Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > Czy Tribes 2 jest gra za trudna dla graczy?
Czy Tribes 2 jest gra za trudna dla graczy?
You do not have permission to vote on this poll.
Tak 11 55.00%
Nie 9 45.00%
W sumie: 20 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
sYs|Piotrusek
Heavy Lover

niach pewnie czytales o wyczynach kriba na serwie idk? dzisiaj przeczytalem topic nastepnie zobaczylem roster Elusive i co widze - szefu ich wyrzucil kilka osob (kilka naprawde dobrych osob, narcotic scorpion). No ale za to jest chyba z 3-4 graczy z 3w... bedzie osssstro. Co do zdolnosci graczy z idk? mysle ze jesli chodzi o skill w strzelaniu to kazdy z nich pojechalby ciebie albo mnie (chociaz w base na pewno ktos z nich mialby trudnosci). Co do myslenia w trakcie gry... no to chlopcy "jakos" sobie radza

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 30-03-2003 13:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|Piotrusek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sYs|Piotrusek Znajdź więcej post'ów przez  sYs|Piotrusek Dodaj sYs|Piotrusek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|Piotrusek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Widze, ze coraz wiecej osob uznaje T2 za gre o wlasciwej skali trudnosci. Ciesze sie, wkrotce bedzie mozna sie spodziewac licznych klanow do meczy 14v14 czy 16v16

Old Post 24-06-2003 13:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrYtA
Combat (Death Knight)

wg mnie yavorek tak nie przesadzaj bo ktos to przeczyta i sie przestraszy

ale co d 7 sie zadzam o zabiciu przeciwnika ale na otwartym ternie.... a jak dodac ping 200-300 to dopiero cos... i ja dlatego zabijam po 2 w nocy hah

reszta punktow tez jest prawdziwa ale nie az tak czasami sie uda

wiec ta gra nie jest az tak trudna... jeszcze tylko opanuje poruszanie i mozemy zagrac miski

Old Post 28-06-2003 23:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrYtA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FrYtA Znajdź więcej post'ów przez  FrYtA Dodaj FrYtA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrYtA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Pogadamy po pary meczach, panie Mniamniak (no, moze niezupelnie, mnismniak to ziemniak z ognicha...)

Old Post 29-06-2003 03:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrYtA
Combat (Death Knight)

wiesz nie wiem czy tak to mialem odebrac ale troche chyba mnie obraziles czyz nie ?
a co ja ci uczynil ?

eh ale nic jakos przeboleje...

Old Post 29-06-2003 16:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrYtA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FrYtA Znajdź więcej post'ów przez  FrYtA Dodaj FrYtA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrYtA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

E.... To bylo zartobliwe... zgryzliwy bylem na forum UT

Old Post 29-06-2003 18:37
FrYtA
Combat (Death Knight)

a to spoko <cmok> na zgode

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
Pirat to chyba mniejszy problem, w koncu gra kosztuje zaledwie 46 zl, co daje sie przeliczyc na nieco ponad dwa miesieczniki o grach komputerowych z CD...

ja tam kupilem ta gre z89 zeta :d jak byla premiera chyba
to sa az 4 CD-action'y
ale warto bylo i ta gra nie jest trudna !

Old Post 30-06-2003 13:09
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Powiadasz....

Musimy zagrac 1v1 w CTF-a na Feign

Old Post 30-06-2003 18:11
FrYtA
Combat (Death Knight)

wiem ze mnie zloisz no i co ?
ale nie jest trudna przeciez chcesz pograc to nie musisz odrazu wygrywac...
a UT jest trudna gra ? ta napewno na maxa... a i tak nie kazdy jest najlepszy... czaisz ?

pozdro

Old Post 01-07-2003 12:58
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Nie wiem, czy UT jest rzeczywiscie tak trudna gra, jak staraja sie to wmowic niektorzy. Oto kilka faktow:

1. Movement w UT w zasadniczy sposob nie odbiega od movementu w innych grach FPS. Pod okiem nauczyciela dodge'owania mozna sie calkiem przyzwoicie nauczyc w ciagu miesiaca. Medal dla tego, kto sie nauczy improwizowanego skiingu w T2 w miesiac, drugi dla tego, kto bedzie w stanie go wykonac majac kilku chaserow i pare kierowanych na karku, trzeci - dla tego, kto w tym czasie jest w stanie sie jeszcze bronic. Szacunkowy okres opanowania - przynajmniej pol roku w gore pod okiem nauczyciela.

2. Strzalanie w UT w praktyce niewiele odbiega od tego, co znamy z innych gier FPS. Bronie point & click, smiem twierdzic, obsluguje sie identycznie w CS, TO, Q3A czy UT. Przejscie od gry do gry nie stanowi problemu dla kogos, kto opanowal podobna gre - miesiac nawalanki i rzadzimy przynajmniej na skale srednia. Nie ma podobnej gry do T2, ruch pocisku zalezy od wlasnych przyspieszen. Efekt: uczucie opanowania (w miare) broni mamy gdzies po jakims roku. Lub dluzej.

3. Zlozonosc gry druzynowej w UT jest niemal zadna przy porownaniu do T2. Jesli ktokolwiek gral w jakakolwiek inna gre sieciowa operujaca druzynami na poziomie 2v2 do 5v5, nie bedzie mial z tym problemow w UT. Jak wychodzi granie w 14v14 w T2 - widac na naszym przykladzie.

4. Przyklad nie fair, ale zawsze sie sprawdza, wiec chyba cos w tym jest. Otoz UT nie moze byc gra trudna, gdyz jest gra popularna. Nie dorownuje popularnoscia CS, ale pomiedzy pozostalymi FPS-ami prezentuje sie calkiem dobrze. Doswiadczenie zas uczy, ze rzeczy popularne nie sa trudne (a precyzyjniej: zadna z rzeczy popularnych nie jest trudna).

Old Post 01-07-2003 13:48
FrYtA
Combat (Death Knight)

Thumbs up

ja to mowilem w przenosni to ze ut jest trudne... chodzilo raczej o "trudne"

podziwiam cie stary za to jak piszesz i ile piszesz
no wow

pozdro

ps
wysle ci filmik co do celnosci po 4 dniach gry i ilosci kili... wyslij mi mejla jak chcesz zebym ci wyslal

Old Post 01-07-2003 14:15
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Z ta objetoscia pisania to sprawa jest prosta: pisze z szybkoscia odpowiadajaca mniej wiecej wolnej mowie, wiec naskrobanie tekstu nie jest klopotem, a i zajmuje niewiele

Tez Ci moge wyslac pare filmikow... 60 osob, yavor na pierwszym miejscu z 3x tyloma fragami co kolejny... po czym 30 osob, yavor na pierwszym miejscu i 0 fragow. Albo kolejny, 30 osob i yavor na dole tabeli, bez fragow, za to w wygranej druzynie... Fragi... jakos do mnie nie przemawiaja. Pogadamy, gdy pierwszy raz odbijesz mi flage czyms innym niz dobijajacy strzal w plecy oddany w gronie 5 kolegow z druzyny

Old Post 01-07-2003 15:42
borowies
uber 1337zor

Najbardziej lubie na feignie robic komposy na capperach granat+dysk. ew. granat+snajpa (granty oczywiscie reczne). O jak milo . Albo rzucic mu (w locie) pod oczy whiteouta. hehe, potem widzisz jak biedak sie telepie po flagstanzie, nie mzoe we flage trafic )). Ojejej, albo jak zabierasz flage na feignie robisz spinjumpa za gorke, odwracasz sie w powietrzu i machasz raczka. W tej chwili gosc z pod flagi minimalnie pudluje ze snajpy. A ja zdaje sobi sprawe ze wlasnie patrzyl przez zoom jak ja mu macham lapa na pozeganie .

Old Post 01-07-2003 17:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil borowies Kliknij tutaj by wysłać e-maila do borowies Znajdź więcej post'ów przez  borowies Dodaj borowies do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać borowies prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[m]D3monica
Guest

...test...

nowe konto przetestowane (glupi board, to juz trzecie czy czwarte konto :o), a posta usunac nie moge, niech jakis moderator mnie wyreczy pliz

Old Post 01-07-2003 18:50
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|pio
Warrior (Scrag)

Hehehe Fryta jesli t2 nie jest trudne to zagrajmy hmm duela w ut (wolalbym ut2k3 bo ut nie mam zainstalowane juz) i duela w t2. Powiedzmy do 50 fragow W ut bede mial chociaz jednego fraga, natomiast ty w t2 nie bedziesz mial ani jednego. Nie, nie jest to zadne przechwalanie, po prostu za pol roku moze bedziesz mogl sie chwalic strzalami itd... bo gracz po 4 dniach gry w czasie prawdziwego meczu jest rownie uzyteczny co deszcz na damnation Hehehe, jak mam zly dzien i chce sie wyzyc to robie l33t dobijanie przeciwnikow ze snajpy albo z czejny, hihihi i mam duzo fragow Jak juz yavor wspomnial, najwazniajszym graczem w teamie moze byc ten z liczba fragow rowna 0.

howk

btw. yava dalej czekam na duelka... moze byc nawet ctf na feignie - chociaz wolalbym arene

Old Post 01-07-2003 19:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|pio Znajdź więcej post'ów przez  sYs|pio Dodaj sYs|pio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|pio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
borowies
uber 1337zor

Nie wyzywaj sie na yavorze, on cienki jest przecie . Ah pio, az sie boje co ty bedziesz w borach wyczynial z pingiem 20...

Old Post 01-07-2003 20:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil borowies Kliknij tutaj by wysłać e-maila do borowies Znajdź więcej post'ów przez  borowies Dodaj borowies do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać borowies prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:51.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions