Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Metallica!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (8): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

popieram sweep'a w kazdym zdaniu jakie napisal...

pojscie na koncert rockowy/metalowy i siedzenie? to ZBRODNIA! tam idzie sie wyszalec, wyskakac.. ale nie siedziec.. rozumiem ze jak juz sil zabraknie i wogole to mozna na chwile odpoczac.. ale nie zeby siedziec caly koncert! smiac mi sie chcialo jak byly koncerty z symfoniczna orkiestra i ludzie mieli miejsca siedzace.. toz to paranoja )

co do trasy to setlista z tego samego tour'u tylko ze z koncertu w japoni:
Setlista:
1. Battery
2. Creeping Death
3. Seek and Destroy
4. Fade To Black
5. The Thing That Should Not Be
6. Frantic
7. Sad But True
8. The Unnamed Feeling
9. Harvester Of Sorrow
10. Master Of Puppets
11. Whiplash
------------
12. St. Anger
13. Nothing Else Matters
14. Blackened
------------
15. One
16. Enter Sandman
------------
17. 53rd and 3rd
18. Phantom Lord

jakby ktos nie wiedzial to ... piosenek z nowej plyty jest dokladnie 3 ...

kurde nie moge sie doczekac!!

no moze przesadzilem z tym popieraniem sweepa... nowa plyta wydaje mi sie calkiem zarabista )

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 16-01-2004 20:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt
Guest

Chętnie bym pojechał! Ale mam w tym czasie obowiazkowy plener (SIC!)

Old Post 16-01-2004 21:36
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

Sweep:

ze tolkien jest beznadziejny to juz inna historia. DD

[no to teraz zacznie sie lincz ]

Old Post 16-01-2004 21:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Off Topic do Ulraunt

Twoj awatach przedstawia może rysunek odbytu z ksiażki Kurta Vonneguta "Śniadanie Mitrzów" ?

Old Post 17-01-2004 00:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Mi to wyglada na troszke krzywe logo RHCP

Old Post 17-01-2004 11:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

a mi na śnieżynkę...

hm, porównajcie sobie cenę na Gorgoroth i Carpathian Forest w Krakowie - 30zł (dwie legendy norweskiego blacku) a 100zł za Metallikę (ujdzie) i pajaców w maskach gazowych (syf)

nie żebym rozpoczynał dyskusję o wyższości świąt bożego narodzenia nad wielkanocą, bo nie mam zamiaru, ale różnica cenowa mówi sama za siebie... za cenę waszego biletu ja sie uwale przed koncertem, wejdę na koncert, uwalę się po koncercie i mi jeszcze sporo zostanie, np. na inny koncert

swoją drogą miło że na tamtej liście grali starsze kawałki a nie st.anger... może zrozumieli pomyłkę? (;

Old Post 17-01-2004 14:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss

Ech, sam nie wiem po co se strzepie jezor

masz absosmerfna racje, \o/

A od siebie dorzuce kilka mniej znanych utworow slipknota do pobrania:

Http://info.wsisiz.edu.pl/~rzadzinp/Diluted.rar
Http://info.wsisiz.edu.pl/~rzadzinp/Despise.rar
Http://info.wsisiz.edu.pl/~rzadzinp/Get_This.rar

Sa dobrej jakosci, bo 320kb, i nie polecam nikomu, kto nie lubi growlu. Ale mi sie bardzo podobaja.

Old Post 17-01-2004 15:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez deathcrush
a mi na śnieżynkę...

hm, porównajcie sobie cenę na Gorgoroth i Carpathian Forest w Krakowie - 30zł (dwie legendy norweskiego blacku) a 100zł za Metallikę (ujdzie) i pajaców w maskach gazowych (syf)

nie żebym rozpoczynał dyskusję o wyższości świąt bożego narodzenia nad wielkanocą, bo nie mam zamiaru, ale różnica cenowa mówi sama za siebie... za cenę waszego biletu ja sie uwale przed koncertem, wejdę na koncert, uwalę się po koncercie i mi jeszcze sporo zostanie, np. na inny koncert

widzisz, tutaj nie chodzi o cene bo nawet jakby gorgoroth wystepowal i bylby za te 90 zl to raczej tez bys sie wybral bo chcialbys ich zobaczyc wkoncu na zywca, bo przeciez to legenda. jesli zalezy ci na czyms (tak jak mi np na pojsciu kiedys na koncert metallici) to wydasz ta kase i tak i tak

Old Post 17-01-2004 16:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

no owszem, ale to jest podejście organizatora (podoba się to i tak wyprują sobie żyły, ale zabulą)
mi chodzi o sam fakt że to zdzierstwo...

Old Post 18-01-2004 18:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Hmm... jest "drobna" roznica pomiedzy Gorgoroth a Metallica. Na Gorgoroth w cenie 30zl przyjdzie powiedzmy sobie szczerze max. 1000 osob. Na Metallice w cenie 100zl przyjdzie 60 tys osob a bilety skoncza sie miesiac przed koncertem.

Zorganizowanie takiego koncertu to nie jest wynajecie sobie jakiegos klubu na jeden wieczor, zorganizowanie noclegu dla kapeli i danie powiedzmy 1000zl na lebka. Stadion, prad, ochrona, zakwaterowanie calej obslugi technicznej, promocja, obsluga sprzedazy biletow... To wszystko kosztuje i to calkiem sporo.

Old Post 18-01-2004 18:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

Gorg i CF grają w studiu telewizyjnym gdzie będzie kręcone DVD... to nie jets pikuś... a przy Metallice i tak 50% płacisz za "markę" a nie za prąd stadion itd... skoro ma być 60k * 100zł
gdyby Gorgoroth zaczął grać grzeczne utworki dla nastolatków i robił okładki a'la Sepultura to też by wjazd kosztował 100zł ):

Old Post 18-01-2004 18:57
DeZo
Veteran (Ogre)

1 Czerwca 1999 roku...pamietam to jak dzis...bylem i teraz tez pojde...bilet moglby kosztowac i 200 zl a i tak pojde.

Jezeli chodzi o kawalki jakie zagraja..to w 1999 roku byla to trasa promujaca plyte Garage I.N.C a kawalki z Garage to ja tam uslyszalem moze ze 3...nie wiecej...reszta to same hiciory..

Mozna by sie ustawic jakos i razem sie tam spotkac

Metallica rzadzi...szkoda ze juz bez Newstada ale Robert tez spoko typ Wyglada jak jakis "Obcy"

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 18-01-2004 20:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

*DeSO14tOR: wiesz, ustawic by sie bylo mozna.. ale nikt nie zna nas chozowa, nie wiadomo jesce jak bedzie sie tam jechalo (np ja nie wiem byc moze wogole wieksza grupa bede uderzac w tamtym kierunku...) to poprostu narazie umawianie sie nie ma sensu

Old Post 18-01-2004 20:47
DEiMOss
sharimurai

Z komercyjnego punktu widzenia 95 zetow za Metalike i Slipknot to cholernie malo, naprawde nie wiem o co wam chodzi.

A propo, dlaczego bilet na plyte, gdzie mozna sobie spokojnie "potancowac" i zobaczyc zespol z bliska jest najtanszy?

Old Post 19-01-2004 00:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss
A propo, dlaczego bilet na plyte, gdzie mozna sobie spokojnie "potancowac" i zobaczyc zespol z bliska jest najtanszy?

ni wiadomo chyba nie pomysleli do konca, ale nie marudzic i zalatwiac te bilety szybciej niz sie da

Old Post 19-01-2004 05:33
gazi
podróżnik

W spodku zawsze miejsca stojace na plycie byly tansze niz siedzace w sektorach... organizator ma do tego troche inne podejsce, wiecie komfort i te sprawy

Old Post 19-01-2004 09:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

No ja w sumie tez nie znam Chorzowa.....ale cos jeszcze pomyslimy Ja narazie rozkminiam ile mam jeszcze czasu zanim bilety sie skoncza....musze kaske uzbierac

Ale bedzie czad

Old Post 19-01-2004 09:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez deathcrush
gdyby Gorgoroth zaczął grać grzeczne utworki dla nastolatków i robił okładki a'la Sepultura to też by wjazd kosztował 100zł ):

Gdyby babcia miala wasy...

Ustawiac sie jakos mozna, jeszcze full czasu. I to w bardzo prosty sposob sie mozna ustawic - o tej i o tej przed wejsciem na dworzec. I koniec ;D Mi np. szykuje sie ekipa juz 20 osob ze szkoly i okolic, a pewnie jeszcze sie powiekszy Z samej mojej klasy jedzie 10 osob ;D

A z tego co wiem to zawsze miejsca stojace na plycie sa tansze.

Old Post 19-01-2004 15:25
DeZo
Veteran (Ogre)

Noo....wieksza ekipka jest fajniej i razniej Fajniejsza zabawa i wogole.....

W sumie przed dworcem to najlepszy pomysl....a tam na miejsce to juz sie jakos trafi

Old Post 19-01-2004 18:20
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor
W spodku zawsze miejsca stojace na plycie byly tansze niz siedzace w sektorach... organizator ma do tego troche inne podejsce, wiecie komfort i te sprawy :)

Te komfortowe miejsca to pewnie dla ludzi pokroju Saari. Sionsc se wygodnie i posluchac jak panowie na scenie walom w struny, drom sie i grajom na gitarach :>

w tle: Yoko Kanno - Home Stay

Old Post 19-01-2004 18:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

zależy kto gra, czasem nie idzie usiedzieć na tych jebanych krzesełkach

Old Post 19-01-2004 18:23
DEiMOss
sharimurai

Wiem o co ci chodzi, bylem kiedys na koncercie Defektu Muzgó i tak sobie siedzialem spokojnie na widowni, az tu nagle wokal poczal falszowac, ba! raz nawet pomylil slowa. Juz mialem ochote krzyknac: "ignorant!", ale ochlonalem dzieki cieplej herbacie z duza iloscia cukru.
Jeden z najgorszych koncertow.

Old Post 19-01-2004 18:29
gazi
podróżnik

Pamietam jak na KNZ, Kaziu w polowie koncertu sie zasapal, dwa razy pomylil zwrotki, pozniej na chwilke zniknal ze sceny... ale jakos wybaczylem

A miejsca siedzace sa tez dla rodzicow wybierajacych sie na koncert z dziecmi

Old Post 19-01-2004 20:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

eee.. knz potrafi z jajem wyjsc z takich sytuacji
tak jak np. na koncertowej kasecie illusion, jak przy poczatku 140 s*******il im sie mikrofon.. "widze ze ktos tutaj dzisiaj kasy nie dostanie..." i tego typu gupie komentarze

ale co fakt to fakt.. moi rodzice ostantio poszli na kult, na hale olivia i se spokojnie usiedli na komcercie i usiedli na widowni i sobie siedzieli mimo iz matka miala ochote pojsc na plyte i poszalec )

Old Post 19-01-2004 21:41
alka
alk(oholiczk)a

ale jakby na to nie patrzeć...metallica to metallica i tam NALEŻY być na płycie inaczej nie ma tego efektu

How I'm killing you

Old Post 26-01-2004 12:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alka Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alka Znajdź więcej post'ów przez  alka Dodaj alka do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alka prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

Mam Bilet.....masakra...silnie sie odstresowalem

Old Post 02-02-2004 17:24
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

pora powoli podgrzewac tego kotleta ;D

ja sie wkurzylem na wysylke internetwowa tych biletow i wogole i pojechalem do multikina i kupilem.. 4 sliczne duze bileciki z napisem metallica chorzow ;D

to jak tam siem ten tego no sytuacja klaruje z ustawka przed koncertos?

Old Post 18-04-2004 16:47
G.mbit
kawoHolik

Talking Re Re Kum Kum :P

Hmm ... kolega mnie dusi aby się na koncercik wybrać
Jako pseudo metal chyba się wybiorę bo już więcej nie mogę mieć okazji
Kasa będzie, urlop się też weźmie i heja w drogę

Old Post 18-04-2004 22:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Kasy nie mam, biletow tez juz chyba nie ma (przynajmniej ciezko we WRO dostac)... I ogolnie bida z nedza.

A ma grac jeszcze Godsmack na suport. To juz w ogole orgazm...

Old Post 19-04-2004 16:39
driada
Veteran (Ogre)

juz nie ma biletów? niedobrze, znajomy dopiero miał zamiar kupować....
ja się nie musze martwić, bo juz mam bilecik slicznytaki, z hologramem
ale chyba eksploduję z niecierpliwości, to tyle czasu jeszcze.....ech

Old Post 19-04-2004 16:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil driada Kliknij tutaj by wysłać e-maila do driada Znajdź więcej post'ów przez  driada Dodaj driada do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać driada prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:39.    Strony (8): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions