Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > New UT.pl
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (6): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: kmb007™

quote:
Napisane oryginalnie przez kmb007
WIdze ze ruch w temacie nieprzecietny :|

no i już widzisz - czemu MajeSowi się tak śpieszy do pracy nad nowym ut.pl -- skoro ludzie są tak szalenie zaangażowani w temat ...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-05-2003 14:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kmb007
kmb007™ POWER

First Person Perspective kmb007™

Niestety :|

Tak jak prosiliscie <®(((><™

Old Post 19-05-2003 23:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kmb007 Znajdź więcej post'ów przez  kmb007 Dodaj kmb007 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kmb007 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Datrixo
Training (Enforcer)

jest fajno :p ja tez sie z toba moge skontaktowac ?

Old Post 20-05-2003 09:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Datrixo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Datrixo Znajdź więcej post'ów przez  Datrixo Dodaj Datrixo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Datrixo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kmb007
kmb007™ POWER

Lightbulb kmb007™

:|

Tak jak prosiliscie <®(((><™

Old Post 23-05-2003 14:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kmb007 Znajdź więcej post'ów przez  kmb007 Dodaj kmb007 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kmb007 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dr@gon_Master
Terminator

Dawno nie odswiezany temat. Ej Majes powiedz chociaz okołó ile % strony masz juz skonczone.

Old Post 17-06-2003 14:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dr@gon_Master Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dr@gon_Master Znajdź więcej post'ów przez  Dr@gon_Master Dodaj Dr@gon_Master do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dr@gon_Master prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

z 30%

Old Post 17-06-2003 15:25
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
forever
r3surrection.net

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
z 30%

eee... mnie sie zdawalo ze juz dopieszczasz... no to bedzie fajny engine... moze bys go opublikowal?? w pracy bym go sobie pouzywal :>

Old Post 17-06-2003 20:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil forever Znajdź więcej post'ów przez  forever Dodaj forever do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać forever prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
z 30%

brawo Majes, w ciagu roku udalo ci sie zrobic 30%, ja bym sie wstydzil pochwalic takim osiagnieciem..

Old Post 18-06-2003 15:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

o lol

nad nowym ut.pl pracuje od miesiaca wiec to osiagniecie godne chwalenia sie biorac pod uwage fakt ze w planach jest duzo rzeczy ktore wymagaja duzego nakladu pracy - ja to robie za darmo w przeciwienstwie do innych projektow nad ktorymi pracuje znacznie szybciej

zreszta... moge w ogole nie robic ut.pl, zamkne to w cholera i w ogole bedzie po klopocie - skonczy sie uzeranie z lameriada w komentarzach i ludzmi takimi jak ty ktorzy nie potrafia docenic tego ze ktos ma czas tylko w nocy zeby pracowac przy komputerze i robic cos za co nikt nie potrafi okazac chociaz troche szacunku...

Old Post 18-06-2003 16:27
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

Nowe UT.pl jest juz w trakcie tworzenia... [...] (c) MaJeS post z 8 lipca 2002

http://board.fpp.pl/showthread.php?...mp;pagenumber=1

jak dla mnie mozesz nie robic ut.pl, to moje osobiste zdanie, jednak ciagle podkreslanie ze robisz to za darmo i nikt nie potrafi okazac szacunku jest moim zdaniem ucieczka od faktu ze wcale ci sie ut.pl robic nie chce.

Old Post 18-06-2003 17:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaxiM
r3surrected

LOL, kiedys mu sie nie chcialo, teraz mu sie cche i odkad oglosil ostatnio (nie rok temu) ze jednak zrobi nowe ut.pl , prace ida niezle, wiec stfu, jak nie chcesz nowe ut.pl to po co wogole piszesz cos w tym watku i denerwujesz ludzi.

Old Post 18-06-2003 18:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaxiM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaxiM Znajdź więcej post'ów przez  MaxiM Dodaj MaxiM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaxiM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

maxim, czy w tym topicu moga sie wypowiadac tylko ludzie ktorzy chca nowego ut.pl ? nie zauwazylem nigdzie takiego napisu, wiec sam stfu jak mozesz.
Moim zdaniem lepiej zeby meczennik Majes za ut.pl nie wysilal sie po nocach, tracil dla nas zdrowie za darmo....i skoro nawet nikt nie potrafi okazac mu chociaz troche szacunku to niech zostanie to ut.pl [ mi sie osobiscie podoba ] bo wolalbym jakby mi ktos powiedzial szczerze ze woli isc do pubu niz siedziec nad tworzeniem stronki, niz od roku wkrecac kit ze prace caly czas ida do przodu, i nie bede plakal jak Majesowi znow nie starczy checi zeby zrobic pozostale 70%.

Old Post 18-06-2003 19:51
Makrel
Combat (Death Knight)

no nie stety ale jestem po stronie Śnieżka , ale nie bede sie juz wypowiadał na ten temat bo mnei źle zrozumiecie i jeszcze uraże Majesa i zorbi nam łaske i i wogóle nie zobaczymy nowego ut.pl.

ps. Majes prosze przestań juz tylko mówić ze " robisz to za darmo i poświecasz troche czasu itd" my juz wszyscy to wiemy i to doceniamy ale ty sie powtarzasz , i moge zgadywac ze własnie to Snieżka oburzyło (tak samo i mnie) , na serio doceeniamy to co robisz !! (i juz sie nie powtarzaj tylko rob te nową stronke ) grrr juz nic nie pisze bo znowu mnei źle odbierzecie ...

Old Post 19-06-2003 01:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Makrel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Makrel Znajdź więcej post'ów przez  Makrel Dodaj Makrel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Makrel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ethical
r3 member

no yasne ! :[

ja juz to widze jak bedzie na wakacjach :|

btw, Majes mowisz i mowisz pokaz cos screena, co kolwiek

Old Post 19-06-2003 01:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ethical Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ethical Znajdź więcej post'ów przez  ethical Dodaj ethical do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ethical prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

nowe ut.pl jest tworzone od miesiaca moze.. nie od roku - news ktorego resc przytoczyles tez byl prawdziwy, juz wtedy zaczelem ale mialem klopoty sprzetowe i cale robota poszla sie je**c (nie zrobilem kopii zapasowej)

teraz kopie juz mam i spokojnie pracuje, powoli - za to dokladnie i spokojnie

nowe ut.pl bedzie na wakacje, tak jak obiecalem a jak ktos w to nie wierzy to przykro mi

chcecie screen'a? dobrze, zaraz wrzuce...

Old Post 19-06-2003 11:53
[FPP]MajeS
Guest

screen1

od razu zaznaczam ze to wczesna wersja, duzo sie zmieni i duzo rzeczy jest do poprawki

takze nie zwracajcie mi uwag typu "majes tam brakuje literki"

Old Post 19-06-2003 12:08
[FPP]MajeS
Guest

screen2

Old Post 19-06-2003 12:08
[FPP]MajeS
Guest

screen3

a tu drugi lay - kazdy w swoim profilu bedzie mogl zdecydowac z ktorego z 3 dostepnych (zrobione sa na razie 2) design'ow strony chce korzystac

fajna rzecz imo nie bedzie tekstow typu "kolorystyka ut.pl jest dupna"

Old Post 19-06-2003 12:10
[FPP]MajeS
Guest

screen numer 4, dalem az 4 zebyscie przestali marudzic

ja naprawde sie staram

aha, ja juz tez nie bede marudzil ze to robie to za darmo w koncu sprawia mi to przyjemnosc

wtedy mnie troche ponioslo sorx

Old Post 19-06-2003 12:12
forever
r3surrection.net

quote:
Napisane oryginalnie przez MaxiM
LOL, kiedys mu sie nie chcialo, teraz mu sie cche i odkad oglosil ostatnio (nie rok temu) ze jednak zrobi nowe ut.pl , prace ida niezle, wiec stfu, jak nie chcesz nowe ut.pl to po co wogole piszesz cos w tym watku i denerwujesz ludzi.

Dokładnie MaxiM - użyłbym tylko mocniejszych słów, poza tym ująłeś to ślicznie

Old Post 19-06-2003 12:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil forever Znajdź więcej post'ów przez  forever Dodaj forever do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać forever prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

po obejrzeniu screenow juz moge powiedziec ze 1szy lay jest robiony na wzor innych servisow fpp czyli to sie = surowe drewno 8 czyt. slaby . co do 2 mam nadzieje ze bedzie jakies przyjemne logo i moze jakos to bedzie wygladac...
Bez obrazy ale sadze ze lay niezaleznych grafikow sceny lepiej by wypadl.

Old Post 19-06-2003 13:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ethical
r3 member

:(

Majes jak szukasz pomocy chetnie ci pomoge !

Old Post 19-06-2003 13:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ethical Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ethical Znajdź więcej post'ów przez  ethical Dodaj ethical do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ethical prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Makrel
Combat (Death Knight)

Talking

ok mi tam sie podoba : D proste i ładne , a co do grafiki to starczy (proste w sensie schludne ;p)

ps. wakacje juz sie prawie zaczeły wiec jaka data premiery ??

Old Post 19-06-2003 14:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Makrel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Makrel Znajdź więcej post'ów przez  Makrel Dodaj Makrel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Makrel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

pierwszy i drugi lay jest na bazie grafiki z fpp.pl (trzeci tez bedzie), bo nowe ut.pl bedzie integralna czescia sieci fpp.pl i taki byl wymog

nie, nie potrzbeuje pomocy bo mi sie podoba takie jakie jest

pokazalem screen'y a ci dalej marudza

BTW: 25 sierpnia tez beda wakacje

Old Post 19-06-2003 15:07
MaxiM
r3surrected

No i jest git, ja jesli nie spodobaja mi sie kolejne dwa layouty ktorych nie widzialem bede sobie uzywal pierwszego, moze jest prosty, ale na poziomie, napewno nie bede sie wstydzic podajac linka do ut.pl komus z SID

Old Post 19-06-2003 15:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaxiM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaxiM Znajdź więcej post'ów przez  MaxiM Dodaj MaxiM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaxiM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

tak w ogole to nie wiem czy np ut.net czy ut.de maja takie rewelacyjne lay'e

Old Post 19-06-2003 15:44
Sniezek
Elite (Fiend)

jestem usatysfakcjonowany

Old Post 19-06-2003 16:07
GuriaS
Breathe

e

no to tak:
w pierwszym layu sa beznadziejne kolory
w drugim sa juz ql tylko mi ten obrazek po prawej nie pasuje ["urbanterror.pl najnowsze doniesienia blablabla..."]
dobrze ze nie zrobiles doqadnie takiego samegu ukladu jak jest na reszcie stron fpp.pl bo [nie bede tego ukrywal] kompletnie mi sie ten uqad nie podoba
reszta jest ql

zaznaczam ze to jest tylko moje zdanie i jak jakis burak sie z tym nie zgadza to niech sie zglosi na mircu to pogadamy 8P

Old Post 19-06-2003 18:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ethical
r3 member

hm...

Majes :

1. to kolo zebate (nie wiem jak to nazwac ) jest nie bardzo
takie proste jakie powinno byc troche jest scisniete.
2. Nareszcie wejda loginy ktore zapobiegna podszywaniu sie
pod kogosi.
3. Kolorki hm... zielony i bialy to bedzie zmienny od pory roq ??
oby tak ).

Gri :

Uklad jest cool tylko kolorki sa shitowe ) jeszcze jak by oddzielil
na fpp.pl niusy od zasobow razniej by sie na to patrzylo ;p

Old Post 21-06-2003 11:49
[FPP]MajeS
Guest

zebatka nie jest scisnieta jest taka jak na fpp.pl

i gdzie na fpp.pl mam oddzielic newsy od zasobow? nie rozumiem ciebie

Old Post 21-06-2003 13:41
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:22.    Strony (6): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions