quote: Napisane oryginalnie przez insmac
Jest dokladnie tak, ze wieksza czesc mlodziezy to tepy motloch, ktory gowno wie o swiecie, ktory ich otacza, o tym, po co zyja, co chca w zyciu osiagnac, a takze zero logicznego myslenia (juz nawet nie mowie o inteligencji) ... liczy sie tylko to, ze musze zrobic na jutro zadanko zeby odbebnic piatke w szkole, a reszte mam w dupie, niewazne czy na swiecie jest wojna czy nie, nie obchodzi mnie to - to sie nazywaja klapki na oczach ...
ehh ale nie wszyscy sa tacy, moja siostra i kilka jej znajomych, zarowno mlodsze rodzenstwo kilku innych moich znajomych jest inna. Nie chodzi im o odrobienie zadanka na 5 , moja siostra interesuje sie roznymi dziedzinami zycia, jest jak by to powiedziec wybitnie uzdolniona - oczywiscie sa osoby lepsze od niej. Ja w porownaniu do niej zatrzymalem sie na pewnym etapie i koniec, przynajmniej ktos w rodzinie ma dobre wyniki z nauki bo ja i moj brat to orlami nie bylismy i nie bedziemy ;p
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|