Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Ligi > PRL > Chamstwo na serwach
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[KmH]THunDeR
Combat (Death Knight)

Thumbs down Chamstwo na serwach

Anonimowość internetu jak widzę jest dla wielu wystarczającym powodem do wyrażania własnych opinii w sposób ogólnie uznany za "chamski i wulgarny". Ciągle jedna za drugą wybucha kolejna sprawa w związku z bluzgami jednego gracza skierowanymi do drugiego.
Ludzie!!! Ile wy macie lat?? Słyszeliście o czymś takim jak szacunek?
Sprawa jest oczywista i sądzę, że strzępię sobie jak narazie język bo takie teksty docierają tylko do ludzi inteligentnych, a to nie tacy w większości zachowują się wulgarnie. Nie najeżdżam tu na nikogo konkretnego, chcę tylko powiedzieć, że z niekulturalnymi graczami w ogóle trzeba coś zrobić.
Uważam że metody są 2:
1)Wziąść sprawę "za mordę" i za KAŻDE zachowanie tego typu wykluczać z rozgrywek na czas nieokreślony/określony/na stałe.
Ta metoda powinna przemówić to mózgów graczy bluzgających. Problem w tym że skosi nam połowę ligi do 0 i będzie bądź co bądź pewnym atakiem na wolność osobistą graczy.
2)Apelować do rozsądku (co właśnie czynię) - ta metoda jest lepsza pod warunkiem że ktoś posłucha. Raczej nie posłucha i w tym problem.
ZACHOWUJCIE SIĘ, bo obawiam się że wkrótce trzeba będzie wprowadzić metodę nr1. Ktoś w końcu straci cierpliwość i dzień dziecka na PRL się skończy. Proszę więc : LUDZIE MYŚLCIE CO ROBICIE ZANIM COŚ ZROBICIE!!!
Jest jeszcze szansa na kulturę w lidze. Wszystko zależy od nas. Nie róbmy sobie gówna na własną wycieraczkę.

[KmH]THunDeR

P.S.:Ostatnie zdanie zabrzmiało jak cytat z Leppera conajmniej .

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-03-2002 10:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [KmH]THunDeR Znajdź więcej post'ów przez  [KmH]THunDeR Dodaj [KmH]THunDeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [KmH]THunDeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
.:SSMAN:.
Hunter

Angry Re: Chamstwo na serwach

Zgadzam sie z toba w 100% = ]
Jak gram PF-em to wyzywaja mnie od lamerow
jak gram Flamerem to wyzywaja mnie od cheaterow
Jak gram snajperem to od komperow
A bron boze! abym mial venoma!!!

I nie mowie tu o "bialych nick-ach" ale o czlonkach szanowanych klanow

Old Post 21-03-2002 15:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil .:SSMAN:. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do .:SSMAN:. Znajdź więcej post'ów przez  .:SSMAN:. Dodaj .:SSMAN:. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać .:SSMAN:. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
zaraza
Vae! Puto deus fio!

No nie wiem jak uważają inni gracze,ale ja chyba jestem kóltóralny.Więc Thunder spox odemnie bluzgów nie dostaniesz

"Dogde this" - Trinity

Old Post 21-03-2002 16:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil zaraza Kliknij tutaj by wysłać e-maila do zaraza Znajdź więcej post'ów przez  zaraza Dodaj zaraza do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać zaraza prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DaBi
Combat (Death Knight)

Talking

Osobiście mnie to chamstwo nie dotkneło ( może jeszcze nie przyszła na mnie kolej ) ale faktycznie zachowania niektórych są delikatnie powiedziawszy niekulturalne i chamskie.
Mi w pamieci zapadła jedna gra na Depot w czasie której jeden z klanowiczów ( dowiedziałem się potem że Clan Lider ) przez jakieś 5 minut bluzgał na swoich ludzi z klanu że go niesłuchają i nie podsadzają w domku. W dodatku jeszcze pretensje były bezpodstawne bo ludzie bronili radia przed atakiem.

Naturalnie każdemu się może zdarzyć powiedzieć coś niemiłego innemu graczowi, ale we wszyskim trzeba zachowac jakieś granice.
W końcu jesteśmy ludźmi więc zachowujmy się jak ludzie.

Old Post 21-03-2002 16:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DaBi Znajdź więcej post'ów przez  DaBi Dodaj DaBi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DaBi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hunter

Talking

Ciekawe bluzgal na swoich klanowiczow ?? i to na globalu heehhehe.......

Old Post 21-03-2002 17:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil .:SSMAN:. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do .:SSMAN:. Znajdź więcej post'ów przez  .:SSMAN:. Dodaj .:SSMAN:. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać .:SSMAN:. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DaBi
Combat (Death Knight)

Talking

no właśnie dlatego tak mi to zapadło w pamięć

Old Post 21-03-2002 17:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DaBi Znajdź więcej post'ów przez  DaBi Dodaj DaBi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DaBi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[KmH]THunDeR
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez DaBi!VMC!
no właśnie dlatego tak mi to zapadło w pamięć

Fajnie to musiało wyglądać .

Old Post 21-03-2002 19:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [KmH]THunDeR Znajdź więcej post'ów przez  [KmH]THunDeR Dodaj [KmH]THunDeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [KmH]THunDeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hunter

Talking = ]

Kiedys gralem na serverze CD Action (na mapie base) podkladam ladunek, ktos z mojego teamu go rozbraja =P podkladam raz-2, i znow ktos rozbraja =P podlorzylem raz-3 i zostalem pilnowac, po jakis 5 sec. przybiega jakis koles i na moich oczach go rozbraja =]]]]]] dalem strzal ostrzegawczy... a on rozbraja dalej!!! rozwalam goscia.
A on na mnie bluzga ze go zabilem!!!!
Ignoruje to, podkladam dynamit pod 02 radar i czekam na Axis, pojawia sie ON i zaczyna do mnie strzelac!! ja oczywiscie go rozwalam a on znow bluzga!!! troche mnie to wq***lo wiec dalem kicka, a on nie dosc ze nie wylecial to zaczol spamowac bluzgami i zaczol kickac mnie =]]]

Old Post 21-03-2002 19:24
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

MNie chamstwo nie dotknelo takze na szczescie aczkolwiek widzialam jak ktos na innego kogos rzucal zle slowa... i po co? Przeciez to w sumie gra i trzeba sie dobrze bawic a nie najezdzac na kogos tylko dlatego ze gra lepiej czy cus....

Sama czasem na kogos mowie "Ty pf'iarzu" czy cos takiego ale zawsze taka wypowiedz zakonczona jest usmiesziem - bo przeciez nie ma co sie obrazac chociaz czasami naprawde dostac cztery razy z rzedu to jest niefajnie

Co do bluzgania klanowiczow - to latwo mozna zlikwidowac jesli sie tylko chce. Cale POISON respektuje pkt 12 swojego regulaminu, u innych tez mogloby cos takiego zadzialac jesli byloby odpowiednio egzekwowane. Jesli nie prosba to grozba.

Old Post 21-03-2002 20:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[KmH]THunDeR
Combat (Death Knight)

Re: = ]

quote:
Napisane oryginalnie przez .:SSMAN:.
Kiedys gralem na serverze CD Action (na mapie base) podkladam ladunek, ktos z mojego teamu go rozbraja =P podkladam raz-2, i znow ktos rozbraja =P podlorzylem raz-3 i zostalem pilnowac, po jakis 5 sec. przybiega jakis koles i na moich oczach go rozbraja =]]]]]] dalem strzal ostrzegawczy... a on rozbraja dalej!!! rozwalam goscia.
A on na mnie bluzga ze go zabilem!!!!
Ignoruje to, podkladam dynamit pod 02 radar i czekam na Axis, pojawia sie ON i zaczyna do mnie strzelac!! ja oczywiscie go rozwalam a on znow bluzga!!! troche mnie to wq***lo wiec dalem kicka, a on nie dosc ze nie wylecial to zaczol spamowac bluzgami i zaczol kickac mnie =]]]

Ej znam to uczucie - biegnę z dokami a tu seria w plecy - mój team. Koleś zwija doki (nawet sorry nie powiedział) i donosi. Spoko może przypadek. Drugi raz to samo - tym razem czaił się przy radio. Zacząłem się pytać o co mu chodzi - 0 odpowiedzi. Trzeciego razu nie było - postrzał w główkę skończył gościowi problem (on pierwszy zaczął strzelać).
Zaczął oczywiście najeżdżać na mnie od lamerów (uwielbiam gdy ktoś używa tego słowa nie wiedząc co ono właściwie znaczy). Wkurzyłem się solidnie ale zacząłem z nim gadać normalnie - bluzgał jeszcze więcej. Na szczęście kumple z drużyny pomogli kolesia wywalić z serwa tak szybko, że nie zdążył nawet zavote'ować . Po co taki koleś gra?
Chyba po to by psuć innym zabawę, bo nie wiem jak można z takiej gry mieć satysfakcję.

Old Post 21-03-2002 20:48
Hunter

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Cale POISON respektuje pkt 12 swojego regulaminu, u innych tez mogloby cos takiego zadzialac jesli byloby odpowiednio egzekwowane.

Tu sie zgadzam! dlugo gram w wolfa i musze przyznac ze NIGDY nie slyszalem zlego slowa ze strony klanu POISEN i BK.
I tu musze podziekowac BK . Jak z nami grali (i wygrali zdaje sie 7:1 [taki trening zrobilismy ] ) to nawet nie bylo slychac "co wy robicie" czy "ale lamy" a nawet nie slyszalem YES! jahwol!! a gralismy (moj klan) dosc "zle" hehh 0 inzynierow na base ) jedyne co bylo slychac to GG i radosc jak wygralismy jedna runde dziekuje BK za wzorowa postawe
Sam nie wiem jak oni to robia?!
W moim klanie (hunter) byly osoby co bluzgaly (ComMar) ale od tej pory slyszalem tylko raz "zle slowa" ze strony mojego klanu do innego klanu =]]] tylko ze te bluzgi byly w pelni uzasadnione =] ( mam dowody, dema i fotki)

Old Post 21-03-2002 22:40
spanzik
fear the newbie

Unhappy

polecam demo z dzisiejszego meczu VMC vs HUNTER jest na ftp ligowym - no comments to co tu piszecie tam ma swoje odzwierciedlenie

Old Post 22-03-2002 03:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spanzik Znajdź więcej post'ów przez  spanzik Dodaj spanzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spanzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[KmH]THunDeR
Combat (Death Knight)

Thumbs up

Zgadzam się. Respekt dla chłopaków z [BK] - graliśmy z nimi (5:3 dla nich - sqoobani, przynajmniej do ostatniej walki mecz nie był przesądzony ) i żadnej chamówy nie porzypominam sobie.
Z POISON grałem tylko z pojedynczymi graczami, ale zawsze są kulturalni.
Naprawdę wzór. Aż przyjemnie z Wami przegrywać .

Old Post 22-03-2002 06:43
Hunter

quote:
Napisane oryginalnie przez [TC]sp@nz
polecam demo z dzisiejszego meczu VMC vs HUNTER jest na ftp ligowym

Heheh tiak niezle bluzgali
Mam demko, a na nim co pewien czlonek VMC mysli o PRL i o hunterach DEMO

Przyznaje my tez niezle TXT walilismy , ale dopiero po slowach (pewnych) ludzi z VMC dotyczacych klanu Hunter, honoru, PRL, i nas samych....

Old Post 22-03-2002 12:18
KWAP
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez DaBi!VMC!
Osobiście mnie to chamstwo nie dotkneło ( może jeszcze nie przyszła na mnie kolej ) ale faktycznie zachowania niektórych są delikatnie powiedziawszy niekulturalne i chamskie

W końcu jesteśmy ludźmi więc zachowujmy się jak ludzie.

hehehe DaBi złotko to są właśnie ludzkie zachowania hmmmm niestety

pozdrawiam

Old Post 23-03-2002 02:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KWAP Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KWAP Znajdź więcej post'ów przez  KWAP Dodaj KWAP do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KWAP prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Allan
Southerner

quote:

Heheh tiak niezle bluzgali
Mam demko, a na nim co pewien czlonek VMC mysli o PRL i o hunterach DEMO

Przyznaje my tez niezle TXT walilismy , ale dopiero po slowach (pewnych) ludzi z VMC dotyczacych klanu Hunter, honoru, PRL, i nas samych....

Ssman nie rob se jaj facet. Udostepniasz skrawek jakiejs glupiej rozmowy wyrwanej z kontekstu !! Pokaz cala te rozmowę a moze sie boisz bo moze Hunter zaczęlo A w tym demku to i tak chyba bardziej sie popisuja Huntersi swoim zasobem słów, a szczególnie jeden z Hunterow. A nastepnie inni chwala go mowiac "Eagle dobry tekst " Goscia o ksywie Eagle powinno sie zawiesic do konca tej ligi ( chociaz i tak nie zagra Hunter zadnego meczu ) Ale chyba to jest tak ze tylko VMC ponosi kary !!

Old Post 23-03-2002 08:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Allan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Allan Znajdź więcej post'ów przez  Allan Dodaj Allan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Allan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hunter

Talking [=

quote:
Napisane oryginalnie przez Allan!VMC!

Udostepniasz skrawek jakiejs glupiej rozmowy

Tak to tylko kawalek bo od tej pory zaczelem nagrywac a szkoda ze nie od poczatku naprawde szkoda

quote:
Pokaz cala te rozmowę a moze sie boisz bo moze Hunter zaczęlo

Chcesz cala rozmowe to wez demko nagrane przez sedziego i zobacz kto tam nas zaczol wyzywac od *&$%@#^*)^ i *%^^%& bo przestrzegalismy regulaminu ( i umowy )

quote:
A w tym demku to i tak chyba bardziej sie popisuja Huntersi swoim zasobem słów

Zobacz ze nasze slowa to odpowiedz na wasze ( a raczej AciD) bluzgi na klan hunters, PRL i sedziego....

quote:
Ale chyba to jest tak ze tylko VMC ponosi kary !!
Przeczytaj TO a sie dowiesz dlaczego...

Old Post 23-03-2002 10:56
Allan
Southerner

Re: [=

quote:

Zobacz ze nasze slowa to odpowiedz na wasze ( a raczej AciD) bluzgi na klan hunters, PRL i sedziego....

Wasze ?? Ja juz nie jestem w VMC i w czasie Waszego meczu tez JUZ nie bylem. A pozatym kultura wymaga nie odpowiadania bluzgami na bluzgi. W tej sytuacji jestescie tak samo winni jak VMC i nie wazne kto zaczał !! Am i Right ?

Old Post 23-03-2002 11:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Allan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Allan Znajdź więcej post'ów przez  Allan Dodaj Allan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Allan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hunter

Post Re: Re: [=

quote:
Napisane oryginalnie przez Allan!VMC!

Wasze ?? Ja juz nie jestem w VMC i w czasie Waszego meczu tez JUZ nie bylem. A pozatym kultura wymaga nie odpowiadania bluzgami na bluzgi. W tej sytuacji jestescie tak samo winni jak VMC i nie wazne kto zaczał !! Am i Right ?

Nie wiedzialem ze juz nie jestes.

Co do nie odpowiadania na bluzgi, ZOBACZ demo sedziego.
Nic im nie odpowiadalismy ale ile mozna!!! prosilem sedziego o uspokojenie !VMC!, nic to nie dalo.... koles zaczol spamowac slowami w stylu FUCK XXXXXXX, co nas WQRWILO na MAXsa

Old Post 23-03-2002 11:40
Xaoo
[POISON]

Allan ma racje, skoro oni was wyzywaja w czasie meczu to pozniej poniosa konsekwencje z oczywistego powodu. ale jesli wy ich tez zaczeliscie wyzywac to jestescie tak samo winni jak oni, poniewaz naruszyliscie netykiete, ktora napewno przestrzega klan POISON i kilka innych. wymowka typu: "to oni zaczeli" jest na poziomie 10-latka: "uderzylem go bo on zabral mi lizaka"

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 23-03-2002 23:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hunter

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez Xaoo
jest na poziomie 10-latka

Dziecko prawde ci powie....

quote:
"uderzylem go bo on zabral mi lizaka"

Gdyby ktos mi zabral lizaka to bym go zabi... uderzyl

Ale do jednego musze przyznac ci racje... POISEN nigdy nikogo nie zbluzgalo i dlatego dla mnie POISEN jest jednym z najlepszych klanow

Old Post 24-03-2002 00:09
Kalaf10r
Mastahh Warzyffko

z mojej strony jedyne "CHAMSTWO" a dokładnie przejaw takowewgo zachodzi wtedy jak 3/4 ludzi gra na servie z Panzerem widac tylko wielkie WYBUCHY a gra traci wtedy sens no ofcoz nie wyzywam wszystkich tych co maja PF tylko (akurat dzisiaj zmienilem xywke na jebac_panzerfaust) przejawaim to textem to juz mnei zaczyna wk....iac te je....e panzerfausty, ale cush zrobic ludzie nie wolą juz powalczyc 1-1 tylko walnac PF (czesto zabijajac siebei podrodze) i miec fraga do przodu albo do tylu (temat PF byl poruszany XXX razy) no i jeszcze kwestia medykuff którym nie daja ammo to tez czasami w....ia jak biegasz medem z nozem. to byylo by tyle "PRZEJAWU CHAMSTWA" z mojej strony

Old Post 24-03-2002 12:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kalaf10r Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kalaf10r Znajdź więcej post'ów przez  Kalaf10r Dodaj Kalaf10r do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kalaf10r prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hunter

Talking

Mnie troche wq**a kiedy (na depot) stoje sobie na "wyrwie" kolo AA gun z PFem, i jak ktos przechodzi to go BUM! heheh..... a potem jakis koles do mnie mowi ze jestem lama z PF....
Ten "czlowiek" idzie drugi raz TA sama drogo i BUM!! a on mnie znowu wyzywa skoro dostaje tam z PF to powinien sie zorientowac ze bede tam ciagle stal, powinien zmienic droge, isc od pociagu, czy kanalami ale ON nie, znow (juz 3 raz) ta sama droga idzie BUM!! hehe gdzie takich ludzi robia???

Albo na mp_bicz siedze z PF na przeciw bunkra.....
Maja respawn, chyba z 10 tamsiedzi i sie ammo/apteczkami wymieniaja NIKT nie wychodzi, poprostu tam stoja!!
Wale z PFa.... i zaraz jakis koles mnie od LAMEROW wyzywa
A jak siedze z venomem na tarasie i chyba z 10 gosci na min. kosze to mnie od komperow wyzywaja!! czy nie moga isc inna droga?? czy nie moga wziasc PF, snajperki, AIRa .......

Old Post 24-03-2002 13:25
[KmH]THunDeR
Combat (Death Knight)

quote:
Mnie troche wq**a kiedy (na depot) stoje sobie na "wyrwie" kolo AA gun z PFem, i jak ktos przechodzi to go BUM! heheh..... a potem jakis koles do mnie mowi ze jestem lama z PF....
Ten "czlowiek" idzie drugi raz TA sama drogo i BUM!! a on mnie znowu wyzywa skoro dostaje tam z PF to powinien sie zorientowac ze bede tam ciagle stal, powinien zmienic droge, isc od pociagu, czy kanalami ale ON nie, znow (juz 3 raz) ta sama droga idzie BUM!! hehe gdzie takich ludzi robia???

Albo na mp_bicz siedze z PF na przeciw bunkra.....
Maja respawn, chyba z 10 tamsiedzi i sie ammo/apteczkami wymieniaja NIKT nie wychodzi, poprostu tam stoja!!
Wale z PFa.... i zaraz jakis koles mnie od LAMEROW wyzywa
A jak siedze z venomem na tarasie i chyba z 10 gosci na min. kosze to mnie od komperow wyzywaja!! czy nie moga isc inna droga?? czy nie moga wziasc PF, snajperki, AIRa .......

Tak czy siak taka taktyka nazywana jest snajpingiem (czajenie sie i atak z zaskoczenia), albo w przypadku czajenia się koło respawnów kampingiem (orginalnie stąd wzięło się to określenie - patrz: Q1 i następne). Nie dziw się więc że tak cię nazywają...
Fakt że prawie wszyscy nadużywają tych określeń, nie oznacza że jednak czasem nie używa się ich z uzasadnieniem.

Old Post 24-03-2002 16:55
Hunter

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez [KmH]THunDeR

czajenia się koło respawnów

Ja sie nie czailem poprostu stalem przy drabince....
Potrze a tam z 10 ludzi z bunkra wyjsc nie moze to im pomoglem

Co innego gdybym stal na bunkrze z PF czy venomem...

Old Post 24-03-2002 17:23
MAr-n
PROwokator

Ale dlaczego nazywac gosci lama czy kamperem mi sie wydaje ze jak jest team to musi byc jakis kolo z pf ktory jak by to powiedziec czysci droge innym inne zdanie jezeli widac ze gosc gra tylko z pf i niczym innym to mozna go tak nazwac , snajper na plazy tez jest przydatny ale na poczatku bo tez czysci droge swoim. Wydaje mi sie ze chyba po to wymyslili te bronie

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 25-03-2002 16:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DaBi
Combat (Death Knight)

quote:

Ja sie nie czailem poprostu stalem przy drabince....
Potrze a tam z 10 ludzi z bunkra wyjsc nie moze to im pomoglem

Co innego gdybym stal na bunkrze z PF czy venomem...

tak racja to co innego
stanie na bunkrze z pfem daje wiekszą szansę na zgon

Old Post 25-03-2002 16:24
Hunter

Talking

Kamping tak jak snajping jest pewnym stylem gry, skradania sie, krycia w "strategicznych" punktach, czy naglych atakow.
Jesli ktos obral taka taktyke (np: na depot) czy to zle??
PFy na "ruinach" sa bardzo przydatne , czyszcza droge dla innych klas... wiec czy ludzie powinni sie tego wstydzic??
Mnie wq*****a ludzie co dorwali sie do PC mamusi i odpalili jakies FPP, uslyszeli pare "slow" i jak ktos ich zabije to wala TXT w stylu "Ty jestes KOMPER!!!" (sami nie wiedza co to znaczy, myla Kompera z Lamerem, a czasem i z hackerem ) i tak przez cala gre
Dlatego tez nie gram na CD-Action

Albo inne TXT....
Gram se na TaQ, a tu nagle leci spam "EE wygralibysmy gdyby nie to ze nie znam mapy" i tak spamowal przez 30 sek. gralismy na mp_bicz

Old Post 25-03-2002 16:49
[KmH]THunDeR
Combat (Death Knight)

SSMAN - Nie pisałeś gdzie stałeś...
MArtin - zgadzam się. Tylko notoryczności w pf'ie nie popieram.

Old Post 25-03-2002 18:58
[KmH]THunDeR
Combat (Death Knight)

Talking

quote:
Kamping tak jak snajping jest pewnym stylem gry, skradania sie, krycia w "strategicznych" punktach, czy naglych atakow.

I tu moim zdaniem mylisz kamping ze snajpingiem. Kampuje się chamsko przy respawnie, non-stop i z premedytacją (i głupim uśmieszkiem ). Skradanko i atak z ukrycia (nie stanie w miejscu przy spawnie) to zgodnie z terminologią snajping, który jest złem mniejszym .
Tak czy siak ta taktyka jest wkurwiająca, acz nieunikniona - snajping of kors, kampingu NIGDY nie popierałem i popierać nie będę.

prof.dr.hab.terminologii indukcyjnej [KmH]THunDeR

Old Post 25-03-2002 19:04
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:04.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions