quote: Napisane oryginalnie przez LuZnY
jak najbardzie za zablokowaniem, niema sensu sie z zagranicznymi lamami (bo ci dobrzy wchodza raczej zadko), co do klanowek to jak qlnet bedzie full (of shit) to i tak tam niezagracie, sa inne servy: snajpa, 2X atmo, debianek, urban terroristoz, av, upc.pl i prawie zawsze stoja puste
Ale LuZnY, myslisz czemu goscie z zagranicy graja na coolnecie ?? Bo tam maja najlepszy ping, a na atmo jak wejdzie ktoś to zaraz 500, więc nikt nie będzie chciał grać z nami np. w ClanBase na naszych serverach, już tak dostaliśmy, my tzn dT, graliśmy z klanem KooL i u nich mieliśmy pingi 300 i dostaliśmy 7/4, potem przyszła koleja na nasz server, na coolnecie nie dało się grać, bo nikt nie miał rcona, więc misliśmy grać na atmo2 - KlanWars, no i oni nagrali demko, ze swoimi lagami i powiedxzili nam że nie będą grać, ale jak ich wyzywałem to wyrażnie podalem ip servera - atmosfera.pl:27970 a oni się zgodzili, ale nagle w następnym dniu, doszła mi na maila wiadomośc że dostaliśmy 7/4 a drugi mecz na naszym servie poprostu się nie odbył przez lagi ... i spadliśmy o 11 pozycji w Cb. Jestem peewnien że gdyyby ktoś miał rcona na coolnet to skopalibyśmy im pingi, bo nie byli tacy wspaniali ... A gdy będzie blokada Ip ? takie sytuacje się powtórzą, goście nagrają demko, wyślą do sedziów CB i dostaniemy, nie wiedząc o tym nawet .. bo przecież wiadmomo że na świecie mówi się o nas "lamki z Polski", więc co mamy do powiedzenia ?
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|