quote: Napisane oryginalnie przez al_capone
panowie. czym wy sie naprawde przejmujecie?
Al Ty masz naprawde jakies kompleksy A niepotrzebnie
1. Dlaczego mowisz w licznie mnogiej? To jakas przypadlosc? Jak ja narzekalem na cala elite to dostawalem po dupie, a Shooler tak jak teraz kasowal moje topiki Dlatego mowie dzisiaj CZESC ELITY
2. Q w to swietna gra. Sp jest spoko, ale ilez to mozna grac. Glownie mp sprawia przyjemnosc i tu jest wlasnie mur, bo mp trzeba miec z kim grac. Jak tylko pojawiaja sie pomysly typu nowy serwer w gliwicach to od razu ktos wyskakuje i mowi po co jak sa inne (sux).
3. Twoje zdanie na temat dawnej elity jest calkiem trafne! Dzisiejsza elita (ktorej nie powinienem tak nazywac - tylko banda malych dzieci) chcialaby tego samego. Tzn. stoisz za bramka i podajesz pilki kapujesz? A potem za pare lat bedziesz sobie mogl zagrac mecza. Chyba, ze elita ma zly humor.
4. Co najbardziej wkurwia czesc elity? To, ze inni lemrzy (np. ja) maja przyjemnosc grania qw z innymi graczami. Przeciez do mnie elita na serwach to sie nawet nie odzywa i udaje, ze mnie nie widzi.
5. Co do przejmowania! Stary jestes jak Chimera. Myslisz, ze nic innego nie ma oprocz qw. Stary ja poszedlem grac w qw do kafeji nie znajac dobrze map i nie majac wlasnego konfiga dostalem po dupie i na nikogo sie nie zalilem. Tradycyjne bluzgi tez rozumiem, bo jest to czesc tej specyficznej kultury quakeowej, ale zachowanie np. insane jest cioterkie i lamerskie. Kiedys gosc bedzie w zyciu robil cos innego niz qw i mam nadzieje, ze ludzie go potraktuja tak samo jak on potraktowal [sp]
6. Zycze wszystkim newbies, aby nie stali sie tak popier.doleni jak elita, a elicie, zeby nie udlawila sie wlasnym gownem. Na tym koncze moja przygode z qw, ktora bede wspominal naprawde ciekawie.
7. Wypisalem sie z ligi, bo po co mam grac z ave, ktory przeciez na graczu powiedzial, ze nie ma tam z kim grac. Po co mam robic mu przykrosc. Jeden meczyk mniej nie?
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|