Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake > serwery
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Nexus6
Master (Spawn)

serwery

Czy kazdy moze zagrac na polskich serwerach qw? Mam na mysli glownie (tylko) rxr.
I nie smiej sie cioto! Pytanie jest wbrew pozorom powazne, a konsekwencje odpowiedzi jeszcze bardziej powazne.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 02-04-2002 00:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nexus6 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Nexus6 Znajdź więcej post'ów przez  Nexus6 Dodaj Nexus6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nexus6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Jak widze elita nie lubi swiezej krwi na serwerach i z nowych graczy lubi sie wymiewac. Co chwila spotykam sie z nieprzyjemnym postepowaniem odnosnie klanowiczow [sp], a teraz pewnie czytaja tego posta (jak sie okazuje elita tu czesto zaglada a pozniej wysmiewa miedzy soba nasze arcylamerskie wypowiedzi) i brechaja na maksa.
Najprzyjemniejszy jest pan Insane, ktory przyczepil sie do mnie nie wiem z jakiego powdu. Chyba dlatego, ze raz grajac z nim dalem dosconnecta. Mam szacunek do jego poziomu gry, ale poziom zyciowy jaki soba prezenstuje jest zatrwazajaco niski.
(zwazywszy na to, ze sam ladnie miesza, ale jemu wolno bo to przecie eliciarz)

Odnosnie serwerow. Mialem chyba dzisiaj bana (za co? nie wiem), bo jakos dziwacznie moglem sie laczyc tylko z dwoma serwerami o nazwie Alaska. Co dziwne takze kilku innych klanowiczow [sp] mialo podobna sytuacje do mojej. Tylko szanownemu panu barrelowi wszystko dzialalo - dziwny przypadek, amoze Barrel nam to wyjasnisz?

Przed chwila znowu pewna osoba (nie chce mi sie przytaczac ksywek) spytala sie mnie czemu nie rozwiazalem [sp]? Co wam do jasnej cholery ten klan przeszkadza?
Nie wspomne juz ze dzisiaj miedzy jednym banem na serwach a drugim nasza elita (znow insane tez tam byl) wysmiewala sie z sp, wymyslajac niedorzeczne nazwy.

Widze, ze ludzie grajcy w qw nie lubia zmian i wola sie caly czas kisic we wlasnym towarzystwie. Ja nie bede zmienial tych utartych przez lata i dopracowanych do perfekcji zwyczajow. bawcie sie dobrze cioty komputerowe zwane takze elita - macie zbyt wysokie mniemanie o sobie, a swiat nie konczy sie na qw.
pewnie zaraz mnie ktos zbluzga, prosze bardzo, ja koncze swoja kariere w tym eliciarskim swiatku. Widze ze rasizm quakowy panuje. Trzyamjcie sie wielcy gracze.

Old Post 02-04-2002 00:54
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Mowile wam sto razy zeby nie przejmowac sie takim czyms. To tak jakby w wojsku byscie narzekali ze dziadki sie wyzywaja na was.

Ten screen jest dla elyty, ktora tu czesto szuka rozrywki

Old Post 02-04-2002 01:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

bleheheheh
ciekawe kto to byl?

Old Post 02-04-2002 01:18
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Ps. Ja mam zamiar nada lamic w qw - gadki insane'a mnie tyle obchodza co pogrom zydow w oswiecimiu.

Old Post 02-04-2002 01:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Re: serwery

quote:
Napisane oryginalnie przez Nexus6
Czy kazdy moze zagrac na polskich serwerach qw?

Tak

Old Post 02-04-2002 01:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Re: Re: serwery

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler

Tak

Jestes tego taki pewny? Skad to wiesz?

Old Post 02-04-2002 01:26
Nexus6
Master (Spawn)

Re: Re: serwery

quote:
Tak

Mowisz o sobie pewnie A ja pytam czy KAZDY moze grac?

Old Post 02-04-2002 01:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nexus6 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Nexus6 Znajdź więcej post'ów przez  Nexus6 Dodaj Nexus6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nexus6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Re: Re: Re: serwery

quote:
Mowisz o sobie pewnie A ja pytam czy KAZDY moze grac?

Tak, kazdy podlaczony do netu

quote:
Jestes tego taki pewny? Skad to wiesz?

Tak, z internetu

Old Post 02-04-2002 01:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Nexus6
Master (Spawn)

Shooler jako redaktor fpp i newmaker powinienes wiedziec nieco wiecej i nieco dokladniej !

Old Post 02-04-2002 01:36
chimera
Elite (Fiend)

quote:
Shooler jako redaktor fpp i newmaker powinienes wiedziec nieco wiecej i nieco dokladniej !

Co ma wiedziec ? Ze wam sie nie chce w qw grac i winicie to innych graczy ? Kazdy moze grac na rxr'ach ale nie kazdy tam grajacy moze chciec z wami grac - na to nic nie poradzicie.

Old Post 02-04-2002 01:42
[FPP]Klarkash-ton
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera

Co ma wiedziec ? Ze wam sie nie chce w qw grac i winicie to innych graczy ? Kazdy moze grac na rxr'ach ale nie kazdy tam grajacy moze chciec z wami grac - na to nic nie poradzicie.

ale zes dosral teraz
szkoda slow
po co elita sie z sp wysmiewa? zadaje po raz kolejny pytanie i nie ma odpowiedz. robi im co ten klan?

Old Post 02-04-2002 01:43
Nexus6
Master (Spawn)

quote:

ales dojebal teraz
wiesz co szkoda, ze ni znasz moich postow z misiem
wiedzialbys jak on bronil cioterska elite poslugujac sie dokladnie odwrotnymi argumentami niz Twoje
i na to co Ty powiedziales to by odpowiedzial jedno:
ciota

Old Post 02-04-2002 01:49
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Klarkash-ton
po co elita sie z sp wysmiewa? zadaje po raz kolejny pytanie i nie ma odpowiedz. robi im co ten klan?

Ktos was zbanowal czy jak bo nie kapuje? Za slaba gre sie nie dostaje banow, a jesli sie nie dostaje to mozna grac slabo na serverach RxR.

Zdanie innych o waszym klanie to inna histeria...

czy taka odpowiedz was satysFUCKcionuje?

Old Post 02-04-2002 01:52
[FPP]Klarkash-ton
Guest

quote:

Ktos was zbanowal czy jak bo nie kapuje? Za slaba gre sie nie dostaje banow, a jesli sie nie dostaje to mozna grac slabo na serverach RxR.

Zdanie innych o waszym klanie to inna histeria...

czy taka odpowiedz was satysFUCKcionuje?

nie

widocznie nie czytales dokladnie drugiego posta w tym topicku

Old Post 02-04-2002 01:54
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Widze, ze ludzie grajcy w qw nie lubia zmian i wola sie caly czas kisic we wlasnym towarzystwie.

Tak, juz gdzies to widzialem. Klarkash jestes pewien ze to byl ban?

Old Post 02-04-2002 01:59
[FPP]Klarkash-ton
Guest

quote:

Tak, juz gdzies to widzialem. Klarkash jestes pewien ze to byl ban?

gdzie to widziales ?????
o co chodzi?

Old Post 02-04-2002 02:00
Nexus6
Master (Spawn)

Klark to Ty nie wiesz, ze na tym boardzie nikt nie rozumie slowa chyba, byc moze czy tez niepamietam?
Ucz sie od elity!!!

Old Post 02-04-2002 02:04
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Klark to Ty nie wiesz, ze na tym boardzie nikt nie rozumie slowa chyba, byc moze czy tez niepamietam?
Ucz sie od elity!!!

Rzucajac takie "oskarzenia" nie moze byc nie domowien w stylu "chyba" "byc moze"

Old Post 02-04-2002 02:22
chimera
Elite (Fiend)

Ej dlaczego skasowaliscie taki wyczopisty topic jak zale na elite ? A tak ciekawie sie zapowiadal.

Old Post 02-04-2002 02:27
al_capone
Skilled (Knight)

quote:
Ps. Ja mam zamiar nada lamic w qw - gadki insane'a mnie tyle obchodza co pogrom zydow w oswiecimiu.

**** chimera bardzo podoba mi sie twoj punkt widzenia
bardzo przypominasz mnie jeszcze sprzed czasow finalu ALGS w 1999.
ja nie czuje sie zadna elita. moj poziom daleko odbiega od tego jaki bym chcial zeby byl. wielu ludzie mnie kopie na dm4. ale to nie stwarza mi problemow zeby grac dalej w tym towarzystwie i robic lige dla nich
pamietam jeszcze jak zalozyli mi pierwsza kafejke pod koniec 1998. najpopularniejsze servery wtedy byly qw.pdi.net:27500 i 27600
byly bardziej popularne niz rxr...bo byly tylko 2. a na nich naprawde grala prawdziwa elita tamtych czasow. szczegolnie po godzinie 21:00/22:00
wbic sie wtedy na server i moc zostac w tym gronie i grac z nimi timy to byla dla mnie naprawde wielkie przezycie. i zawsze uparcie dazylem do tego zeby z nimi grac. przegrac mecz 40:0 nie bylo dla mnie czyms strasznym. i wydaje mi sie ze cos mi sie udalo osiagnac. nie musze przypominac WIELKA niespodzianke na finale ALGS w 1999 (7 miejsce). nikomu nie znany al capone wygrywa z FX-LUKiem na dm6 to juz bylo wogole SENSACJA. ale dopiero pozniejsza wygrana z Virtem na dm2 to juz byl szczyt wszystkiego. nastepny mecz z D2.Thrawnem. wygrywalem do 5 minuty 8:4. wsrod ludzi co stali za mna i za nim byla BLOGA cisza.
warto bylo wtedy meczyc dupe ELICIARZA dla tych kilku chwil. naprawde.

panowie. czym wy sie naprawde przejmujecie? sami mowicie ze qw to nie wszystko, a wiec skoro to nie jest wasze cale zycie to czemu sie przejmujecie jak ktos gada takie rzeczy a nie inne?

wiecie czemu? bo wam zalezy na tym zeby dobrze grac. i samemu nalezec do tego grona. jako ze macie slabe mniemanie o sobie (mowie tu tylko o grze w qw a nie o prawdziwym zyciu) i wam to nie wychodzi (nie wychodzi wam bo nie staracie sie grac z najlepszymi a jak juz zagracie to po wyniku 30:0 dajecie disca, albo gracie do konca i potem przez najblizsze 2 tyg. dajecie sobie spokoj) twierdzicie ze elita jest lamerska (wszystko ma swoje plusy i minusy - elita pewnie wiecej minusow :O) i WYPISUJECIE SIE Z LIGI? (co mnie najbardziej boli)

Old Post 02-04-2002 18:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil al_capone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do al_capone Znajdź więcej post'ów przez  al_capone Dodaj al_capone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać al_capone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Duzo jest racji w Twojej wypowiedzi.
Ja jestem zbyt impulsywny, ale z qw nie zrezygnuje. Wlasnie wysepilem od rodzicow na nowa myche specjalnie, zeby grac w qw . Z ligi sie nie wypisuje.
A Nexus? Eh, on to juz calkiem zanerwowy jest. Na swoim dysku twardem nie mu juz ani jedne rzeczy zwiazanej z qw. Szkoda :/

Old Post 02-04-2002 19:45
Nexus6
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez al_capone
panowie. czym wy sie naprawde przejmujecie?

Al Ty masz naprawde jakies kompleksy A niepotrzebnie
1. Dlaczego mowisz w licznie mnogiej? To jakas przypadlosc? Jak ja narzekalem na cala elite to dostawalem po dupie, a Shooler tak jak teraz kasowal moje topiki Dlatego mowie dzisiaj CZESC ELITY
2. Q w to swietna gra. Sp jest spoko, ale ilez to mozna grac. Glownie mp sprawia przyjemnosc i tu jest wlasnie mur, bo mp trzeba miec z kim grac. Jak tylko pojawiaja sie pomysly typu nowy serwer w gliwicach to od razu ktos wyskakuje i mowi po co jak sa inne (sux).
3. Twoje zdanie na temat dawnej elity jest calkiem trafne! Dzisiejsza elita (ktorej nie powinienem tak nazywac - tylko banda malych dzieci) chcialaby tego samego. Tzn. stoisz za bramka i podajesz pilki kapujesz? A potem za pare lat bedziesz sobie mogl zagrac mecza. Chyba, ze elita ma zly humor.
4. Co najbardziej wkurwia czesc elity? To, ze inni lemrzy (np. ja) maja przyjemnosc grania qw z innymi graczami. Przeciez do mnie elita na serwach to sie nawet nie odzywa i udaje, ze mnie nie widzi.
5. Co do przejmowania! Stary jestes jak Chimera. Myslisz, ze nic innego nie ma oprocz qw. Stary ja poszedlem grac w qw do kafeji nie znajac dobrze map i nie majac wlasnego konfiga dostalem po dupie i na nikogo sie nie zalilem. Tradycyjne bluzgi tez rozumiem, bo jest to czesc tej specyficznej kultury quakeowej, ale zachowanie np. insane jest cioterkie i lamerskie. Kiedys gosc bedzie w zyciu robil cos innego niz qw i mam nadzieje, ze ludzie go potraktuja tak samo jak on potraktowal [sp]
6. Zycze wszystkim newbies, aby nie stali sie tak popier.doleni jak elita, a elicie, zeby nie udlawila sie wlasnym gownem. Na tym koncze moja przygode z qw, ktora bede wspominal naprawde ciekawie.
7. Wypisalem sie z ligi, bo po co mam grac z ave, ktory przeciez na graczu powiedzial, ze nie ma tam z kim grac. Po co mam robic mu przykrosc. Jeden meczyk mniej nie?

Old Post 02-04-2002 19:46
chimera
Elite (Fiend)

quote:
Co do przejmowania! Stary jestes jak Chimera. Myslisz, ze nic innego nie ma oprocz qw. [sp].

Czym ja sie przejmuje ? A swiat dla mnie nie konczy sie na qw.

Old Post 02-04-2002 20:17
chimera
Elite (Fiend)

quote:
Duzo jest racji w Twojej wypowiedzi.
Ja jestem zbyt impulsywny, ale z qw nie zrezygnuje. Wlasnie wysepilem od rodzicow na nowa myche specjalnie, zeby grac w qw . Z ligi sie nie wypisuje.
A Nexus? Eh, on to juz calkiem zanerwowy jest. Na swoim dysku twardem nie mu juz ani jedne rzeczy zwiazanej z qw. Szkoda :/

Check this : Wingman Logitech Wingman Gaming Mouse 121.56zl. A do takiej myszki koniecznie trzeba dobrej podkladki. Ja mam zamiar wkrotce zamowic ta Everglide cena 62zl. Jak chcesz to niedlugo bedziemy zamawiac z kumplem i we trzech bedzie taniej przesylka kosztowac.

Old Post 02-04-2002 20:28
Nexus6
Master (Spawn)

quote:
Czym ja sie przejmuje ? A swiat dla mnie nie konczy sie na qw.

Zle mnie zrozumiales. MOwiac jak Chimera mialem na mysli Twoje slowa o przejmoawniu sie qw, ktore teraz uslyszalem od Ala. Twoja odpowiedz=(rowniez) moja odpowiedz

Old Post 02-04-2002 20:44
[FPP]Klarkash-ton
Guest

quote:

Check this : Wingman Logitech Wingman Gaming Mouse 121.56zl. A do takiej myszki koniecznie trzeba dobrej podkladki. Ja mam zamiar wkrotce zamowic ta Everglide cena 62zl. Jak chcesz to niedlugo bedziemy zamawiac z kumplem i we trzech bedzie taniej przesylka kosztowac.

Moze tez killyou bedzie chcial taka podkladke. Bedzie nas 4 wiec poczekajcie jeszcze troche jak mozecie. Dzieki za info

Old Post 02-04-2002 21:06
al_capone
Skilled (Knight)

nie wiem jaka jest powierzchnia tych podkladek ale na oko jest ona podobna do tej jaka byla na podkladkach rozdawanych na SAMSUNG WCG w wawie
mam taka jedna. zajebiscie sie na niej myszka kreci. wogole wypasik. za darmo of coz od kumpla co gral na WCG w star crafta (on ma ich jeszcze kolo 15 :O)

Old Post 02-04-2002 21:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil al_capone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do al_capone Znajdź więcej post'ów przez  al_capone Dodaj al_capone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać al_capone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
barrel
Skilled (Knight)

odnosnie banow, kickow itp.: ja tez tak mialem pare razy i mi sie przykro zrobilo

na serwerach kilka razy mnie zwyzywali: tez mi przykro bylo

po co niektorzy sp wyzywaja na serwerach? nie wiem, ja innych klanow nie wyzywam

z ligi sie wypisalem

ale w qw sobie jeszcze bede gral bo mi sie podoba ta gra

bede tez robil jeszcze inne fajne rzeczy

aha, nexus mozna grac na polskich serwerach, wszystkie sa dobre, ale ja ci polecam najlepszy: localhost, nikt cie tam nie obrazi i pingi sa dobre i zawsze jekis bot sie znajdzie

Old Post 03-04-2002 12:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil barrel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do barrel Znajdź więcej post'ów przez  barrel Dodaj barrel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać barrel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tiAll
Training (Enforcer)

Thumbs down

Wy naprawde macie jakies powazne kompleksy skoro tyle gadacie na ten sam temat zastepujac tylko wyrazy bliskoznacznymi. Myslice za naprawde ktos bedzie plakal bo ktos sie wypisal z ligi a ktos skonczyl z QW ?!? I'll be dammed !Pozatym pojecie ELITY oczywiscie jest wymyslem FPP bo jakos nie spotkalem sie z nim na innych bordach qw,q3 itd co tylko potwierdza wasze kompleksy przeciez od zawsze tak bylo ze lepsi miazdza gorszych nierzdako bluzgajac ich (za disconnect) ale spoko spoko jezeli w ten sposob macie sie doawrtosciowac to walczcie dalej z elita na texty ! hf!

Old Post 04-04-2002 12:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tiAll Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tiAll Znajdź więcej post'ów przez  tiAll Dodaj tiAll do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tiAll prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:34.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions