Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Parada Techno we Wrocławiu
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez Manfred

imho nie ma nic lepszego od malego przytulnego klubiku z przyjemnym chill out'em ;D

+ wygodna kanapa, bronx w ręku i miła towarzyszka rozmowy

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-03-2004 02:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

http://www.di.fm/edmguide/edmguide.html - niewiem jak aktualne i "wiarygodne" to to jest, ale w sumie troche mi pomoglo i powiedzmy ze potrafie teraz odroznic jedna lupanke od drugiej

(btw. nie spotkal ktos sie z "takim czyms" o rocku or smth?;p )

\/

Old Post 27-03-2004 05:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Manfred
ponury ... grzybiarz

thx Luzny, wlasnie mialem zapodac ...

no to ja jestem w trzeciej zakladce w guziku minimal, gdzies obok Maslava, tylko blizej crossfadera

* * *
dla ciekawych
1) sprostowanie :
hard house jest gatunkiem stworzonym przez Josha Winka (pamietne "The Higher State of Counsciesness", czy "Don't Laugh") i przeszczepionym na grunt europejski. gatunek prezentowany w "ishkur's guide" jako Hhouse dziwnie przypomina "polish techno", czy jak kto woli stupid tech.

2) drill 'n' bass - we wspomnianej encyklopedii jako jungle/experimental. z przedstawicieli w sumie moge przedstawic: squarepushera, amon tobina, cujo, aphex twina , m-zic'a (m greckie oszywisie)... (jednak, jak zwykle chodzi o poszczegolne utwory)
3)click tech powstalo w sumie dzieki plastikmanowi, ktory uspokoil mimimal tech i nadal mu swoista elegancje ("sheet one" "musik") potem wzbogacil go o przestrzenne brzmienie i abstrakcyjne rytmizacje ("artifakts b.c.", "consumed"), z drugiej strony pojawili sie prawdziwi chillou'owcy (Taylor Deupree, cale pokolenie niemieckojezycznych elektronikow, ktorych nazwiska nie sa tak popularne) - stad powstal caly nurt oparty na trzaskach: ambient (taylor deupree i jego wytwornia 12k/k-line) odmiany bardziej parkietowe (nie ma co wyliczac - ludzie nie sa znani, a gatunek jest naprawde gleboka nisza) no i oczywiscie fuzje : z jazzem, rapem (HIPHOP TO NIE JEST MUZYKA!!! - hh to nisza kulturowa), d'n'b etc....

ale to raczej taka akademicka kwestia.

* * *
no to żem odjechal

Edytowane przez Manfred dnia 27-03-2004 o godz. 10:55

Old Post 27-03-2004 10:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Manfred Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Manfred Znajdź więcej post'ów przez  Manfred Dodaj Manfred do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Manfred prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

pikna stronka ale w istocie to co jest tam pod harhousem nijak sie ma do tworczosci Josh'a Wink'a (vel Winx vel Wink) - ot takie manieczki (bez urazy dla osob zamieszkujacych te metropolie)

co do reszty hmm t0d oscyluje miedzy:

Jungle->Ragga->BreakCore (zwane rowniez oldskulem - to wlasnie w Łodzi bylo najpopularniejsze przed 1997: dzialalnosc klubu New Alcatraz i in.) dosyc czesto puszczane teraz oddało pola Drum'n'Bass (a konkretnie Jump Up! <- przeczytajcie co autor napisal o tym czymś: ja sie z tym zgadzam )

Techno->Detroit (glownie German i Swedish)->Minimal->Deep (tego najczesciej )

i na sam koniec to co moim zdaniem jest najlepszym utworem obrazujacym czym jest Techno (mozecie go znaleźć na tej stronce: Techno->Classic->Detroit->Euro->German->JTek->Ken Ishii - Extra do tego jest wypasiony teledysk - szczerze polecam

i powiedzcie mi dlaczego takie utworki przyrownuja do czegos takiego jak clubbase????

jezeli ktos chcialby poznac wiecej utworow /wykonawcow niech da znac

ps fajna stronka

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 27-03-2004 12:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Manfred
ponury ... grzybiarz

w sumie caly nurt detroit stanowi istote pure techno (4/4, 120-150 bmp, prymitywne wrecz schematy muzyczne stanowiace w rzeczywistosci dodatek do progresywnej konstrukcji rytmicznej, ktorej fundamentem jest bit wzmacniany (clapem, lub snare drumem) w slabych czesciach taktu przeciwstawiony hihatom. - klasyczna pompa ) dla niewtajemniczonych moze to byc rzeczywiscie niezrozumialy jazgot - ta muzyka ma charakter progresywny, gdzie sam rozwoj dramaturgii utworu wywodzi sie jeszcze z muzyki rave - az sie cieplo na sercu robi na wspomnienie tych przejsc:
nagle maszyna milknie - sale ogarnia bezrytmiczne przestrzenie smyczkow - wszyscy czekaja plynac w bezksztaltnej bryle ambientu czekaja na nowa eksplozje rytmu, a wszystko w 15 tysiecznym tlumie przebierancow posrod dymu i blasku swiatel - niemal ekstaza...
ze tez nigdy juz nie bede mial osiemnastu lat

Old Post 27-03-2004 14:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Manfred Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Manfred Znajdź więcej post'ów przez  Manfred Dodaj Manfred do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Manfred prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Jezus maria

Kurna, Ci ludzie co robia muzyke elektroniczna to chyba nie maja co robic tylko dzielic ja na jakies gatunki... Mdfkshit. Za cholere sie w tym polapac nie da :o

Powiedzcie mi jakim gatunkiem jest ATB. Bo co kogo sie pytam to mi co innego mowi...

Old Post 27-03-2004 17:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Manfred
ponury ... grzybiarz

wg najpierwotniejszego podzialu bedzie to techno trance - w tej chwili wrzucil do do gatunkow typu "soft" czyli siakas ibiza

* * *
(po sprawdzeniu u ishkura) jak widze nie tylko ja tak mysle -
ishkur jako przyklad ibiza (trance) dal wlasnie ATB...

* * *
wooo
rzecz nastepna wymagajaca naprostowania u ishkura:
jungle> glitch

Old Post 27-03-2004 18:02
insmac*1337
Guest

ATB to zdecydowanie trance.

Old Post 27-03-2004 18:41
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR*1337

Kurna, Ci ludzie co robia muzyke elektroniczna to chyba nie maja co robic tylko dzielic ja na jakies gatunki... Mdfkshit. Za cholere sie w tym polapac nie da :o

ja mam tak samo z metalem

Old Post 27-03-2004 20:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Jak to trudno? Masz tak: metal, death metal, power metal, black metal, gothic metal, heavy metal, nu metal. Do tego jeszcze hardcore, rap core, i inne core. :S Nic, ze od kazdego z rodzajow wychodzi piec tysiecy innych nurtow, ale one w sumie niczym sie nie roznia od siebie procz przestawionej sylaby w refrenie, zeby przekaz pod progowy byl bardziej czytelny, oraz jakims riffem, lub akordem. Oczywiscie mozemy sie bawic sie w innego rodzaju podzialy. Muzyka to muzyka, koniec i kropka. Po co klasyfikowac? Niektorzy muzycy nie chca, byc szufladkowani pod tabliczka z okreslonym gatunkiem muzycznym. Ile mamy odmian punk rock'a? Czasem lepiej powiedziec, ze cos jest 'czyms', niz myslec nad dokladna definicja danego zespolu. :S

Old Post 27-03-2004 20:57
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Manfred
ponury ... grzybiarz

<UWAGA!! PIJANY!!!>

ja tam zawsze myslalem, ze punk to punk.

a co do podzialu na gatunki, to jest to dzialanie z gruntu skazane na niepowodzenie, chocby dlatego, ze
1) jeden tworca moze dzialac w obrebie kilku-dziesieciu roznych gatunkow,
2) podzial jest tak subiektywny, ze dwie rozne osoby moga ten sam utwor przyporzadkowac do dwoch wykluczajacych sie kategorii
3) nie ma trzeciego powodu, ten punkt znalazl sie tutaj tylko dlatego, ze jestem pijany.

Old Post 27-03-2004 21:34
t0d
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez insmac*1337
ATB to zdecydowanie trance.

ok - tylko ze mocno skomercjalizowany trance (posluchaj sobie takich zespolów ja: Astral Projection, Tromesa, Masada, Krik i porownaj )

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 28-03-2004 11:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Kij mnie to obchodzi czy skomercjalizowany czy nie. Wazne ze mi sie podoba ;D

Old Post 28-03-2004 12:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Manfred
ponury ... grzybiarz

no off sweep, ale taka jest wlasnie roznica miedzy techno elita a zwyklymi sluchaczami "umcyk" papki

ze swej strony (jesli oczywiscie masz chec pogrzebania w sieci) polecam:
total eclipse
eat static (i ogolnie niektore plyty z "planet dog")
astralasia
prańa
hallucinogen
banco de gaia
patchwork ( i ogolnie produkty sygnowane znaczkiem "spirit zone")
a positive life (i ogolnie produkty z wytworni "waveform")
orbital (zwlaszcza "snivilization" i "in sides")
leftfield (zwlaszcza "leftism")
mozesz takze poszukac wytworni "matsuri" - twarde goa i psytrance rodem z japonii.
dzieki tym kilku tytulom poznasz jak gleboka jest woda, w ktorej moczysz stopy...

Old Post 29-03-2004 00:33
DeZo
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez t0d
ok - tylko ze mocno skomercjalizowany trance (posluchaj sobie takich zespolów ja: Astral Projection, Tromesa, Masada, Krik i porownaj )

Kolega dobrze gada Dodal bym jeszcze Alien Project

Tromesa miazdzy szczegolnie ich tytuly do kawalkow....
np: Migotek Komorek

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 29-03-2004 06:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:

That's exactly what I think of it

Old Post 29-03-2004 09:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
That's exactly what I think of it

tru tru my friend

Old Post 29-03-2004 10:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

quote:

whatever - tylko nie wmawiaj ludziom ze to jest techno

Old Post 29-03-2004 10:58
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez Manfred
no off sweep, ale taka jest wlasnie roznica miedzy techno elita a zwyklymi sluchaczami "umcyk" papki

No l00z, nie mam aspiracji do bycia zadnym elitarnym fanem techno Ja po prostu sobie slucham muzyczki dla rozluznienia and that's all Albo do powymiatania na parkiecie ;D

t0d: Nie wmawiam. Wlasnie dlatego sie pytam co to jest, bo juz pare osob mnie zjechalo za okreslenie ATB technem. Tudziez innych kawalkow. Ale okreslenie "techno" dla ludzi, w ktorych kregach sie obracam, wystarczy - zazwyczaj mowia "a to syf" . Ale zeby nic nie mieszac ostatnio po prostu zaczalem uzywac terminu "muzyka elektroniczna". Z tymze to jest dosc szerokie pojecie

Old Post 29-03-2004 14:27
Manfred
ponury ... grzybiarz

quote:
blah blah [FPP]SweepeR*1337
No l00z, nie mam aspiracji do bycia zadnym elitarnym fanem techno Ja po prostu sobie slucham muzyczki dla rozluznienia and that's all Albo do powymiatania na parkiecie ;D

czlowiek o zdrowym podejsciu do muzy - rispekt

Old Post 29-03-2004 14:54
MajeS
Guest

quote:
whatever - tylko nie wmawiaj ludziom ze to jest techno

a ze niby co? disco polo?

bez urazy ale denerwuje mnie kiedy ktos uwaza sie za znawce, pojedzie kilka kawalkow ktore fakt faktem mozna uslyszec na kolorowej vivie i wyciagnie nam tutaj nazwy jakichs underground'owych grup tylko dlatego ze sa niekomercyjne - twoja sprawa czego sluchasz, ale jesli ferry corsten potrafi zapodac ATB na Sensation a DJ Tiesto puscil Long Way Home (co prawda solidny remix) na Trance Energy to to z cala pewnoscia jest techno (bo to trance'u akurat bym tego nie zaliczyl)

byl okres ze Paul van Dyk mixowal troche ATB (tutaj akurat moge sie mylic)

dodam ze osobiscie nie przepadam za ATB
aha jeszcze jedno, sluchanie wszystkiego co nie jest komercja wyszlo z mody - zreszta moznaby godzinami spekuloac co tak naprawde nia jest a co nie...

Old Post 29-03-2004 15:06
insmac*1337
Guest

Tak jest, jestem 31337 i slucham ambitnej muzyki typu Astral Projection a ATB i reszta to plebs.

Nie ma sensu wyjasniac, czemu takie podejscie jest zalosne, szkoda klawiatury.

P.S. Z checia poslucham, panie Manfred, co jeszcze, oprocz ATB zaliczasz do, jak to nazwales "papki".

Old Post 29-03-2004 17:38
SweepeR
sweter

MajeS, akurat to, ze ktos cos mixowal nie znaczy, ze to cos to tekkno ;D Mam gdzies na hdd trance-remix motywu z Titanic'a ;D Ale Celine Dion chyba nie spiewa trance'u, nie? Taka luzna uwaga

MajeS mowi, ze ATB do trance'u by nie zaliczyl... Wiec k%&$@*%# co? Widac, ze szufladkowanie jest dosc subiektywne...

Chyba przestane operowac nazwami gatunkow tylko bede podawal same nazwy wykonawcow... Tylko jak wytlumacze komus kto danego wykonawcy nie slyszal co on gra?

Old Post 29-03-2004 18:23
MajeS
Guest

quote:
MajeS, akurat to, ze ktos cos mixowal nie znaczy, ze to cos to tekkno

napisalem ze PvD to prawdopodobnie remixowal, ferry corsten i tiesto zapodali oryginal i uwierz mi ze jesli to zrobili to ATB bynajmniej nie jest muzyka country

quote:

MajeS mowi, ze ATB do trance'u by nie zaliczyl... Wiec k%&$@*%# co? Widac, ze szufladkowanie jest dosc subiektywne...

hmm byc moze subiektywne ale to nie tylko moja opinia, zgodzisz sie ze mna ze siedze w tej muzie troszke dluzej niz ty i moge sobie pozwolic czasami na takie szufladkowanie, wedlug mnie ATB jest za "lekkie" zeby zaliczyc to do trance'u ale to moje zdanie...

quote:

Chyba przestane operowac nazwami gatunkow tylko bede podawal same nazwy wykonawcow... Tylko jak wytlumacze komus kto danego wykonawcy nie slyszal co on gra?

dlatego ja staram sie tu nie rzucac nazwami wykonawcow o ktorych ludzie tu nie maja pojecia (hi manfred)

btw nie opierajcie swoich opinii na tym co zobaczyliscie na vivie czy ewentualnie uslyszeliscie u siebie w lokalnych "dyskotekach", ja sie opieram na tym co lata na najwiekszych imprezach na swiecie, na tym co mozna uslyszec w najlepszych europejskich klubach i na tym co dj'e puszczaja w najlepszych radiostacjach (mysle tu o tych skupiajacych sie na calej kulturze tekkno - nie mylic z radio zet ) - wiec jesli gdzies tam ktos o takim nazwisku jak Gielen czy Oakenfold zapodal ATB to to jest z cala pewnoscia techno czy jak kto woli trance czy wam sie to podoba czy nie

Old Post 29-03-2004 20:14
Manfred
ponury ... grzybiarz

quote:
blah blah insmac*1337
Z checia poslucham, panie Manfred, co jeszcze, oprocz ATB zaliczasz do, jak to nazwales "papki".

cieszy mnie, ze tak zafrapowal Cie moj gust

* * *
quote:
blah blah MajeS
dlatego ja staram sie tu nie rzucac nazwami wykonawcow o ktorych ludzie tu nie maja pojecia (hi manfred)

te krotka liste kilku zaledwie formacji dzialajacych w obrebie goa-, psy-, ambient-trance
zapodalem dla ciekawych swiata...
oraz sweepera w ramach przypomnienia, ze muzyka nie konczy sie na sklepach typu empik, stacjach radiowych typu zetka, eska czy rmf i na stacjach telewizyjnych typu viva czy mtv classic
dzieki czesci ze wspomnianych plyt kilku osobom w ogole nie rozumiejacym muzyki tanecznej (nie wspominajac techno w ogole) otworzylem uszy na takie rzeczy, jak
mouse on mars, akufen, pan sonic czy surgeon.
(tytuly nic nie mowiace, ale o to wlasnie chodzi)
ale kazdy ma wybor w tym czego chce sluchac, a podzial na muzyke ambitna i komercje w zasadzie nie istnieje - istnieje tylko muzyka dobra i zla, ale to niestety jest juz kwestia gustu.
po coz wiec te swary glupie - wnet i tak zginiemy w zupie

Old Post 29-03-2004 22:53
t0d
Elite (Fiend)

mozemy sie umowic ze ATB to Dance podobnie bylo z Prodigy: tez bylo roznorodnie szufladkowane (electro-punk, electro-techno i inne neologizmy) ale Liam Howlett (zalozyciel i glowny kompozytor) stwierdzil ze on pier@#$% ( szyfladkowanie - on caly czas robi muzyke taneczna

Majes: ja wlasnie sie staram w podobny sposob sprawdzac wykonawcow : ATB chyba nie gral w Tresorze

Sweep: z muzyka elektroniczna jest o tyle kiepsko ze najczesciej ludziom kojarzy sie to z Vangelisem, Markiem Bilińskim, Jean'em Micheal'em Jarre'em, Klausem Schultze, Kraftwerkiem itp - i slusznia bo dzieki nim taka muzyka stala sie popularna

Old Post 30-03-2004 08:49
Manfred
ponury ... grzybiarz

quote:
blah blah t0d
...Jean'em Micheal'em Jarre'em, Klausem Schultze

"hola hola moj panie"

j.m.jarre ze 4 lata temu nagral plytke trance/dance - syszalem ze totalna chala.
ponadto rzezbil troche w ambiencie.

no a klaus schultze tez przecie robil twarde trance'y ("are you sequence'd?")

* * *
ATB to jest trance.
wystarczy zobaczyc, u kogo publikuje:
glownie ministry of sound oraz cos, co zwie sie radikal rec. (oprocz rzesz mniej znanych tworcow zaskakuje obecnosc CygnusX, 2Unlimited, Westbama i Joe'go Beltrama)

(sluchajac ATB 9pm (till i come) [sequential one 1999 mix] ze skladanki this is trance - dupa sie az kuli od hitowych brzmien )

Edytowane przez Manfred dnia 30-03-2004 o godz. 12:33

Old Post 30-03-2004 12:08
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:

Dlatego ja mam wlasnie dziwne katalogi u siebie bo mi trudno zaszufladkowac niektore rzeczy Zarowno ATB, Paul Van Dyke jak i inne tego typu rzeczy siedza po prostu w "Sfrefie Umc Umc"

Old Post 30-03-2004 12:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez Anouaar
Jak to trudno? Masz tak: metal, death metal, power metal, black metal, gothic metal, heavy metal, nu metal. Do tego jeszcze hardcore, rap core, i inne core. :S

Szarpidruty jednym slowem

quote:
Napisane oryginalnie przez Anouaar
[......]Muzyka to muzyka, koniec i kropka. Po co klasyfikowac? Niektorzy muzycy nie chca, byc szufladkowani pod tabliczka z okreslonym gatunkiem muzycznym. Ile mamy odmian punk rock'a? Czasem lepiej powiedziec, ze cos jest 'czyms', niz myslec nad dokladna definicja danego zespolu. :S

Dokladnie

Ja tam mp3 kataloguje w podstawowych katalogach gatunku i mnie to rybka co to dokladnie jest
A w towarzystwie nie udaje 1337

Old Post 30-03-2004 14:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MajeS
Guest

quote:
Majes: ja wlasnie sie staram w podobny sposob sprawdzac wykonawcow : ATB chyba nie gral w Tresorze

to akurat nie swiadczy o tym ze ATB nie moznaby zaliczyc do techno - moze i nie gral w Tresorze ale jego kawalki puszczane byly np na Trance Energy czy chocby na DJ's meeting w Oberhausen i to tez o czyms swiadczy...

Old Post 30-03-2004 15:06
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:52.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions