Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Kingpin:life of crime
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

to zrob trzecia

HRUM HRUM

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 16-04-2004 21:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Zrob Ty Ja wole pograc

Old Post 16-04-2004 21:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

FarCry - przeciętna gra.

Poza zachłyśnięciem sie początkowym grafiką nic nie oferuje.
Nie ma 100% swobody, a to mnie męczy.
Nie mogę sobie opłynąć wyspy do okoła.

Old Post 16-04-2004 22:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez d34d
FarCry - przeciętna gra.

Jestes jednym z niewielu ktory tak sadzi
Dla mnie gierka wypasik

Old Post 16-04-2004 22:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
Jestes jednym z niewielu ktory tak sadzi
Dla mnie gierka wypasik

W dupie to mam ile osób tak sądzi a ile tak. Poprostu moją opinie wyrażam i tyle.

O Far Cry nie będzie się pamiętać za 3 lata.

Old Post 16-04-2004 22:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

true, true... calkiem ladna grafika (przypomina mi troche niedoceniene giants ino wiecej efektow/polygonow/etc wiadomo... ;p), fizyka tez niczego sobie (choc ludki padaja strasznie sztywno, ale moze to takie moje skrzywienie po demku pk ;p ) ale... ta gra jest strasznie monotonna :F nic kompletnie nic mnie w niej nie zaskoczylo, probuje udawac niby "skradanke", a tak naprawde to taki serious sam tylko ze z normalnymi bronmi i o wiele wolniejszy, do tego zawyzony poziom trudnosci i chujowy system savow sztucznie probuje przedluzyc gre ;p

info dla rcuba;p
przeszedlem cale, na challenging (czy ktore to tam bylo 3 od easy;p) w sumie niecale 15h grania :| (a niby to CoD byl krotki...), nie jedna wyspe oplynalem motorofka;p a i plaze jeszcze nie jedna zobaczysz;p

\/

Old Post 17-04-2004 02:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Ulraunt
Eee...tego udalo ci sie to odpalic na 2k/XP?

tak mam win XP

Old Post 17-04-2004 05:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

commander keen
doom1 & 2
starcraft
warcraft
syndycate
gorky 17
incubation
fallout 1 & 2
supaplex
sokoban
dungeon master 1 & 2
civilization
settlers
north & south
cadillacs & dinosaurs

i w cholere innych gierek, nie chce mi sie juz wymieniac

Old Post 17-04-2004 08:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY
chujowy system savow sztucznie probuje przedluzyc gre ;p

Trzeba jakis tam plik sciagnac i podmienic i mozna wsio gdzie sie chce savowac F5

CoD byl oczywiscie ze lepszy Klimat II WŚ robi swoje Ale to ze Far Cry jest ciutek gorszy nie oznacza ze odrazu jest to chala

Old Post 17-04-2004 09:57
LuZnY
luznym po pysku :o

alez nie napisalem przecie nigdzie ze chala, bo tak nie jest, w koncu ja przeszedlem;p ino nie wybijaja sie ponad inne sredniaki, nie oferuje nic ciekawego/nowego oprocz grafiki, ot gra-blyskotka jakich wiele ostatnimi czasy ;p

\/

Old Post 17-04-2004 13:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

MDK - Ta gra wymiata na kazdym froncie.
The Broken Sword - chyba najlepsza przygodowka.
Destruction Derby 2 - tyle ze wersja na PSX, bo ta na PC byla do kitu.

Yyy... O tych dwoch tytulach nie bede pisal nic, bo mysle ze nie potrzebuja komentarzy.
Elastomania
Crimsonland

Old Post 19-04-2004 14:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

oo tak [n]destruction derby[/b] jest wypasione!

z wyscigow polecam jeszcze rollcage i lotus, oraz grand prix legends

Old Post 21-04-2004 13:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:58.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions