tez wie. Tak jest na wszystkich serwerach, na ktorych bylem, nawet na tych, na ktorych gra po 60 osob.

Niesamowite, nie? Oaza honoru i normalnosci wsrod oceanu wulgarnego chamstwa, prymitywnosci i oszustw...

Tylko ta liczba aimbotow w T2 mnie przeraza...

Old Post 23-12-2001 16:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Icea
Guest

Angry

aimbotów to takie coś jest też do T2, bleeee ochyda.

Old Post 23-12-2001 16:38
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RaT
Skilled (Knight)

Thumbs down Re: Atmosfera na serwerach

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]kag
poprzednio poza rtcw gralem w cs - i tam to po prostu byl koszmar, a na t2 wszystko odbywa sie w naprawde rewelacyjnej atmosferze, az chcie sie robic salute, no i robie

Hm?.... Sadze ze ta atmosferka to dlatego ze niegrasz z polakami, nie chodzi mi o cale spoleczenstwo graczy, lecz o takich jaka jest wieksza czesc graczy w cs. A sa to dzieciaczki 10-letnie co jak nie powiedza/napisza jakiejs milej wiazanaczki to oszaleja.
Niestety taka jest prawda ze wieksza czesc graczy bez powiedzenia kilku "romantycznych" slow nie zrobi sensownego zdania, wiec zamiast powiedziec "mozesz niestrzelac do mnie?" powie "kur** ty zapier***** skur****** zaraz jak ciebie jeb** to chyba ci kur** ten lep rozpi******" eh ... a czy jest inaczej [?!]

Old Post 23-12-2001 16:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RaT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RaT Znajdź więcej post'ów przez  RaT Dodaj RaT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RaT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

Exclamation

ludzie nie mysla w przewazajacej wiekszosci niestety dra ryja i przeklinaja tylko nie maja swiadomosci tego ze przy spotkaniu irl ze zbluzganym nie byloby tak dla nich sympatycznie i bezkarnie ....
a gram na polecanym przez Polskie Forum [TM] serwerq

Old Post 23-12-2001 17:04
Icea
Guest

Wink

możesz podać owego serwa (nazwe)

Old Post 23-12-2001 17:07
kag
fenix

oczywiscie

!GameSurf.de/ Katabatic2
212.122.148.114:28003

Old Post 23-12-2001 17:22
Icea
Guest

Po co pytałem . Ja tam zawsze gram (albo na */1)

Kochane serwery. Tylko z Team playem trzeba coś zrobić.

Po świętach może umówimy się na grę na jednym serwie (nie mówie o katabaticku bo tyle osób na niego się nie zmieści, cały czas gra na nim 32 osoby, trzeba znaleść jakis inny.)

Old Post 23-12-2001 18:06
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Osobiscie z serwow o najnizszym pingu najwyzej cenie sobie serwer klanu FRG - Frag Land bodajze.

Co do aimbotow: nie widziales nigdy zadnego? No co Ty??? Wkurzaja mnie strasznie... Diabelnie irytujace sa te wszystkie turrety, spidery i inne landspajki... jak ja nie cierpie tych aimbotow :-)))))))

Old Post 23-12-2001 18:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

no i kto je rozklada, no kto ????!!! no kag-pl

Old Post 23-12-2001 18:35
Icea
Guest

Wink

A jak ktoś (kag) je źle rozłoży to... ja je rozwalam i rozkładam od odpoczątku.

Old Post 23-12-2001 18:47
kag
fenix

HA! sugerujesz ze moge je zle rozlozyc? jaaa ?

Old Post 23-12-2001 18:53
kag
fenix

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
Osobiscie z serwow o najnizszym pingu najwyzej cenie sobie serwer klanu FRG - Frag Land bodajze.

masz na mysli -=FRG=- Unknown Land 212.122.148.168 ?

Old Post 23-12-2001 19:18
Icea
Guest

Wink

Ja nic nie mówiłem - KAG SCHOWAJ TEN WIDELEC I NIE PATRZ TAK NA MNIE.

Old Post 24-12-2001 15:08
Icea
Guest

Thumbs up

No nareszcie kag masz fajne logo

Old Post 24-12-2001 15:09
kag
fenix

wlasnie wrocilem od rodziny ..... Home Sweet Home ..... i bylem ciekaw czy juz mam avatarka zmienionego

Old Post 25-12-2001 19:27
Icea
Guest

Smile

Ehhh 7 razy formatowałem kompa, ale już po wszystkim.

Old Post 25-12-2001 20:22
kag
fenix

no to juz koniec z robotaw bazie juz wszyscy zobaczyli ze z kompem nie dajesz rady, o daj takiemu turretsdo rozlozenia

Old Post 26-12-2001 10:49
sYs|mankind
Skilled (Knight)

A gdzie wy gracie jesli mozna wiedziec ?

Chetnie bym obadal co wy tam swoja waszmoscia reprezentujecie, no i jaki caloksztalt zgrania ofiarujecie waszmosci moje virtualne

Old Post 26-12-2001 14:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|mankind Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sYs|mankind Znajdź więcej post'ów przez  sYs|mankind Dodaj sYs|mankind do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|mankind prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

ja ostatnio gralem glownie na !GameSurf.de/ Katabatic2
212.122.148.114:28003 , ale ilez mozna katabatic wiec pewnie bede wlazil na serw ktory poleca yavor czyli frg

Old Post 26-12-2001 15:49
Icea
Guest

Wink

Ja też gram na tym serwie i na *\1. A propo formatu to wina tej przeklętej płyty (lekko popękanej - patrzcie co sprzedają ci piraci, do sądu ich )... i odczep się od mojego rozstawienia turetów jest lepsze od twojego

Old Post 26-12-2001 20:27
Icea
Guest

Wink

Jest uno problem, ja od paru dni w ogóle nie grałem na serwach, ale za 2-3 dni to zmienię (kill krush and destroy - yeah).

Old Post 26-12-2001 20:29
Icea
Guest

Angry chamstwo...

Domowa atmosfera na serwach, tak JASNE. Może i tam nie przeklinają ale hamstwo jest i to jakie...

Nie przeklinają bo nie ma na to czasu, w CS tak bo runda zaczyna się po śmierci wszystkich z 1 Teamu.

A co do chamstwa, to jest i to duże. Owszem teamkillerów wywalają odrazu przez głosowanko, ale pomimo wszystko, znajdują się tacy co kradną twój pojazd tuż po zrobieniu (jeżeli nie masz włączonego teleportu), udają że eskortują a tak napradę po chwili dostajesz od nich dyskiem i oni zgarniają całe laury za flagę...mogę jeszcze powymieniać chamskie zachowanie niektórych graczy, ale po co...

Old Post 28-12-2001 17:46
sYs|mankind
Skilled (Knight)

Fakt jak zwykle jest druka strona medalu, ale ktora jest ladniejsza to kazdy wie =P

Ja tez sie spotkalem z roznymi niemilymi sytuacjami, ale wiekszosc jest mila. No to mozna sobie tu tylko poprzypominac co to sie niemilego komus trafilo.

Na poczatek co ja zrobilem niemilego komus =))))))))))))

1 - buchnolem komus shrike za co przepraszam, ale dobro teamu wydalo mi sie wazniejsze. W koncu ktos musial zakosic przeciwnikowi flage by capper z ich teamu nie mial jak zdobyc punkta =)))))))))))))))))))

2 - zakosilem komus czolg z tailem (nie myli z jugiem), no ale sytuacja wymagala by porozjezdzac panoszacych sie po bazie wrogich jednostek.

3 - moglo wygladac na atak, ale strzelilem do kumpla juga tylko dlatego aby go zrzucic z gory bo by go rozmazal o gore jakis obcy shrike......

4. 5 .6 7...... trzeba wiedziec ze to co moze sie wydawac atakiem lub chamstwem, z innego punktu widzenia moze komus uratowac tylek, wiec najpier dokladnie sie trzeba rozejzec co sie w ogole stalo =))))))

jaj jest wiele w grze, no i w takich momentach sie nie mysli o zlych przypadkach :-))))))))
.... bo jak tu nie klasc sie na podlodze ze smiechu jak jakis czolgista przez bite 30 minut proboje wjechac czolgiem na budynek i co respawn w bazie to widzisz jak sie chlop meczy, a wokol powoli tworzy sie grono widzow ktorzy ogladaja syzyfowa prace czolgisty.......... no wykladka jakich malo !!!!! =))))))))))))))))

albo roztawiasz rozne wiezyczki i motions sensory z bazie patrzysz do gory a nad glowa zderzaja sie dwa bombowce obcego teamu. Zderzenie czolowe w takim miejscu na takim pulapie i zaden nie skrecil....... looooooooleeeee !!!!!

Ostatni krzyk mody - trojkat czolgistow.
1 - obcy czolg wpada pod czolg teamu, mamy jeden na drugim. Zza gory wyskok robi drugi czolg bcych i spada na te dwa czolgi - efekt - 3 kopulujace czolgi z czego jeden ranny - LOOOOOOOL

Wtedy jeszcze nie nagrywalem demek i nie robilem screenshotow. Poniewaz tych przypadkow...... kfiatkow..... jest czasem do ubrechtania, nagrywam juz kazda mape i co ciekawsze efekty, bede zrzucal na dysk w postaci obrazkow i gdziesp ublikowal. Pierwszy aktualny NIEZIEMSKI przypadek, to wlasnie demko ktore yavi muci i jak juz wymuci to sie gdzies tu na fpp.trybach opublikuje mam nadzieje.

Okey koniec nawijania ide POGRAC !!!!!!!!!!!!!!! =))))

Old Post 28-12-2001 18:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|mankind Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sYs|mankind Znajdź więcej post'ów przez  sYs|mankind Dodaj sYs|mankind do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|mankind prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

>trzeba wiedziec ze to co moze sie wydawac atakiem lub
>chamstwem, z innego punktu widzenia moze komus uratowac
>tylek, wiec najpier dokladnie sie trzeba rozejzec co sie w ogole
>stalo =))))))

Yep. Sam nie spotkalem sie z sytuacjami, ktore opisywal Icea. Owszem, zdarzaja sie dowcipnisie, ktorzy podkladaja satchele na wlasnym vs, ale to jest w kazdej grze sieciowej. Spotykam sie czasami z przykladami bezmyslnosci lub braku wyobrazni, ale... kto wie, ile razy ja sie wykazalem takim brakiem, bo nie przypuszczalem ze cos jest komus do czegos potrzebne? Chamstwo a konflikty wynikajace z braku informacji o tym, co robia wszyscy pozostali w grze (a szczegolnie - jakie sa ich zamiary) - to zupelnie inne sprawy.

>.... bo jak tu nie klasc sie na podlodze ze smiechu jak jakis
>czolgista przez bite 30 minut proboje wjechac czolgiem na
>budynek i co respawn w bazie to widzisz jak sie chlop meczy, a
>wokol powoli tworzy sie grono widzow ktorzy ogladaja
>syzyfowa prace czolgisty.......... no wykladka jakich malo !!!!!

Hehehehe...

>albo roztawiasz rozne wiezyczki i motions sensory z bazie
>patrzysz do gory a nad glowa zderzaja sie dwa bombowce
>obcego teamu. Zderzenie czolowe w takim miejscu na takim
>pulapie i zaden nie skrecil....... looooooooleeeee !!!!!

Lol :-)

>Ostatni krzyk mody - trojkat czolgistow.
>1 - obcy czolg wpada pod czolg teamu, mamy jeden na drugim.
>Zza gory wyskok robi drugi czolg bcych i spada na te dwa czolgi -
> efekt - 3 kopulujace czolgi z czego jeden ranny - LOOOOOOOL

:-)))))))))

>Wtedy jeszcze nie nagrywalem demek i nie robilem
>screenshotow. Poniewaz tych przypadkow...... kfiatkow..... jest
>czasem do ubrechtania, nagrywam juz kazda mape i co
>ciekawsze efekty, bede zrzucal na dysk w postaci obrazkow i
>gdziesp ublikowal. Pierwszy aktualny NIEZIEMSKI przypadek, to
>wlasnie demko ktore yavi muci i jak juz wymuci to sie gdzies tu
>na fpp.trybach opublikuje mam nadzieje.

Nie rob screenshotow :-P Nagrywaj demka, podeslij, obejrze, ja zrobie screenshota :-P BTW z antyaliasingiem ustawionym w OpenGL na 4x mam na Recalescence 1-2 fps, za to wygladzanie miodzio... :-))))

Old Post 28-12-2001 19:57
sYs|mankind
Skilled (Knight)

HEH..... no i co z tego ? =]]]]]]]]]]]
mam na demku multikill, moze z dwa razy i raz ultrakilll...........

SATCHTEL RULES !!!!!!!!!!!!!!!!! =DDDDDDDD

Old Post 28-12-2001 21:20
sYs|yavor
Elite (Fiend)

A ja przez moment mialem na demku rampage... :-(

Co tam, w niedziele nagram sobie nowe :-P

Old Post 28-12-2001 22:41
sYs|mankind
Skilled (Knight)

No to ja mam demko.... tylko znowu ktore ? Mam unstoppable !!!!!! ladunek, zwiezwanie, po drodze fragi, ladunek, zwiewanie i tak w kolko..... i nagle piekny dzwiek Unstoppable !! jeeeeeeee !!!!!!!!
No i troche zle sie dzieje..... mam ponad.... a moze juz 400mb demek..... co ja mam z tym robic ? =D

Old Post 29-12-2001 04:58
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:37.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions