Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Życie jest Lepperem
Czy zgadzasz się z opinią że Lepper jest zagrożeniem dla Polski?
You do not have permission to vote on this poll.
Tak 27 90.00%
Nie 3 10.00%
Nie mam zdania 0 0%
W sumie: 30 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
gazi
podróżnik

A moze tak pojechac w tym roku na wakacje do szwecji...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-03-2004 18:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Zmieniać pieluchy byłym oficerom SS w jakimś zapomnianym domu starców...

Old Post 21-03-2004 18:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

albo do USA
tam mam wiecej znajomych.

Old Post 21-03-2004 22:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

i zostawic leppera bez opieki w polskiej piaskownicy?

Old Post 22-03-2004 11:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Fakt faktem, ze szpak ma racje z ta "moda".

LoveBeer, nie porownuj Polski do Korei Polnocnej, bo jest dosyc duza roznica miedzy tymi krajami.

Czemu od razu wszyscy chca uciekac? Zastanowcie sie troche... Macie co jesc? Macie. Macie dom? Macie. Macie komputery? Macie. Macie lacze do Internetu? Macie. Macie mozliwosc nauki? Macie. Macie prawo do wypowiadania swojej opinii? Macie. Macie mozliwosc dociekania swoich racji w sadzie? Macie. Macie prawo do sprawiedliwego wyroku? Macie. Macie zapewnione bezpieczenstwo? Macie (w roznym stopniu, ale macie).

Dlaczego wiec uciekac? Chyba tylko dla zasady "wszedzie dobrze tam gdzie nas nie ma" i pod wplywem mitu Zachodu.

Zreszta... Wszyscy mowia jak to oni beda uciekac z kraju, etc. A tak naprawde 80% nawet nie bedzie powaznie sie staralo tego zrobic.

Poza tym latwiej uciec niz cos zmienic, yup? Z takim podejsciem to ja sie nie dziwie, ze w Polsce jest jak jest. Zreszta, jak to dzisiaj gdzies przeczytalem (bodajze w Angorze) - "Polska nigdy nie byla spoleczenstwem obywatelskim".

Old Post 22-03-2004 18:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR*1337
LoveBeer, nie porownuj Polski do Korei Polnocnej, bo jest dosyc duza roznica miedzy tymi krajami.

nie porownuje. to bylo porownanie ogolne - bo przeciez moglbys mi powiedziec zebym nie mowil ze w polsce jest wojna (bo zolnierze itd)

quote:
Czemu od razu wszyscy chca uciekac? Zastanowcie sie troche...

podobna dyskusja rozpetala sie juz na webesteem wiec pozwole sobie zrobic ctrcv zeby sie nie powtarzac...

do rzeczy - slysze glosy ze narzekanie itd. to nie jest sztuka dla sztuki. to juz przestalo byc smieszne. to jest po prostu rak ktory toczy ten kraj. i nie tylko 'grupke' urzedasow na 'gorze'. chore jest wszystko. policjant ktory po pijaku zabija dzieci na szosie i nawet nie idzie do wiezienia. prokurator ktory chleje wode z bandytami. urzednicy ktory bez lapowki maja WSZYSTKO w dupie. lekarz w szpitalu ktory zabija pacjenta bo mu tak wygodniej. konduktor ktory mowi bileciki do kotroli a druga reka pokazuje ze wystarczy dycha. a samo prawo ? przepisy ? wolnosc slowa ? nie panowie - kruk moze wejsc miedzy wrony i krakac jak one - ale nigdy nie zostanie jedna z nich. tak samo ja nigdy nie przejde do porzadku dziennego z tym co dzieje sie wkolo. mnie patriotyczne gadki nie ruszaja - bo tak odbieram niektore glosy (choc moze nieslusznie) - nie jestem jednym z tych ktorzy maja fiola na punkcie pochodzenia itd. nie zywie jakiegos szczegolnego uczucia do miejsca urodzenia - to tylko miejsce. i czy to ma byc powodem dla ktorego mam sie babrac w tym gowienku ? to moze od razu przyjac teze - jestem polakiem wiec mam prawo byc nieszczesliwy - to jak najbardziej normalne...

[...]

[...]wiekszosc ludzi wyrazajacych zdanie nt temat patrzy wylacznie przez pryzmat pieniedzy. unia fajna bo tam dobrze sie zarabia. unia be bo tam tez jest bezrobocie a polaka nikt nie zatrudni... ludzie !!! nie wiem - ale dla mnie ZUPELNIE nie o to chodzi ! oczywiscie ze to jest w jakims stopniu efekt tego jak w danym kraju po prostu jest - efekt jego ustroju, rzadzacych itd - bo jedno jest z drugim scisle zwiazane - ale mi chodzi o PRZYCZYNY nie SKUTKI ! nie chce wyjezdzac bo tu zle zarabiam a tam bede lepiej - ludzie kochani - i mowie to ja facet ktory w liceum na probnej maturze jako jedyny napisal ze za pieniadze mozna wszystko (taki temat mielismy)... wyjezdzam gdzies gdzie bedzie - 1000 razy to powtorze jeszcze - normalnie. gdzie za kazdym razem jak ogladam wiadomosci nie bede rzucal kuflem w strone telewizora. a poziom materialny - a owszem - ale to jest ten piekielny skutek tej piekielnej i zdrowej normalnosci a nawet gdyby nie to i tak napewno wyjazd pozwoli mi uniknac wrzodow w wieku 35 lat.

[...]

...dochodze do wniosku ze nie chodzi o MIEJSCE (choc nie powiem gold coast to necaca propozycja) lecz o LUDZI. a tych sie nie da wymienic. dlatego wlasciwie zaczynam watpic czy tu kiedykolwiek bedzie dobrze (o ile nie dojdzie do jakiejs wojny albo kataklizmu bo dopiero wtedy w rodakow wstepuje jakis pozytywny duch... [...]

quote:
Macie co jesc? Macie. Macie dom? Macie. Macie komputery? Macie. Macie lacze do Internetu? Macie. Macie mozliwosc nauki? Macie. Macie prawo do wypowiadania swojej opinii? Macie. Macie mozliwosc dociekania swoich racji w sadzie? Macie. Macie prawo do sprawiedliwego wyroku? Macie. Macie zapewnione bezpieczenstwo? Macie (w roznym stopniu, ale macie).

po kolei:
mamy - marnie bo marnie ale mamy.
nie mamy.
mamy , mamy, mamy - ale to moge miec wszedzie
nie mamy - o ile nie chcemy pojsc siedziec bo sad stwierdzil ze pomowilismy kogos - a jakze - oczywiscie nieslusznie...
nie mamy - ma tylko ten kogo stac i potrafi dobrze dac w lape
tym bardziej nie mamy
nie mamy - zupelnie

quote:
Poza tym latwiej uciec niz cos zmienic, yup?

lubie walke. ale nie z wiatrakami.

co do samego wyjazdu - ja jestem w trakcie zaltawiania pewnych spraw i zywie ogromna nadzieje ze jeszcze w te swieta bozego narodzenia bede sie byczyl na gold coast w australii. poki co (a mam 27 lat) musze kursowac miedzy wku a komisjami lekarskimi zeby udowodnic iz jestem nienorlany - innego sposobu nie ma na unikniecie wojska (nastepna zajebista sprawa - raczej nie chce zeby moj syn przechodzil przez to samo) - a formalnosci mi potrzebne zebym mogl dostac paszport. a jesli ktos uwaza ze to wszystko jest normalne to super - przeciez nikt nikomu nie kaze wyjezdzac

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 22-03-2004 18:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
driada
Veteran (Ogre)

nie wiem, gdzie jest przyczyna a gdzie skutek, jak to sie stało, że się ten naród tak jakoś dziwacznie uformował. i czy najpierw było źle, i obronnie wykształcił sie w ludziach cechy, które teraz tak przeszkadzają. czy tez najpierw były te cechy, a potem się zrobiło źle. ale to nieistotne. rewolucja seksualna w stanach wlatach 60 pokazuje, że mozliwa jest zmiana mentalności całego społeczeństwa. więc nawet nasze narodowe cechy można zmienić, i mozna wykorzenić korupcję, nieróbstwo, tumiwisizm i takie tam.
pewnie, że to nosi znamiona walki z wiatrakami. ale jakoś nie mogłabym po prostu wyjechać. to jak z dobrem i ze złem. nie można zmienić całego złego świata, ale mozna spróbowac nagiąc dobrem jego strukturę wokół siebie. oczywiście, to jest straszny idealizm. ale lepsze to, niz uciekanie.

choć gdy ktoś wyjeżdza, wcale się nie dziwę i nie potepiam. ot, inaczej sie patrzy na rózne rzeczy, mieszaknie w polsce nie musi być przeciez priorytetem/.

Old Post 23-03-2004 15:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil driada Kliknij tutaj by wysłać e-maila do driada Znajdź więcej post'ów przez  driada Dodaj driada do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać driada prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

No ja tez nikogo nie potepiam czy cos. Jak chcesz wyjezdzac to sobie wyjezdzaj, powodzenia. Ale wkurza mnie, ze gdzie sie nie obroce to wszyscy narzekaja jak to jest w tym kraju beznadziejnie, jak to trzeba to wszystko porozwalac, skonczyc z tym rzadem, wprowadzic duuuuze zmiany. Ale jak przychodzi co do czego to "nie ide na wybory bo mi sie nie chce" lub "wyjezdzam".

Old Post 23-03-2004 16:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Samoobrona na czele!

Po raz pierwszy w sondażu przedwyborczym Samoobrona znalazła się na pierwszym miejscu – wynika z badania CBOS przeprowadzonego na zlecenie TVN, "Gazety Wyborczej" i Radia Zet.

Samoobrona otrzymała 29 procent poparcia, co oznacza wzrost o 10 punktów procentowych w stosunku do poprzedniego badania. Drugie miejsce zajęła Platforma Obywatelska z 26-procentowym poparciem (spadek o 3 punkty). Na trzecim jest LPR z 10 proc. poparcia (-1 proc.). Kolejne miejsca zajęły: PiS – 9 proc. (bez zmian), SLD 8 proc. (-4), PSL 4 proc. (-3).

Wygląda na to, że wojna którą wypowiedziała Platforma na razie lepiej służy Lepperowi – konkluduje wyniki sondażu "Gazeta Wyborcza".
http://info.onet.pl/894544,11,item.html

Hmm.. kto wie? Moze za rok beda jush mieli ponad 50 procent poparcia i nie beda potrzebowali nawet koalicjanta zeby ro****** nasz kraj

Old Post 31-03-2004 09:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

rkjup ubiegles mnie o jakies 30sekund

dla mnie to przestaje robic sie zabawne
powoli zaczynam sie bac O_O

Old Post 31-03-2004 10:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

samoobrona 30%, lpr 10%. 40% ludzi (juz w tej chwili) ma preferencje ktorych nigdy nie zrozumie. a wy chcecie cos w tym kraju zmieniac. ludzi chyba

a samoobrona wygra przyszle wybory. czemu ? widac juz teraz co sie dzieje - malo tego - jestem pewien ze bedzie jakas kolalicja zeby so miala wiekszosc w sejmie. a najwiekszy ich wrog czyli po nie sadze zeby wchodzil w koalicje - bo niby z kim ? zreszta - jak sie zachowywala i zachowuje so widzimy juz teraz (i nie chodzi mi o ich pomysly ale wlasnie ukladnosc). no to patrioci - do boju, ratujcie ten kraj !!!

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 31-03-2004 10:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

Thumbs down

ja sie spodziewam koalicji samozaglada - liga pijackich ramoli
2 po****** partie, obydwie az zacieraja lapki zeby ro****** ten kraj w pyl

Old Post 31-03-2004 11:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Taka prawda, kmioty głosują na kmiotów...

Old Post 31-03-2004 11:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Tak myslac logicznie to Lepper i jego partia szybko zginie w rzadzie Tak jak ich poprzednicy

Panowie, wiekszym jeszcze zagrozeniem od Leppera jest to z czym mamy jush do czynienia od wielu lat.......................... zjebana na maxa konstutucja. Nawet gdyby HITLER doszedl do wladzy po roku by skapitulowal

Ech szkoda ze w 1995 roku wyborow nie wygral........ Walesa :d Serio mowie. Dopoki byl prezydentem wladze w Polsce mial najwieksza wlasnie on. Przylazl Kwasniewski (w 1993 wybory parlamentarne wygralo SLD czytam ich poprzednicy) i stopniowo pan Kwaskiewicz zaczal sie pozbywac wladzy i doszlo do tego ze mamy prezydenta ktory ma mniejsze mozliwosci od woznego sejmu a cala wladza zamiast byc skupiona wokol jednej osoby (prezydent) lub kilku (silny premier+jego toczenie-ministrowie) spoczywa w rekach parlamentarzystow. A to jush kiedys doprowadzilo do rozbiorow Polski.
Zaden silny kraj na zachodzi i wschodzie na ma tak z******* konstytucji. Wiecie jakbysmy byly tam Francja czy Niemcami i mieli kupe chajsu w kieszeni mozna by sie bylo tak bawic ale my w tej chwili nie mamy takiego komfortu i musimy gonic swiat, a z takim systemem rzadzenie jush wdepnelismy w gowno.
Acha nie tak dawno tez sluchalem wypowiedzi Walesy w radiu (jak sie wsluchac tak na powaznie i zapomniec kto gada to koles ma sporo racji) to jush w 1993 popelnio blad (albo w 1989 nie pamietam wypowiedzi) z czyms tam liczeniem glosow tak zeby cos tam wyszlo i zeby byla latwiejsza mozliwosc zeby mogla jedna partia rzadzic (chodzi o procent uzyskanych glosow na przeliczenie miejsc w sejmie bo teraz jest tak jak partia ma 50% glosow to chyba nie ma wiekszosci w Sejmie ). I tak niemal od poczatku demokracji w Polsce mamy cos takiego jak koalicje roznych pasrti w rzadzie i wszyscy wiemy co z tego wynika (tania dziwka PSL pewnie bedzie chciala wspolrzadzic z Samoobrona ) koalicje, walki o stolki, kolesiowcy, niedokonca rozprawiono sie z komunistami, itp, itd...

Co by nie gadac u nas demokracja dopiero raczkuje... ale
Czas na nowa konstytucje
Rokita w Newsweeku o tym gadal (ten nr. z konfrotacja z Lepperem) i dlatego oddam glos na PO (ale i tak sa daleko od idealu)

Old Post 31-03-2004 12:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Hm... Samoobrona. Nawet wykladowcy na uczelniach (przynajmniej u mnie i na AE i UAM w poznaniu) ktorzy wczesniej sie nie wypowiadali na temat polityki (otwarcie) chcac byc apolitycznymi (na uczelniach ) teraz otwarcie krytykuja lepper'a.

Tak przy okazji Zanim ktos podejmie decyzje, ze wyjezdza z kraju polecam lekture "Co z ta polska" - pomaga

Old Post 01-04-2004 08:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

a ja chyba na PiS bede glosowal...

Old Post 01-04-2004 12:04
CybeR
pr0-wokator

slyszeli? cukier ma byc po 5 zetow

wszyscy do sklepow i robic zapasy na rok!!

Old Post 01-04-2004 13:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CybeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CybeR Znajdź więcej post'ów przez  CybeR Dodaj CybeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CybeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez CybeR
slyszeli? cukier ma byc po 5 zetow

wszyscy do sklepow i robic zapasy na rok!!

Sa ludzie normalni i sa ludzie kupujacy cukier

Old Post 01-04-2004 13:52
CybeR
pr0-wokator

ta, ale to przez takich co kupuja ten cukier cena idzie w gore, a po drugie rzadowi to na reke ze pozbedzie sie nadmiernych zapasow cukru za ktore po wejsciu do unii bedzie musial placic kare.
jeszcze tak dalej i slodzenie herbaty przestanie byc oplacalne lol

Old Post 01-04-2004 14:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CybeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CybeR Znajdź więcej post'ów przez  CybeR Dodaj CybeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CybeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Samoobrona zwiększa przewagę,[...]

"Rzeczpospolita": Andrzej Lepper triumfuje - jego partia może liczyć aż na 29 proc. poparcia. Druga jest Platforma, ale traci do Samoobrony 7 punktów.[....]

http://info.onet.pl/898221,11,item.html

Old Post 07-04-2004 11:10
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez CybeR
...

a twoja sygna nawiazuje do cukru

Old Post 07-04-2004 11:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=5267260

bardzo ciekawey artykul, warto przeczytac

Old Post 20-05-2004 08:41
CybeR
pr0-wokator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]bizonek
a twoja sygna nawiazuje do cukru

ta ten po prawej to ten co kupuje cukier
a na serio
samoobrona rozumie swoje bledy. juz sie zaczynaja chlopaki (i dziewczyny ksztalcic) beger zdala mature... co prawda na 2 ale zdala (ze ona pisac umie to nie wiedzialem)
wszystko jest na dobrej drodze jeszcze z 10 lat i samoobrona bedzie dobra partia a poki co glosuja na nia ludzie tacy jak ta cala partia czyli bez wyksztalcenia, bez matury.
Ich poparcie sie znikad nie bierze - sami ich wybieramy

Old Post 20-05-2004 10:41
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:12.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions