Re: SPHERE - poważny klan ! HAHA
quote: Napisane oryginalnie przez azazel.kt
Witam !
hehehe ja to mam szczęście do adminów ! --- spoko to nie jest kolejny topic w stylu admina mnie zbanował...
No właściwie to zbanował , ale nie to jest ważne 
Słuchajcie - sytuacja jest taka - wróciłem w nocy do domu i miałem ochotę zagrać w CS'a - wypadło na Cspl 2 -- jest mapa dust2 - gramy sobie (ja oczywiście lamie jak zwykle) -- a tu nagle restart - rozumiem - to druga runda. Na servie jest zibi i luq - chyba obaj mają admina - zibiemu źle poszło - restart --- dwie rundy - koleś ma 5:1 --- za mało - restart --- gracze się poważnie irytują, za chwilę rsetart- ktoś napisał -- czemu cały czas są resy ?--- ja odpisałem "bo admin lame" --- pierwsza uwaga od luq ale looz -- gra jakoś idzie - za chwilę zabili zibiego --- > restart , i tak jeszcze ze trzy razy -- chyba nwet luq się wqrzył, ale zibi nic - restart... Napisałem "no tak - gnoje i admin - fajna mieszanka"---------> BAN .. nie dziwne -wyzwałem admina --- ale tu nie chodzi o skargę.
Podobno Sphere to najlepszy klan w polsce - tak twierdzą niektórzy (ja się nie zgadzam)... Kurde-- ale jeśli ludzie z tego klanu zachowują się w taki sposób to chyba coś jest nie w porządku.
ZIBI - jeśli to czytasz to weź się człowieku zastanów co ty sobą reprezentujesz... Jako "najlepszy klan" powinniście jakoś reprezentować naszą skromną polską scenę, a nie odwalać takie akcje.
No co jak co, ale jeśli dochodzi do takich scen wśród ludzi z takiego klanu to u nas naprawdę źle się dzieje.
Gnoje miały ochotę na zabawę -- ok... - to niech grają pod jakimś tymczasowym nikiem i się bawią, ale żeby odchrzaniać taką maniane... na real nikach i na ogólnie szanowanym servie- weźcie się k...a w garść durne patałachy bo ludzi szlag jasny trafia patrząc na takie lamy.
Amen.
P.S. Bardzo was proszę o odpowiedzi - sytuacja nie jest tak banalna jakby się wydawało---poważny klan, poważny serw... nie wiem---> ale mi brak słów.
lol... takim gosciom to brac admina, banowac i olewac bo zazdawanie sie z taka łajzą nie ma sensu...
btw. to mój pierwszy post na 4um cs'a