Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake > OPQL2 jeszcze raz
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

OPQL2 jeszcze raz

Ha, ha, a jednak wyszlo na moje, EVIL wygralo tak jak mowilem! GG!
Za niedlugo rusza 1na1, a ja nie bede mogl grac

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-02-2002 18:08
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Spider
Warrior (Scrag)

I tak liczylem na Evil . 1on1??? Rusza? Kiedy? MOZE se zagram.

Old Post 25-02-2002 13:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Spider Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Spider Znajdź więcej post'ów przez  Spider Dodaj Spider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Spider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Al capone wspominal, ze w tym tygodniu juz bedzie stronka i jakies informacje. Widac to w newsie na stronie opql2.

Old Post 25-02-2002 14:29
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Ano ma byc podobno - razem z opql#3 miala byc dywizja 1v1 - moze byc ciekawie

Old Post 25-02-2002 14:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

opql#3 4na4 nie bedzie, przynajmniej na razie bo nie ma zbyt duzo klanow takiej wielkosci :|

Old Post 25-02-2002 15:00
chimera
Elite (Fiend)

Thumbs up

Klark moze jednak przyjmiecie tego paradoksa i wystartujecie ?

Old Post 25-02-2002 20:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Chimera, Ty nie wiesz jak ja bym se pogral. Moge dostawac baty nonstop, ale chce GRAC !!! Niestety stalka z bmjotu nigdy mi na to nie pozwoli, a kasy na sdi narazie nie mam

Old Post 25-02-2002 21:23
chimera
Elite (Fiend)

Dzis insane cos mowil ze jest jakas nowa oferta z telekomuny dla minimum 7 kompow w sieci ... mozesz zawsze zagadac z ludzmi i wlasne lacze wykupic tylko na np. 10 osob.

Old Post 25-02-2002 22:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Ludzie z mojego osiedla to straszne lamusy, bida. Jedyna nadziej, ze powstanie jakas fajna gralnia gdzie bedzie qw i gdzie beda ludzie siedziec.

Old Post 25-02-2002 22:40
chimera
Elite (Fiend)

Talking

Jest juz taka gralnia -> szczyrk Nazwy nie pamietam ale kompy sa lozne monitory 17" ping 22 na rxr ... pasi ? Mozna sie zgadac i w jakis weekend pojechac. Nie masz kasy ? Powiedz starym ze jedziesz w gory pochodzic

Co do gliwic to zapomnij o dobrym necie ... nie widzialem jeszcze kafejki z dobrym laczem Wiec zostaje tylko oranizowanie nocek jak wtedy. Ale co pol roku to sam powiedziales ze nie ma sensu wiec o co Ci chodzi ? Nie rozumiem chcesz grac ale nie chcesz ?!

Old Post 26-02-2002 00:13
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Chce ale nie chce?
A skad ja mam tyle kasy brac? Ja jestem bidny... :|
A po drugie moi starzy sie czepiaja, za oceny :|

Old Post 26-02-2002 13:58
chimera
Elite (Fiend)

Unhappy

A co ty na to zeby wziasc kompa na jakies party ? Koszt .. benzyna + ewentualnie twoje fajki

Btw .. to jest moj pierwszy post pisany spod linuxa ...

Old Post 26-02-2002 14:06
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Aaa, chyba, ze tak. Ja myslalem o kafejkach.
Loozik, mysle na duzym projektem

Old Post 26-02-2002 14:10
al_capone
Skilled (Knight)

lul. nie wiem kiedy strona ruszy i liga 1on1 to bedzie miala nazwe jeszcze opql#2 duel competition.

strona ruszy gdy zrobie dodawanie newsow i rejestracje.
pozatym....z miodkiem (a raczej on) ciagle czekamy na wiecej..... sami sobie dopowiedzcie

Old Post 28-02-2002 20:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil al_capone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do al_capone Znajdź więcej post'ów przez  al_capone Dodaj al_capone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać al_capone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez al_capone
lul. nie wiem kiedy strona ruszy i liga 1on1 to bedzie miala nazwe jeszcze opql#2 duel competition.

Moze bys na kustomach zrobil?

ztndm3 own!

Old Post 01-03-2002 09:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

A moze na prodm paku?
Calkowicie nowe mapki. (Tylko ekipa maperow by musiala sie troche ruszyc )

Old Post 01-03-2002 11:48
misyu
Combat (Death Knight)

Tak nowe, ze jeszcze nie wiemy, kiedy beda.

Old Post 01-03-2002 15:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil misyu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do misyu Znajdź więcej post'ów przez  misyu Dodaj misyu do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Thumbs up

Zrobcie lige 4on4 plpak only i nic wiecej .. wszystkie mapy z plpaka dozwolone i zadnych fajnych map do single'a a szczegolnie tej po******* co klan loktara wybral sobie na nqr (debile czy co ?) Oni twierdza ze fajnie sie gra na niej ... ta kampienie na rusztowaniu jest rzeczywiscie mega zabawne. Podobnie lige 1on1 mozna by zorganizowac na prodm ONLY.
Co na to organizatorzy opql ?

Old Post 01-03-2002 21:37
al_capone
Skilled (Knight)

nie organizatorzy tylko organizator....a moze organizatorzy?

Old Post 01-03-2002 22:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil al_capone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do al_capone Znajdź więcej post'ów przez  al_capone Dodaj al_capone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać al_capone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Diabelo
Skilled (Knight)

Chimera ale jak ludzie wola grac na dm2 dm4 dm6 to po co dawac customy? Ja tez wole grac na demkach,.Jak np dostajesz z jakims newbie 40-5 to graj i graj i w koncu powalczysz z nim, a jak mowia gra for fun a po przegranym meczu sie wkurwiaja i przeklinaja ze myszka zle chodzila ze to, i to jest gra for fun? np misya. Po Prostu nie graja for fun i juz tylko zeby wygrac.Same ligi nie sa for fun i o to chodzi.

Old Post 02-03-2002 14:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Diabelo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Diabelo Znajdź więcej post'ów przez  Diabelo Dodaj Diabelo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Diabelo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Angry

Nienawidze grac na dm2 dm4 dm6. Po przegranym (99.9% meczy) nie wkorwiam sie na myszke (inne *******y) tylko na to ze jestem ***owy. Gra na demkach nie jest for fun bo mapy sa ograne na maxa i nie ma zadnego fun - mecze zawsze sa tak samo nudne - ciagle to samo .... ble ble ble ...

Old Post 02-03-2002 14:59
[FPP]Klarkash-ton
Guest

ja gram 4fun kazdy mecz wdupiam, mam taki fun z tego, ze sie pochlastac idzie

Old Post 02-03-2002 15:56
tec.avenger
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
Jest juz taka gralnia -> szczyrk Nazwy nie pamietam ale kompy sa lozne monitory 17" ping 22 na rxr ... pasi ? Mozna sie zgadac i w jakis weekend pojechac. Nie masz kasy ? Powiedz starym ze jedziesz w gory pochodzic

Chimera w*******?? nieobrazan mojej cafe na bordzie bo zniej niemamy pingu tak jak ty to mowisz 22. mamy 16 ))

eh co za bezczelnosc ))

Old Post 02-03-2002 17:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tec.avenger Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tec.avenger Znajdź więcej post'ów przez  tec.avenger Dodaj tec.avenger do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tec.avenger prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tec.avenger
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Diabelo
Chimera ale jak ludzie wola grac na dm2 dm4 dm6 to po co dawac customy? Ja tez wole grac na demkach,.Jak np dostajesz z jakims newbie 40-5 to graj i graj i w koncu powalczysz z nim, a jak mowia gra for fun a po przegranym meczu sie wkurwiaja i przeklinaja ze myszka zle chodzila ze to, i to jest gra for fun? np misya. Po Prostu nie graja for fun i juz tylko zeby wygrac.Same ligi nie sa for fun i o to chodzi.

tu masz racje taka prawda ze ja gram pro a wy/ty for fun. I tu jest ta roznica pomiedzy (jak to zwiecie) elita a newbie

Old Post 02-03-2002 17:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tec.avenger Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tec.avenger Znajdź więcej post'ów przez  tec.avenger Dodaj tec.avenger do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tec.avenger prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tec.avenger
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez tec.avenger

tu masz racje taka prawda ze ja gram pro a wy/ty for fun. I tu jest ta roznica pomiedzy (jak to zwiecie) elita a newbie

I niema zadnych wyjatkow.

No chyba ze ktos pogodzil sie z faktem ze ma zle warunki to wtedy gra for fun ( zdrowko insane) .

Old Post 02-03-2002 17:40
chimera
Elite (Fiend)

Exclamation

Pro to gral tresh o swoje ferrari ... to wasze granie o "pietruszke" nie mozna nazwac pro ... a ze jakis paradoks uwaza ze jego team nie gra 4fun tylko pro to jego sprawa .

Old Post 02-03-2002 23:50
Nexus6
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
Pro to gral tresh o swoje ferrari ... to wasze granie o "pietruszke" nie mozna nazwac pro ... a ze jakis paradoks uwaza ze jego team nie gra 4fun tylko pro to jego sprawa .

Paradoks to lama Dwa razy ze mna przegral i sie nie zapisal do klanu SP, ktory niedlugo bedzie robil Evila jak chce

Old Post 03-03-2002 20:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nexus6 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Nexus6 Znajdź więcej post'ów przez  Nexus6 Dodaj Nexus6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nexus6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Talking

Tak nexus ... ale paradoks byl chyba albo na****** albo go nie bylo przy kompie tylko jego mlodsza siostra (pewnie 3 latka) i dlatego wygrales ... albo grales z polskim paradoxem przez x. Pare razy widzialem takiego ... lame.

Old Post 03-03-2002 22:05
[FPP]Klarkash-ton
Guest

A ja mysle, ze Ty Chimera zazdroscisz Nexusowi po prostu skila

Old Post 03-03-2002 23:00
chimera
Elite (Fiend)

Talking

A ja mysle ze jestescie pojebani

Old Post 03-03-2002 23:55
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:44.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions