Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > historia counter'a
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
RapTuS
Warrior (Scrag)

Re: Re: Re: Re: Re: Server: RETRO

quote:
Napisane oryginalnie przez yebisu

hehe no nie wiem mi sie tam juz nudzi
a gram dopiero pol roku
moze jeszcze troche przy nim spedze zalezy jak z tym moim gdanskiem bedzie

ja tez gram od pol roku i gram prawie codziennie... jedyne co mi sie nudzi to:

nick1: ejjj VOTE 15 - DUST !!!
nick2: co to za kiszkowata mapa.. admin daj mi tu dust !!!
nick3: dust, dust, dust !!! ja chce dust.. mam 11 lat i na prawde kocham ta mape a rodzice pozwalaja mi tylko na niej grac...
nick4: ej czy ja dobrze widze? od 10 minut na tym serwerze nie bylo dust! co za glupi serwer... a admin to !@$@#%@#%

po prostu rzyg

ile mozna grac na dust? moze napisac do valve zeby zrobili dust-strike ?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 17-09-2001 18:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RapTuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RapTuS Znajdź więcej post'ów przez  RapTuS Dodaj RapTuS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RapTuS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzeznik
Siła wyższa

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Server: RETRO

A mi się tam dust podoba i ani trochę nie nudzi. Wogóle mapki do Counter'a mi się jakoś nie nudzą. A dust to napewno, mógłbym na nim grać wiekami.

Old Post 17-09-2001 18:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RapTuS
Warrior (Scrag)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Server: RETRO

quote:
Napisane oryginalnie przez Rzeznik
A mi się tam dust podoba i ani trochę nie nudzi. Wogóle mapki do Counter'a mi się jakoś nie nudzą. A dust to napewno, mógłbym na nim grać wiekami.

no mi tez sie nie... jak zaczne grac to gram ale sa inne super mapki... jasne ze na dust mozna grac wiekami... ale CS to nie tylko dust... na ktorym T kampia caly czas

no nieraz zdarza sie ze ktos jako T zrobi rush i jest ciekawie

Old Post 17-09-2001 18:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RapTuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RapTuS Znajdź więcej post'ów przez  RapTuS Dodaj RapTuS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RapTuS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzeznik
Siła wyższa

T kampią na de_dust:)

Racja, najgorzej jak terro kampią na swojej połowie... A głupi CT robią na nich rusha i dostają baty (mają gorszą pozycję), zamiast obstawiać wejścia.

Old Post 17-09-2001 19:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RapTuS
Warrior (Scrag)

Re: T kampią na de_dust:)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rzeznik
Racja, najgorzej jak terro kampią na swojej połowie... A głupi CT robią na nich rusha i dostają baty (mają gorszą pozycję), zamiast obstawiać wejścia.

kilka dni temu gralem razem z kilkoma niezlymi graczami jako CT... no i zauwazylem ze reszta po prostu nie zna podstawowych zasad.. mapa de - atakuja T... a oni nie dosc ze caly team dostawal to znudzeni czekaniem na T wybiegali z tunelu i wpadali na 8 T, ktorzy robili z nich kotlety mielone.. nie mowiac juz o tym ze nie rzucali wczesniej flashy

rozumiem taka sytuacje jak ma sie przewage.. mozna sobie pozwolic na freestyle i wbic sie na teren T poza tunelem... czesto jest tak ze T na dust kampia w bazie...

Old Post 17-09-2001 19:27
*MagiC*/Tramwaj
Zabojczy Srodek Transport

Z tym ze takie powstrzymywanie rusha przez CT w samym zarodku nie jest takie glupie(oczywiscie z fleshem)- potrafi niezle zatrzymac przeciwnika lecz tylko wtedy gdy ten sie spozni... A kampienia przez terro u siebie w bazie zupelnie nie rozumiem- przeciez pozniej gdy maja przejsc do bombsite'u to jest to prawie niemozliwe- chyba ze CT sami przyjda

-=@^@=- CPA
----===Crazy People Agency===---

Old Post 17-09-2001 21:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *MagiC*/Tramwaj Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *MagiC*/Tramwaj Znajdź więcej post'ów przez  *MagiC*/Tramwaj Dodaj *MagiC*/Tramwaj do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *MagiC*/Tramwaj prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RapTuS
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez *MagiC*/Tramwaj
Z tym ze takie powstrzymywanie rusha przez CT w samym zarodku nie jest takie glupie(oczywiscie z fleshem)- potrafi niezle zatrzymac przeciwnika lecz tylko wtedy gdy ten sie spozni... A kampienia przez terro u siebie w bazie zupelnie nie rozumiem- przeciez pozniej gdy maja przejsc do bombsite'u to jest to prawie niemozliwe- chyba ze CT sami przyjda

z reguly jest tak ze ludziom nudzi sie dluzace czekanie na przeciwnika... dochodzi sie w pewnym momencie do sytuacji w ktorej CT kampia w tunelu, jeden moze wskoczy na skrzynki, reszta siedzi i obrywa granatami rzucanymi caly czas przez terro, ktorzy kupuja je przez pierwsze 90sek. (w zal. jak to jest ustawione).. a na zew. roji sie od T... nieliczni tylko probuja cos wykombinowac idac dolem jednak na gorze urzadzony jest niezly camping - brakuje tylko ogniska

a co do kampienia w bazie T to czesciowo popieram... widzialem juz nie raz jak 2 graczy z b. dobrego polskiego klanu widzac jak caly ich team zostal wybity przy zerowych stratach CT, cofnelo sie do bazy i tam jednego po drugim CT wybili w mistrzowskim stylu... nie kampili po prostu wbiegali prosto na CT biegnacych na chama z mysla o darmowych fragach w bazie

Old Post 17-09-2001 22:08
yebisu
litl'o alcoholic

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPEC]RapTuS

a co do kampienia w bazie T to czesciowo popieram... widzialem juz nie raz jak 2 graczy z b. dobrego polskiego klanu widzac jak caly ich team zostal wybity przy zerowych stratach CT, cofnelo sie do bazy i tam jednego po drugim CT wybili w mistrzowskim stylu... nie kampili po prostu wbiegali prosto na CT biegnacych na chama z mysla o darmowych fragach w bazie

a ja moge sie pochwalic
dzis gralem na nk polowa ich skladu sie stawila i jeszcze ze dwoch dobrych graczy z innych klanow i wszyscy byli w ct!
przy stanie 5-o dla ct znudziuo mi sie wypadanie na 6-7 graczy zabijanie jednego i umieranie...raz nic nie kupilem i zebralem na awp
ale mi sie wymiatalo
moze nazwiecie mnie kampa niektorzy no ale jak ct wykanczalo terro w przeciagu 30sekund i zostawalem sam na 7-8 to mi sie troche nudzilo
a z awp biegalem to tu to tam dwa razy nawet bombe podlozylem fajnie bylo wiecej na tej mapie zdobylem fragow z awp niz przez cale wakacje
i moim zdaniem to nie bylo kampienie ale jedyne rozwiazanie na takie ct....

Old Post 17-09-2001 23:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rolin
here to stay

yebi my hero .

A co do terro na de_dust, rzucanie granatow od frontu do tunelu jest bardzo skuteczne na tych frago-debili z CT ktorzy biegaja jak nienormalni . Jak tak czesto robie jak terro dostaje w tylek. Zabije, zawsze 2 z granta a pozniej dobije sie tych 5 z mp5 i tyle

Old Post 17-09-2001 23:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rolin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rolin Znajdź więcej post'ów przez  Rolin Dodaj Rolin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rolin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RapTuS
Warrior (Scrag)

quote:
a z awp biegalem to tu to tam dwa razy nawet bombe podlozylem fajnie bylo wiecej na tej mapie zdobylem fragow z awp niz przez cale wakacje
i moim zdaniem to nie bylo kampienie ale jedyne rozwiazanie na takie ct....

to w sumie dziwne - nawet jak na NK (Nice Kamp)
nie nazwalbym tego kampieniem... uwazam ze zawsze powinien byc przynajmniej jeden snajper, zeby zapewnic oslone z daleka swoim TM... ja tez w takiej sytuacji kupilbym awp i ustawilbym sie przy wyjsciu z dolnego tunelu i wybijalbym CT z obu stron

Old Post 17-09-2001 23:30
Rolin
here to stay

To sie nazywa prawdziwy COVER ME!

Old Post 17-09-2001 23:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rolin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rolin Znajdź więcej post'ów przez  Rolin Dodaj Rolin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rolin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

Unhappy

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPEC]RapTuS

to w sumie dziwne - nawet jak na NK (Nice Kamp)
nie nazwalbym tego kampieniem... uwazam ze zawsze powinien byc przynajmniej jeden snajper, zeby zapewnic oslone z daleka swoim TM... ja tez w takiej sytuacji kupilbym awp i ustawilbym sie przy wyjsciu z dolnego tunelu i wybijalbym CT z obu stron

taaaa ale komu tu zapewniac osuone jak thee woli julian shee i reszta wykanczali cale terro w 30sekund?
nie bylo kogo oslaniac

Old Post 17-09-2001 23:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rolin
here to stay

No fakt. ale ja czesto proboje nawiazac kontakt z ludzmi
I mowie all idziemy dolem! i napewno sie z 4ech poslucha no i juz mam mini team play.
A jeszcze lepiej jak powiesz ALL za mna!! RUSH na LEWO i ja pojdzie przynajmniej 2-och to mozna nawet wygrac runde a jak nie to zawsze te 2 fragi wieciej .

Old Post 17-09-2001 23:49
yebisu
litl'o alcoholic

Unhappy

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPEC]Rolin
I mowie all idziemy dolem! i napewno sie z 4ech poslucha no i juz mam mini team play.
A jeszcze lepiej jak powiesz ALL za mna!! RUSH na LEWO i ja pojdzie przynajmniej 2-och to mozna nawet wygrac runde a jak nie to zawsze te 2 fragi wieciej .

TAAAAAAA JAAASSSSNE
ja mialem taki team ze jak walnalem WSZYSCY DOLEM i follow me i need backup odwracam sie patrze a wszyscy ida gora jeden jakis ze mna dolem chyba przypadkiem nie przeczytal co napisalem
LOOOOL
i jaki mini play tu mialem?
a o pojsciu w gore tez nie mialem co myslec gdyz terro w ogole nawet do tunelu nie wchodzili BIG LOL

Old Post 18-09-2001 00:19
RapTuS
Warrior (Scrag)

quote:

wiesz rolin.. taka taktyka sprawdza sie jedynie na dust i to nie zawsze... na dust grajac jako terro liczy sie przede wszystkim szybkosc... bo jak CT wbija sie do tunelu to juz jest po @#$%&

Old Post 18-09-2001 00:55
[SUN]Lis3n
-=[SUN] POWER !!=-

najlepszy motyw to to ze terro nie maja prawa wygrac na dust jako terro (wyjatek DUNE nie wiem jak oni to robili ale reszta tak nie umie !!!! )

nie ma to jak panienki z Bulowic

mail me : [email protected]
give me a sign GG : 1454393

Old Post 18-09-2001 16:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]Lis3n Dodaj [SUN]Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

1

ludzie posluchajcie jesli chodzi o gre na necie (wyjatek klanowki) to nawet nie mazcie o tim plaeju bo wiekszosc kolesi to statsiarze i kampy ktore tylko czekaja na okazje ugryzienia w dupe zza skrzynki mnie naprzyklad Kurw#$$%@%ica bierze kiedy widze jak leci dwoch kolesi np na dust i jeden wylatuje na rush np na 2 przeciwnikow a drugi zostaje za skrzynka kiedy ten ktory polecial na rush zginie a przeciwnicy zaczna przeladowywac ten kamper oblesny wychodzi i ich zdejmuje (chociaz nie zawze wkoncu duzo lam gra na polskim csnecie) ja jak chce tim plaj bez granaia klanowek to ide z kumplami ktorzy umieja dobrze grac do cafei wbjamy sie wszyscy na jeden server i tniemy timplajowo bo kazdy siedzi kolo siebie i jest pelna komunikacja....

2

Jesli chodzi o fajne mapy to ja uwielbiam dust2 ,prodigy, inferno, thunder, i moze sie cos jeszcze znajdzie te mapy to czysta taktyka i rusz kazdy ma szanse nie to co itali albo inne tego typu

3

Ja gram w cs od roku od wersji 70 iles cos takiego i napewno zmienily sie skiny kolesi animacja i dodano wile szczegolow modeli (zewnetrznych) tak pozatym bronie troche bardziej rzucaja i z wyskoku trudniej sie trafia (porownaniu z stara wersja)

Old Post 18-09-2001 22:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rolin
here to stay

EEE?
Terrro nie ma szans na de_dust jako terro?
Przeciez my jeszcze nie przegralismy jako SPEC na de_dust terrorka, no ostatnio z HUNTER ale to bylo dawno

Old Post 19-09-2001 11:03
yebisu
litl'o alcoholic

qrde no walnalem tu taka dluga odpowiedz i blad mi wyskoczyl lol! nie chce mi sie pisac drugi raz
majkiel wybaczysz mi?

rolin ale z kim my gralismy?

Old Post 19-09-2001 11:17
[SUN]Lis3n
-=[SUN] POWER !!=-

spec moze sparing na dusci przekonamy sie kto ma racje bo mi sie wydaje ze ta mapa jest glupia nudna i smierdzi !!

Old Post 19-09-2001 13:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]Lis3n Dodaj [SUN]Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*MagiC*/Tramwaj
Zabojczy Srodek Transport

quote:
Napisane oryginalnie przez [SUN]Lis3n
spec moze sparing na dusci przekonamy sie kto ma racje bo mi sie wydaje ze ta mapa jest glupia nudna i smierdzi !!

Hehe, lis3n- skutki ostatniej gry z CS'ami???

-=@^@=- CPA
----===Crazy People Agency===---

Old Post 19-09-2001 17:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *MagiC*/Tramwaj Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *MagiC*/Tramwaj Znajdź więcej post'ów przez  *MagiC*/Tramwaj Dodaj *MagiC*/Tramwaj do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *MagiC*/Tramwaj prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]Lis3n
-=[SUN] POWER !!=-

z Csami 2 krotnie i ze specnaz wygralismy jako ct na duscie
a z Csami jako terro przegralismy 2 krotnie wiec to chyba czegos dowodzi

Old Post 19-09-2001 18:32
Rolin
here to stay

quote:

lol

Old Post 19-09-2001 19:22
Rolin
here to stay

SUN nie ma sprawy.
Pokazemy wam na cos nas stac .
Sparing na de_dust i de_dust?
Tylko, niewiem co na to Kali bo ostatnio spie_przy_lismy sprawe.

Old Post 19-09-2001 19:25
Mantis
OBI (-o-)

quote:
SUN nie ma sprawy.
Pokazemy wam na cos nas stac .
Sparing na de_dust i de_dust?
Tylko, niewiem co na to Kali bo ostatnio spie_przy_lismy sprawe.

Kali nie ma nic do gadania oprocz tego czy sie stawi na takowy sparing . Jak chcecie zagrac nie ma problemu . Ale uwierz mi jak tacy kolesie jak Zamek , Kawior , Dragon , Cyber , Fartman i Zorro nie daja wygrac tej mapki czystym rushem jak ty to proponujesz (sam speed) to ja nie wiem kto ma . Jak chcesz wygrac jako terro to trzeba troche pomyslu (niektorzy nazywaja to taktyka czy jakos tak) , finezji i szczescia a mozna to zrobic.
Jezeli dojdzie do sparingu to mozemy pokazac jaka my mamy aktualnie recepte na dusta jako terro (mam nadzieje ze skuteczna - ostatnio byla).

Old Post 20-09-2001 02:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

Czyzbyscie SUNki kcieli ze SPECkiem grac? Nieladnie ...
Zycze powodzenia w takim badz razie lolqi
PS: Lis3n... czy macie miejsca w SUN... nie dla mnie , bo jezeli macie to kcialbym wam polecic qmpla ( dobry jest naprawde )

[F|S|G] member

Old Post 20-09-2001 11:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [F|S|G] Fruit Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [F|S|G] Fruit Znajdź więcej post'ów przez  [F|S|G] Fruit Dodaj [F|S|G] Fruit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [F|S|G] Fruit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

Talking jasne:]

quote:

czemuuu duscik fajny jest
ale masz racje jednak musze sie z Toba zgodzic ze na tej mapce terro ma male szanse jesli ct przyjma dobre taktyki...
ale mozemy sprobowac....
ja sie pisze na klanowke ale dopiero od gdzies wtorku moze byc?
wtedy sie juz zaaklimatyzuje w nowym miescie i znajde jakas dobra kafeje (no chyba ze ktos mi pozyczy troche gotowki na nowego kompa? jacys chetni? )

i tak wygramy
zartuje to moze byc niezle spotkanie...
rolin do roboty ustalamy termin

Old Post 20-09-2001 13:08
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

Re: jasne:]

quote:

czemuuu duscik fajny jest
ale masz racje jednak musze sie z Toba zgodzic ze na tej mapce terro ma male szanse jesli ct przyjma dobre taktyki...
ale mozemy sprobowac....
ja sie pisze na klanowke ale dopiero od gdzies wtorku moze byc?
wtedy sie juz zaaklimatyzuje w nowym miescie i znajde jakas dobra kafeje (no chyba ze ktos mi pozyczy troche gotowki na nowego kompa? jacys chetni? )

i tak wygramy
zartuje to moze byc niezle spotkanie...
rolin do roboty ustalamy termin

Dust jest fajny? Nie wiedzialem ... Nie o, co Wy? Kcecie grac ?
Stawiam na siebie... napefno fyrgam
A po maczu na ? Fajnie

[F|S|G] member

Old Post 20-09-2001 15:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [F|S|G] Fruit Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [F|S|G] Fruit Znajdź więcej post'ów przez  [F|S|G] Fruit Dodaj [F|S|G] Fruit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [F|S|G] Fruit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RapTuS
Warrior (Scrag)

quote:
najlepszy motyw to to ze terro nie maja prawa wygrac na dust jako terro (wyjatek DUNE nie wiem jak oni to robili ale reszta tak nie umie !!!! )

hehe nam to jakos wychodzi... ostatnio dzieki temu grajac przeciwko BoD jako terro na dust doprowadzilismy do remisu (w malych punktach)

na dust dla terro liczy sie szybkosc... albo jednoczesny atak z 2 stron

Old Post 20-09-2001 21:46
RapTuS
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Fruit
Czyzbyscie SUNki kcieli ze SPECkiem grac? Nieladnie ...
Zycze powodzenia w takim badz razie lolqi
PS: Lis3n... czy macie miejsca w SUN... nie dla mnie , bo jezeli macie to kcialbym wam polecic qmpla ( dobry jest naprawde )

mozemy zagrac
a SPECKI to super piwka nie ma to jak SPECJAL

Old Post 20-09-2001 21:49
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:14.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions