Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > POLAND, 2.07.2003 sroda, 21:00 CET, vs {E.M.S}
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
borowies
uber 1337zor

Nie ma sprawy yavku . Ale Twoje zmiany pociagaja za soba szereg innych dla innych . I to Ty dostaniesz wp****** na zlocie, że musieli przez Ciebie co chwila zmieniać pozycję .

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 02-07-2003 15:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil borowies Kliknij tutaj by wysłać e-maila do borowies Znajdź więcej post'ów przez  borowies Dodaj borowies do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać borowies prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Faworek nie moze sie doczekac

Old Post 02-07-2003 16:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrYtA
Combat (Death Knight)

a w jakiej pozycji jestem na rezerwie... chodzi o kolejnosc
bede na pewno wiec dajcie znac

i nastepny zlot zrobcie gdzies blizej mnie

Old Post 02-07-2003 16:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrYtA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FrYtA Znajdź więcej post'ów przez  FrYtA Dodaj FrYtA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrYtA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Bromba
Skilled (Knight)

Myślałem by zająć się rolnictwem, to spokojniesze niz ten hałas u obcych. Posadziłbym maciejkę koło naszych działek i ładnie przybrał disa, by chłopaki nie zbładzili..........

Old Post 02-07-2003 19:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Bromba Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Bromba Znajdź więcej post'ów przez  Bromba Dodaj Bromba do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Bromba prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrYtA
Combat (Death Knight)

i jak tam ?

wygraliscie miski dlamnie co ? no napewno
nie watpie hihi

no to napiszcie gdzies wynik

Old Post 02-07-2003 22:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrYtA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FrYtA Znajdź więcej post'ów przez  FrYtA Dodaj FrYtA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrYtA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrYtA
Combat (Death Knight)

2:0 !?!?!?!??!

LUDZISKA co jest ? nie mowcie ze z takimi bolkami w zadek...
ale i tak was kofam

ale ja wiem czego wam brakowalo

MNIE )

pozdro

Old Post 02-07-2003 23:44
sYs|yavor
Elite (Fiend)

No coz.... Moze jutro wiecej napisze...

Old Post 03-07-2003 02:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|pio
Warrior (Scrag)

Nie moglem grac bo pradu nie mialem, sorry Wieczorem sprobuje zalatwic meczyk na niedziele.

Old Post 03-07-2003 07:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|pio Znajdź więcej post'ów przez  sYs|pio Dodaj sYs|pio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|pio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
borowies
uber 1337zor

Brakowało nam cię . Ale chyba wszyscy skrewiliśmy, w tym ja: tyle razy zmieniałem skład że w końc wszystko mi się popieprzyło i na privie Owcy powiedziałem, że jest TM na kata. A w taktykach tak jak miało być - bomber2 bodajże. Wywołało to małe zamieszanie, zresztą w niedoświadczonym teamie nie radzę na przyszłość robić takich bombowych eksperymentów, to wymaga zgrania. Mino.. cóz. Mino było OK, chociaż nie bardzo rozumiem jak przegraliśmy grając 13v10 (chociaż pare razy zauważyłem ze mamy 3BD w bunkrze, ciekawe, ani słowa o tym w tacsach). Za mały nacisk na obronę wieży, zdaje się że niewiele yav miał pomocy. HO za to chyba taktyk nie przeczytało, bo jakoś "współodpowiedzialność za stawianie DISów" to nie widziałem.

Cóż, ja nic nie straciłem, miałem naprawdę dużo radochy na obu mapach... również na Kata początkowo SO, a potem chase (po wyjściu yavora). Cóż, było jak było.

Natomiast - tak jak już zauważyłem na IRCu - chyba również zrobię papa dla POLAND, bo akurat w niedziele i środę mam wiele ciekawszych matchy i scrimów do granie, włączając w to również mixy. A Tri - tak, mogłaby spróbować okiełznać towarzystwo, owszem .

howk

Old Post 03-07-2003 15:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil borowies Kliknij tutaj by wysłać e-maila do borowies Znajdź więcej post'ów przez  borowies Dodaj borowies do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać borowies prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Mino? No coz...

1. BT praktycznie nie istnialo. Co chwile widzialem ich juggerow, co lecialem do wiezy, pod ich baza dalo sie zauwazyc jedynie eksplozje mortarow ze spamu - a i to nie za czesto.

2. Obrona bazy byla fatalnie nieporadna, w efekcie czego wielokrotnie gralem nekkidem jako obronca flagi i chaser... ql

3. Pomoc w obronie flagi... No coz... Na demie, ktore uploaduje na t2demos, widac, jak w pewnym momencie wlaczam CC - wlasnie po to, aby postawic waypointa na waysze, ktory jakoby mial mi pomagac w obronie... Ciekawe, nijak tego nie zauwazylem

4. Dzialania w podziemiach byly wiecej niz nieporadne. Na moim demie widac, jak w pewnym momencie we wiezy przeciwnika, na dole, pod flaga stoi trzech naszych juggerow. Z tunelu obok wyskakuje scout przeciwnika z nasza flaga, spokojnie panow mija i przyklada flage. Wybaczcie

BTW - tego dema z t2demos nie sciagac na razie, cos sie skopalo i ma tylko 72 KB

Old Post 03-07-2003 16:25
borowies
uber 1337zor

No właśnie :/ a co do BDX to 99%, tylko wejdz na #bdx i pogadaj z Gentle_Benem na privacie.
Demko chciałem sciagnac, mogloby byc ciekawe .

Old Post 03-07-2003 17:02
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Zdaje sie, ze admin juz poczarowal i jest ok. Demko z mino jest tu:

...CIACH!...

...nie ma go tu, bo oba pliki sa skopane... przesle jeszcze raz wieczorem...

Edytowane przez sYs|yavor dnia 04-07-2003 o godz. 14:17

Old Post 03-07-2003 18:00
Eldabor
Skilled (Knight)

jutro wrzuce demo do siebie z bt na mino i zobacz siedzialem i nic nie robilem a steel razem ze mna ! rozlozylismy stolik i lezaki i palilismy fajki a na zoomie patrzylismy sobie z daleka co sie dzialo ! prawda steel ?

Old Post 03-07-2003 19:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eldabor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eldabor Znajdź więcej post'ów przez  Eldabor Dodaj Eldabor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eldabor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

A co mnie Mino... Zreszta, bardziej by mnie ciekawilo demo HO/BT z Mino, o, to by bylo interesujace... No i dema z Katabatika tez z pewnoscia bylyby ciekawe...

Old Post 03-07-2003 20:18
Eldabor
Skilled (Knight)

zapomnialem o kacie ale moge ci opowiedziec :
przemiana bombowiec berserker wsiada czekamy na owce czekamy na owce czekamy na owce czekamy na owce czekamy na owce czekamy na owce czekamy na owce czekamy na owce czekamy na owce czekamy na owce czekamy na owce czekamy na owce czekamy na owce ... nie ma nie ma lecimy nalot 3 morty od berka zawrot nalot wysiadka do gensow jak nas nie zabija respawn przemian bombowiec czekamy na owce czekamy na owce czekamy na owce ........
domyslasz sie juz ??

Old Post 03-07-2003 20:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eldabor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eldabor Znajdź więcej post'ów przez  Eldabor Dodaj Eldabor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eldabor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Nie. Ciagle nie rozumiem, dlaczego nie mogac wykonywac zalozonych zadan nikt z Was nie mial czasu aby wspomoc obrone najbardziej newralgicznego punktu w grze - wlasnej flagi.

No pojac za cholere nie moge - i to wlasnie spowodowalo, ze zaczynam gre w BDX.

Old Post 03-07-2003 20:44
Bromba
Skilled (Knight)

12:08:39 Simon (1427383)
Na mino: Twoim zadaniem jest spamowanie, czyli po prostu
zasypywanie bazy przeciwnika mortarami (bezposrednio spod
swojej). Fajnie by bylo gdybys wszedl na serwer sam i
sprobowal w jakie miejsce musisz strzelac zeby trafiac we
wlasciwie miejsce (pod bunkie przeciwnika). Ubierz sie w
juggernauta z shieldpackiem na plecach, miej go wlaczonego
kiedy spamujesz. To uchroni Cie przed smiercia z rak
jakiesgos scouta s shoclanca. Mozesz sobie gdies blisku
postawic inventory (ale tak zeby bylo trudne do
rozwalenia/zauwazenia) aby szybciej przeladowywac
amunicje. Wez sobie takie bronie: mortar, missile launcher,
granaty, spin, chaingun. Za grnaty reczne wez najlepiej flary,
aby zapobiec rozwalaniu wlasnej wiezyczki przez rakiety. No
to tyle . W gruncie rzeczy prosta fucka - stoisz i strzelasz,
nieco nudna ale wazna!
Na kata: robisz farmingL rostawiasz wiezyczki i DISy,
wiekszosc rzeczy masz wlasciwie napisanych na forum.
Wazna rola, naprawiaj wiezyczke na dachu, olej te "w polu".
Ubiez sie w assaulta, na poczatku rostaw inventory przy
fladze. Potem dzieki niemu latwo i szybko mozesz rozstawic
wiezyczki kolo flagi (zarowno spider jak i landspike). No i
rozstaw disow ile wlezie, i stoj n dachu z repair packiem i
reperuj rzeczy jak sie rozwala (szczegolniej wiezyczke na
dachu) wez sobie koniecznie rakietnice i przeszkadzaj
shrike'om i bombowcom. Najlepsza konfiguracja: missile,
spin, czejngun, granatnik. Granaty reczne - flary. Jezeli ktos
strzela z rakiet w wiezyczke uzywaj ich. Kiedy widzisz ze leci
capper - strzelaj z czejnguna (keidy jeszcze jest w powietrzu)
i ze spina (kiedy bierze flage). Nie gon go - jestes w ciezszym
pancerzu, nie dogonisz.
To zadania owcy o których wiedział, uwazam ze ja k na newbie to zrobił kawał dobrej roboty, a nie zdazył przczytac forum był na ostatnia chwile.

Old Post 03-07-2003 21:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Bromba Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Bromba Znajdź więcej post'ów przez  Bromba Dodaj Bromba do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Bromba prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrYtA
Combat (Death Knight)

chlopaki nie rozczulac sie wygracie/my nastepny brakowalo mnie a meczu i tyle na nastepnym wygramy muski
a yavorek nie wymiekaj bo w bdx nie ma nic ciekawego

pozdro

Old Post 07-07-2003 16:06
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:28.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions