Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Coolnet 2
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Question Coolnet 2

Są jakieś newsy co do drugiego serwerka UT na Coolnecie?
Mówiło się, że w zeszłym tygodniu się zajawi,jak na razie odemnie go nie widać,wiecie coś na ten temat?

Znaczy, że nikt nic nie wie?Problem dla mnie ostatnio i tak jakby akademicki,bo mój provider w godzinach najlepszej "grywalności" router konserwuje czy coś:(

Edytowane przez panNA dnia 13-03-2002 o godz. 00:18

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 10-03-2002 13:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarK
DarK the death M4ST3R =D

Na urbanterror pl robią jakiś apetyt że powsatnie coolnet 2 no ale narazie to cicho na temat coolnet'a 2.

Old Post 24-03-2002 16:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarK Znajdź więcej post'ów przez  DarK Dodaj DarK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Unhappy

quote:
Napisane oryginalnie przez DarK
Na urbanterror pl robią jakiś apetyt że powsatnie coolnet 2 no ale narazie to cicho na temat coolnet'a 2.

i servera ut.pl tez, a atmosfera w ogole nie dziala

Old Post 24-03-2002 16:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hej

hej jak się wchodzi na server na ut.pl to pisze że jest w czasie testoof, jest testowamy...Czy tak długo się testuje servery?

GrEaTEyE

Old Post 24-03-2002 16:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nOne
yay!

Tak sie tylko mowi , naprawde go nie ma ...

Old Post 24-03-2002 18:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nOne Znajdź więcej post'ów przez  nOne Dodaj nOne do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nOne prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Angry qrde

No i wielki pech że niema servera ut.pl(((bo jush mnie dobija to że 12 niemcoof na qlnecie, 2 polaków siedzi brrrrrr

GrEaTEyE

Old Post 24-03-2002 18:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nOne
yay!

Cool serv ut.pl

Jest jedno rozwiazanie by serw ut.pl ruszyl , mianowicie mozemy zlozyc sie na kompa , na ktorym bedzie stal serw ut

Old Post 24-03-2002 21:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nOne Znajdź więcej post'ów przez  nOne Dodaj nOne do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nOne prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Talking

a ja juz sobie znalazlem zajebis.ty serverek za granica, gdzie nie ma newbies [prawie ] i ping tez nie najgorszy... dzisiaj mialem kolo 100, ale na wieczor uroslo do 400

Old Post 24-03-2002 22:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

rzuc ip to i my newbies sobie pogramy :O

Old Post 25-03-2002 06:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Będzie wkońcu ten coolnet 2 ? Przydałby się bo na coolneta za hooya nie da się już wejść ...

Old Post 02-04-2002 20:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fragi
pif paf ratatata

Re: serv ut.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez nOne
Jest jedno rozwiazanie by serw ut.pl ruszyl , mianowicie mozemy zlozyc sie na kompa , na ktorym bedzie stal serw ut

Hehe wy sie lepiej mi na komp sciepnijcie ), bo nie da sie grac

Old Post 02-04-2002 20:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fragi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fragi Znajdź więcej post'ów przez  fragi Dodaj fragi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fragi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kmb007
kmb007™ POWER

Ja widzialem ze jest coolnet2 ale nie dla UT tylko dla jakiejs innej gry (chyba dla moda do UT)!!!

http://top.gry-online.pl/mapy.php?s...;do=20&od=0

Tak jak prosiliscie <®(((><™

Old Post 12-04-2002 19:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kmb007 Znajdź więcej post'ów przez  kmb007 Dodaj kmb007 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kmb007 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Avalone
...

co do serv ut.pl

co do serv ut.pl to, zwrucilem na to uwage, ze text "server w fazie testoof" widnieje jush od poczatku powstania ut.pl .

Old Post 12-04-2002 19:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Merlin
r3esurrected

qlnet2

slyszalem ostatnio z godnych zaufania zroodel ze ma ruszyc qlnet 2 w najblizszym czasie

Old Post 12-04-2002 20:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Merlin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Merlin Znajdź więcej post'ów przez  Merlin Dodaj Merlin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Merlin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: qlnet2

quote:
slyszalem ostatnio z godnych zaufania zroodel ze ma ruszyc qlnet 2 w najblizszym czasie

a dokladniej to next week. a jszcze dokladniej - jak D.B znajdzie czas, aby pojechac na ul.P., gdzie go wstawi do szafy. Maszyna juz jest gotowa, skonfigurowana, wygrzana -- kwestia tylko zawiezienia jaj (cos kolo 30 kilo wkrecenia w szafie, okablowania, odpalenia netu i voila.
Aha - i bedzie stal w jeszcze lepszym miejscu sieci, niz dotychczasowy - tuz kolo WIXa (warsaw internet exchange). I w zwiazku z tym (moze) kazdy bedzie go dobrze widzial. Dotychczasowy coolnet, stoi na laczu 2x155Mb + 4x34Mb. Nowy bedzie mial ZNAACZNIE wiecej (hm, nie mozna tak liczyc, ale mozna powiedziec ze lacznie jakies kilkanascie Gb

Zadowoleni?
Apetyty rozbudzone?
To za mychy i terenowac!

Old Post 12-04-2002 20:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DreadOn3
Dread Killah of bR

Re: Re: qlnet2

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

a dokladniej to next week. a jszcze dokladniej - jak D.B znajdzie czas, aby pojechac na ul.P., gdzie go wstawi do szafy. Maszyna juz jest gotowa, skonfigurowana, wygrzana -- kwestia tylko zawiezienia jaj (cos kolo 30 kilo wkrecenia w szafie, okablowania, odpalenia netu i voila.
Aha - i bedzie stal w jeszcze lepszym miejscu sieci, niz dotychczasowy - tuz kolo WIXa (warsaw internet exchange). I w zwiazku z tym (moze) kazdy bedzie go dobrze widzial. Dotychczasowy coolnet, stoi na laczu 2x155Mb + 4x34Mb. Nowy bedzie mial ZNAACZNIE wiecej (hm, nie mozna tak liczyc, ale mozna powiedziec ze lacznie jakies kilkanascie Gb

Zadowoleni?
Apetyty rozbudzone?
To za mychy i terenowac!

Milo to slyszec i milo wiedziec ze mam az tak poinfromowanego czlowieka w clanie

Old Post 12-04-2002 21:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DreadOn3 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DreadOn3 Znajdź więcej post'ów przez  DreadOn3 Dodaj DreadOn3 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DreadOn3 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: qlnet2

quote:

Zadowoleni?
Apetyty rozbudzone?
To za mychy i terenowac!

kilkanaście Gb ? Boshe ... lol lol ... nie mogę się już doczekać

Old Post 12-04-2002 23:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

ale tak nie mozna liczyc....

mowilem: nie mozna tak liczyc ze sumujesz przepustowiosci wszystkich providerow w WIXie.

Przyjmijmy, ze coolnet2 bedzie mial (prawdopodobnie) 100Mbps lub 10Mbps - to sa wiarygodne wartosci (ethernet lub fastethernet )
polaczenie bedzie bez lagow (jesli beda powstawaly lagi, straty pakietow, duze czasy pingow) - to gdzies dalej, blizej Was.

Ale - pozyjemy, zobaczymy.

Old Post 13-04-2002 00:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

pogramy , zobaczymy

Old Post 13-04-2002 10:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaRcel
siem

Talking

A ktoś mi może odpowie co sie dzieje z atmosferą??
Tylko cosik innego jak to ze nie działa ))))

Old Post 13-04-2002 12:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaRcel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaRcel Znajdź więcej post'ów przez  MaRcel Dodaj MaRcel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaRcel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

Slyszalem ze ostatnio wlasciciele atmo , nie placa za lacze i dlatego tak laguje i w konsekwencji nie dziala....a chaos nie ma czasu caly czas stawiac od nowa servera

Old Post 13-04-2002 12:28
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
Slyszalem ze ostatnio wlasciciele atmo , nie placa za lacze i dlatego tak laguje i w konsekwencji nie dziala....a chaos nie ma czasu caly czas stawiac od nowa servera

No właśnie sux, już od jakiś 2 tygodni nie chodzą oba atmo ... a szkoda ...

Old Post 13-04-2002 14:37
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

No właśnie sux, już od jakiś 2 tygodni nie chodzą oba atmo ... a szkoda ...

hm, ja mam w swoim monitoringu takie servery:

Q3S games.coolnet.pl:27960
Q3S snajper.pl:27966
Q3S 81.18.192.8:27963
Q3S 62.179.6.118:27960
Q3S 217.96.2.194:27960
Q3S 213.134.172.177:27960
Q3S 62.89.124.19:27960
Q3S 195.117.13.89:27960
Q3S 212.142.28.226:27961
Q3S 212.142.26.227:27961
Q3S kill2.it.pl:27960
Q3S kill.it.pl:27960

czy ktos zna jeszcze jakies POLSKIE? proszony jest o info....

Old Post 17-04-2002 02:54
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: ale tak nie mozna liczyc....

quote:
polaczenie bedzie bez lagow (jesli beda powstawaly lagi, straty pakietow, duze czasy pingow) Ale - pozyjemy, zobaczymy.

no i dobrze ze zastrzeglem klauzule w ostatnim zdaniu

okazalo zie ze dzisiejsze lagi, sa spowodowane (njprawdopodobniej) kabelkiem ethernet (zbyt dlugi, linka a nie drut). W srode bedzie wymieniany - i testujcie !

Old Post 17-04-2002 03:27
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: ale tak nie mozna liczyc....

quote:
pozyjemy - zobaczymy

no i wyszlo ze sam sobie odpowiadam

otoz chcialem oglosic, ze niejako sie opiekuje coolnetem2 (mozecie na niego wlazic jak na kill2.it.pl, jesli ktos nie pamieta IPa.

Do piatku przygotuje konfig na Lige, potem przekaze rocna SedziomLigowym, potem konfig wroci do obecnego (cos w rodzaju 26graczy, TDM,60 mapek do wyboru, niepelne glosowanie i takie tam), po rcony CLow prosze o zglaszanie sie do mnie.

od razu zastrzegam - to beda jednorazowe rcony (zeby potem nie bylo - dlaczego mi zabrales
rcona?)

Old Post 17-04-2002 03:32
PAPUGa
Elite (Fiend)

Cool Re: no i znowu sam sobie odpowiadam :P

quote:
no i wyszlo ze sam sobie odpowiadam

no bo ja sie Wam chcialem wlasnie pochwalic: ta zielona kropka na dole rysunku z prawej strony - to JA!

Old Post 17-04-2002 10:05
PAPUGa
Elite (Fiend)

Angry Re: Re: no i znowu sam sobie odpowiadam :P

quote:

kurcze, puknalem nie ten guziczek co trzeba i zamiast dodac ataczment to punkalem wysluj posta
a w edycji posta juz sie nie da dodac atacza...
chcialem wiec skasowac mojego posta - nie mam do tego uprawnien

oto atacz...
niebieska linia - ilosc MAXplayers dozwolonych na servie,
przerwy w niebieskiej linii w dol - pady mojej dzierzawy,
zielone wypelnienie u dolu - ilosc graczy w danej chwili na servie.

Old Post 17-04-2002 10:08
Sniezek
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: ale tak nie mozna liczyc....

quote:

(cos w rodzaju 26graczy, TDM,60 mapek do wyboru, niepelne glosowanie i takie tam), po rcony CLow prosze o zglaszanie sie do mnie.

od razu zastrzegam - to beda jednorazowe rcony (zeby potem nie bylo - dlaczego mi zabrales
rcona?)

nieeeee tylko nie TDM...

o kim mowisz z tymi rconami.. ? czy ktos cie meczyl ostatnio ? dajmy na to tak hipotetycznie przez gadugadu ?

Old Post 17-04-2002 15:04
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: ale tak nie mozna liczyc....

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
nieeeee tylko nie TDM...

dlaczego nie?
a moze CTF?
aktualnie mam u siebie monitorowane 11 polskich servow (pomijam jak czesto one padaja).
na WSZYSTKICH difoltowo jest TS....
bez komentarza.

quote:

o kim mowisz z tymi rconami.. ? czy ktos cie meczyl ostatnio ? dajmy na to tak hipotetycznie przez gadugadu ?

nie, jasze nie - ale wole dmuchac na zimne.
i od razu - w piatek rusza liga - ma pierwszenstwo na rcona na coloolnet2 (o ile wszystko z nim bedzie ok do tego czasu).
w miedzyczasie jesli komus wypadnie sparing,terning czy co tam - to zapraszam (ale raczej tak sobota,niedziela) na GG po rcona.jednorazowego.

Old Post 18-04-2002 01:04
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: Re: Re: Re: ale tak nie mozna liczyc....

quote:

dlaczego nie?
a moze CTF?
aktualnie mam u siebie monitorowane 11 polskich servow (pomijam jak czesto one padaja).
na WSZYSTKICH difoltowo jest TS....
bez komentarza.

nie, jasze nie - ale wole dmuchac na zimne.
i od razu - w piatek rusza liga - ma pierwszenstwo na rcona na coloolnet2 (o ile wszystko z nim bedzie ok do tego czasu).
w miedzyczasie jesli komus wypadnie sparing,terning czy co tam - to zapraszam (ale raczej tak sobota,niedziela) na GG po rcona.jednorazowego.

No ja męczyłem go na gg ... ale rcon był mi pilnie potrzebny ... Ja jestem za TDM ... wszędzie jest TS i każdy od czasu na pewno chce sobie zagrać jakoś "inaczej" ....

Old Post 18-04-2002 18:29
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:14.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions