Re: Re: hmmmmmm
quote: Napisane oryginalnie przez kmb007
I znowu sie moje splowa potwierdzaja!!! Jak ja zalozylem topic o rconach to jak zwykle wysmiany zostalem, ze tylko kilka osob moze mic itd, bo sie bawic zaczna, ze nie zasluguje na rcona , ze to , ze tamto, ze sramto!!! Ja tez jestem za tym zeby wiecj osob mialo rcona!!! Ja np gram w UT ponad 2 miesiace i juz gralem chyba ze wszystkimi czolowymi graczami!!! Nie mowie zebym dostale od razu, ale np jak ktos juz mniej wiecej jest znany, no to nie kazdy ale kilka osob powinno go jednak dostac!!!! A jezeli by uzywal go w niewlasciwy sposob, to po pierwsze jest mu odpbierany a po drugie jest skreslony z listy powazajacych sie gracz!! Logiczne chyba nie? Taki ktos od razu odpada z gry i po sprawie!!!
kmb , ale nie masz racji , bo racje ma PAPUGa...to po pierwsze , a po drugie rcony maja zaufane osoby , a takie co tylko gadaja ze chcialyby miec rcona i ze im sie nalezy napewno na niego nie zasluguja moim zdaniem..Po trzeci jezeli wieksza ilosc graczy bedzie miala rcony to jesli dojdzie do sprzeczki miedzy tymi osobami moze zajsc na servie takie zjawisko jak woja rconow , a to nie nalezy do najprzyjemniejszych....takze..kmb zastanow sie najpierw zanim zaczniesz robic afere , skoro i tak nie masz racji....i nie ma to logicznego uzasadnienia...